vrijdag, april 03, 2015

Aartsengel Michael - 3 April de Vrijdag Voor Pasen… - Rita Pulmans


Aartsengel Michael
3 April de Vrijdag Voor Pasen…
3 April 2015 / Rita Pulmans 
Lieverds,
De Vrijdag voor Pasen brengen jullie steeds de kruisdood van onze geliefde Jezus in herinnering.
Lieve harten, dit is mooi, doch vergeten jullie niet datgene in herinnering te brengen wat Jezus jullie bracht. Zie vooral het gegeven dat Jezus deze taak reeds lang geleden heeft volbracht.
En de herinnering geliefden, mag vooral hierin liggen, dat jullie je eigen Licht mogen zien, mogen vinden. Mogen Aanschouwen! Kijk hier naar geliefden.
Kijk geliefden naar het PaasLicht in jullie zelf, dit is wat Jezus de Christus jullie bracht.
Zie dit intense verheerlijkende Licht in jullie!

donderdag, april 02, 2015

Vanuit de Akashic Archieven April 2015 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 April 2015 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in April 2015 verwachten?
De energie beweegt snel deze maand. Het gevoel van de maand volgt het gezegde, "De tijd vliegt als je plezier hebt". De meesten van jullie zullen waarschijnlijk bij jullie zelf gewaarworden afgeleid te zijn door de dingen waar jullie van genieten. Jullie zullen geabsorbeerd worden door activiteiten die bevredigend en vreugdevol kunnen zijn. Deze maand zal snel voorbij lijken te gaan.
Het zal voor jullie bruikbaar zijn om vooruit te plannen om alles door de maand heen gedaan te krijgen. Voordat de maand begint en door de maand heen, gebruik wekelijks of dagelijks planningssessies met jezelf, je familie of met je werkteam. Als je dit niet regelmatig doet, ga dan bij gelegenheid zitten en verzeker je ervan dat je voor alles gepland hebt om onderweg gedaan te krijgen. Anderszins, met iedereen afgeleid zijnde en dat zij zichzelf zozeer vermaken, mag je gewaarworden dat sommige dingen door de scheuren heen glippen.
De planning is niet om gevaar te voorkomen, maar in plaats daarvan om te verzekeren dat je kunt ontspannen en kunt genieten van de speelse energie van deze maand. Alles zal oké zijn, maar het is bruikbaar deze maand om een extra oogje op de dingen te houden, zelfs als je aan het lachen bent, nieuwe vrienden maakt en nieuwe dingen leert. Sta jezelf deze maand toe om te genieten van de heldere, uitbreidende energie.

Aartsengel Michael - Het Lichtfeest Pasen - 1 April 2015 / Rita PulmansAartsengel Michael
Het Lichtfeest Pasen
1 April 2015 / Rita Pulmans

Geliefde Aartsengel Michael,
Wilt U ons een boodschap brengen, voor het naderende Lichtfeest Pasen. Dit zou ik erg fijn vinden. Zovelen hebben er echt wat aan, aan je prachtige boodschappen.
Wij danken U Lord.
****
Lieve Zonnekinderen, kinderen van het Licht.
Kinderen van de nieuwe Glorie. Kinderen van "The New Dawn" (de nieuwe dageraad).
Twijfel niet langer lieverds aan jullie Lichtinbreng. Twijfel niet langer aan jullie kunde, de kunde om de wereld te verlichten.
Jullie Licht en "Verlichting" zijn noodzakelijk om bij te staan aan zovelen die hun Licht nog niet zien stralen, het nog niet waarnemen.
Weet dat in ieder van jullie, je Christuskind reeds aanwezig is. Op je wacht om in verbinding te gaan. Om je inner-Licht aan te raken. Dit om je ChristusLicht van in jou Zelf, uit te stralen. Uit te zenden, de wereld in, over en in Moeder Aarde. Naar alles en iedereen die op je Lichtpad komt.