zaterdag, oktober 31, 2015

Jullie Hogere Zelven - De Versmelting met Jullie Hogere Zelven


Jullie Hogere Zelven
De Versmelting met Jullie Hogere Zelven
Lieve lezers van Denk Met Je Hart,
Zoals we allemaal de laatste tijd via de boodschappen hebben kunnen lezen, is de tijd aangebroken voor de versmelting met het Hogere Zelf. Dit zal voor degenen onder ons, die tot de 1ste golf Lichtwerkers behoren, het eerste aan bod komen.
Ik wil jullie nu laten weten dat ik één van deze eerste golf Lichtwerkers ben, en dat de versmelting bij mij aan het plaatsvinden is. Dit gaat dus niet ongemerkt aan mijn voorbij, en alle andere eerste golfers zullen vermoedelijk enige vermoedens hebben dat dit bij hen ook aan de gang is. Jullie zullen in de dagen en weken die komen gaan opmerken dat de versmelting aan het gebeuren is, en dit zal ’s nachts gebeuren. Jullie kunnen hier gewoon doorheen slapen, maar het kan ook zijn dat je dit duidelijk op kunt merken, en dit is dan op te merken aan de schokjes die je hier en daar in je lichaam voelt. Wanneer dit het geval is, zal in diezelfde nacht je Hogere Zelf volledig versmelten/verankeren met je fysieke lichaam. En dit zal een grote verandering in jullie levens voort gaan brengen.
Blijf alert op de communicatie die niet al te lang daarna met jullie opgestart zal gaan worden. Dit zal gewoon in de vorm komen dat je de stem van je Hogere Zelf in je hoofd hoort opklinken, die een geschikt tijdstip uitzoekt om jou volledig op de hoogte te brengen van wat er gebeurd is en wat er staat te gebeuren. Dit is voor een ieder van jullie anders, en dus uniek. Ga jezelf niet aan anderen afspiegelen want dan zou je het proces onnodig vertragen voor jezelf en je Hogere Zelf.
Er zal een weg gevonden moeten worden om samen in harmonie in één lichaam te leven. Daarvoor is een gedegen onderling overleg nodig. Wij raden jullie dan ook aan om op te gaan schrijven, voor jullie zelf, over wat er met elkaar is afgesproken zodat dit nog beter bij je kan integreren. Dit met het oog op het feit dat de informatie die er op jullie af gaat komen enorm veel zal zijn. Blijf eerlijk richting je Hogere Zelf, en begrijp dat een tijd van diepgaande innerlijke reflectie is aangebroken over de aangenomen waarden en normen, en de zelf gecreëerde waarden en normen. Er zullen velen gaan ‘sneuvelen’, omdat de situatie die nu ontstaat helemaal gloednieuw is. Zowel voor jullie als voor jullie Hogere Zelf.

vrijdag, oktober 30, 2015

Engel van de Vrede - Laat Vrede je omkransen met zijn lauweren van schoonheid en Liefde - 29 Oktober 2015 / Rita Pulmans


Engel van de Vrede
Laat Vrede Je Omkransen met Zijn Lauweren van Schoonheid en Liefde
29 Oktober 2015 / Rita Pulmans
Rita: Ik vroeg onlangs aan mijn Hogere Zelf, wat is je naam? En ik "Hoorde" de naam Pacifico. Pacifico betekent vrede toch? Mag ik je vragen of dit de naam van mijn Hogere Zelf betreft, of is het de naam van de engel van Vrede? Of ligt dit even ietsje anders? Ik dank je voor je antwoord.
****
Engel van Vrede: Hoor mij aan geliefde mensenharten in deze boodschap voor jullie allen. De Engel van Vrede is aanwezig voor en in iedere mens op Aarde! Wij de Vredesengelen staan in verbinding met jullie hogere Zelven. 
Wij vredesengelen staan klaar voor jullie om jullie in verbinding te brengen met vreugde, vrede en eenheid. Alles is Eenheid geliefden. Al wat IS, is ontstaan uit de Ene.
Alles "werkt" samen, daar er nooit enige afgescheidenheid is geweest. Niets is in de engelenwereld dat niet in samenwerking is, daar wij Vrede Zijn. Mijn naam is niet echt belangrijk, belangrijk hierin is, dat we in samenwerking Vrede zullen neerzetten en handhaven. 
Vrede is IN jullie allen (te vinden) geliefde mensenkinderen. Zie aldus niet enkel de vrede buiten je, maar vooral, zie en vind vrede binnen jezelf. Vindt je innerlijke kern van Vrede, via jullie LiefdesHart.
Vrede geeft kans om innerlijke schoonheid tot bloei te laten komen. Het geeft je meer nog dan dat. Het brengt je rust en samenwerking, ook in jullie fysieke lichamen. Alsook binnen jullie etherische en mentale velden. Binnen alles wat jullie zijn, en in wat jullie beleven in jullie menszijn. Vrede vinden jullie in en vanuit jullie Heilige Kern.
Geliefde mensenharten, jullie lichamen zijn somtijds een vat vol tegenstrijdigheden. Mijn vrede geef ik jullie hierin, vind deze in jezelf, zodat jullie geliefde mensenwezens de lichamelijke krachten in evenwicht kunnen brengen. Leer je impulsen, en mede je barrières te zien. Niet om "erover te springen" maar om ze te verbreken. Ga na waar; of in je lichaam, of in je geest of ziel onvrede heerst, daar waar je een ontevreden gevoel of gedachte mocht hebben, en welke obstakels zich hierin bevinden. Geliefde mensenkinderen, door er bewust naar te kijken, kunnen jullie deze zien en opruimen.

Blossom en de GFL - Jullie zijn Bron-Energie … die Jullie Weg naar Huis Terugvinden - 29 Oktober 2015


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
29 Oktober 2015
Jullie zijn Bron-Energie … die Jullie Weg naar Huis Terugvinden
Blossom: Het lijkt wel een eeuw geleden dat we een echt van hart tot hart gesprek hadden … omdat jullie de vorige keren ‘gesproken therapie’ gaven in plaats van het geschreven woord. Het maakt mij niet uit hoe we het doen … Ik voel dat jullie de algemene Energie beter KENNEN dan ik en je daarom beter bewust bent van wat het meest passend is.
GFL: Wij brengen woorden … gesproken of geschreven … om iedereen op jullie planeet aan te moedigen om zichzelf te ‘vinden’. Zoals je WEET is dit het doel waarvoor wij komen.
Ik vraag me echter af hoeveel meer manieren er zijn om ons te vertellen hoe we dat moeten doen. We WETEN dat we helemaal LIEFDE zijn. Maar om onze WAARHEID te vinden achter de misvattingen, waarmee wij gedurende al onze levens gevoed zijn, voelt soms als het zoeken van een naald in een hooiberg.
Maar wanneer het is gevonden … O, de Vreugde! Het ‘YES’-GEVOEL … wanneer je zo’n sprankelende draad vindt tussen al die strootjes!
Dames en Heren van de Aarde … laat alle gedachten van niet WETEN los. Geef alle verwarring en twijfels op en laat ze gaan … laat gewoon alles los. Want dan zullen jullie die naald vinden!
Maar hoe zit het dan met ‘Zoekt en gij zult vinden’? Wanneer ik niet zoek naar de naald … hoe zal ik die dan vinden?
Lieve Zielen … soms VOELEN jullie, binnenin jullie … wanhoop … een verlangen om DAT te VINDEN WAT JE BENT … MAAR HET LIJKT ALSOF JE VERDWAALD BENT.
Ik moet jullie hier even onderbreken. Sorry, ik voel die Energie in mij losbarsten, dat jullie willen spreken (hopend dat de regen wat minder luid klinkt en mijn stem oké is, nadat ik het een tijdje helemaal kwijt was. Mijn man kon het verborgen houden … Maar ik vond het weer! HA HA!) Klopt dat … willen jullie ‘liever’ spreken?
Het is gewoon zo dat de woorden vloeiender komen als we dat doen … vanwege de snelheid waarmee de mond werkt … vergeleken met vingers.
Weliswaar totdat ik het moet opschrijven … al gaat dat steeds sneller. Oké … laten we het doen.

Sanat Kumara - Het Perspectief is Zeer Belangrijk in Deze Tijd - 27 Oktober 2015 / Jenny Schiltz


Sanat Kumara
Het Perspectief is Zeer Belangrijk in Deze Tijd
27 Oktober 2015 / Jenny Schiltz
Ik kom vandaag naar jullie toe met een korte boodschap over de voortgang die jullie allemaal maken. Wij beseffen dat velen van jullie de immense druk voelen van de Lichtcodes en de veranderingen in frequentie. Een ieder van jullie wordt naar jullie grenzen geduwd aangezien de standaards van jullie normale bestaan in elk moment aan het veranderen zijn. Wanneer jullie vorm eenmaal gewend raakt aan de huidige frequentie, begin je dan te acclimatiseren naar het volgende niveau. Vanuit ons perspectief zien wij gigantische groei en raken aangemoedigd door de effecten welke een ieder van jullie in deze overgang op anderen hebben. Een ieder van jullie in het stromen met jullie hoogste aspect, tot wat voor graad dan ook waartoe je in staat bent om vast te houden, handelt als een lichtknopje in het donker voor diegenen die slechts nu gereed zijn om te beginnen.
Velen van jullie waren gewend aan een pauze tussen de opwaarderingen, maar dat is niet langer meer het geval. Zodra jij je volledig aangepast hebt aan het volgende niveau binnenin je lichaam, fysiek, mentaal en esoterisch, begin je dan met het volgende stadium. Op het collectieve niveau werd daarmee ingestemd aangezien elke van jullie zielbronnen gewenst zijn voor deze veranderingen om plaats te vinden, zodat zij volledig met jullie mogen vermengen. Iedere fase omvat een herstructurering van overtuigingen, het opruimen van dichtheid, en dan de opwaardering naar jullie fysieke vorm, jullie chakra systeem en begeleidende blauwdrukken. Sommigen van jullie gaan zeer snel zonder veel weerstand door deze veranderingen heen, terwijl anderen klem mogen komen te zitten in een specifiek gedeelte van een opwaardering. Alle delen moeten een bepaalde frequentie bereiken met het oog op het geheel om voorwaarts te gaan. Wanneer je niet in synchroniciteit bent mag je een gevoel van ontkoppeling, een leegte, zelfs verwarring ervaren. Sta jezelf de benodigde tijd toe om volledig de huidige overgang te voltooien zonder in/naar de angst te gaan dat je iets verkeerd hebt gedaan. Kijk in plaats daarvan, om proactief te zien waar jij weerstand aan het geven bent. Voor sommigen van jullie, zijn het jullie gedachten en gedragingen. Welke patronen neem je waar die jou niet langer meer dienen. Voor anderen is het de onbekwaamheid om het lichaam de tijd toe te staan om de opwaarderingen gemakkelijk door slaap en overdenking te verwerken. Het niet in ere houden van de behoeftes van het lichaam zal het proces aanzienlijk vertragen. Voor anderen is een weerstand van de wil, de onbekwaamheid om de zielbron diens pad te accepteren.
Aan jullie wordt in ieder moment gevraagd om te onderzoeken wat jullie gedachten zijn betreffende iedere fase. Het zijn inderdaad jullie gedachten die de grootste bijdragende factor zijn aangaande hoe snel jullie door dit proces heengaan. Want het zijn zelfs jullie gedachten betreffende jullie fysieke behoeften die tegenwerking kunnen veroorzaken. Wat vertel jij jezelf wanneer je lichaam meer rust dan normaal nodig heeft? Een deel van je missie op de Aarde is om je gedachten, je vibratie meester te worden; je frequentie, zodat je met gemak door het gehele leven heen kunt gaan. Wanneer jij je eenmaal bewust bent van de invloeden van je interne dialoog en de programmering welke verantwoordelijk is voor deze overtuigingen en gedachten, zal je in staat zijn het programma te herschrijven en het dialoog te stoppen. De eerste stap is het besef in/naar hoe jij jezelf beperkt hebt en hoe deze beperking in je creatie, je hologram tentoongesteld wordt.

woensdag, oktober 28, 2015

Aartsengel Zadkiel - "Een Oase van Vrede" - November 2015 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
"Een Oase van Vrede"
November 2015 / Linda Robinson

Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst, en wij groeten jullie in Liefde en Licht. Vandaag, worden wij vergezeld door een Schare van het Engelachtige Rijk van Licht, Wij wensen om een Oase van Vrede te bespreken.
Wij hebben in recente boodschappen met jullie de rol besproken die jullie spelen als een Licht van Vrede voor anderen. Nu, zouden wij graag het belang willen bespreken van de ontwikkeling van jullie eigen innerlijke oase van vrede.
Jullie zijn geslaagd voor vele tests van initiatie, en jullie zijn geestdriftig in afwachting van de volgende stappen op jullie pad van ascentie. Jullie hebben je gerealiseerd dat de fysieke wereld om jullie heen daar is voor jullie om Universele Waarheden en lessen te leren, alsook als het verstrekken van dienstverlening aan de mensheid en de etherische rijken.
Terwijl jullie gaan omtrent jullie dagelijkse wandeling op dit pad, is het voor jullie belangrijk om jullie zelf te voorzien van een oase van vrede.
Dit is een oase van vrede die in innerlijke stilheid gevonden wordt. Omdat het binnenin je verblijft, is het altijd bij je. Het heeft geen speciale tijd, plaats of conditie nodig omdat het binnenin je innerlijke centrum van Zijn vertoeft.

maandag, oktober 26, 2015

Sandra Walter - De Geschenken van Wedergeboorte - 25 Oktober 2015


Sandra Walter
De Geschenken van Wedergeboorte
25 Oktober 2015
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Het is geschreven in ons Gouden Menselijke DNA; de zoektocht naar Zelfrealisatie, Ascentie en hereniging met de Bron. Creatie is een buitengewoon verhaal, en het is van ons zelf. Een Universeel, Galactisch, Zonne sjabloon; een Bron zijnheid uiteen gebroken voor onze ervaring, uitgelegd door onze Hogere Niveaus voor onze ontdekking en deelname.
Zo boven, zo beneden wordt in ieder aspect van dit Universum gereflecteerd. Het Geïncarneerde Zelf reflecteert de externe activiteit totdat we ontwaken en het Ascentieproces beginnen, dan beginnen we de activiteit van het Hogere Zelf te reflecteren. Deze reflectie breidt zich uit terwijl het bewustzijn ascendeert, steeds hogere aspecten van het multidimensionale Zelf reflecterend. Het multidimensionale Zelf-model reflecteert het multidimensionale Universum, of de Bron-als-Zelf; de Goddelijke kosmische zoektocht naar complete Zelfrealisatie.
De Wederopstanding Fase
In de Wederopstandingfase van Ascentie, laten we oude trajecten los van ons gefundeerde pad om ons bewustzijn te transformeren; een diepere fase van de vermenging van het hogere en lagere Zelf. Vroegere fases van Ascentie voelen als een voorbereiding op deze stap; alles dat geleerd is wordt een fundamenteel platform om het bewustzijn te stabiliseren als je deze heilige onderdompeling van Meesterschap binnengaat.
Moderne geesten neigen ernaar om zich vast te klampen aan of te zoeken naar iets bekends om zin van het proces te maken. Dit is een onderdeel van de uitdaging van het Meesterschap; verkrijgen en toepassen wat geleerd werd, dat over te geven voor de nieuwe ervaring. Niet alles zal verlaten worden: Geschikte lessen, vaardigheden, leringen, gereedschappen, methodes en wijsheid worden voorwaarts gedragen. Echter, in de Wederopstandingfase van het worden van een buis voor een aanzienlijk hoger niveau van bewustzijn, worden de eerdere stappen in/naar iets gloednieuws getransmuteerd.

vrijdag, oktober 23, 2015

Sandra Walter - Het Goddelijke Continuüm van Zelf Verenigen - 22 Oktober 2015


Sandra Walter
Het Goddelijke Continuüm van Zelf Verenigen
22 Oktober 2015
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Daar is een grootsheid, een eindeloze schoonheid aan deze passage van Wederopstanding wat niet in/naar woorden vervaardigd kan worden. Wij wenden ons tot creativiteit in deze passages van transformatie. Creativiteit helpt bij het integreren van wat er zich aan het voordoen is in ons eigen bewustzijn; het Licht-grond onze ervaringen voor het collectief en helpt ons bij het begrijpen van dramatische verschuivingen terwijl wij steeds hogere niveaus van uitbreiding bereiken.
Deze hogere frequenties kunnen alleen geïnterpreteerd worden met het Hart. Zij missen letterlijk de lagere niveaus van het verstand.
Creëren, tot uitdrukking brengen, en leven vanuit het Hartcentrum staat je toe om deze energieën te ontvangen met overzichtelijkheid en hen toe te passen op je eigen Ascentie proces. En het wereldwijde collectieve project van Ascentie. De Toegangspoort van 23-28 Oktober is gericht op de Zonne Hart Centrum uitbreiding. En het voelt als een zeer sterke passage, wat al begonnen is terwijl ik dit schrijf. Pas op, Geliefden. Het mag voor velen van jullie behoorlijk fysiek aanvoelen. Voor diegenen die zich vermengd hebben met het Zonne Bewustzijn, dit is een Goddelijke kans om een zelfs sterkere verbinding te ervaren met jullie Zonne Kosmische Gechristende Zijnheid. Het ziet eruit en voelt aan als een zeer krachtige invoer voor ingewijden, gelijkaardig aan de trigger van Augustus en de Toegangspoort van September. Merk op dat zij gedurende een poosje ongeveer een maand uiteen geweest zijn; Dat is bedoeld te versnellen als wij in staat zijn om de golven sneller te integreren (onze energiegebieden stabiliseren, niet versagen wanneer er Zonne activiteit is, niet de verontrusting programma’s verspreiden, enzovoorts) Laat ons onze spirituele volwassenheid bereiken, en deze met integriteit, gemak en gratie in Goddelijke Dienstverlening ontvangen.

donderdag, oktober 22, 2015

Aartsengel Michael - Er Is Geen Sterkere Kracht dan de Kracht van de Liefde - 19 Oktober 2015 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
Er Is Geen Sterkere Kracht dan de Kracht van de Liefde
19 Oktober 2015 / Rita Pulmans
Rita: Een persoon stelde een vraag: “Hoe kan ik kristallen gebruiken, voor  healing, dit voor de ander, en voor mezelf?  Ik voel bij het gebruik van een bepaald kristal een "indianenkracht".
Aartsengel Michael: Geliefde, wat bedoel je met "indianenkracht"?
Persoon: Ik bedoel, ik voel een soort "sjamanistische kracht" wanneer ik een kristal gebruik voor healing, klopt dit?
Rita: Geliefde Michael graag uw antwoord.
****
Aartsengel Michael
Geliefden, geliefde harten,
Jullie hebben helemaal niets nodig buiten jezelf lieverds. De Kracht ZELF zít in jezelf, en dit is wat ik bedoel met de vraag, wat bedoel je met indianenkracht.
Lieverd,
Je spreekt van indianenkracht. Zo geef je de kracht een naam, een woord, buiten jezelf: namelijk de kracht van de Indiaan. Doch de kracht van de Indiaan bestaat niet, begrijp je.
Er bestaat ergens wel een krachtige indiaan. En er bestaat de Kracht op zich. Dit zijn twee verschillende dingen. De indiaan kan de kracht in zichzelf gebruiken, dan is hij een Indiaan in Kracht.
Er bestaat enkel, DE KRACHT, die ( ook) jouw kracht is. Het is Goddelijke Kracht, begrijp je? Er is alleen wat bestaat: de Kracht. Hoe kan je de Kracht voelen lieverd. Hoe kan je de Kracht benoemen. Hoe kan je met jouw Kracht genezing bekomen, healing bekomen. Hoe kan jij met jouw Kracht "genezing" brengen aan jezelf.
De Kracht is de Kracht op zich. Voel de Kracht als KRACHT, de kracht, begrijp je dit?

woensdag, oktober 21, 2015

Blossom Goodchild en White Cloud - Geef Niet Toe aan de Negatieve Energieën die Jullie Opgelegd zijn - 20 Oktober 2015Blossom Goodchild en White Cloud
20 Oktober 2015
Geef Niet Toe aan de Negatieve Energieën die Jullie Opgelegd zijn
JULLIE ZIJN GROTER DAN DAT
JULLIE WETEN BETER DAN DAT
JULLIE STAAN DAARBOVEN

Blossom: Hallo mijn vrienden in de Hoogte! Hoe meer er door klokkenluiders e.d. wordt onthuld … hoe wanhopiger men zou kunnen worden … en toch … overwint LIEFDE alles … en we MOETEN dat WETEN … in onze kern … vinden jullie ook niet?
GFL: Wij zijn het daar ‘Helemaal’ mee eens, lieve Blossom. Goedemorgen. Wij zouden het buitengewoon appreciëren wanneer je jouw opnameapparatuur zou willen aanzetten.
Alles staat er klaar voor om het feest te laten beginnen. (En wat een geweldige verrassing dat White Cloud zich aandiende voor deze sessie, wat de Federatie van Licht natuurlijk een eer vond.)

Transcriptie.
Een heel warm welkom aan EenIeder van Jullie, waar jullie in deze tijd jullie levensreis vervullen. Hoe goed is IederEen van jullie iedere stap van de weg aan het zetten.
Geliefde Vrienden op het Aardoppervlak … weet hoezeer degenen van ons die niet in de dichtheid van jullie Planeet verkeren … voor jullie applaudisseren … jullie eren … jullie danken voor het brengen van jullie aandeel … waarvan wij begrijpen dat het niet altijd een makkelijke weg is.
Maar jullie blijven maar door en doorgaan. Nietwaar? Omdat jullie in je ziel WETEN … jullie begrijpen alsmaar beter … dat dit is wat jullie kwamen doen. De Trilling van jezelf te doen stijgen en inderdaad, die van de Planeet … zoals jullie het noemen … Zelf.

dinsdag, oktober 20, 2015

Shekina Rose/De Blauwe Straal - 10:10 Toegangspoort Ascentie Symptomen: Nieuwe Voorlopers Verlaten de Matrix - 20 Oktober 2015


Shekina Rose/De Blauwe Straal
10:10 Toegangspoort Ascentie Symptomen: Nieuwe Voorlopers Verlaten de Matrix
20 Oktober 2015
De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
Velen van de Sterrenzaden, Blauwe Stralen en de Nieuwe Voorlopers, die gedurende een lange tijd op het baanbrekende pad van Ascentie geweest zijn, zullen de eersten zijn om deze vibrationale verschuiving te ervaren.
Terwijl jullie de oude matrix verlaten, mag deze tijd-ruimte zeer anders voelen dan van alles dat jullie ooit eerder ervaren hebben. De eersten om dit te ervaren zijn de Nieuwe Voorlopers - de eerste golffrequentie ankers, en Blauwe Stralen en Sterrenzaden, die gedurende vele jaren op het pad van ascentie geweest zijn, zelfs gedurende decennia. Naar deze plaats komend mogen jullie voelen dat jullie missie voorbij is. Er mag zo een gevoel van voltooiing voor sommigen zijn, dat het aan mag voelen dat je over zou kunnen gaan en de planeet zou kunnen verlaten. 888
Wat er zich voordoet is dat jullie de oude matrix verlaten en overgaan van een lagere dichtheid naar een hogere frequentie waar de 10:10 toegangspoort arriveert. Velen zullen een kalme periode of incubatieplaats binnengaan waar het zal lijken dat veel tot een halt komt voordat de nieuwe tijd-ruimte volledig begint.
Jullie aankomst en periode van deze incubatieplaats zal in golven of groepen en op andere tijden zijn. De Sterren Wezens die deze rustperiode het eerst betraden zijn al in/naar de nieuwe ruimte verhuist terwijl anderen binnenkomen.

maandag, oktober 19, 2015

De Arcturiaanse Groep - Verkeerd Begrepen Kwesties Aangaande Voedsel en Seks - 18 Oktober 2015 / Marilyn Rafaelle


De Arcturiaanse Groep
Verkeerd Begrepen Kwesties Aangaande Voedsel en Seks
18 Oktober 2015 / Marilyn Rafaelle
Welkom dierbaren, welkom naar deze tijden van nieuwe energieën en Onvoorwaardelijke Liefde.
Jullie verhuizen snel in/naar “nieuwheid” en ervaren nu diens energie in vele vormen. Twijfel er niet aan dat jullie in het midden van grote verandering zijn, oordeel niet wat jullie buitenwaarts in de wereld gewaarworden als gevolg van de driedimensionale standaards, want zij dienen niet langer meer als een accurate maatstaf.
Velen van jullie worden gewaar dat jullie niet in staat zijn om bepaald voedsel te tolereren (specifiek junk voedsel) en ook dat jullie veel minder nodig zijn van wat jullie wel eten. Dit is omdat jullie hogere resonerende lichamen ermee beginnen om de pure energie als voedsel te assimileren, iets waartoe jullie lichamen niet in staat waren om te doen in de dichtere energieën. Materieel voedsel is in feite het materiële gevoel van de Goddelijke energie dat jullie eeuwig in stand houdt en onderhoudt.
Heel veel gewone dingen waarvan eerder geloofd werd dat deze belangrijk waren voor jullie geluk zijn schaars en onbetekenend geworden, vaak zonder dat jullie het zelf opmerkten. Vertrouw, dierbaren, vertrouw. Jullie zijn niet gek aan het worden, noch raken jullie gereed om te sterven behalve uit de oude energie. Jullie zitten middenin het Ascentieproces van Gaia en jullie zelf, of jullie nu wel of niet in staat zijn om dit volledig te accepteren.
Wij wensen te spreken over twee vaak  verkeerd begrepen kwesties van het leven op Aarde -- voedsel en seks.
Daar is en is altijd geweest, alleen de ENE die ZICHZELF manifesteert in eindeloze vormen en variëteiten. Iedere plant is levend met het ene leven en zelfs stenen hebben bewustzijn. De mens heeft abusievelijk gedacht dat hij superieur is jegens alle andere levensvormen en dus een recht heeft om te overheersen. Dit is een onjuiste interpretatie van de geschriften. De mens heeft de bekwaamheid om andere levensvormen te helpen, te ondersteunen en met hen samen te werken door zijn kennis en gaven, maar werd nooit toestemming gegeven om te overheersen, misbruiken of lijden te veroorzaken -- acties die de dualiteit en afscheiding op diens volste representeren.

zondag, oktober 18, 2015

Aartsengel Metatron - Poortopzichters en de Weg Wijzen - 18 Oktober 2015 / Méline Portia Lafont


                            Aartsengel Metatron
Poortopzichters en de Weg Wijzen
18 Oktober 2015 / Méline Portia Lafont
Geliefden,
Het is specifiek belangrijk om open te staan voor ieder facet van dit Goddelijke proces alsook bewust te zijn dat alles goed is. Jullie moeten je in volledige acceptatie overgeven om het proces zichzelf te laten uitwerken, jullie moeten durven los te laten, specifiek de denkpatronen en het verstand, anderszins zouden jullie het stromen kunnen belemmeren dat de één of andere soort van ongemak kan veroorzaken.
De Lichtwerkers die op de Aarde aanwezig zijn om deze energieën te aarden en die als een kanaal functioneren tijdens dit proces mogen de meest krachtige energieën verwachten om hen door te geven aan het collectief van de mensheid en aan Moeder Aarde. Zij zijn de dragers van de nieuwe energieën en dat is hun missie. Voor hen is het uitermate belangrijk dat zij zichzelf openen voor deze energieën en dat zij hen accepteren: dat is waar zij aan gewerkt en waar zij zich op gefocust hebben.
Diegenen van jullie die hier zijn om de weg vrij te maken, de zo-genaamde Wegwijzers onder jullie, zullen de eerste harde energetische klappen opvangen die deze dualiteit in gruzelementen zullen vermorzelen. Zij moeten uitermate gebalanceerd zijn en innerlijke vrede tentoonspreiden anderszins zou het een moeilijke uitdaging kunnen worden. Zij zijn hier op Aarde om de weg vrij te maken uit deze dualiteit vandaan, hetgeen vaak het aarden van deze veranderlijke energieën omvat. Dus, in een notendop, zij zijn niet slechts een kanaal voor deze energieën maar in bepaalde gevallen ook de uitvoerder.  

Ann en de Engelen - Je Bent Onder Familie - 17 Oktober 2015


Ann Albers en de Engelen
Je Bent Onder Familie
17 Oktober 2015
Vier feest omdat je op de Aarde bent, onder vrienden, onder familie! In waarheid, is iedereen je familie. Je hebt miljoenen broeders, zusters, kinderen, moeders, vaders, tantes, ooms en neven en nichten, die er slechts op wachten om ontdekt te worden.
De persoon achter jou in de rij zou een lang verloren geliefde kunnen zijn van een andere tijd of een ziel die je in de Hemelen kende.
De “vreemdeling” die je helpt is ook één van Gods kinderen, een perfect goddelijk gecreëerd wezen die daar is om je te helpen groeien en meer over je Licht te leren, net zo zeker als jij hem/haar helpt.
Dierbaren jullie zijn nooit alleen op deze planeet Aarde. Het is onmogelijk. Als jij je eenzaam voelt, ga een wandeling maken in een openbare plaats en glimlach tegen vreemdelingen. Ga voor je internet zitten verbind je met zielen van hetzelfde denken in zoveel andere plaatsen en websites. Wij hier in de Hemelen houden van het feit dat jullie je zo gemakkelijk met elkaar verbinden, en terwijl wij begrijpen dat er bepaalde misbruiken van jullie computers zijn, gebruiken zo velen meer van jullie hen om elkaar te vinden, ideeën te delen, en om mogelijkheden, dromen en inzichten te delen.
Sta jullie zelf toe je met elkaar te verbinden, ongeacht hoe genoodzaakt jullie je voelen om dat dus te doen, want het is in jullie verbindingen met “schijnbaar willekeurige vreemdelingen” dat jullie familie vinden! Misschien zal je een vriend voor het leven vinden of misschien een vriend voor een paar seconden. In ieder geval, in deze voorvallen Raakt God God aan, het leven raakt het leven aan, en jullie harten vinden vreugde in de ontmoeting van een geestverwant.

zaterdag, oktober 17, 2015

Aluna Joy - Stappen Wij Op Het Lanceerplatform? - 17 Oktober 2015Aluna Joy
Stappen Wij Op Het Lanceerplatform?
17 Oktober 2015

Stappen wij op het lanceerplatform?
En … wat neemt het voor ons om de sprong te maken?
We zien een stijging in diepe kerngevoelens dat de wereld uiteen aan het vallen is en dat er iets enorms op handen zijnde is, zelfs in positieve en dankbaar gestemde mensen. We zien een vreemde stijging in sommigen die nadenken over het voorbijgaan van deze wereld, of in overweging nemen om enorme grote levensveranderingen te maken, zelfs in diegenen die beschouwd worden geaard en zeer stabiel te zijn. We zien een stijging in verwarrende en ongefundeerde depressie en verontrusting, en een genadeloze sloomheid onder gewoonlijk niet te stoppen en bezielde Lichtwerkers en Healers. De verwarring en overweldiging (ontrafeling), het verlies van het besef van het individuele zelf ( verhuizen in/naar eenheid), zouden al deze ongemakkelijke gevoelens echt aan het gebeuren zijn voor een krachtige en positieve reden!?! Zou het waar kunnen zijn? Is de wereld en de mensheid echt uiteen aan het vallen, om alleen maar opnieuw met onze nieuw visie opgebouwd te worden? Sterven we echt, om alleen ontwaakt herboren te worden, vrij en als levende meesters?
Heb je opgemerkt dat je dromen de laatste tijd veranderden? Heb je bi-localiserende dromen, of verloren tijd, of zeer desoriënterende dromen, en wordt je wakker met ochtend misselijkheid, maagzuur of ongerustheid/angst? (veroorzaakt door een verlies van zwaartekracht en kolossale werkelijkheidverschuivingen) Lichten wij de werkelijkheid letterlijk uit diens hengsels, de gehele weg omlaag naar diens kern, terwijl alle controle van iedere vorm van het normale verloren wordt, terwijl wij naar het lanceerplatform toelopen? Neemt onze ziel ons doorheen een serie van grote generale repetities terwijl we slapen of anderszins aangaande onze laatste fases om ons voor te bereiden op de vlucht in/naar het multidimensionale bewustzijn?

woensdag, oktober 14, 2015

Sandra Walter - Het Zonne Licht Worden: Toegangspoort Verblinding - 13 Oktober 2015


Sandra Walter
Het Zonne Licht Worden: Toegangspoort Verblinding
13 Oktober 2015
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Poorten zijn wijd open voor de 14-18 Oktober invoer. Vingerwijzing; de Zon signaleert en een grote ZONNEvlek verschijning over de rand. Laten we ons openen om een volgende versterking te ontvangen, zo goed als we kunnen in deze moderne Wederopstandingfase. Eer het doorheen jullie unieke expressie, Geliefden. Niets is drukte zoals gewoonlijk voor de Hoge-Trilling Stam.
Neem notitie van het verschil in Licht, sensaties, en integratie sinds de laatste passage. Wij scheerden een paar extra lagen weg van de magnetosfeer, ook bekend als de sluiers, welke ons Ascentieproces beïnvloeden. We hadden verscheidene dagen van elektronenstroom over de 10.5, hetgeen letterlijk meer Licht in de cellen creëert. Echter, laat ons notitie nemen: Hebben jullie de sterke uitbreidende sensaties opgemerkt die overbleven, zelfs met de dip? Zo ja, zijn jullie Gouden, Geliefden; de dimensies overbruggend en het Licht stabiel vasthoudend in zowel spirit als de vorm.
Dit is voor mij opwindend, omdat het laat zien dat de energie voor het hercreëren van de 3D en lage 4D (deze niveaus zijn technisch al weg - herinner je dit alsjeblieft terwijl we voorwaarts gaan) welke ingesteld is om te ontbinden in 2016, mogelijk vroeger dan verwacht wegvallen, wat verschuldigd is aan onze bekwaamheid - en deelname - aan de Ascentie: de bewuste keuze om ons aan te sluiten bij onze eigen Evolutie. Denk eraan, Geliefden: 3D/4D is het ding dat verdwijnt, niet wij.

maandag, oktober 12, 2015

Blossom en de GFL - Het Experiment van de Vrijheid van Keuze - 12 Oktober 2015


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
12 Oktober 2015
“Het Experiment van de Vrijheid van Keuze”
© Mystical Mike

Blossom: Hallo! Om de één of andere reden heb ik de channeling van deze week weggeduwd. Ik weet niet echt zeker waarom. Ik voelde me op de één of andere manier, wel … ik had er gewoon geen zin aan! Ik hoop dat jullie nu in de buurt zijn voor een praatje?
GFL: Dat zijn wij inderdaad. Wij zouden eerst graag willen meedelen dat deze “praatjes” die wij hebben, niet verplicht zijn Blossom.
Dat weet ik. Echter, ik voel op de één of andere manier dat dit is wat ik hier kwam doen … en doen zal ik het. Hoewel soms, ik een beetje terneergeslagen ben.
Over wat?
Wel, ik haat het om het te zeggen; omdat het praatje van vorige week van zo een Hoge Energie was, het was prachtig, echter … Ik veronderstel dat het datzelfde oude ding is van iets nieuws en opwindends op de tafel te willen brengen. Doch, ik WEET dat het allemaal over Liefde gaat en dat dat jullie bedoeling is om bij te blijven plakken … en ik weet waarom, enzovoorts.
Wat zou je willen waar wij over spreken?
Hoe belachelijk onbewust wij allemaal zijn van wat er feitelijk gaande IS aangaande het grotere plaatje. Hoe raakten we zo ver verwijderd van De Waarheid?
Laat ons dan daarover tegen jou spreken. En toch … zouden wij willen zeggen dat dit natuurlijk, ook helemaal over LIEFDE zal gaan!
Daar had ik al zo’n vermoeden van!
De WAARHEID … wat is het?
Als ik dat wist …
Doch, dat doe je! Dat doen jullie ALLEMAAL! Het is gewoon dat het binnenin jullie opgesloten is, wat verschuldigd is aan blokkades die beperkingen op jullie geplaatst hebben … om NIET JULLIE WAARHEID TE KENNEN.
Ik neem aan dat jullie hier spreken over “Diegenen van minder Licht” zoals jullie verkiezen hen te noemen.
Dit is zo.
Om de één of andere reden … schrijven en praten op deze manier lijkt niet te stromen zoals het gewoonlijk deed. Misschien zijn we comfortabeler geworden met dat jullie spreken?
Het heeft meer te maken met de Hogere Energieën die deze verandering gecreëerd hebben … want het is meer passend om door jou heen te spreken … om dat over te brengen wat wij toepasselijk VOELEN. Nochtans, is het voor jou meer dan aangenaam aandoend om vragen in je hoofd aan ons te stellen … zoals je gewend bent om te doen in deze geschreven vorm.
OK. Laten we zien met wat voor “openbaringen” jullie komen!

zondag, oktober 11, 2015

Ik Zeg het Alleen Maar; Ik Herinner Me een Tijd….


Ik Zeg het Alleen Maar;
  Ik Herinner Me een Tijd….
Ik herinner me een tijd wanneer er iets kon gebeuren in een andere stad, een ander land, of op een ander continent zonder dat ik erover wist. Ik herinner me toen het mijn dag niet interrumpeerde, ik herinner me toen het mijn bewustzijn niet beïnvloedde. Ik herinner me toen het mij niet, of wie dan ook om mij heen, in een staat van angst plaatste.
Ik zeg helemaal niet dat wij niet bezorgd zouden moeten zijn over het welzijn van anderen. Natuurlijk zouden we dat moeten zijn. Wat ik zeg is dat het voor ons tijd is om onze controle over onze emotionele levens terug te nemen en te beseffen dat als wij om ons heen kijken wij zullen zien dat bij verre het grootste aantal van ons helemaal niet bedreigd wordt door de dingen die zo ver weg gebeuren.
Het is nooit gemakkelijk om een gebeurtenis waar te nemen dat een ander leven in gevaar bracht of het zelfs beëindigde. Maar als wij gedurende een moment objectief kunnen kijken naar wat er gebeurt, zullen wij zien dat, ongeacht van hoe het aan ons gepresenteerd wordt, onze eigen levens er volstrekt niet door beïnvloed worden. Wij staan het vertelde toe om ons te alarmeren. 

donderdag, oktober 08, 2015

De Potentiëlen Zien - 8 Oktober 2015 / Jamye Price


De Wekelijkse Licht Explosie
"De Potentiëlen Zien"
8 Oktober 2015 / Jamye Price
De mensheid is op een natuurlijk pad van vooruitgang dat in een opwindend stadium van ontwikkeling is. Terwijl jullie je wereld vormden, hebben jullie geleerd, via jullie fysieke zintuigen, dat jullie geleerd werd dat wat jullie zien, voelen, horen, proeven en ruiken echt en gewaardeerd is. Echter, terwijl jullie je als een soort ontwikkelen, beginnen jullie dan te begrijpen dat er meer voorbij de fysieke zintuigen is.
Vanuit een historisch perspectief, mag het eruit zien als een microscoop die uitgevonden wordt welke ontegenzeggelijk bewijs draagt en dat wie dan ook met diens fysieke zintuigen kan waarnemen. Terwijl dit een opening begint naar het begrip dat er leven is voorbij de zintuigen, wordt er niet veel waarde geplaatst voorbij wat bekend en bewijsbaar is. Jullie waardevolle wetenschappelijke methode moet een effect waarnemen en het deconstrueren in/naar een herhalende formule. Dus zijn jullie gewend aan het observeren van het effect en aan het zoeken om het te reduceren naar verklaringen.
Jullie intuïtie is één zo een zintuig dat niet zozeer gewaardeerd, geaccepteerd of geloofd wordt. Inderdaad, zelfs de eigenaar van de intuïtie vertrouwd het niet altijd. Wat niet bekend is, is niet al gevormd, en daarom is het een potentieel in plaats van een garantie. Het menselijke brein is geconstrueerd om data waar te nemen, bekende data te gebruiken om af te leiden en onbekende data te gebruiken om uit te breiden. Dit is de belangrijkheid van het beginnen te gebruiken en vertrouwen van je eigen innerlijke weten, je intuïtie. Het is ingebouwd in je biomechanisme, het is geïntegreerd met je omgeving en je hebt een waardevolle bekwaamheid om te onderscheiden als jij je angst van het onbekende loslaat.  

Lee Harris - Energie Prognose voor Oktober 2015 - Transformatie met de Snelheid van het LichtLee Harris
Energie Prognose voor Oktober 2015
Transformatie met de Snelheid van het Licht

Hallo en welkom bij de Energie Prognose voor Oktober 2015.
Voordat we beginnen, laten we gewoon samen een paar ademhalingen nemen.
(Lee ademt diep in en uit - zie video onderaan deze Energie Prognose)
Transformatie met de snelheid van het Licht: Dit is ten zeerste waar wij onszelf momenteel gewaarworden, als individuen en als een collectief.
Eén van de doorgaande thema’s voor jullie deze maand zal zijn hoe heel veel dingen op te merken waar jullie in één dag, in één week en één maand doorheen gaan. Dit kan velen van jullie leiden, specifiek na de intensiteit van de afgelopen zomer, naar een Oktober dat van jullie een klein beetje meer ruimte, een klein beetje meer stilte gaat vereisen.
Jullie zouden mogelijk meer willen slapen en rusten dan dat jullie gewoonlijk doen. Sommigen van jullie zouden kunnen gewaarworden dat jullie hoge-intensiteit uitoefening of fysieke routines gewoon een inkeping of twee omlaag moeten komen - zodat jullie in feite kunnen leren om alles te balanceren dat door jullie systeem heen pulseert zonder de pot noodzakelijkerwijs meer in beroering te brengen.
Het elektrische energiegebied van de planeet is voortdurend aan het veranderen en vooruitgaan, hetgeen betekent dat de gevoeligheid hoger raakt. Diegenen van jullie die door diepe ontwakingen gaan merken plotselinge zintuiglijke gevoeligheidsverschuivingen op. Jullie raken plotseling een heel stuk meer open. Jullie voelen en bespeuren plotseling dingen en heel veel meer. Steeds meer, is dit voor iedereen dwars over de planeet heen aan het gebeuren.
Welnu, deze verschuivingen zien er niet altijd zeer, wat jullie zouden kunnen noemen, spiritueel uit. Maar dan zou ik willen beargumenteren dat spiritualiteit en spirituele mensen er ook niet altijd zeer spiritueel uitzien, specifiek als wij proberen om hen als hoogst verlicht, altijd-vreedzaam, of altijd-liefhebbend te labelen - omdat wij mens zijn. En als de mensheid, evolueren wij allemaal en gaan door onze kwesties heen in onze groei hier op Aarde.

woensdag, oktober 07, 2015

Sandra Walter - Ascentie Pad Video: Waarheid en Onderscheidingsvermogen - 5 Oktober 2015Sandra Walter
Ascentie Pad Video: Waarheid en Onderscheidingsvermogen
5 Oktober 2015

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Aangaande de voltooiing van het twee-jarige Equinox-Verduistering project, ervaren nu veel meer Mensen op het pad Vermenging Sequenties; de verheffing, gelukzaligheid, vloeibaar LiefdesLicht, en op-weg-gaan-we-naar-5D sensaties van de Ascentie kolom activering (versmelting met het Hogere Zelf). Hoewel de hoge vibratie de richting is om te focussen op de belichaming terwijl dit versnelt, reiken wij uit naar diegenen die zich verloren mogen voelen terwijl het collectief over-de-top Ascentie staten ervaart.
Ik scande door sommige van mijn klas video’s en voelde dat deze specifieke selectie behulpzaam zou zijn voor de mensen die zich naast het spoor of afgeleid mogen voelen door de verhoging in het Licht, hetgeen zeer stimulerend kan zijn op de lagere niveaus (geestelijk, ego, emoties).
Nu is de tijd om te beseffen dat het glas nooit half-leeg was, het is altijd vol geweest. Het is een perfect moment voor allen om het onderscheidingsvermogen en de neutraliteit uit te oefenen terwijl wij in/naar de versnelling gaan; hopelijk zal het ondersteunen.
Merk alsjeblieft op: Dit is het eerste en eenmalige YouTube delen van de Ascentie Pad klas video’s. Het is niet mijn bedoeling om wie dan ook te kwetsen die betaald heeft om aan de klas deel te nemen door deze korte clip hier te delen. Ik houd jullie ondersteuning van mijn werk en investering in onze reis diepgaand in ere.