donderdag, januari 21, 2016

Ascentie Berichten - Het Gehele Leven Is In Goddelijke Orde - 20 Januari 2016 / Kara Schallock


Ascentie Berichten
Het Gehele Leven Is In Goddelijke Orde
20 Januari 2016 / Kara Schallock

We gaan door met groots Licht te ontvangen. Diegenen die specifiek gevoelig zijn mogen het specifiek voelen in hun fysieke lichamen in de vorm van rugpijn en misselijkheid; natuurlijk, mogen er andere manifestaties zijn wat afhankelijk is van wat het meest belangrijk voor jou is om voor je evolutie te ervaren. Terwijl wij ons focussen op wat het Licht met ons deelt, breiden wij ons uit in/naar Nieuwe perspectieven terwijl wij immer dieper in de oude overtuigingen gaan. Vele van deze diepere overtuigingen werden verankerd in vele levensspannen. Eén overtuiging die zeer diep is, is die van het ouder worden, leidend naar ziektes en leidend naar het sterven en dat alles moet sterven. Wij neigen ernaar voor lief te nemen dat vele van deze overtuigingen eenvoudigweg de manier zijn zoals de dingen zijn; doch wij zijn bedoelt om alles in vraag te stellen en te onderzoeken wat het in ons eigen leven betekent en of wij open kunnen staan jegens een andere manier van zijn/bestaan. Wij zijn niet bedoeld achterwaarts te gaan in het herinneren, maar opnieuw te creëren. In feite, wat dan ook dat begint met “her” is een terugkeer naar het verleden. Als wij met Nieuwe ogen zien en zoals kinderen zijn wanneer alles fris en nieuw is, bekrachtigen wij onze Onschuld, Vreugde en Verwondering en wanneer dat gebeurt, creëren wij het Nieuwe, in plaats van te “her”-halen wat in het oude was. Als wij een bloem met Verwondering kunnen zien, alsof we het voor de eerste keer zien, maken wij die kinderlijke Nieuwsgierigheid binnenin; dit is aldus belangrijk wanneer wij nieuwe levens en een nieuwe manier van zijn/bestaan en gewaarwording creëren. Dit wordt dan niet gekleurd door wat wij altijd waargenomen hebben de waarheid te zijn. Wij zijn opnieuw geboren, zonder wat voor vooropgezette ideeën dan ook te hebben. Op deze manier, kan de waarheid naar boven komen en mogen wij met nieuwe ogen zien en met nieuwe oren horen.
Als je dromen en doelstellingen oude overtuigingen binnenin hen vasthouden, zullen zij meer dan waarschijnlijk niet manifesteren. Velen beschuldigen zichzelf als zij zien dat zij iets niet kunnen manifesteren. Zij mogen iets denken zoals, “Ik ben niet vertrouwend genoeg;” “Ik ben niet waardig genoeg;” “Ik doe niet genoeg;” wat vertaalt naar, “Ik ben niet genoeg.”  Dit is een oude overtuiging, dus laat het los, omdat het niet de Waarheid is. Wie jij bent is zuivere Liefde, in staat tot alles als je het waarlijk vertrouwt en het kent met iedere vezel van je wezen. Wat je denkt is wat gemanifesteerd wordt, want jouw waarachtige cellen houden je gedachten vast en creëren vanuit hen.
Omdat het Licht aan het verhogen is, aangezien de mensen hun bewustzijn uitbreiden, zijn velen meer aan het ontwaken en dit gebeurt steeds sneller. Terwijl oude programma’s losgelaten worden en oude structuren verbrokkelen, is het bewustzijn vrij om hoog te vliegen. Zoals jullie weten, wanneer iemand diens Licht uitgebreid is, straalt het naar buiten en raakt anderen aan en dus, ontwaken er meer. Dus echt, het is essentieel om open en authentiek te zijn. Deel jullie Licht helder en voortvarend (zonder een verwachting of gehechtheid aangaande hoe een persoon het ontvangt).

Jullie mogen je afvragen of de huidige uitlijning van Mercurius, Venus, Mars, Saturnus en Jupiter ook maar iets te maken heeft met wat dan ook. Het antwoord is, natuurlijk, ja. Iedere keer dat er een kosmisch evenement is, beïnvloedt het de Aarde. Aangezien deze planeten allemaal deel uitmaken van ons Zonnesysteem en onze Zon Lichtcodes ontvangt vanuit de Galactische Zon (de Bron), wordt dit LiefdesLicht welzeker gedistribueerd door de planeten. Daarom, is er meer Licht dat in ons en in Gaia uitgeschonken wordt. Dit resulteert in een verschuiving in het bewustzijn, het Besef en de doorgaande Transformatie van iedereen. Transformatie heeft een desintegratie nodig van de oude energieën, dus waar het ook is dat er duisternis is, zal het Licht het ontmantelen zodat Liefde uitbreidt. Merk op wat voor nieuwe ontdekkingen er zijn, inclusief een nieuwe planeet, want veel wordt er geopenbaard en merk oude geheimen op die niet langer meer verborgen kunnen zijn. Licht openbaart alles.
Met meer Licht, nemen velen uitdagingen waar. Deze waargenomen uitdagingen zijn werkelijk kansen om te zien waar in het leven er een verandering of een verschuiving in het Inzicht nodig moet zijn. Iedere weerstand creëert pijn, echter, deze pijn laat ons ook zien waar een verschuiving nodig is. Als je een uitdaging gewaarwordt, weet dan dat dit een oordeel is, want alles is gebaseerd op ons te helpen in Liefde te stijgen (bewustzijn is Licht). Merk op hoe sommige mensen jou mogen vragen, “Is alles goed met jou?” Dit doet zich voor omdat je in Licht en Liefde verhoogd bent, terwijl zij zich nog niet uitgebreid mogen hebben naar waar jij vibreert. Iedereen ontwikkelt zich naar wat voor verhouding het beste voor hen is, zolang als zij de veranderingen niet tegenwerken. Hier is geen oordeel in; alleen Onderscheidingsvermogen en Besef, wat de Meedogende Waarnemer is.
Wanneer je kalm en vreedzaam en geaard kunt blijven, help je de energieën om jou te helpen. Wanneer jij je focust op wat de massa’s aan het doen of niet aan het doen zijn, wordt je in vrees en oordeel (dualiteit) teruggehouden. Onthecht van “Is dat niet vreselijk?!” en ben sterk in Vreugde en wat voor jou waar/echt is. Door dit te doen, evolueer/ontwikkel jij je. Als jij je aansluit bij de desintegratie van het oude, bekrachtig je de 3D en vertraag je jouw eigen evolutie. Wanneer jij je onthecht, bekrachtig jij je eigen evolutie ondertussen toevoegend aan de Transformatie van het oude.
Het leven mag voor jou bij tijden chaotisch toeschijnen, echter, in plaats van het aldus te oordelen, weet dat alles in Goddelijke Orde is. Het lijkt chaotisch omdat wij in de overgang zitten van het oude naar het Nieuwe. Denk na over een tijd in je leven toen je koos om iets nieuws te doen. Je voelde je waarschijnlijk besluiteloos en onzeker over jezelf. In vele van mijn banen, toen ik voor iemand anders werkte, was ik vereist om een geheel nieuw programma te creëren. Eerst, was ik geïrriteerd dat niemand mij zou of zou kunnen begeleiden en toen was ik opgetogen dat ik iedere stap voort op de weg kon creëren. Uiteindelijk, ging alles soepel. Is dat niet precies wat wij nu aan het doen zijn? Als soevereine wezens, hebben wij de Macht om in overeenstemming met onze eigen Begeleiding te creëren; Begeleiding die wij van onze eigen Zielen ontvangen … en niet van iemand anders, want als wij denken dat iemand anders onze antwoorden heeft, geven wij onze Macht aan hen. Dit is de oude manier.
Het Engelachtige Rijk en het Rijk van de Geascendeerde Meesters, samen met andere Lichtwezens, zijn niet bij ons om ons te redden of om ons zelfs te vertellen wat te doen; zij zijn onze gelijke partners. Het is hetzelfde voor ons. Wij zijn niet bedoeld om wie dan ook of ook Gaia te redden. Iedereen heeft de mogelijkheid om te luisteren naar diens eigen Begeleiding en Intuïtie zodat zij zichzelf bekrachtigen. Een ieder van ons heeft Vrije Wil en diegenen van de hogere dimensies zullen nooit tussenbeide komen of ons vertellen wat te doen, maar eerder, in ondersteuning zijn van wat onze keuzes dan ook maar zijn. Ik had één ervaring toen een man mij volgde terwijl ik langs de rivier wandelde. Hij wandelde nogal dicht achter mij. Hij keek mij niet in de ogen toen ik hem vroeg of ik hem kon helpen. Toen merkte is een nogal lange en forse man op die vele meters weg stond en toen ik hem zag, deed ook de man dat die mij volgde. Zodra hij deze “man” zag, draaide hij zich om en wandelde weg. Mij werd later verteld dat de lange forse man Aartsengel Michael was geweest. Hij deed helemaal niets; hij stond daar gewoon. Het was de man (degene die mij volgde) zijn keuze om weg te lopen. Dit is een perfect voorbeeld van hoe de Lichtwezens ons ondersteunen.
Als wij doorgaan te evolueren, ontwaken wij meer. Inderdaad, de dingen mogen behoorlijk vreemd toeschijnen als zij bekeken worden vanuit ons oude bewustzijn. Blijf gewoon gefocust op de Vrede in je Hart en leef je Hogere Waarheid. Als jij je onrustig, nerveus of angstig voelt, mag dat verschuldigd zijn aan ofwel een innerlijk conflict of van je nu zeer onzeker over je leven te voelen, aangezien wij ons aan steeds meer Licht blijven aanpassen. Vaak labelen wij dit als bezorgdheid en dat hoeft het helemaal niet te zijn, maar eerder is het een verhoging van de vibratie. Diep pranisch ademen in het Hart helpt, specifiek als je de 4-7-8 ademhaling gebruikt (adem met vier tellen in, houd je adem 7 tellen in en adem met 8 tellen uit). Meditatie helpt en Licht doorheen al je chakra’s brengen helpt ook. Alles is in Goddelijke Orde. Iets anders dat je kunt doen is om het Licht in je Pijnappel Chakra te channelen, de distributeur van het hoge dimensionale licht. Het Licht wordt dan helemaal door jou heen gedistribueerd, inclusief je cellen, elektrische systeem en DNA. Dit helpt je om het Licht te integreren, in plaats van het te weerstaan. Het laatste dat je wilt doen is te denken dat er iets verkeerd met jou is, want die gedachte voedt je cellen ook en hun taak is om te creëren wat je denkt en voelt.
Gedurende enige tijd nu, werden wij begeleid om onze Harten en gevoelens te bekrachtigen. Wij hebben dit aardig goed gedaan. Welnu, het is tijd om onze geesten met onze Harten te vermengen, zodat wij van een Verheven Geest zijn. Dit is denken dat begeleid wordt door eerst te voelen. Op deze manier, kunnen wij onze gevoelens uitspreken. Het is niet langer meer Hart versus het hoofd; het is Hart-Geest, zodat alle gedachten van Liefde zijn, in plaats van gedachten van de dualiteit te hebben. Sommigen zijn al in/naar deze expressie gestapt en als je dat doet, communiceer je veel efficiënter en eerlijker. En dit is de evolutie van het afgescheiden ego in/naar het geascendeerde ego, waar alles Eén is in plaats van de afscheiding welke gecreëerd werd van het bekijken van het Hart en de Geest als twee afgescheiden dingen. In Waarheid, zijn al onze systemen Eén. Wij kunnen ons mentale niet van onze emotionele, spirituele of fysieke lichamen afscheiden.
Wanneer je oude energieën ervaart zoals ongerustheid, kwaadheid, vrees, controle enzovoorts; voordat je hen loslaat en transformeert, zie waar zij zijn … in Relaties? Het werk? De Familie? Wanneer je eenmaal ontdekt wat uit de uitlijning is, onderneem stappen om het met Liefde en vrede te bezielen. Dit mag ook oproepen voor enige keuzes om te maken. Besef ook dat je ongemakkelijk te voelen, wanneer het niet verwijst naar wat dan ook in je leven, mag zijn omdat je op nieuw terrein bent en het allemaal ongemakkelijk aanvoelt omdat je comfortzone jou naar buiten duwt en jou helpt om in het Nieuwe te zijn.
Wanneer de dingen stromen en je gestimuleerd wordt met Vreugde en andere Ziel Essenties, weet dan dat alles in je leven uitgelijnd is. Dit is een springplank om meer te worden; om met meer zelfvertrouwen in je Waarheid en Authenticiteit te staan. Je mag begeleid worden om iets te beginnen dat voor jou risicovol schijnt te zijn. Doch deze “risicovolle waarneming”:  is alleen omdat het nieuw is. Neem gewoon één stap per keer. Neem een ademteug en rust. Je hoeft niets te laten gebeuren, want wanneer je een stap neemt presenteren de andere stappen zich vanzelf als je erop vertrouwd dat je ondersteund wordt. Herinner jezelf eraan dat de dingen niet lineair gebeuren zoals zij in het verleden deden. Je mag zeer wel op en afgaan met de energieën. Niets doet zich nog op een progressieve lineaire lijn voor. Je mag je gedachten diverse keren veranderen, dus schenk aandacht aan hoe jij je voelt en ga dieper in je Hart om te zien of dit nog steeds het pad is dat voor jouw hoogste evolutie/ontwikkeling is.
Als jij je Hart diens Begeleiding volgt, als je in/naar de weerstand of het één of andere oude patroon rent, zorg ervoor voordat je verder gaat. We zijn nog steeds aan het reorganiseren op hetzelfde moment dat wij ons ontwikkelen. Vertrouw het proces. Alles is in Goddelijke Orde. Vertrouw erop dat je Ziel-begeleid bent om alles te zijn dat je bedoeld bent om te zijn. Laat het zijn.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Soulstice Rising. All Rights Reserved! - http://www.soulsticerising.com/index.asp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten