vrijdag, januari 01, 2016

Mike Quinsey - Begrijp dat Ascentie Open Geweest is voor Iedere Ziel en Hulp Gegeven Werd - 1 Januari 2016


Mike Quinsey
Begrijp dat Ascentie Open Geweest is voor Iedere Ziel en Hulp Gegeven Werd
1 Januari 2016
Groeten aan jullie allemaal terwijl jullie het Nieuwe Jaar verwelkomen, het belooft om zeer actief te zijn terwijl het oude worstelt om om te gaan met de nieuwe energieën die snel gevestigd worden. Het resultaat is dat veel verwarring bestaat, specifiek onder diegenen die alleen maar de externe gebeurtenissen zien. Doch veel ervan is vaak uit jullie zicht, en brengt langzaam het Nieuwe Tijdperk in/naar de manifestatie die nu diens vierde jaar binnengegaan is. De noodzakelijke veranderingen kunnen niet voor lang vertraagd worden, en worden steeds krachtiger als iedere dag voorbijgaat. De Duisteren zijn nog steeds aan het proberen om de overduidelijke signalen te negeren die hen vertellen dat hun tijd bijna afgelopen is. Hun bekwaamheid om te dicteren wat er met het Menselijke Ras gebeurt is niet langer meer binnen hun macht, hetgeen nu zeer snel gereduceerd wordt.
Weldra zullen gebeurtenissen plaatsvinden die duidelijk de nieuwe richting waar jullie in gaan aan zullen geven. Het oude heeft diens doel gediend en kan niet gehandhaafd worden in het aangezicht van de veranderingen die op het punt staan om te manifesteren. De onrust die plaatsvindt rondom de Aarde zou zo groot schijnen te zijn dat het niet gekortwiekt kan worden, maar ben ervan verzekerd dat de Galactische Federatie de middelen heeft om onmiddellijk alle handelingen van oorlog te stoppen. Aan hen werd in feite meer autoriteit gegeven om tussenbeide te komen en direct actie te ondernemen. Jullie hebben zoveel ondersteuning en bescherming in deze tijd, dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over hoe de gebeurtenissen uit zullen werken. Jullie ondersteuning is meer dan ooit nodig om te verzekeren dat het Licht doorgaat sterk en krachtig te blijven ongeacht van wat er rondom jullie heen aan het gebeuren is. Deze zijn zulke belangrijke tijden, en elk individu zou diens hoogste verwachtingen in gedachten moeten houden en niet het zicht op hen moeten verliezen.
Het zou soms toeschijnen dat de Duisteren de overhand hebben, maar dat is omdat slechts individuen zoveel rustverstoring kunnen veroorzaken. Echter, de macht van de geheime Regering wordt snel van hen afgenomen, zodat hun invloed en acties ernstig beperkt zijn. Uiteindelijk zullen hun acties gestopt worden aangezien zij verwijderd zullen worden van de Aarde, en dan zullen jullie snel opmerkelijke veranderingen zien en complete vrede zal terugkeren. Zoals velen van jullie ervaren hebben, stijgen de vibraties en zal er een punt komen waarop de Ascentie zich voor zal doen. Het is onvermijdelijk en niet te stoppen, en zielen van een lagere vibratie zullen in hun huidige niveau blijven.

Met de Ascentie zal het echte werk beginnen en jullie Aarde zal de noodzakelijke veranderingen ondergaan om een Nieuwe Aarde te creëren, eentje die uiteindelijk geen tekenen zal laten zien van de eerdere schade en verwoesting die zo overduidelijk was. Moeder Natuur zal hersteld worden naar haar fijnste kleuren en schoonheid die gedurende eonen van tijd ongeëvenaard zullen zijn. Alles zal vrij zijn van de vele vervormingen die jullie nu om jullie heen zien, en al het leven zal gelukkig en in complete harmonie samen leven. De veranderingen zullen vanzelfsprekend tijd nemen om volledig te manifesteren, en Ik weet dat jullie hen zeer acceptabel en verheffend zullen vinden.  
Begrijp dat Ascentie open geweest is voor iedere ziel en hulp gegeven werd aan diegenen die in die richting gewerkt hebben. Voor diegenen die het niet bereikt hebben, wordt het zonder enige vraag niet gezien als een mislukking. Iedere ziel zal vooruitgaan op een snelheid die het past, en er zullen altijd meer kansen zijn als de cyclussen komen en gaan. Jullie nemen met je mee wat jullie verworven hebben, dus in ieder stadium van vooruitgang vorderen jullie dichterbij naar de Ascentie. Jullie krijgen iedere hulp van diegenen die jullie voorgegaan zijn en weten hoe jullie de kracht van betekenis te geven om te slagen.
Jullie hebben vele Wezens van Licht bij jullie die vanuit de hogere rijken geïncarneerd zijn, en sommigen zijn al bekend en worden her/erkend voor hun werk. Gebruik makend van jullie intuïtieve krachten zullen jullie gemakkelijk weten wie te vertrouwen, maar er zijn nog steeds vele zielen die niet in staat zijn om voorwaarts te gaan, zogenaamd verstrikt in de lagere vibraties. Zij zijn zo verwikkeld geraakt in hun overtuigingen, dat zij geen andere gezichtspunten kunnen accepteren. In deze tijd is het belangrijker dan ooit dat jullie onbekrompen zijn, zodra de waarheid jullie in het gezicht zal staren. Jullie worden niet beschuldigd voor jullie meningen aangezien het vroeger of later overduidelijk voor jullie wordt dat jullie misleid werden door diegenen waar jullie je vertrouwen in plaatsten. Sommige leidende groepen zullen het moeilijk vinden om hun leringen te veranderen omdat zij bang zijn van het gezicht te verliezen, maar de feiten moeten onder ogen gezien worden anderszins zullen zij achtergelaten worden.
Terwijl de tijd voortgaat en wanneer het veilig is om openhartig te zijn, zullen mensen naar voren komen die goed berijmd zijn met de waarheid. Omdat hun werk al bekend bij jullie is, zal het vrij gemakkelijk zijn om hun leringen te accepteren, maar het zal moeilijk zijn voor sommigen die, bijvoorbeeld, diepgaand vastgegroeid zijn in religieuze overtuigingen. Er is waarheid in alle religies maar zij werden vervormd door diegenen die macht over anderen zoeken. Jullie intuïtie is nog steeds jullie beste maatstaf van de waarheid, maar ben op z’n minst onbevangen en jullie zullen uiteindelijk het pad naar het Licht vinden.
Ben niet bezorgd als tot waar jullie staan wanneer de openbaringen van start gaan, aangezien zij met verklaringen zullen komen die de meeste zoekers van de waarheid tevreden zouden moeten stellen. Het is niet ingewikkeld maar nogal rechttoe rechtaan en gemakkelijk te begrijpen. De grootste horde is waar de mensen overtuigingen hebben die niet het leven na de dood toestaan zoals het werkelijk is. Er is geen sterven als zodanig en wanneer jij je aardse lichaam neerlegt, ga je onmiddellijk in/naar je etherische lichaam. Weinig zielen, zo niemand, merken het verschil op en dus is de overgang gemakkelijk en zeer welkom, en zijn jullie vrij van alle aardse kwalen die jullie met je mee brachten. Sommige zielen geloven niet in het leven na de dood, maar dat zullen zij wel met zielen om hen heen. Wat jullie gehoord mogen hebben over het “Zomerland” waar de meeste zielen naartoe gaan na het sterven, is dat het meer een receptiegebied is waar jullie je dierbaren ontmoeten die jullie zullen helpen je aan te passen aan die dimensie. Wanneer jullie je settelen, zullen jullie leren dat op dit niveau de gedachte krachtiger is dan dat het op de Aarde was, en dat de meeste dingen die jullie nodig zijn in/naar het bestaan “gedacht” kunnen worden. Iedereen beoordeeld diens leven op de Aarde en jullie zullen ontdekken hoe goed jullie het gedaan hebben waar het jullie levensplan betrof. Waar jullie meer ervaring nodig zijn in bepaalde gebieden, zal het deel uitmaken van toekomstige levensplannen.  
Er is geen wegkomen aan de waarheid, aangezien in de hogere dimensies jullie niet kunnen spreken anderszins zonder dat anderen het weten. Wanneer jullie gereed zijn zullen jullie dan jullie juiste niveaus vinden om door te gaan met jullie ervaringen, en houd in gedachten dat zij allemaal voor jullie evolutie zijn. Ik kan jullie niet precies vertellen waar de Mensheid aan het einde van het Nieuwe Jaar zal zijn, maar zonder enige twijfel zouden jullie heel veel verder vooruitgegaan moeten zijn dan dat jullie nu zijn. De Galactische Federatie zal verzekeren dat geen externe interferentie zaken zal tegenhouden die voorgaan zoals bedoeld. Het was altijd bedoeld dat aan jullie iedere hulp gegeven zou worden om te ascenderen, en er werd op geanticipeerd dat jullie succesvol zouden zijn. Er is, echter, altijd een kans dat bij het uitoefenen van jullie vrije wil jullie jezelf op het verkeerde pad plaatsen, en dat zou gerespecteerd moeten worden. Jullie moeten anderszins gefeliciteerd worden voor op jullie pad te blijven en te weten dat jullie altijd ondersteund worden door diegenen die met jullie mee lopen.
Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf. Ik verlaat jullie met Liefde en Zegeningen, en dat het Licht jullie dagen mag verhelderen en jullie pad naar de voltooiing mag brengen.
Mike Quinsey.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

1 opmerking: