donderdag, januari 28, 2016

Aartsengel Zadkiel - Oprecht Zijn tegen Jezelf in de Nieuwe Energie - Februari 2016 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
“Oprecht Zijn tegen Jezelf in de Nieuwe Energie”
Februari 2016 / Linda Robinson

Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst. Wij worden vergezeld door een Schare van het Engelachtige Rijk, de Hathors en de Pleiadianen. Vandaag, wensen wij het oprecht zijn tegen jezelf in de nieuwe energie te bespreken.
Jullie planeet gaat door kolossale hoeveelheden te ontvangen van nieuwe energie. Het patroon van de instroom van de energie kan vergeleken worden met een zandloper. Het stroomt binnen vanuit het Universum, komt binnen via jullie kroonchakra en stroomt omlaag door jullie chakrasysteem en naar buiten in/naar jullie energetische gebied.
Als er gebieden zijn voor persoonlijke overdenking, mogen jullie voelen dat jullie aandacht naar hen getrokken wordt gedurende deze verschuivingen.
Met iedere energie verschuiving, worden lagen van bestaande energie afgepeld zoals het afpellen van de lagen van een ui. Als iedere laag afgepeld is, ben je veel dichterbij het centrum of het hart van wat voor jou belangrijk is. Dit is een tijd wanneer veel vooruitgang gemaakt kan worden aangaande je pad van ascentie.
Als iedere laag van de bestaande energie in/naar je besef gebracht is, worden die dingen die niet langer meer energetisch passend zijn duidelijker. Wanneer je iets vindt dat niet langer meer energetisch passend is, kan je het onderzoeken om vast te stellen om het ofwel voorwaarts te dragen of om het met Liefde los te laten.  
In de nieuwe energie, is het oprecht zijn tegen jezelf zeer belangrijk. Het is een tijd van loslaten van wat niet langer meer voor jou belangrijk is, of wat niet langer meer goed passend is voor jou om ruimte en tijd te maken voor wat het meest belangrijk is.

Oprecht zijn tegen jezelf begint met te beslissen wat het meest belangrijk voor jou is op het huidige punt in de tijd. Omdat je energie onophoudelijk aan het evolueren is, is het belangrijk om een doorgaande inschatting te doen van je prioriteiten. Wat de ene dag belangrijk is kan in een ogenblik veranderen, wat afhankelijk is van nieuwe inzichten en gebeurtenissen. Wanneer je in het huidige moment blijft, kan je gemakkelijker vertellen wanneer een verschuiving in prioriteiten zich voorgedaan heeft. Dit staat jou toe om tijd toe te wijzen aan andere bronnen op zo een manier dat het jouw hoogste prioriteiten ondersteund.  
Beslissen wat belangrijk voor jou is, is om je missie en pad in deze incarnatie in ere te houden. Je bent in/naar dit leven gekomen met unieke talenten en vaardigheden en een hoger plan om van dienstverlening te zijn voor de mensheid en de planeet, terwijl tezelfdertijd, je vordert op je eigen spirituele pad. Wanneer je oprecht bent tegen jezelf, geef jij je beste dienstverlening aan jezelf, aan anderen en aan de planeet, voor het hoogste goede.
Wanneer je in overeenstemming handelt met je prioriteiten, is je energie duidelijk. Je hebt een gevoel van opwinding over wat je aan het doen bent. Er is geen weerzin in het toewijzen van je tijd en hulpbronnen omdat je acties in uitlijning zijn met wat je besloten hebt dat belangrijk is. Je bent oprecht tegen jezelf.
Wanneer je besluit wat belangrijk is, stel je een intentie in voor voorwaarts te gaan met een actieplan. Wanneer je de intentie toevoegt dat dit voor het hoogste goede is, staat dit de Wezens van het Licht toe om je te helpen. Je intentie draagt een unieke vibratie dat je voort stuurt in/naar het Universum. Het helpt jou om personen en hulpbronnen aan te trekken die goed passen bij je intentie.
De binnenkomende energie vanuit het Universum zal ingeprent worden met je intentie als het door je gedachten en emoties heengaat, en je in staat bent om voorwaarts te gaan en actie te ondernemen aangaande je intentie/voornemen.
Intenties instellen kan gebieden omvatten zoals familie, het beroep, persoonlijke ontwikkeling, spiritueel werk, en vele andere. Het evenwicht tussen gebieden mag veranderen als de levensomstandigheden veranderen.
Wanneer dit zich voordoet, kan je intentie gemodificeerd worden om in uitlijning te zijn met wat belangrijk is voor jou in het moment. Wanneer je dit doet op een doorgaande basis, houd jij je energie duidelijk/schoon. Je intenties, gedachten, emoties en acties zijn in uitlijning. Je vraagt om het hoogste goede, en je bent oprecht tegen jezelf.
Dan, kunnen de energieverschuivingen gemakkelijker in/naar en doorheen je chakrasysteem en energiegebied stromen. Je incorporeert de hogere frequentie energie en stijgt zachtjes op naar nieuwe  dimensies.
Geliefden, wij zijn blij dat jullie oprecht zijn tegen jezelf in de nieuwe energie en dat jullie vragen om het hoogste goede.
Weet dat er groots van jullie gehouden wordt.
WIJ ZIJN Aartsengel  Zadkiel en Lady Amethyst en Wij omringen jullie met Liefde
En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/
Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten