vrijdag, januari 01, 2016

Goddelijke Interventie van Venus door Wezens van Venus - 30 December 2015 / Natalie Glasson


Goddelijke Interventie van Venus door Wezens van Venus
30 December 2015 / Natalie Glasson
Welkom naar een nieuwe verschuiving van ontwaking op de Aarde en binnenin jullie wezen, dit is een tijd van diepgaande verschuivingen waar jullie je op voorbereid hebben sinds 2012. Het Tijdperk van Liefde zal meer volledig manifesteren vanuit jullie wezen en in de Aarde in 2016 voor jullie grotere ervaring. Weet dat de Liefde die jullie binnenin jullie hart en ziel voelen zal intensiveren en een sterke kracht wordt welke doorheen jullie wezen beweegt en jullie fysieke werkelijkheid beïnvloedt. Dit is verschuldigd aan de voorbereidingen die jullie gemaakt hebben, specifiek het loslaten van angsten en energiepatronen van 2015, hoewel het ook verschuldigd is aan de Aarde die nu van een geschikte frequentie is om een krachtige uitlijning te creëren met de planeet en de beschaving van Venus.
De Aarde heeft diens energetische vibratie verhoogd vanwege jullie toewijding om het Licht, de Liefde en de Waarheid van de Schepper uit te stralen en tot uitdrukking te brengen. Moeder Aarde is zichzelf aan het voorbereiden om Haar Ziel uit te lijnen met de Kern Ziel van Venus om een infusie te ervaren, en Liefdescodes wisselen uit om verder de aanwezigheid van Liefde op de Aarde te ondersteunen. Doorheen het volledige jaar van 2016 zal Moeder Aarde en de Kern Ziel van de planeet Venus hun energieën enthousiasmeren en hun Liefde vermengen om het versterken van de Liefdesvibratie van de Aarde te ondersteunen. Dit mag ook aangeven dat, wij, de Wezens van Venus, meer beïnvloedend en aanwezig zullen zijn bij jullie gedurende deze cyclus op de Aarde. Jullie mogen nieuwe gidsen opmerken binnen te komen in jullie gemeenschap van gidsen van Venus-afkomst om krachtige verschuivingen van Liefde binnenin jullie wezen te ondersteunen en te veroorzaken. Jullie zullen ons herkennen aangezien wij naar jullie toekomen en Liefde uitstralen wat jullie toe zal schijnen als  immens prachtig. Accepteer alsjeblieft onze aanwezigheid. Wij hebben een grote hoeveelheid aan wijsheid, inzichten en informatie om met jullie te delen betreffende het creëren van een werkelijkheid van Liefde binnenin jullie wezen en werkelijkheid, alsook anderen op de Aarde te ondersteunen bij het bereiken van hetzelfde. Onze wijsheid, net zoals ons Licht dat zal, zal de Aarde en de mensheid vullen en zegeningen van Liefde creëren. Het is niet ons doel om de Aarde of de mensheid te overweldigen, wij werden voort geroepen door de Schepper om de volgende verschuiving in de ascentie te ondersteunen, specifiek tijdens de cyclus van 2016. Onze Liefde is zachtaardig, inspirerend en immens genezend, het is de goedgunstigheid van onze Liefde wat wij met jullie delen om jullie eigen Liefdesbron binnenin te bekrachtigen.
Wij, de wezens van Venus, zullen voor velen in onze energetische vormen verschijnen om persoonlijke genezingen voort te brengen die geboren worden vanuit Liefde met de reden van Liefde in overvloed binnenin jullie aan te stichten. Onze genezing is, omdat het vanuit Liefde geboren wordt, zeer krachtig tegen de greep van negativiteit, blokkades of angsten binnenin jullie wezen en bieden een ervaring van bevrijding en vrijheid aan.

“Wezens van Venus, Ik wens te verzoeken om een persoonlijke genezing met jullie om de versterking van mijn Liefde te promoten alsook de belichaming van Liefde binnenin mijn wezen, en angst, negativiteit en blokkades uit te wissen. Ondersteun mij in het ervaren van een prachtige liefdevolle genezing met jullie, aldus ik mezelf meer volledig bestaand mag herkennen als een baken en expressie van Liefde in mijn alledaagse leven. Ik ben open om jullie liefdevolle genezing nu te ontvangen of wanneer het goddelijke geschikt is. Dank je wel.”
Eén wezen van Venus of velen mogen naar jou naar voren komen. Wij hebben talrijke leden van onze beschaving toegewezen om persoonlijke genezende behandelingen te bereiken voor diegenen die het wensen te ontvangen op de Aarde. Weet alsjeblieft dat jullie deze genezers van Venus zo vaak als jullie voelen dat het geschikt is uit te nodigen. De atmosfeer en jullie wezen zal zich met Liefde vullen; dit is hoe jullie zullen weten dat wij bij jullie aanwezig zijn.
Wij hebben ook leden van onze beschaving toegewezen om de wijsheid en het bewustzijn van Liefde van Venus te distribueren, aldus velen van jullie zich geïnspireerd mogen voelen om zich te verbinden met deze wezens of hen voort uit te nodigen om een download van het Venus Liefde-Bewustzijn in jullie geest, brein en mentale lichaam te verankeren om jullie verschuiving in/naar Liefde te ondersteunen; de belichaming, expressie en uitstraling van Liefde.
“Wezens van Venus, Ik wens te verzoeken om een persoonlijke Liefde-bewustzijn infusie behandeling van een lid van jullie beschaving, die het meest geschikte liefdesbewustzijn voor mij bezit om te absorberen in mijn geest, brein en mentale lichaam om mijn ascentie op de Aarde te helpen. Ik ben gereed om te ontvangen en gereed om mijn bewustzijn en perspectief uit te lijnen met de Liefde van mijn Ziel en het Liefdesbewustzijn van Venus. Help mij alsjeblieft om te zien, voelen en te her/erkennen als een wezen van Liefde, vanuit een ruimte van Liefde binnenin mij, de waarheid van Liefde overal om mij heen ziend. Ik ben gereed voor Liefde, Ik Ben Liefde. Dank je wel.”
Wederom zullen één of meer leden van de Venusbeschaving naar voren komen en jullie wezen en de atmosfeer rondom jullie heen met Liefde vullen, hun energie in/naar jullie geest, mentale lichaam en brein projecterend gedurende een tijdsperiode die voor jullie geschikt is om de infusie van het Venus Liefdesbewustzijn te helpen.
Of jullie nu kiezen om persoonlijk met onze energieën te communiceren of niet, onze Liefde zal aanwezig zijn en door allen heen stromen, met het doel van het verbeteren van de aanwezigheid van Liefde. Dit kan ook een reden worden welke jullie mogen kiezen te accepteren voor 2016, sta jullie zelf eenvoudig toe je te focussen op het verbeteren van de aanwezigheid van Liefde, ofwel binnenin of rondom jullie heen. Inspiratie van hoe dit te bereiken zal naar jullie toe stromen, jullie toestaand om jullie invloed te ervaren met het intensiveren van de Liefde op de Aarde.
De grootste vraag welke vele keren aan jullie gevraagd werd, en toch is diens belangrijkheid immens, “Zijn jullie gereed om Liefde te ontvangen en zijn jullie gereed om Liefde te zijn?” Jullie antwoord en het antwoord van de mensheid op deze vragen bepalen de verschuivingen en transformaties om in/naar Liefde te verhuizen op de Aarde die wij kunnen ondersteunen. Hoe meer jullie kunnen antwoorden met een diep gezetelde wetendheid binnenin jullie dat jullie gereed zijn om Liefde te ontvangen en te zijn, hoe meer jullie in staat zullen zijn om miraculeuze verschuivingen te ondersteunen die geboren worden vanuit de Liefde binnenin jullie. Jullie mogen ook wensen om aan jullie Ziel te vragen terwijl jullie diep ademhalen, “Hoe kan ik me meer volledig openen voor Liefde?” Deze uitoefening biedt jullie Ziel de kans om jullie te inspireren over gebieden om op te focussen betreffende jullie acceptatie van Liefde. De intentie van gereed te zijn vast te houden en te ontvangen en Liefde in jullie alledaagse werkelijkheid te worden, zelfs als jullie niet werkelijk geloven dat het ons toe zal staan om steeds inniger met jullie te werken, zal de cyclus van het jaar verder voort doen laten gaan.
Met de aanwezigheid van onze Liefde, welke alle vormen van Liefde intensiveert, mogen jullie een grotere inwendige aanwezigheid van Liefde opmerken, welke onophoudelijk binnenin jullie sterker wordt. We wensen voor jullie om ook accepterend en bewust te zijn dat met een intensivering van Liefde dit door zal gaan om diepe en diepgaande reinigingen aan te stichten van binnenuit jullie wezen, iedere keer dat jullie jezelf toestaan om een nieuwe vibratie van Liefde te belichamen. Dit is vanzelfsprekend aangezien de Liefde en Het Licht van de Schepper altijd dat wat niet geboren is vanuit Liefde en Licht naar de oppervlakte brengt om losgelaten en genezen te worden. De loslating van angsten en het genezingsproces zullen verminderen als jullie vibratie van Liefde een hoge vibratie bereikt, wat het zal, richting het einde van 2016.
Jullie mogen wensen om jullie Ziel op een rustig tijdstip te vragen, “Wat is het Liefdespercentage van mijn volledige wezen?” Betekenend hoeveel Liefde belichaam je. Als dit gedocumenteerd wordt, kunnen jullie doorgaan om waarnemend te zijn van jullie Liefdespercentage doorheen het jaar, zodat jullie de reis van jullie Liefdes Ascentie in 2016 kunnen volgen.
Het is in en met een diepgaande volume van Liefde dat wij, de Wezens van Venus, de Aarde benaderen en met jullie wezen uitlijnen. Wij zijn aanwezig in dienstverlening aan jullie, dus sta ons alsjeblieft toe om jullie  Ziel in de komende maanden te ondersteunen.
Jullie Liefdes Ascentie is nu,
De Wezens van Venus

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten