zondag, januari 10, 2016

Mira van de Pleiadische Hoge Raad - Jullie Zijn in Volle Gang met Jullie Ascentie - 9 Januari 2016 / Valerie Donner


Mira van de Pleiadische Hoge Raad
Jullie Zijn in Volle Gang met Jullie Ascentie
9 Januari 2016 / Valerie Donner

Groeten Ik ben Mira. Ik werk nu met de Aarde Raad om te helpen met de Ascentie van de Aarde en het leven op de Aarde.
Jullie gaan goed vooruit met jullie Ascentie. Energetisch gaan jullie voorwaarts in/naar het hogere bewustzijn. Jullie vibraties zijn stijgende. Jullie zijn in volle gang met jullie Ascentie.
Wij zijn verheugd dit bekend te maken omdat wij weten dat jullie ijverig te midden van vele obstakels werken. Wij observeren de ontberingen en de onrust waar jullie momenteel op de Aarde doorheen waden. Op dit moment zijn velen van jullie jullie laatste zaken aan het uitruimen welke jullie gedurende eonen teruggehouden hebben. Ieder besef en iedere genezing telt omdat dit een stap na stap proces is.
Eén van de paradoxen van door de Ascentie heen te gaan is, dat als jullie vooruitgaan het niet altijd duidelijk is. Er is geen beoordelingssysteem dat jullie vertelt hoe jullie het doen. Jullie zullen jullie voortgang kennen door de hoeveelheid van Liefde die jullie voelen en de gelukzaligheid die jullie toestaan. Hoewel jullie gedurende een tijdje in deze vriendelijke energieën mogen zijn, zouden jullie terug kunnen slippen en een volgende kwestie onderuit kunnen halen, welke jullie terughoudt van meer op jullie te nemen van de liefdevolle gelukzalige frequenties. Het is een teruggaand en vooruitgaand proces.

Als studenten en mede-scheppers van de Nieuwe Aarde zijn jullie onophoudelijk aan het leren. Jullie zijn in jullie slaap aan het werk alsook tijdens jullie ontwaakte staat. Wij begrijpen hoe moeizaam sommige van de uitdagingen zijn die jullie onder ogen komen. Wij weten hoe sommigen van jullie worstelen met het opruimen van de oude beperkingen die in jullie levens geprogrammeerd werden. Weet alsjeblieft dat deze niet zijn wie jullie zijn en in een korte tijd zullen jullie in staat zijn om meer volledig te leven zonder de vroegere worstelingen. Jullie hebben jullie verdienstelijkheid verdiend, grondbemanning.
Het is belangrijk dat jullie aanpasbaar en vindingrijk blijven. Laat niets jullie terughouden van jullie gewenste uitkomst - om de Hemel op de Aarde te creëren. Jullie doen het met de hulp van de gehele Schepping. Jullie zijn het aan het doen met de beste van de besten en wij beschouwen ook jullie de beste van de besten te zijn.
Wat doet het ertoe als het meer focus of meer tijd neemt in het gehele plan van een planetaire Ascentie? Wij willen dat het goed, veilig en prachtig gedaan wordt zoals het bedoeld is te zijn. De uitkomst zal zijn dat jullie in verwondering en verbazing zullen leven. Wat er in het verleden gebeurde zal van weinig betekenis zijn aangaande hoe jullie zullen leven. Het leven zal volledig anders zijn.
De Aarde gaat ook door haar beproevingen heen. Zij is in noodzaak van genezing en wij zijn aan het werk met haar milieu en technische teams om de Aarde te helpen waar het ook maar nodig is.
Reik naar de sterren. Doe een beroep op ons. Verwelkom ons in jullie levens. Wij zullen elkaar leren kennen en veel hebben om mee te delen.
Ik ben Mira in liefdevolle dienstverlening.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© The Ground Crew - http://www.thegroundcrew.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen