maandag, januari 25, 2016

Aartsengel Michael - Ga Steeds Meer in de Stilte, Naar Jezelf, In Jezelf, Met Jezelf, en Voel - 24 Januari 2016 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
“Ga Steeds Meer in de Stilte, Naar Jezelf, In Jezelf, Met Jezelf, en Voel”
24 Januari 2016 / Rita Pulmans

Geliefde Aartsengel Michael,
Mag ik je een vraag stellen over het hetgeen ik de laatste tijd ervaar. Namelijk, dat er zo vele gechannelde boodschappen vanuit de "kosmos" of een of andere Bron tot ons worden gebracht. We worden ermee om de oren geslagen, ik kan het eerlijk gezegd niet meer volgen. Hiermee bedoel ik je te vragen geliefde Michael, hoe kunnen we echt van onecht onderscheiden?
Zo vele boodschappen die verspreid worden, zijn weliswaar en meestal met goede bedoelingen en merendeels door goedmoedige zielen ontvangen, doch die zijn ook niet altijd van "ruis" ontdaan, of van het Licht afkomstig. Ik moet je zeggen geliefde Michael, ik sta hier somtijds wat sceptisch tegenover. En ook prijs ik mijzelf hier niet de hoogste hemel in, integendeel.
Ik wens enkel oplettend te zijn naar gechannelde boodschappen toe. Alsook die van mijzelf uiteraard. Wij allen mogen, denk ik, leren om onderscheid te maken en aan te voelen wat echt en wat onecht of misleiding inhoudt. Ik weet dat de waarheid zich in onszelf bevindt. Doch ik vind het echt fijn - ter ondersteuning in deze soms moeilijke tijden - om een boodschap te ontvangen, zodat wij vanuit een Hogere Bron ondersteuning krijgen. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik hier kracht uit put en moed.
Zelf heb ik ook het gevoel van stilstand, geen verandering. Maar ik geloof dat dit stilte voor de storm is. Dat we deze stilte of " niets doen" nodig hebben om tot onszelf te komen.
Geliefde Heer van de Zon, graag uw antwoord, zonnig of niet, maar van de Hoogste Bron des levens.
Ik dank u geliefde Lord!
Rita
*****
Mijn geliefde kind, kind van liefde, kind van vrede,
Ja zo noem ik jullie allen lieverds, en dit zijn geen zalvende woorden die ik jullie wens toe te spreken, doch een liefdevolle ondersteuning. Ik wens deze woorden steeds te herhalen en jullie te laten begrijpen lieverds dat jullie dit zijn. Jullie wensen althans dit te zijn: een kind vol Liefde, een kind van Vrede, een kind van de Zon. Kinderen van de Zon zijn jullie allen geliefde harten.

Doch lieverds de vrede in jullie harten, die jullie zo grondig wensen, laat somtijds te wensen over. Jullie vallen soms in je valkuilen terug. De valkuilen van slachtofferschap, allerlei pijnen, waaronder hartenpijn en allerhande verwanten hieraan. Lieverds, weet je steeds geliefd en gedragen door ons.
Velen onder jullie kunnen ons niet zien, ons waarnemen, laat staan ons voelen. Doch geliefden weet en geloof, vertrouw en beleef onze energieën. Maakt niet uit hoe jullie dit doen, door meditatie of te schrijven, of in de natuur wandelen, in de lucht te kijken naar de wolken ,of wat dan ook. Wij zijn er!
Nu even je vraag belichten geliefd hart.
De vele boodschappen die jullie bereiken langs de één of andere mediamieke weg of via channelings zijn inderdaad niet allemaal of helemaal zuiver tot op de graat. Doch ik Aartsengel Michael wens hierover geen oordeel uit te spreken. Daar sommige zaken herkend dienen te worden door de lezer of de ontvanger, en zodoende kunnen helpen tot het ontwikkelen van het onderscheidingsvermogen,  en aldus het aanscherpen van je intuïtie.
Dit is uiteraard niet altijd leuk voor jullie, daar er zoveel tijd overheen kan gaan en jullie je erg bedrogen voelen hierdoor. Jawel, flink bij de "pinokio neus" genomen worden. Geliefden, jullie leven somtijds zelf in een leugen, die jullie weliswaar niet altijd zien.
Ga even na waarom je bepaalde boodschappen aantrekt die je een gevoel geven van blijheid,  maar tegelijkertijd een vreemd gevoel in je maag? Dit is een gegeven dat somtijds op je weg komt om te ontwaken lieverds. Ontwaken uit je illusie of droom. En inderdaad, er zijn somtijds zogezegde "spirituele dromen" die als een zeepbel uit elkaar kunnen spatten. Begrijpen jullie lieverds dat jullie op deze manier zelfs een soort verslaving opbouwen naar Spirituele "peptalk!"
Ga daarom lieverds meer en meer in de stilte, naar jezelf, in jezelf, met jezelf , en voel .... voel, voel vooral de rust van binnen. Ga op deze manier in contact met je Heilige Centrum, jouw Heilige "bibliotheek" als het ware, daar waar de volledige Waarheid zich bevindt; in jezelf.
Verbinding met/in je Hogere Zelf is sterk aan te raden of zelfs noodzakelijk hierin. Go insight! Krijg "in-zicht", of zal ik Aartsengel Michael zeggen, innerlijk zicht. Ga niet steeds, of altijd, naar buiten toe, om hier wat op te rapen en daar wat te verzamelen aan zogezegde spirituele en soms hoogdravende technieken of handelingen, of boeken of wat dan ook.
Oké studeren is goed, onderzoeken is goed. Doch studeer vooral diep van binnen via jullie heilige Centrum. En vind in je centrum alles wat jij op dit moment nodig hebt in jouw leven, voor je transformatie of groei, of hoe jij het dan ook wilt benoemen.
Vooral is het belangrijk geliefden om somtijds niets te doen of te ondernemen en in de stilte te duiken. Door in de stilte van jezelf te duiken ben je zoals een dolfijn die door het verhelderende water klieft en geniet van het moment van Zijn.
Ik Aartsengel Michael heb gesproken.

© Copyright 2016 - Rita Pulmans 
Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst.
De tekst dient in algehele vorm gekopieerd te worden of weergegeven. Gedeeltelijke weergave is niet toegestaan. De tekst mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen. De tekst mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag op: pulmans@live.be
Dit artikel mag in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-meldingen.

1 opmerking: