zondag, mei 31, 2015

Ann en de Engelen - Goddelijke Liefde is de Wortel van Al het Bestaan - 30 mei 2015


 
Ann Albers en de Engelen
" Goddelijke Liefde is de Wortel van Al het Bestaan"
30 Mei 2015
 
Vier de heldere, prachtige en schitterende zielen die jullie werkelijk zijn. Jullie zijn Gods Liefde in een menselijke gestalte geschonken, en hebben een ervaring van het leven op de Aarde. Jullie zijn hier om jullie Liefde en jullie verbinding met Liefde te herinneren. Jullie zijn hier om Liefde te zien, Liefde te zijn, en Liefde met de wereld te delen. En Goddelijke Liefde dierbaren - als in tegenstelling tot menselijke liefde - ziet er niet altijd uit op de manier dat jullie dachten dat het zou.
Goddelijke Liefde is aanwezig of je het wel of niet "voelt", hoewel jij je zeer zeker fantastisch voelt wanneer je verbonden bent met deze werkelijkheid. Goddelijke Liefde is niet wat je "doet" hoewel het prachtig tot uitdrukking wordt gebracht bij acties. Goddelijke Liefde "dient" niet altijd anderen op de manieren waarop jullie leerden om te dienen, en Goddelijke Liefde is het niet altijd eens met diegenen rondom jullie heen.
Goddelijke Liefde, dierbaren, IS eenvoudig. Goddelijke Liefde is de wortel van al het bestaan. Goddelijke Liefde krijgt gestalte in miljarden vormen - in Universums, sterren, planeten, planten, dieren, oceanen, bergen, in jou, in diegenen waar je van houdt en in diegenen waar je niet van houdt. Goddelijke Liefde is een ongeziene substantie van waaruit creatie gevormd wordt. Tot aan de graad dat een wezen of een ding in diens pure staat bestaat - zal je de Goddelijke Liefde er van binnenuit zien stralen.
Dit is waarom je schoonheid ziet en jij je in de natuur geïnspireerd voelt - omdat de natuur in diens zuivere staat van zijn bestaat. Dit is waarom je liefde in de ogen van baby's ziet - omdat zij nog niet geleerd hebben om anders te zijn dan wie zij zijn. Dit is waarom je liefde ziet in het kwispelstaarten en knuffelen van jullie jonge honden en katten, omdat zij eenvoudig zijn wie de Schepper ontwierp hen te zijn.

zaterdag, mei 30, 2015

Vanuit de Akashic Archieven Juni 2015 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Juni 2015 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA
 
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Juni 2015 verwachten?
Er is een grote, rijke overvloedige energie deze maand. Het gevoel is dat de maand langer duurt dan het aantal dagen dat het aan zou geven. Iedere dag, ieder uur, en ieder moment is vermeerderd.
Je mag bij jezelf gewaarworden de tijd uit het oog te verliezen en zo betrokken te raken in een activiteit dat het moment groter aanvoelt dan het op de klok zou toeschijnen te zijn. Dit is een goede tijd om zoals een kind te zijn op de manier dat jij je tot de tijd verhoudt. Denk eraan om volledig aanwezig te zijn en echt te genieten van wat je aan het doen bent, in plaats van te lijden door gehaastheid of te proberen je te haasten. Doe alles dat je kunt om dat gevoel van tijdloosheid en totale focus te cultiveren. Versterk de vaardigheden die je helpen aanwezig te zijn - ademhalen, luisteren, meditatie en focus.  
De energie deze maand is ook zeer vruchtbaar. Het is een goede tijd om nieuwe dingen te beginnen. Het is een goede tijd om ideeën te delen waarvan je hoopt dat die in de toekomst in vervulling zullen gaan. Het is een zeer goede tijd om wegen/manieren te verkennen die je uit kunt bouwen.
De energie deze maand is stabiel en stabiliserend. Het zal bruikbaar zijn om te focussen op wat jou in je leven geborgen houdt. Voed de relaties, de routines, de gewoontes, en de geloofsystemen die helpen jou te stabiliseren en die helpen dat je van de wereld zin maakt. Dit is een goede tijd om in een spirituele uitoefening te investeren. Het is een goede tijd om in de mensen om je heen te investeren en in wat het ook maar is dat je in je woning, je werkomgeving, in je alledaagse leven nodig hebt, om je stabiel en geborgen/veilig te voelen.

vrijdag, mei 29, 2015

De Roetsjbaan van het Leven - 28 Mei 2015 / Jo Dunning


De Roetsjbaan van het Leven
28 Mei 2015 / Jo Dunning
 
Lieve vriend/vriendin,
Ik wil een paar minuten nemen om enige informatie met je te delen over de uitdagingen waar je momenteel mee geconfronteerd mag worden. De externe wereld begon diens roetsjbaanrit, en de VELE gebeurtenissen en bezorgdheden die onlangs aan mij tot uitdrukking gebracht werden maken allen deel uit van de veranderingen die bezig zijn te gebeuren. Deze zijn tijden van grote veranderingen welke bepaald worden door schijnbare kleine keuzes. Een ieder van ons beslist de manier waarop wij ons bewustzijn uit zullen lijnen en wat er autoriteit in onze levens zal hebben om deze belangrijke keuzes te maken. Zal het de echte Jij zijn welke in het Hart en de innerlijke begeleiding verblijft of je verstand en diens logica?
Wij ervaren precies op dit moment op alle niveaus een zeer verbazingwekkende kans. Dit gebeurt omdat elke van onze individuele trillingen verhoogd worden, alsook de trillingen van de Aarde. De veranderingen beïnvloeden ons, en ons leven beïnvloed ook al het leven op deze planeet inclusief onze regeringen, maatschappij, dieren, het weer, de landmassa's, het milieu en de voedselbronnen. Elk van deze gaan ook door hun eigen uitdagingen en reiniging heen.
Dit maakt allemaal deel uit van de schitterende kans welke een ieder van ons beschikbaar heeft om ons te helpen te groeien en te Ontwaken. De toenemende trillingen creëren een reinigingseffect terwijl zij doorgaan opwaarts te verhuizen. Alles van een lagere trilling wordt naar de oppervlakte gebracht om opgeruimd en losgelaten te worden. De gebieden van ons leven die in/naar een hogere uitlijning moeten komen zullen zeer duidelijk worden als zij naar de oppervlakte van ons besef stijgen.
Terwijl dit reinigingsproces plaatsvindt in de uiteenlopende gebieden van ons leven, kan het soms bij ons bezorgdheid veroorzaken of onverwachte gebeurtenissen of moeilijkheden creëren. Onze emoties mogen soms onstabiel zijn als wij de ontredderingen en veranderingen ontmoeten. Ons fysieke lichaam mag uitgedaagd worden als de moeilijke ervaringen van ons leven op beginnen te ruimen. Soms mogen oude angsten, gedragingen of situaties opnieuw naar de oppervlakte komen tijdens het opruimingsproces. Het is gemakkelijk tijdens deze tijden om te beginnen je overweldigd, klem of ontmoedigd te voelen. Het wordt vaak moeilijker om bij te blijven met de dagelijkse eisen, het schema en de details. Het pad verderop, eenmaal duidelijk en gemakkelijk, mag nu verward en onzeker toeschijnen.
Soms lijken de dagelijkse eisen onze aandacht op te eisen en het moeilijker te maken om de spirituele focus en toewijding die wij eens genoten te handhaven. De regelmatige spirituele uitoefeningen welke eens je leven begenadigden beginnen in/naar de achtergrond te glippen en onze aandacht raakt verdeeld aangaande andere prioriteiten en behoeften.

woensdag, mei 27, 2015

Aartsengel Michael - Jullie Godscelkern is Jullie Goddelijke Zelf - 26 Mei 2015 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
"Jullie Godscelkern is Jullie Goddelijke Zelf"
26 Mei 2015 / Rita Pulmans

Geliefde Aartsengel Michael,
Men stelde mij deze vraag: "Is er een verschil tussen het Hogere Zelf en het Goddelijke Zelf?"(Ik zie Aartsengel Michael glimlachen)
Graag uw uitleg hierover en wat is het verschil of niet?
Dank u Lord.
*****
Lieve mensen, lieverds,
Alles is ÉÉN en dit weten en voelen jullie somtijds ook. Waarom zou dan het ene afgescheiden zijn van het andere? Als we van "het ene en het andere" durven spreken (weer een glimlach van Michael).
Kijk geliefden, alles is 1 in de ENE.
Doch in jullie systeem zeg maar, binnen ruimte en tijd en binnen de "zone van het experiment", vallen jullie als het ware - letterlijk en figuurlijk - (zegt Hij), binnen het systeem van afgescheidenheid. Jullie nemen binnenin de illusie waar, dat er afgescheiden delen van jezelf bestaan; zijn, functioneren, bewegen, etc. etc.
Dit wil zeggen dat jullie binnen jullie "gezichtsveld" en binnen jullie emotionele en mentale velden, deze illusie voor echt waarnemen alsook deze aanvaarden en hierin functioneren.
Dit wil ook zeggen dat jullie leven en dood, als zijnde twee gescheiden begrippen en zijns-toestanden ervaren binnen dit kader.
Doch geliefden dit neemt niet weg dat er géén afscheiding is, noch op het gebied van ZIJN, noch op het gebied van niet-zijn. Deze "twee werelden" bevinden zich net binnen en net buiten jullie astrale velden. 
Het Zijn, ( jullie zijn) bevindt zich in de materie en de daarbij resonerende "hogere" gebieden in de astrale sferen. Het Niet-Zijn "bevindt" zich in de niet astrale sfeer en of Hogere gelegen gebieden buiten deze astrale bewustzijnsvelden.

Aartsengel Zadkiel - Focus Je Gedachten - Juni 2015 / Linda Robinson


Aartsengel Zadkiel
"Focus Je Gedachten"
Juni 2015 / Linda Robinson
 
Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Ik wordt vergezeld door een Schare van het Engelachtige Rijk en het Goddelijke Vrouwelijke, en wij brengen jullie een Boodschap van Licht. Vandaag, wensen wij het focussen van jullie gedachten te bespreken.  
In de huidige tijden van de hogere trillingsenergie, is het belangrijk om je gedachten te focussen. Veel nieuwe energie bereikt jullie planeet, en dit brengt de kans voor jullie om jullie wensen veel sneller te manifesteren. Het biedt jullie ook de kans om naar hogere niveaus van bewustzijn te ascenderen.
Het focussen van je gedachten kan vergeleken worden met het kiezen van een televisiezender. Als jij je gedachten afstemt op een frequentie van dagelijkse gewone situaties, dan is dit wat jouw bewustzijn zal vullen. Dit is de trilling die je uit zult sturen, en dit is wat je naar jezelf aan zult trekken. Hoe sterker de focus op deze soorten situaties, hoe meer van deze situaties je naar jezelf aan zult trekken. Het is de Universele Wet van Aantrekking dat gelijkaardige dingen elkaar aantrekken.
Echter, als je een frequentie selecteert welke motiverend en inspirerend is en jij je gedachten hierop afstemt, zal je bewustzijn gevuld worden door die specifieke frequentie. Je aandacht en bewustzijn zullen gefocust zijn op gedachten van motivatie en inspiratie.

maandag, mei 25, 2015

De Arcturiaanse Groep - Liefde is de Activiteit van Eenheid en Is de Basis van Alles dat Bestaat - 24 Mei 2015


De Arcturiaanse Groep
Liefde is de Activiteit van Eenheid en Is de Basis van Alles dat Bestaat
24 Mei 2015 / Marilyn Rafaelle
Wij komen in Liefde om allen bij hun evolutionaire reis van herinneren te helpen.
De wereld lijkt gevuld te zijn met krachtige beelden van zowel goed als kwaad in deze tijd -- de dualiteit op diens beste en hoogste tot uitdrukking gebracht. Dit is omdat altijd verhogende energieën van Licht aanzienlijk de stabiliteit van alles gevormd van oude overtuigingen/geloven en concepten aan het beïnvloeden is. Verheug jullie dierbaren, want jullie zijn het die het zware optillen doen dat het wereldbewustzijn aan het veranderen is -- het externe is altijd een reflectie van het innerlijke.
Langzaam maar zeker, komt een bewustzijn van Eenheid tevoorschijn. Steeds meer mensen worden intuïtief begeleid om de mensen, dieren, planten en het milieu van Gaia zelf te helpen op wat voor manieren dan ook die nodig schijnen te zijn. Een begrip van velen in Eén, wordt geleidelijk geboren wat op het onbewuste niveau begint en dan in/naar het bewuste besef verhuist.
Hogere dimensionale energieën dienen ertoe om de harten van allen te openen die gereed zijn, hen dieper verschuivend in/naar het besef dat ieder persoon, ongeacht de kleur van hun huid of de taal die zij spreken, alsook alle levensvormen, zijn in en van de Ene substantie en streven naar dezelfde dingen, in overeenstemming met hun niveau van begrip. Deze dingen zijn vrede, harmonie, overvloed, vreugde -- alle zijn facetten van Onvoorwaardelijke Liefde, de Goddelijke essentie van alles dat bestaat, altijd aanwezig en altijd roepend.
Vaak is het alleen een ervaring van de één of andere voorkomende ramp die dit besef brengt naar diegenen die zich nog steeds stevig vasthouden aan een gevoel van afgescheidenheid, en kiezen om in witte torens van eigengerechtigheid en macht te leven, en die zichzelf zien als afgescheiden en beter dan iedereen om hen heen. Wanneer verandering voor deze mensen komt, verblijd je niet in hun zogenaamde "uit de gratie vallen" maar in het besef dat zij ook leren en evolueren, maar het op de "harde manier" doen.  

Aartsengel Michael - Verenig jullie Hogere in de Geest Gods en Wonderen zullen Gebeuren - 24 Mei 2015 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
Verenig jullie Hogere in de Geest Gods en Wonderen zullen Gebeuren
24 Mei 2015 / Rita Pulmans
Geliefde Michael,
Wilt U ons een Boodschap geven op deze Pinksterdag. Over de geest van Pinksteren. Iedereen weet of ziet de echte betekenis hiervan nog niet. Wat wilt u ons hier over vertellen.
Ik dank U geliefde Lord.
*****
Geliefde Pinksterkinderen, kinderen van de Geest, kinderen van Licht en Liefde.
De Geest Gods is in ieder van u aanwezig. Ieder kind is een kind van Liefde, een kind van de Geest Gods op Aarde. Gods Geest vertegenwoordigt de Moeder Godin.
Uiteraard is God niet mannelijk noch vrouwelijk, doch vanuit jullie dualiteitsvenster belicht ik, Aartsengel Michael, deze vanuit uw Licht, in uw woorden bevat, vanuit uw bewustzijn.
Vader/Moeder God omvat en IS uiteraard Alles, al dat is. TAT. Doch vanuit het ontstaan van de Schepping in jullie Universum, is Vader/Moeder God een begrip binnen jullie dualiteitskader. En dusdanig belichten jullie dit ook vanuit dit punt.

zondag, mei 24, 2015

Contact met het Goddelijke Zelf - 24 Mei 2015 / Cobie de Haan


Persoonlijke Ontwikkelingen van de laatste 3 weken
Contact met het Goddelijke Zelf
24 Mei 2015 / Cobie de Haan

Lieve Lezers van Denk Met Je Hart,
Dat de dingen goed in beweging gekomen zijn staat voor mij persoonlijk als een paal boven water J. Er zijn grote ontwikkelingen geweest waar ik jullie nu graag deelgenoot van wil gaan maken, want sommigen van jullie zullen hier vermoedelijk ook doorheen gegaan zijn, en voor anderen staat het misschien wel op het punt om te gebeuren. Ik heb het hier niet over de fysieke wereld, maar over de spirituele wereld en het in contact komen met je Hogere Zelf of Goddelijke Zelf.
Ik heb al geruime tijd dat tijdens de meditatie mijn hoofd naar rechts of naar links gedraaid wordt, en dat is iets dat ik dan niet zelf doe. Uiteindelijk werd er wel eens ja geknikt of nee geschud als ik ergens over na had zitten te denken, maar ik stond er niet direct bij stil om daar veel meer diepgaand op in te springen. Tot dus ongeveer drie weken geleden. Ik begon vragen te stellen die alleen met Ja of Nee beantwoord konden worden. En het contact ontvouwde en intensiveerde zich onmiddellijk.
Natuurlijk bescherm ik mezelf ook met iedere keer een decreet af te kondigen voor mijn bescherming, zodat lagere entiteiten geen toegang tot mij hebben.
Van iedere meditatie heb ik inmiddels een verslag gemaakt en van de laatste twee (21 en 23 Mei) wil ik jullie graag deelgenoot maken, mede ook omdat er door diverse kanalen er bij ons op aangedrongen wordt om te delen waar je doorheen gaat en wat je meemaakt of tot ontwikkeling weet te brengen.
Ik begin op het moment waar er een andere entiteit door begon te komen en waar ik niets van begreep. Ik dacht dat dit 'foute boel' was, maar later zou gaan blijken dat dit absoluut niet het geval was, maar dat zullen jullie in de documentatie wel gaan lezen. Op een zeer korte termijn en met vallen en weer opstaan heb ik nu een prachtig contact verkregen met mijn Goddelijke Zelf. Dat het Goddelijke Zelf ook voortdurend met me in contact staat bewijst vandaag, want de druk op mijn kroonchakra, welke ik anders alleen maar tijdens de meditaties voel, is vandaag een constante. Er wordt dus ook flink aan mij gewerkt op het moment.
In de documentatie wordt alles min of meer wel uitgelegd, dus zal ik daar nu geen woorden aan besteden en gewoon de verslagen voor zich laten spreken. Hier komt het……
♥♥♥
*********
21 mei 2015 - Eerder deze week kwam tijdens mijn 'gesprek' met mijn HZ een andere entiteit door. Ik kreeg namelijk ineens zeer tegenstrijdige antwoorden en vroeg of ik nog steeds met mijn HZ sprak en het antwoord was ontkennend. Ik begon dit wezen meteen te sommeren om te vertrekken en riep zelfs AE Michael erbij om me daarbij te helpen. Het was allemaal even schrikken, en automatisch ga je ervan uit dat er duistere energieën/entiteiten aan het werk zijn.
Later sprak ik weer met mijn HZ en ik ontdekte toen dat dit een wezen was uit nog hogere rijken dan waar mijn HZ verblijft, en dat deze wezens door kunnen komen wanneer ze willen en dus iemand zoals mijn HZ terzijde kunnen duwen. (Inmiddels begrijp ik ten volle dat ik uiteraard mijn HZ BEN, en dat toestemming aan het GZ allang door mij gegeven werd om door te komen… Maar ja, als we alles toch eens zo snel zouden begrijpen….) Maar meer kon mijn HZ mij er ook niet over vertellen, wat ik ook aandroeg over het waarom of wie het wat, het hoe… Daar kreeg ik een hoofdschudden als antwoord op.

zaterdag, mei 23, 2015

Blossom en de GFL - HOUD VOL! Zelfs al VOELT het Soms alsof Je aan een Dun Draadje Hangt - 23 Mei 2015


De Federatie van Licht via Blossom Goodchild
23 Mei 2015
HOUD VOL! Zelfs al VOELT het Soms alsof Je aan een Dun Draadje Hangt
Er is absoluut verandering in de lucht! Enkelen weten waar hun nieuwe pad hen naartoe leidt. Anderen, zoals ik, lijken gestrand te zijn op een kruispunt waar geen weg te bekennen is! Geen wegwijzers … niente nada! Daarom, voor diegenen onder jullie die hetzelfde meemaken als ik … ga picknicken … ga nadenken … ga wachten … in de WETENschap … dat ook dit voorbij zal gaan!
Voor hen die het ‘Hier moet je heen’-pad is getoond … GA! In de WETENschap dat de opwinding en de Trillings Energie die jou tijdens je wandeling verheft … degenen zal helpen die nog op het kruispunt zitten met hun 5e portie ei-sandwiches!
Hier is de link voor De ‘Game Changers Invocation’: https://www.youtube.com/watch?v=MYeqbshjgmA.
Iedereen heel erg bedankt.
Hey ho, daar gaan we!
Ik zend jullie veel Liefde, Gelach & Gouden Stralen
Blossom
*****
Hai, vrienden. Welnu, jullie weten dat ik deze week een paar dagen lang in een giga dip zat. Ik twijfel niet aan jullie … Ik twijfel niet aan mezelf … maar om één of andere reden kon ik niet meer zeggen of ik dit nog langer wilde doen. Toch … was er binnenin mij een GEVOEL dat zei: ‘Waarom zou je het schip verlaten, wanneer nu, elk moment, iemand ‘LAND IN ZICHT!’ kan gaan roepen. Dus daarom ben ik hier weer … zonder agenda vandaag … Ik zie gewoon wel waarover jullie het willen hebben.
Warme groeten aan jou, Blossom, en aan allen die deze woorden lezen. Wij zijn ons zeker bewust van de ‘energiedip’ die jou raakte waar het pijn deed.
En dus ook bewust van mijn uitbarstinkje naar jullie toe?
Zeker. Maar wij begrijpen dat wij niet het spervuur aan negativiteit hoeven te verduren die direct tegen ons gericht is … omdat jullie daarvan de gevolgen moeten ondergaan. Het gegeven dat jij hier vandaag met ons aan het praten bent vinden wij een heel gunstige verandering in het proces … want we waren bang dat jij jouw opdracht wilde teruggeven.
Ik stond op het punt. Maar laten we daar niet te lang bij stilstaan … ofschoon het moest worden benoemd, denk ik. Vooruit!
Blossom en ALLEN … Het naakte feit is dat Iedere door God Gezegende Ziel zijn eigen interpretatie geeft aan Ieder en Alles dat hem aangeboden wordt. Wij gaan er niet van uit dat wat wij aanbieden meteen wordt geaccepteerd door ALLEN … en ‘dat alles koek en ei is’. Het is niet aan ons te bepalen hoe wij worden ontvangen.
WIJ WETEN WIE WIJ ZIJN EN WAAROM WIJ DEZE WOORDEN BRENGEN.
Dat is ALLES wat wij moeten WETEN … en zo lang jij bereid bent ons te helpen, zijn wij bereid om door te gaan.

dinsdag, mei 19, 2015

Sandra Walter - Hoe Je Verstand te Verliezen Zonder Je Verstand te Verliezen - Deel 2 - 18 Mei 2015


Sandra Walter
Hoe Je Verstand te Verliezen Zonder Je Verstand te Verliezen - Deel 2
18 Mei 2015

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Deze lineaire week markeert mijn driejarige jubileum in Mount Shasta. Het is een schitterende, uitdagende en openbarende relatie geweest, en IK BEN diep vereerd om deze Toegangspoort (weer) te dienen. Ik zal op 21 Mei op de berg zijn voor Toegangspoort voorbereidingen, voel je vrij om je met me te verbinden op de hogere vlakken als wij ons openen voor de kosmische trigger van 23 Mei. IK BEN er zeker van dat velen van jullie de versterkingen van de invoer van de afgelopen weken integreren. Het was een stap om ons gereed te krijgen voor het volgende weekeinde, dus laten we allemaal gecentreerd en gefocust blijven op de hogere niveaus van vrede. De Lyrianen (Lyrans - in het engels uitgesproken als Lion met een R, de katachtige mensen) hebben zich aangemeld om te helpen met deze kosmische trigger. Je mag je jouw verbindingen met Lyra (Lier) en hun hoog-niveau poortopzichter vaardigheden tijdens deze passage herinneren. Zij zijn bekwaam in het hanteren van parallelle werkelijkheden, en ik voel dat dit overzichtelijkheid zal verstrekken, en misschien gemak, terwijl we tussen werelden in lopen.
De Ervaring van de Zuivere Aanwezigheid
Het belichamen van je Ware Zelf staat je toe de overgang en de flexibele aard van de werkelijkheid rondom ons heen waar te nemen. Velen zullen de AHA momenten ervaren als de boodschappen van de laatste decennia de context van theoretische/voorspellende intel verlaten en jullie wakende, tastbare bewustzijn binnengaan. 3D is voor jaren afwezig geweest, en nu is de hogere-trilling collectieve gewaarwording aan het inhalen. De energieën die naar de planeet toekomen ondersteunen die verwezenlijking, en nu krijgen wij een gevoel van hoe gefabriceerd de externe werkelijkheid is. Uit de theorie vandaan, in/naar de onderlegde collectieve ervaring. De vertragingsfactor tussen 4D en 5D is ook aan het afbreken, wat het waarom is dat zovelen zich buiten-het-lichaam voelen, buiten-de-wereld. Haal adem, we zitten allemaal samen in deze verrukkelijke vermeng-ervaring.
De collectieve constructie van de illusie, welke doorgaat te lopen op de automatische piloot als een gecocreëerde keuze, brak uiteen wat verschuldigd was aan de belichaming van de hogere frequenties door diegenen op het Ascentie traject. Hoe meer bewustzijn diepgaande niveaus ervaart van Licht en de kosmische verenigde staat van zijnheid - en in staat zijn om het te handhaven/integreren - hoe sneller het verhogen van het collectief ontvouwt, door de standaard instelling van de fysica. Hogere Vibratie in stand houden = het automatische verhogen van de collectieve werkelijkheden. Tussen de banden van zuiver fotonisch Licht steken wij over als een zonnesysteem, de bekwaamheid van de Ascentie stam om hogere staten van bewustzijn te belichamen, en de vermenging van het bewustzijn in de lagere 12 dimensies, hebben een volmaakte storm van Ascentie dit jaar.

maandag, mei 18, 2015

Het Multidimensionaal zijn Ervaren ~ Portalen Openen - 17 Mei 2015 / Méline Portia Lafont


Het Multidimensionaal zijn Ervaren ~ Portalen Openen
17 Mei 2015 / Méline Portia Lafont

Deze video heb ik in Januari 2015 opgenomen, maar ik werd door mijn Team van Licht op dat moment geadviseerd om het nog niet te posten aangezien velen hier niet gereed voor zouden zijn. Nu post ik het en deel het met jullie zodat jullie allemaal een beter gevoel mogen hebben van waarom ik besloten heb om meer tijd voor mijn innerlijke reis te nemen. Sommigen van jullie mogen zelfs veel in jullie eigen leven herkennen. Velen ervaren dit in deze tijd maar het is niet gemakkelijk om naar anderen over te brengen. Eer dit proces en ervaar het ten volste. Voor diegenen wie hetzelfde ervaren: deze is voor jullie! Voor al diegenen die zich erdoor geschokt voelen of nog niet gereed zijn: laat het Zijn.

zondag, mei 17, 2015

Ann en de Engelen - Voorbij de Comfortzone - 16 Mei 2015


Ann Albers en de Engelen
"Voorbij de Comfortzone"
16 Mei 2015
Wanneer jij de begeleiding van je hart in ere houdt, is het waarschijnlijk dat op het één of andere punt in je leven, je begeleid zult worden om uit je "comfort zone" vandaan te stappen. Een eikeltje kan niet groeien totdat het openbarst. Een kuiken kan niet volgroeien binnenin zijn eierschaal. Bloemen moeten uit de knop barsten en baby's moeten de baarmoeder verlaten. Op het één of andere punt in jullie levens zullen jullie bij jezelf gewaarworden te verlaten wat comfortabel is en uit te breiden in/naar een groter wezen.
Voor sommigen van jullie is deze uitbreiding eenvoudig. Open je geest voor een nieuwe gedachte, een nieuw perspectief. Probeer een nieuw restaurant waar je meer ontdekt van dat waar je van houdt. Luister naar de begeleiding en help een vreemdeling. Voor anderen van jullie is deze uitbreiding een sprong van vertrouwen. Vertel iemand waar je om geeft wat werkelijk belangrijk voor jou is. Deel een nieuw ontdekt talent of ontdekte gedachte met de wereld.
Dergelijke risico's en sprongen van vertrouwen nemen kunnen beangstigend aanvoelen. De menselijke geest die niet gemakkelijk de controle overgeeft! Doch, het hart breidt met verrukking uit, en volgt een dergelijke begeleiding met vertrouwen op, wetende dat het verbonden is aan niets minder dan de Schepper die Universums coördineert! Het hart weet dat verandering de aard van het leven is, en groei in/naar groter besef is op het pad van iedere ziel op de Aarde.
Dus wanneer jij je begeleid voelt om iets te proberen, iets te leren, iets achter te laten, met iemand te praten, of weg te lopen … luister. Wanneer jij je begeleid voelt om iemand te helpen of om hulp te vragen … zelfs als je er niet gemakkelijk mee bent om dat aldus te doen, probeer het. Luister naar die kleine rustige stem binnenin, de gevoelens in je hart en je buik, de gedachten die aldus moeiteloos komen om jou aan te sturen. Luister ondanks de angsten, aangezien Liefde een manier heeft om je eraan voorbij te leiden.

Lord Michaël - Netwerk(en) - 16 Mei 2015 / Annemiek Coenen


Lord Michaël
Netwerk(en)
16 Mei 2015 / Annemiek Coenen
Lieve mensen, lieve harten, wat een tijd. Een tijd van vele spanningen en nog meer liefdesvelden.
Jullie worden geboren met bepaalde liefdespatronen in jullie, die weer verbonden zijn met netwerken rondom jullie heen. De matrix van al deze netwerken is zich aan het ontsluiten. DNA wordt opgevoerd waardoor de netwerken van Alles wat is zich steeds meer gaan ontsluieren. Het grote geheel wordt steeds meer zichtbaar.
Zo vele Lichtwerkers zijn bezig met het verspreiden van Licht dat steeds helderder gaat tonen.
Viervoudige samenstellingen worden gezien in deze matrix. Globaal kun je zeggen dat het langs vele kanten aan het verschijnen is. Driedimensionaal niet zichtbaar, maar er is zeer veel aan het gebeuren.

woensdag, mei 13, 2015

Shekinah Rose / De Blauwe Straal - 13 - 33 - 333 Nummer Reeksen - Nieuwe Aarde Codes


Shekinah Rose / De Blauwe Straal
13 - 33 - 333 Nummer Reeksen - Nieuwe Aarde Codes
van 9 April 2010, behorend bij de channeling van 12 Mei 2015
De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
Wij delen een reeks van esoterische transmissies, invocaties, activeringen van het heilige Goddelijke Vrouwelijke van Shekinah via de Blauwe Straal om jullie door de grote verschuiving van 2012 en daaraan voorbij te helpen. Jij, de Blauwe Straal en vele Lichtdragers dragen de Nieuwe Aarde frequenties van Ascentie via het heilige hart van het heilige goddelijke vrouwelijke.
Terwijl jullie deze informatie lezen, weet dat het jullie eigen ontwakende kennis is, jullie heilige erfenis en afstamming. Jij de Blauwe Straal en de vele Lichtdragers zijn door de goddelijke aard onder dekking geweest van jullie volle expressie, gaven, talenten en bekwaamheden, en terwijl deze informatie aan jouw/jullie onthuld wordt aldus ben jij/zijn jullie dat ook.
Hogere Rijken Nummer Code Reeksen Activering
De Hogere Rijken, Geascendeerde Meesters, het Licht en jullie gidsen communiceren met jullie op heel veel manieren in jullie wereld en leven. Wij zijn in een onophoudelijke communicatie en gemeenschap met jullie. Eén manier die met momentum toeneemt is via de heilige nummer reeksen. Zij zijn meer dan louter nummers. Zij zijn heilige codes, energetische frequenties van dimensie en Licht. Deze heilige codes van communicatie van heilige geometrie en toegangspoorten, creëren de activering van jullie hogere aard.
Hoe de Heilige nummers jullie activeren
Het is niet dat jullie naar de nummers zoeken of hen gewoon zien, het is een activering en herinnering terwijl jullie en de hogere rijken, de Meesters van het geascendeerde Licht en Liefde zich uitlijnen in een goddelijke configuratie van tijd en ruimte werkelijkheid. Het is een heilig moment wanneer dit zich voordoet. Als je deze gemeenschap erkent, bouwt het een sterkere trilling van het hogere Licht in jullie energiegebied en leven.

Shekinah Rose / De Blauwe Straal - Sterrenzaad Ascentie Symptomen: Waarom Ben Ik Hier? Wat is Mijn Doel Nu - 12 Mei 2015


Shekinah Rose / De Blauwe Straal
Sterrenzaad Ascentie Symptomen: Waarom Ben Ik Hier? Wat is Mijn Doel Nu?
12 Mei 2015
De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
Geliefde Blauwe Straal, Engelachtige Mens, Lichtdrager, Wegwijzer en Poortopzichter JIJ,
Dit jaar heeft het hoogtepunt van de recente verschuivingen en kosmische en stellaire gebeurtenissen energetische opwaarderingen van de hogere dimensies gecreëerd welke jullie in een nieuwe dimensionale frequentie geplaatst hebben. Dit spirituele Licht, komend vanuit de hogere gebieden, bevat codes van jullie ziel infusie aanwezigheid, hogere wil, bevrijding en dat één deel van de missie voltooid is. 333  
Deze nieuwe energetica kan plotseling op je inslaan vanuit een groter gevoel van de ontkoppeling van het 3D leven dat meer beëindigingen en aanvangen gecreëerd heeft. Deze interpretaties van de oude matrix van hoe de dingen zouden moeten zijn en hoe zij in je leven tevoorschijn moeten komen, worden onderbroken door de echte bestemming van jullie ziel zonder gehechtheden en dogma's vanuit het verleden. De hogere dimensionale Lichtportalen creëren een doorbraak van de  zieldoel initiatie wat de loslating in staat stelt van de oude geloofsystemen en genezing van diepe, oude kwetsuren in de kracht van de Opperste Goddelijke Liefde. 33
Als een Blauwe Straal, Nieuwe Voorloper, Sterrenzaad, Lichtdrager, kan jouw gevoel van erbij horen komen vanuit de frequentie resonanties van thuis waar je mee doorgaat uit te lijnen met het doel van je ziel. Terwijl het landschap blijft verschuiven en oude contracten aflopen, mag je gewaarworden dat je doel aan het veranderen is, verschuift en evolueert. Je mag bij jezelf gewaarworden te zeggen, "Wat is mijn doel en waar is mijn plaats op de Aarde nu?" 444
Waarom voelen de Sterrenzaden en Lichtdragers zich niet thuis op de planeet?
Er was een tijd op Gaia toen er een groter harmonisch resonantiegebied was binnenin de bron van het Licht dat zich uitbreidde naar de andere planeten, via de Centrale Zon en het menselijke sjabloon. In dit harmonische resonantiegebeid was een collectief eenheidsbewustzijn dat je kon ervaren met de aarde, bomen, stenen, dieren, deva's, natuur koninkrijken, andere rijken, planeten, sterren, de Zon en de Kosmos. Zoals je kunt zien vanuit de oude architectuur, werden de heilige oorden ontworpen met de uitlijning met de sterren, planeten en binnenin het harmonische resonantie energiegebied van Gaia. Je lichamelijke energiegebieden waren meer afgestemd met de harmonische resonanties van de Schepping in uitlijning met de Bron, en velen van jullie hebben oude herinneringen van iets dergelijks, zoals in de tijden van Lemuria, de gouden periodes van Atlantis, het oude Egypte, en met inlandse culturen. 11:11

maandag, mei 11, 2015

De Federatie van Licht via Blossom Goodchild - Wij Zijn de Veranderaars van het Spel! - 9 Mei 2015De Federatie van Licht via Blossom Goodchild
9 Mei 2015
Wij Zijn de Veranderaars van het Spel!

EINDELIJK!
Ik heb eindelijk Deel 1 & 2 van de laatste channeling af.
Ik moet zeggen dat het een eer is om zulke prachtige woorden van de Federatie van Licht door te geven. Ik vraag nederig dat je, wanneer je hart dit verlangt … de channeling en de video deelt met jouw adresboek en facebook, alsjeblieft … zodat we, zoals verzocht door onze vrienden van de Boodschap … DE VERANDERING KUNNEN ZIJN DIE WE WILDEN ZIJN.
WIJ ZIJN DE VERANDERAARS VAN HET SPEL!
WIJ ZIJN GEKOMEN OM DIT TE DOEN!
Van mijn hart naar dat van jullie … GENIET ERVAN!
*****
Blossom: Ik wens jullie goedemorgen! Ik heb er zin in om te beginnen! Jullie ook?
GFL: Dat hebben we zeker en we brengen jullie Groeten uit diepe Liefde en intentie.
Dat wat we jullie in deze communicaties met woorden aanbieden, wordt een symbool van WIE JULLIE ZIJN. Jullie weerstreven alles dat uit negatieve gedachten voortkomt … door jullie intenties van LIEFDE voor alles.
Jullie geven de wereld WIE JULLIE ZIJN … en dat is al dat nodig is om het effect van LIEFDE ontvangen te laten worden door hen die dit nodig hebben.
Wat men in deze tijd kan opmerken is de golfbeweging die door deze giften wordt veroorzaakt. In voorbije dagen … waren velen onzeker over de resultaten en ‘hoopten’ slechts dat deze giften enig effect zouden hebben.
Het verschil in DEZE TIJD is dat jullie ziel is gegroeid in acceptatie en WETEN dat dit gebeurt … en alleen al hierdoor … komt iedere gedachte vanuit LIEFDE … en Vriendelijkheid … en Mededogen … en Begrip … en Oordeelloosheid … en WAARHEID … door/via jullie naar buiten … en die KENNIS van WETEN … is NU een enorm verschil aan het maken voor elke Trilling van jullie planeet.
Geliefden … ga door in deze dappere houding. VOEL NU het verschil in jezelf en het verschil in anderen. Begrijp dat jullie, door IN WAARHEID TE ONTWAKEN VOOR HET LICHT IN JEZELF … heel dicht gekomen zijn bij het IN FYSIEKE MANIFESTATIE OPMERKEN van alles dat jullie gedachten hebben geprojecteerd.
Kunnen jullie de verandering in Trilling niet VOELEN? Kunnen jullie de verandering in gedachtepatronen niet zien, die op hun beurt velen WAKKER MAKEN voor dezelfde gedachten van LIEFDE?

Sandra Walter - Belichaming: Hoe Je Verstand te Verliezen Zonder Je Verstand te Verliezen - Deel 1 - 10 Mei 2015


Sandra Walter
Belichaming: Hoe Je Verstand te Verliezen Zonder Je Verstand te Verliezen - Deel 1
10 Mei 2015
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
De laatste golf van 4-7 Mei zegende ons met een X-Vlam. Jullie mogen opgemerkt hebben hoe krachtig en intens de ZON aanvoelt, wat deels verschuldigd is aan onze afnemende magnetosfeer. De frequenties die door de ZON heen komen zijn wederom dramatisch veranderd. Verzeker je ervan om je Zonne opladende en starende activiteiten te balanceren met een geaard gevoel van het lichamelijk voertuig. Hoe meer je het Zonne Hart Centrum uitbreidt en versterkt, hoe gemakkelijker het zal zijn om de energie te balanceren. Alles komt naar het hart en de bekwaamheid terug om een buis te zijn voor de frequentie van Goddelijke Liefde. Altijd. Liefde = Licht = Goddelijke Intelligentie = een Universeel Herschrijven in uitlijning met de Goddelijke Perfectie. Hoe gezegend wij zijn om het zo bewust te ervaren.
We hebben een andere intensivering van 13-15 Mei, en wederom op de 23ste wat als een volgende kosmische trigger aanvoelt. Terwijl de toegangspoort datums van de afgelopen paar jaren consequent (meetbaar) de Zonne en Planetaire activiteit voorspeld hebben, is het onze pure dienstverlening om deze frequenties te verwelkomen, vast te houden en uit te sturen via de rasters van Gaia en het ontwaakte Menselijke Hart Raster. Dat is een dagelijkse uitoefening voor Poortopzichters en LichtDienaren; wij worden buizen voor het Gechristende Licht - en die dienstverlening neemt dit jaar een nieuw niveau aan. Poortopzichters, ik weet dat het meer uit het lichaam aanvoelt dan erin, terwijl wij tussen werelden inlopen. Vertrouw je nieuwe vaardigheden, laat de nieuwe dienstverlening stromen.
Nieuwe Geen-aanhechting
Samen met dit pad van Meesterschap, en het belichamen van de Kosmische Christus en de Hogere Niveaus van het Ware Zelf, omhelzen wij een fase van melancholie. Velen in het collectief ervaren dit gedurende verlengde tijdsperioden; ben duidelijk over die fase van Ascentie. Houd het niet per abuis voor een depressie. Depressie is een constructie wat het verstand, het ego en de emoties beïnvloedt en het kan je terughouden van de hogere staten van bewustzijn. Op het pad, verwijzen wij naar de hogere staat wat vele Meesters nastreven te bereiken; een staat van melancholie, pure geen-aanhechting, wat leidt naar Pure Aanwezigheid.
Het is ingewikkeld door de huidige energie, dat erop gericht is alles weg te wissen van het oude Zelf. Op het minimum, breekt het door de patronen en geloofsystemen van het oude Zelf heen om het hogere Ware Zelf te ervaren. Begrijp dat het doelgericht is. Deze staat van onthechting. Het mag ervaren worden als een lusteloosheid of een gebrek aan interesse in wat dan ook aan de buitenzijde. Het is een belangrijke stap in de Ascentie. Weet dat het niet de laatste stap is, het is een tussenfase wat dient om ons in aanraking te brengen met de Nulpunt Aanwezigheid.

De Arcturiaanse Groep - Jullie Beginnen de Wereld Nu vanuit een Hoger Dimensionaal Gezichtspunt te Zien en te Ervaren - 10 Mei 2015 / Marilyn Rafaelle


De Arcturiaanse Groep
Jullie Beginnen de Wereld Nu vanuit een Hoger Dimensionaal Gezichtspunt te Zien en te Ervaren
10 Mei 2015 / Marilyn Rafaelle
Groeten Dierbaren. Wij observeren dat alles overeenkomstig met de planning voortgaat, en de meesten van jullie beginnen de nieuwe en krachtige energieën van transformatie te herkennen en te ervaren. Ieders ervaring mag evenwel anders zijn, dus probeer niet om die van jullie te vergelijken met wat jullie mogen lezen of horen betreffende de spirituele ervaringen van anderen. Ieder persoon is uniek op grond van andere ervaringen geleefd te hebben doorheen vele levensspannen, eindelijk arriverend in hun huidige staat van bewustzijn. Jullie ruimen het residu van levensspannen op die in onwetendheid geleefd werden, en niet één persoon is precies hetzelfde als een ander.
De meesten van jullie beginnen nu de wereld vanuit een hoger dimensionaal gezichtspunt te zien en te ervaren, wat zich op nieuwe manieren, vormen en ideeën van deze dingen waar jullie al vertrouwd mee zijn, manifesteert. De werkelijkheid (Goddelijk Idee) van alles in de externe wereld blijft altijd aanwezig en eindeloos in het Goddelijke Bewustzijn. De spirituele evolutie staat jullie toe om deze Goddelijke Ideeën op nieuwe en hogere niveaus te interpreteren.
Een voorbeeld zou kunnen zijn hoe de drie dimensionale wereld het sterven bekijkt. Sterven betekent volledige verwoesting voor diegenen die geloven dat er niets is voorbij één levensspanne, behalve de minimale kans van een hemel of hel gebaseerd op hoe "goed" een persoon was. Dus, voor hen is het sterven iets om te vrezen en ten koste van alles te vermijden. Diegenen van een meer verlicht bewustzijn, die beseffen dat er nooit een echt sterven zou kunnen zijn, zijn ietwat vrij van deze intense angst en ongerustheid. Er is altijd enige droefheid met een afscheid, maar geen van de paniek en weerstand geboren vanuit onwetendheid. Het sterven wordt her/erkend een overgang te zijn, geen einde -- een onderdeel van ieders evolutionaire reis op de Aarde, vaak verwelkomd door diegenen die moeten en gereed zijn om naar huis te gaan. Het Goddelijke Idee hier is Alomtegenwoordigheid. Jullie, als expressies van het goddelijke, zullen altijd zijn … plaats is van geen belang.
Spoedig beginnen jullie veranderingen te zien binnenin regeringen en de wet, want het bewustzijn van de mensheid is snel aan het ontwaken en gereed om de persoonlijke machten, welke onwetend gedurende levensspannen overgegeven werden, opnieuw op te eisen. Steeds meer mensen beginnen te beseffen dat zij niet machteloos zijn en deze verandering van het innerlijke zal op diens beurt manifesteren als veranderingen in het externe.