maandag, januari 25, 2016

Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht - 25 Januari 2016 / Yael en Doug Powell


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
25 Januari 2016 / Yael en Doug Powell

Geliefden, jullie zijn de kracht van het hart van God. Jullie zijn het bewustzijn van God exploderend. Jullie zijn dat wat het Universum omvat en zo totaal dynamisch is, dat jullie het de “Big Bang” genoemd hebben. Wel, dierbaren, jullie zijn de “Big Beng” in een pakket van bewustzijn en Liefde dat zich uitstrekt dwars door het spectrum van al het leven om te her/erkennen dat Ik Liefde Ben dat Zichzelf via jullie kent.
Jullie zijn het Universum dat aan het ontwaken is, en toch, zijn jullie hier en doen alsof jullie deze beperkte en aangeslagen menselijke wezens zijn, gevangen in de drama’s van het ego. Ik Ben gekomen om jullie in vrijheid te stellen en om aan jullie de diepe hartherkenning te geven dat het hart jullie doorgang is naar het volle besef van dat wat jullie zijn als een deel van dit dynamische leven, en dat wat in dit moment jullie bedoeld zijn om te zijn.
Jullie zijn bedoeld om het instrument van de her/erkenning van Mijn Liefde te zijn in alle krachtige en explosieve wisselwerkingen die in dit Nu Moment voort springen, het enige moment dat er is.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
25-01-2016 | Circle of Light www.circleoflight.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten