zondag, januari 24, 2016

Blossom en de GFL - Weet Dat ALLES Mogelijk is … Breid Uit in/naar het Grote Onbekende! - 24 Januari 2016


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
24 Januari 2016
“Weet Dat ALLES Mogelijk is … Breid Uit in/naar het Grote Onbekende!”

Blossom: Ik kan niet geloven dat we door alweer een week heengegaan zijn. Het ging zo snel! Ik sprong in een portaal sinds de laatste channeling en kwam er een week later uit vandaan! Wat keurig in/naar dat vloeit waarvan wij zeiden waar wij over zouden spreken deze week. Jullie zeiden dat jullie zouden spreken over het kneden van energie … betreffende het creëren van iemand diens eigen portaal … denk ik! Oh … Je manieren Blossom! Goedemorgen!
GFL: Ook aan jou goedemorgen, Dierbare Blossom. Wij kunnen van jou VOELEN dat je energetisch in een uitstekende ruimte bent en dit stelt ons altijd tevreden … namens jou.
Laat ons aan de slag gaan … zoals jullie in jullie wereld zouden zeggen. Om te recapituleren … Suggereerden wij dat Energie gemanipuleerd wordt voor iemand om van de ene ruimte/plaats naar de andere te reizen. Dit kan gedaan worden op een niveau van persoonlijke groei of, inderdaad … betreffende een meer “algemene” tunnel.
Dus, het is dan in feite een tunnel?
Dit is hoe het waargenomen zou worden door de reizende deelnemer … en toch, is het louter EEN RUIMTE.
Jullie zeggen dat het geknede energie neemt zodat het kan werken. Is het energie van/door het feitelijke portaal of, van de ziel die er doorheen reist?
Beide. De tunnel is samengesteld van deeltjes van Energie die verhoogd worden naar zo een snelheid dat het op/van zichzelf een vacuüm wordt. Als je er op die manier over denkt … letterlijk dat, wanneer je een vreemd vacuüm gebruikt … dat wat “erin gaat” in/naar ergens anders gezogen wordt. Dit is de enige manier in “leken termen”, dat wij in staat zijn om de werking van iets dergelijks uit te leggen.
De Energie kan, zoals wij zeiden, geprogrammeerd zijn … om te “arriveren” … of, om iemand naar een gespecificeerde bestemming te brengen.
Durf ik te vragen hoe dat gedaan wordt?
Met het risico van “je verstand te verbijsteren” … Waar dan ook is Overal … Overal is Waar dan ook. In feite is er Nergens.

(Bij het teruglezen voelde ik me aangespoord om NU HIER te schrijven).
Beschouw het Verstand werkelijk verbijsterd te zijn. Dus, het is geen kwestie van het inpluggen van coördinaten?
Niet zoals mensen coördinaten kennen betreffende een geografisch landschap. Een geprogrammeerde bestemming … wanneer het afkomstig is van het individu … wordt de geknede Energie en de passage volledig volbracht via “Gedachte programmering”.
De andere “stijl” ervoor …. is inderdaad een “ander maken en modelleren” en wordt gedaan door gecomputeriseerde componenten die afstanden in echte tijd meten en dan de bereisde afstand berekenen en inschatten … hoe wij zouden willen zeggen … door de “lucht”.
Hoe in de lieve vrede kunnen zij dat doen?
Door te vertrouwen op computer intelligentie. Vandaar dat, wij spraken over overvloedig veel tijd en geld dat toegewijd wordt aan een dergelijk project op Aarde. Er waren vele foutieve procedures en met respect, zouden wij willen zeggen … dat deze door de mens gemaakte “wormgaten” nog steeds niet 100% accuraat zijn.  
Laat ons verder gaan naar de “zelf gecreëerde” vortexen/draaikolken. Want wij voelen dat dit veel meer bruikbare informatie is voor iemand om in overweging te nemen.
Ik ben één en al oor, geloof me!
Nogmaals, er is niets anders dan Energie. Alles is Energie en wij zullen hier gewoon bij tussenvoegen …. ALLE ENERGIE IS OP LIEFDE GEBASEERD.
Yep … een “moeten” om aangehaald te worden!
Daarom, vereist dit, Dierbare Blossom … van jou om je te concentreren op een ander niveau voor ons om het uit te leggen ...
Oh heden! Oh heden! Ik zal het proberen! Ik zal het proberen!!
Dat wat echt is … is gedachte. Je gedachte creëert je werkelijkheid. Dus, zou iemand het nodig kunnen zijn om ergens anders te zijn/naartoe te gaan … in een flits … dan zou het een geconcentreerde gedachte nodig zijn. Allereerst op de betrokken bestemming. Niet alleen maar om erover na te denken … maar ook om jezelf daar te VERBEELDEN … jezelf daar te VOELEN …. DE ENERGIE van deze plaats te VOELEN waar je naartoe gaat. Zodat, met oefening … je focus van VOELEN zou verschuiven van waar je in feite “dacht” dat zij waren … naar dat waar zij voor bestemd zijn.
Dit kan niet in één nacht tijd bereikt worden. Wel, in Waarheid kan het dat wel. Echter, wij wensen niet om iemand diens hoop te verhogen en van een teleurgesteld gemoed te zijn. Wij zeggen glimlachend … Jullie kunnen niet rennen voordat jullie kunnen lopen. Of, in deze bewoordingen … jullie kunnen niet transporteren voordat jullie kunnen trans-gedachten!
Ik houd ervan! Ik zal het stromen niet onderbreken … Ik concentreer me ook hard!
Dus, je bent je bewust dat iemand via de geest kan reizen en dit wordt WERKELIJK bereikt via dezelfde manier. Echter … en dit is een grote ECHTER … om feitelijk vanuit de ALLES DAT IS WAARHEID te WETEN … vanuit DE ALLES DAT IS WETEN RUIMTE VAN WIE JE BENT … dat je fysicaliteit naar die plaats kan komen met jou … is de basissleutel tot hoe het gedaan wordt. Wij zeggen “basissleutel” … want dat is de fundering. Want, als je niet weet binnenin iedere cel, iedere atoom van de Energie die jou opmaakt in jouw volledigheid … zou het niet kunnen gebeuren. Want, het is inderdaad, ieder deel, ieder aspect van jou dat je met jou ermee doorheen neemt. Anderszins … zou veel schade toegebracht kunnen worden aan zowel de geest als het lichaam.
Dus, is het gevaarlijk om het dan zelfs te proberen?
Dat is een intrigerende vraag. Want wij suggereren dat jullie dit “bestuderen” … en wij suggereren ook, dat jullie aan dit “proces” werken. Echter, voor het te proberen … zouden wij willen zeggen om in te tappen op de intelligentie van jullie zelf … voordat zo een trip geprobeerd wordt.
Het zijn degenen die te geestdriftig geweest zijn … te ongereed … die tot een kleverig einde gekomen zijn … zouden wij willen zeggen.
Eh … kan dat het einde zijn? Ik bedoel, kan iemand fysiek de dood ontmoeten door dit te proberen?
Ja.
Bizar. Zullen we teruggaan naar de eenvoudigheid van Liefde te Zijn?
Jij wilde het weten.  
Dit had ik echter niet zien aankomen.
Zoals wij verklaarden … met het grootste respect voor alles dat IS … dit kan gemakkelijk volbracht worden voor de meer geavanceerde ziel. Hier, op jullie planeet is er zoveel dichtheid voor jullie waar jullie mee te kampen hebben … en dit is een belangrijke factor in “de werkingen van” … specifiek voor het zelf.
Ergens anders … is er een veel “Lichter” krachtveld en daarom, staat dit toe voor een zeer andere “hoofdruimte”! Er is geen andere fysieke vorm, dat van de dichtheid/ van het gewicht is van dat van de mens.
(Wederom bij het teruglezen, voelde ik toen het aan het doorkomen was dat zij bedoelden … op andere planeten enzovoorts. Want inderdaad, is een nijlpaard niet zwaarder dan dat ik ben? Op sommige dagen is dit discutabel!)
Echt? Wow. Dat is nogal een enorme grote verklaring.*
Dit was eerder een enorm groot Vertrouwen Blossom … voor jou om door te gaan het op te schrijven terwijl je de woorden door voelde komen!
Wel, ik ben beter aan het worden met een heleboel dingen … specifiek wanneer het aankomt op het praten met jullie!
Wij zouden willen bevestigen dat misschien voor nu … het het beste zou zijn om ons te concentreren op ergens anders naartoe te reizen via de geest … en het lichaam “thuis” achter te laten. Dit zou een goede plaats zijn om te beginnen.
Dus, jullie hebben ons verteld hoe ons voor te bereiden door te VOELEN dat wij daar zijn enzovoorts … dan wat?
Dan … haal je adem … zoals je altijd doet … en toch … ondertussen de Vibratie VOELEND van ergens anders te Zijn … verbeeld jij jezelf te “verdampen”.
Letterlijk, visualiseer je lichaam te verdampen … aldus, jij je ALLEEN als LICHT VOELT.
HET LICHT VAN JEZELF. Sta dan … het Licht dat je bent … toe om “boven jou” te blijven gedurende een poosje … terwijl je gewend raakt aan ALLEEN MAAR LICHT te ZIJN. Het is het beste om oefenperiodes te hebben van alleen dit maar … totdat jij je goed-aangepast voelt met dit aldus te doen.  
Wanneer je eenmaal comfortabel en tevreden bent dat je de controle bereikt hebt van jezelf gewoon “boven” jezelf … dan nogmaals … VISUALISEREER … VOEL … VIBREER op dezelfde Energie als dat van de plaats die je wenst te bezoeken.
Maar hoe weten we wat de energie van die plaats is? Hoe kennen wij de vibratie van die plaats?
Om te beginnen … doen jullie dat niet. Echter, hoe meer jij je erop focust … hoe meer je erin ademt … hoe meer je diens frequentie “oppikt”.
Ga door met in die frequentie te ademen. Denk aan niets anders dan aan het GEVOEL VAN DE ENERGIE BINNENIN DIE FREQUENTIE. Probeer te vermijden na te denken over waar je over nadenkt!!
Sorry?
Probeer om het feit los te laten dat je doet wat je aan het doen bent. Probeer niet na te denken over WAT je aan het doen bent en hoe een vreemd iets het mag zijn … en concentreer je op ergens anders te ZIJN. Na AANZIENLIJKE OEFENING aangaande deze kwesties … zal je beginnen kleine “hints” op te pikken van die ruimte waarin je wenst te zijn.
Een flitsend moment van een visioen van die plaats … in plaats van een scène uit een film. Het mag slechts een seconde ervan zijn dat je opvangt … niettemin … was je daar.
Een gemakkelijk “gat om doorheen te vallen” wat je ogenblikkelijk terug naar huis brengt … in de her/erkenning dat “het gewerkt heeft”. Of, het werkt … wat de gedachtevorm ‘terug’ “inkort” naar de fysieke plaats waarin je bent. Het verbreekt de link, zo je wilt. Dit is nochtans een andere vaardigheid om te verkrijgen … om voor zolang als het nodig is in de nieuwe plaats te blijven. Een acceptatie van “ZOALS HET IS” is zeer behulpzaam. Een gedachte van “Whow! Dit is Vreemd” … is het niet!
Wij zouden ook aan willen halen … hoewel het op geen enkele manier verplicht is … dat om de intentie te hebben van de reis zijnde voor DE VERBETERING VAN DE MENSHEID … het proces/de vooruitgang helpt … in plaats van dat het voor een egoïstisch gewin is. Wij zeggen niet dat het niet voor het plezier gedaan en gedaan zou moeten worden. Niettemin, zoals met alle dingen … is onze manier van denken … DAT WAT GEDAAN WORDT VOOR HET HOOGSTE GOEDE VAN ALLEN … TEN GUNSTE IS VAN ALLEN. Daarom, niet ÉÉN levend ding loopt het mis.
Als iemand dieper in diens Waarheid ontwaakt … worden zij zich bewust van dingen die het daglicht niet gezien hadden binnenin iemand diens gedachtevorm. De grotere is voorbereid om zichzelf te bevrijden van alles dat zij weten … of zouden wij moeten zeggen … alles dat zij “denken” dat zij weten … hoe meer zij zich bewust worden van dat … zouden wij willen zeggen … “Dat zij nog niets gezien hebben”.
Wat is er in jullie gekomen vandaan? Jullie lijken zoveel meer menselijk … met alle respect.
Dat is niet zo, Blossom. We zouden willen zeggen dat jij het bent die zoveel meer niet-menselijk geworden is in deze communicatie … dat wij louter doorheen je gedachtegolven filteren … op een manier van groot gemak en grote verrukking.
Negeer alles dat je “denkt” dat je ALS WAARHEID KENT en sta jezelf toe te verhuizen in/naar het “tot dusverre onbekende”. Laat dit dan … jouw nieuwe manier van denken worden … resonerend op een Hoger niveau van jezelf dan voorheen.
WEET DAT ALLES MOGELIJK IS. Er is niets dat niet mogelijk is! Want iedere mogelijke gedachte die men kan denken … kan IEDERE gedachte verwezenlijkt worden wanneer je WEET dat gedachte de werkelijkheid creëert … zonder uitzondering. Je moet dit gewoon WETEN vanuit de diepste plaats van jezelf … Jouw WAARHEID … jouw JIJ!
BREID UIT IN/NAAR HET GROTE ONBEKENDE, Dierbaren. Daar, liggen wonderen voorbij jullie wildste fantasieën. Echter, wanneer jullie jezelf eenmaal toestaan om daar naartoe te gaan … worden jullie wildste fantasieën het normale … totdat je, wederom … gereed bent om daaraan voorbij te gaan!
WIJ HOUDEN VAN JULLIE.
En wij Houden van Jullie. In Liefde en dankbaarheid mijn vrienden. In zoveel Liefde en dankbaarheid.
*(Ik ben er niet zeker van dat deze verklaring mijn Waarheid is nu … Misschien zal het dat op de één of andere dag worden! Gewoon omdat dit is wat “Zij” doorbrengen, betekent niet dat het een Waarheid voor mij moet zijn. Dat leerde ik lang geleden, toen soms twijfelachtige boodschappen doorkwamen van White Cloud en hij mij vertelde dat het oké voor mij was om het niet eens te zijn met alles dat hij zei!)
Einde van de sessie.
****
Bezoek nog eens De Invocatie ‘We are the Game Changers’ wanneer je je daartoe geroepen voelt … zodat we de Energie zo HOOG mogelijk houden.
De link naar al mijn YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
****
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten