maandag, maart 30, 2015

Aartsengel Zadkiel - Overzichtelijkheid en Jullie Energiegebied - April 2015 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
"Overzichtelijkheid en Jullie Energiegebied"
April 2015 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst, en wij groeten jullie in Liefde en Licht vanuit de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag, zouden wij graag de overzichtelijkheid en zuiverheid van jullie vibratie en energiegebied willen bespreken.
Jullie energiegebied reflecteert jullie vibratie. Het spiegelt jullie intenties, gedachten, emoties en acties.
Iedere intentie, gedachte, gevoel of actie draagt diens eigen vibratie. Gedachten en gevoelens zoals Liefde en vriendelijkheid dragen een hogere vibratie dan die van kwaadheid en haatdragendheid.
Iedere keer dat je een gedachte of een gevoel ervaart, wordt het opgenomen en gereflecteerd in je energiegebied. Het is een opname van wie je bent, en het verandert wat gebaseerd is op je huidige staat van zijn.
Bijvoorbeeld, als jij je vredig voelt en iets verstoort plotseling je omgeving, zal je energiegebied deze verandering reflecteren tenzij jij je de kunst eigen gemaakt hebt van kalm te blijven tijdens verstoringen.
Hoe meer tijd je in een bepaalde vibratie doorbrengt, hoe groter diens reflectie op je energiegebied. Als je gewoonlijk een vriendelijk en liefdevol persoon bent, is dit de vibratie welke gereflecteerd zal worden in je energiegebied.

De Arcturiaanse Groep - In het Licht daar is Geen Kruisiging meer, Alleen Wederopstanding - 29 Maart 2015 / Marilyn Rafaelle


De Arcturiaanse Groep
In het Licht daar is Geen Kruisiging meer, Alleen Wederopstanding
29 Maart 2015 / Marilyn Rafaelle
Dierbaren, Groeten aan iedereen in dit seizoen van Christelijke feestviering. Weet dat het sterven en de wederopstanding welke herinnerd worden met Pasen bedoeld waren om diepgaande spirituele leringen te verstrekken voor allen, Christelijk alsook niet-Christelijk.
De Lente brengt nieuwe aanvangen met zich mee, zelfs voor diegenen die zeer hard mogen proberen om nieuwe aanvangen te vermijden. Wij spreken nu over diegenen die geloven dan hun leercurve afgelopen is en dat zij nu gerechtvaardigd zijn om achterover te leunen en van de "oude leeftijd" te genieten. Dezen in deze categorie zullen zeer verrast zijn wanneer verandering ermee begint om deze gekoesterde illusie te verstoren. Iedereen moet voorbereid zijn op verandering, zowel binnenin als buitenom ongeacht de menselijke leeftijd en diens manifestaties.
Weiger om blindelings in het bewustzijn de geloven/overtuigingen en angsten te accepteren over ouder worden hetgeen onophoudelijk naar jullie toegegooid wordt door corporaties wiens standpuntbepaling het is te profiteren van jullie angsten over de leeftijd en de verslechtering daarvan. De individuele menselijke leeftijd doet er niet toe in de spirituele reis want in werkelijkheid, is iedereen net zo oud als God.
Wij benadrukken verandering eenvoudig om iedereen nu op de Aarde eraan te herinneren om niet te comfortabel te raken in de illusie, want jullie allemaal maakten de keuze om deel uit te maken van deze krachtige tijd van verandering om spiritueel te ontwikkelen en dan op jullie beurt, anderen te helpen.

zaterdag, maart 28, 2015

De Elohim - Hoogste Lichtbron Uit Jezelf - 28 Maart 2015 / Annemiek Coenen


De Elohim
De Hoogste Lichtbron Uit Jezelf
28 Maart 2015 /  Annemiek Coenen
Een ieder stemt zich af op zijn eigen hoogste lichtenergie en op de hoogste trilling van de dag en wordt dan hiermee verbonden. Het hoeft geen moeilijkheden meer op te leveren om je er snel mee te verbinden. Licht in al zijn vormen zal gevoeld worden. Stem je af op de hoogste lichtbron en je zult kunnen spreken. Spreken vanuit het Zelf zal een ieder dan gemakkelijk afgaan.
Luister naar de antwoorden en geloof ze, dit is de waarheid uit jezelf. Geloof de eerste gedachte die naar boven komt en handel hiernaar.
Geloof in jezelf krijgt dan een andere betekenis. Steeds meer mensen staan hiervoor open, door het vele Licht dat naar jullie gestuurd wordt.
Alle ogen zijn op jullie gericht, er gebeuren wonderen die nog niet eerder vertoond zijn.

Aartsengel Michael - De Kristallijnen LichtLichaam Meditatie - 26 Maart 2015 / Rita PulmansAartsengel Michael
De Kristallijnen LichtLichaam Meditatie
26 Maart 2015 / Rita Pulmans
“Geliefden, velen zijn op de goede weg, de weg van Liefde en Barmhartigheid.” 
Rita:
Geliefde Aartsengel Michael, 
Ik heb vragen aan U.
Soms zijn we onbewust over toestanden of zaken die zich aandienen vanuit een negatief gegeven. Ik begrijp, dat wanneer de Nieuwe Aarde zich ontplooit, vele zaken/toestanden die heersen aan het Licht mogen komen. En mede veranderingen ten goede brengen.
Hoe kunnen wij deze veranderingen bewerkstelligen. Hoe doorbreken we barricades van duisternis. Zodat we kunnen leven in en op een mooie en heerlijke zuivere wereld, vrij van pesticide gifstoffen. Vrij van onzuivere luchten water en aarde. Vrij van innerlijke en fysieke vervuilingen. Zodat we onze kinderen de kansen geven en bieden om in een gifvrije wereld te mogen ademen leven en wonen.
Geef ons geliefde Michael uw Heilige helende woorden.
Ik dank u Lord van de Zon.
****
Geliefd kind van de Zon, Geliefde harten,
Ik Aartsengel Michael heb de volgende zeer belangrijke woorden voor jullie allen.
Mag ik jullie geliefden attenderen dat jullie werkelijk het verschil maken?
Geliefden, het zijn inderdaad heftige tijden. Doch wanhoop niet. Er is door ons de Goddelijke Wereld reeds gezien en ingegrepen. Alles maar ook alles zal gezuiverd worden van negatieve manipulerende krachten.

dinsdag, maart 24, 2015

Blossom en De Galactische Federatie van het Licht - Waarheid, Wat is Waar - Wat Niet? - 19 Maart 2015Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht
19 Maart 2015
"Waarheid, Wat is Waar - Wat Niet?"

Blossom: Hallo vrienden … zijn we allemaal klaar voor de volgende opwindende episode?
GFL:  Wij zijn natuurlijk ÉÉN met jullie … zoals we met ALLE dingen zijn.
Geweldig! Nou, een paar dingen … en ik ben er niet zeker van of ik er wel in wil duiken … maar wie A zegt, moet ook B zeggen, zoals het gezegde luidt. Zouden we het nu over de essentie van Waarheid kunnen hebben? Ik weet dat we hier eerder uitgebreid over spraken … een aantal jaren gelden … en dat ik totaal in de war raakte en de weg kwijt was. Zouden we het, nu ik zoveel meer verlicht ben … !!!!???? … opnieuw kunnen proberen?
Wij zijn altijd blij als we jullie waar dan ook bij kunnen helpen om het te begrijpen. We zijn ons ervan bewust dat jullie je verward VOELEN waar het gaat om het feit dat jullie … wanneer er iets is gebeurd … wanneer jullie het hebben gezien met jullie ogen/in jullie hart hebben gevoeld … het feit/de Waarheid ervan niet kunnen ontkennen. Maar het is een probleem voor jullie dat een bepaald feit jullie een ongemakkelijk GEVOEL kan geven … alhoewel jullie weten … het een feit is … dat het gebeurde. Het is, zoals jullie zouden zeggen … WAAR.
Dat klopt. Echter, jullie zeggen dat wij, als iets ons een ongemakkelijk gevoel geeft … verder moeten gaan … omdat het niet ONZE WAARHEID is.
Ja, dat doen we … omdat dit het beste advies is. Laten we eens proberen die twee naast elkaar te zetten. Een feit is een feit … binnen de illusie, laten we dat niet vergeten … En wij zeggen dat als een ‘verhaal’ niet met jullie resoneert … het niet JULLIE WAARHEID is.
Ja. Dus, oorlog resoneert niet met mij … en is daarom niet mijn waarheid … echter, voor mij is het een feit dat het maar doorgaat … het is WAAR. Zien jullie wat ik probeer te zeggen?
Zeker. En wat wij willen laten zien is … dat bijvoorbeeld ‘oorlog’ … geen ‘klank van Waarheid’ … voor jullie heeft. Maar voor een ander kan dat wel zo zijn.
Maar het gebeurt absoluut … en is dus waar?
Het is een feit. Het is ook een feit dat dit een zeer gecompliceerde materie is.
Concentreer jij je, Blossom, in jullie wereld … je alledaagse leven … op oorlog?
Nooit.

zaterdag, maart 21, 2015

Boodschap van God - Indalen ChristusLicht - 21 Maart 2015 / Rita Pulmans


Boodschap van God
Indalen ChristusLicht
21 Maart 2015  / Rita Pulmans
Rita: Vanmorgen om een uur of half negen hebben mijn zus en ik het verblindende witte ChristusLicht wat indaalt mogen ervaren. De tranen liepen van verblind zijn over mijn wangen zo sterk! Nog nooit heb ik dit Licht op Aarde zo waargenomen als nu.
Dit is wat ik doorkreeg van God:
***
Dit verblindend witte Licht is de instroom van het Diamanten VaderLicht verstrengeld in het Gouden MoederLicht. In Eenheid verstrengeld, Barend het witte zuiverende en helende ChristusLicht.

De Elohim - Het Goddelijke Geschenk, Het Hart - 20 Maart 2015 / Annemiek Coenen


De Elohim
Het Goddelijke Geschenk, Het Hart
20 Maart 2015 /  Annemiek Coenen
Wonderen gebeuren, er wordt zoveel Licht verspreid. Houd jullie aan je eigen waarheid bij alle gebeurtenissen die komen gaan. Jullie zijn het Licht en jullie verspreiden het Licht.
Een nieuwe vloedgolf van Licht is over jullie heen gekomen, velen hebben dit gevoeld en voelen dit nog. Waarheid komt in al zijn vormen naar boven, dit alles in dienst voor het Gouden Tijdperk. Zoveel veranderingen ook voor degene die op hun liefdestijdlijn verblijven. Het sprankelt, spettert en straalt, expansie voor een groot gebied, overgave voor het grotere geheel, overgave voor het totale plaatje.
Blijf voelen lieve mensen, blijf voelen bij je Hart. Het Hart, het Goddelijke geschenk, het Gouden Hart, het Kristallen Hart, het Zuivere Hart waar de mens op gewacht heeft. Zoveel liefde wat er naar boven komt bij iedereen, het raakt elkaar. Het raakt elkanders snaren en beïnvloedt elkaar. Jullie raken elkaar aan op een manier die niemand overziet. Houden van voor het Grotere Geheel heeft een betekenis die jullie Nu gaan ont-dekken.

vrijdag, maart 20, 2015

De Goddelijke Moeder - Equinox 20 Maart - 20 Maart 2015 / Rita PulmansDe Goddelijke Moeder
Equinox 20 Maart en Zonsverduistering
20 Maart 2015 / Rita Pulmans


De Goddelijke Moeder Spreekt;
Geliefde kinderen, verbind je met de grote "opening" vandaag, Mijn Goddelijke Matrix.
Geliefden, Ik de Grote Moeder, de Grote Kosmische BaarMoeder zal jullie levensbrengende energieën schenken.
Laat je doordringen door Mijn Heilige "input".
Laat je instromen met Mijn Heilig Kosmische Stralen, zodat jullie je kunnen opvullen met levend-gevende, levensbrengende, Heilige en Helende Eenergieën.
Vandaag en verder nog een hele tijd kunnen en mogen jullie je verder en verder laten indalen in Mijn Heilige Kosmische Baarmoeder.
Zie hoe Zuster Maan haar verzachtende energie aanbiedt aan Vader Zon, (Zonsverduistering) zodat de intense ejaculaties van/met intens krachtig VaderLicht jullie niet kunnen deren, maar jullie oneindige warme intense Liefde en Levenskracht schenken. Jullie dienen nu vanuit het grote Kosmische kloppende Hart.
Verbind je in de blauwe Heilige energie van Zuster Maan en laat toe dat zij de stralen van Vader Zon verzacht.

maandag, maart 16, 2015

De Arcturiaanse Groep - Waarheid en Diens Energie in de Wereld - 15 Maart 2015 / Marilyn Rafaelle


De Arcturiaanse Groep
Waarheid en Diens Energie in de Wereld
15 Maart 2015 / Marilyn Rafaelle
Dierbaren, wij groeten jullie in deze tijd van nieuwe aanvangen -- de tijd van het voorjaar. Velen van jullie zijn uitgeput, werden overspoeld met de kwesties van het winterse weer en zuchten van opluchting als jullie meer van de verwarmende Zon zien welke krachtige nieuwe energieën met zich meebrengt. Ben voorbereid om enig verschuiven binnenin te ervaren alsook het te observeren in het algemene besef van de wereld, hetgeen vergezeld zal gaan door enige weer gerelateerde kwesties.  
Een nieuw en krachtig bewustzijn is bezig geboren te worden en zoals met alle geboortes wordt het vergezeld door enige pijn en moeilijkheden, veel van wat afhankelijk is van een bereidheid of niet-bereidheid om verandering te omhelzen. Velen ontdekken bij zichzelf niet langer in staat te zijn om blindelings de politieke nonsens te accepteren met diens begeleidende regels en voorschriften. Het zelfdienende en adolescente gedrag van vele zogenaamde "leiders" helpt mee om de ogen van velen te openen. Het is een tijd van ontwaking en de opgestapelde oogkleppen waar zovelen mee geleefd en deze voor lief genomen hebben, gaan eraf.
Wij wensen te spreken over waarheid, en diens energie in de wereld. Concepten en overtuigingen over waarheid stromen van en manifesteren door het individuele bewustzijn, alsook worden zij vastgehouden in het onpersoonlijke Universele overeenstemmende bewustzijn. Bepaalde ideeën die in stand gehouden worden waarheid te zijn binnenin het meerderheidsbewustzijn worden steeds meer afgewezen in het persoonlijke bewustzijn. Ieder beetje van Licht dat jullie omhelzen wordt dan een deel van het algemene wereldbewustzijn en deze vermenging en de verlichting van het wereldbewustzijn is wat de ongeïnteresseerde en onontwaakte massa's toestaat te ontwaken.

zondag, maart 15, 2015

Meester Merlijn - Toevloed en Overvloed: Een andere Benadering om Mee te Werken - 13 Maart 2015 / Méline Portia Lafont


Meester Merlijn
Toevloed en Overvloed: Een andere Benadering om Mee te Werken
13 Maart 2015 / Méline Portia Lafont
Merlijn spreekt:
En hoe zit het met jouw toevloed van overvloed? Hmm?! Is dit niet waar het volledige Menselijke ras bezorgd over is in deze tijd? Ja dat is het, en weet je waarom? Ik zal je vertellen waarom. Het is omdat geld deel uitmaakt van het oude weefsel, van de oude programma's die de mensen opgezet hebben en aan deelgenomen hebben samen met diens creatie. Dus nu dat jij je klem voelt zitten en er afhankelijk van bent, geeft het jou een algemeen gevoel van inperking en zoals een slaaf gevangen te zijn, is het niet zo?! Wel, in waarheid is dat niet ver van de waarheid.
De waarheid is dat de Mensheid ertoe gekomen is diens behoeften en deze behoeften die voor henzelf bedacht zijn om op iets te vertrouwen dat aan de buitenzijde van hen is te begrijpen, er is een scheur tevoorschijn aan het komen in dit geloofsysteem en in deze creaties. Het laat zien dat dit niet de weg is die het zou hebben moeten zijn. Dus alle externe hulpmiddelen zullen komen te vervallen en ophouden te bestaan. En als deze dat doen, wat nu? Waar nu op te vertrouwen en wat te doen?
Oh hemel, Merlijn, waar nu naartoe te gaan en waar moeten we nu op vertrouwen. We zijn verloren! Wel, dat is het punt, is het niet?! Jullie moeten ophouden te vertrouwen op alles dat aan jullie buitenzijde is. Dat is de sleutel en dat is waarom die scheuren in systemen zoals deze van het geld tevoorschijn komen. De mensen hebben al hun macht weggegeven aan dit hulpmiddel dat aan de buitenzijde van hen gecreëerd is.

zaterdag, maart 14, 2015

Blossom en de GFL - Jullie Gaan Ervoor Zorgen dat HET PLAN op zijn Plaats Valt - 14 Maart 2015Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht
14 Maart 2015
"Jullie Gaan Ervoor Zorgen dat HET PLAN op zijn Plaats Valt"

Blossom: Hallo allemaal. Ik vroeg me af of ik jullie vandaag een vraag kan stellen over iets dat me de laatste tijd meer en meer ‘interesseert’. Soms, als ik bijvoorbeeld onder de mensen ben, VOEL IK heel erg dat ik middenin een soort computerprogramma zit. Dat is de enige manier waarop ik het kan beschrijven … en dat degenen die er van bovenaf naar kijken ‘Het Spel’ in zekere zin nogal belachelijk vinden. Kunnen jullie me hierover meer vertellen en misschien wat helderheid verschaffen? Ik geef er de voorkeur aan dat jullie vandaag niet via mij spreken, omdat ik voel dat ik vragen zal willen stellen. O sorry! Goedemorgen.
GFL: Ook aan jullie Groeten van de Hoogste Liefde.
Dit is inderdaad een complexe zaak … en eentje die niet Licht genomen moet worden. Er bestaat een ruime kans op verwarring, vanwege de grootte van de schaal waarop dit zich afspeelt.
Allereerst willen we graag ingaan op een zeker document dat jou is gestuurd om te lezen. Welk GEVOEL gaf het je?
Buitengewoon ongemakkelijk. Ik weet dat jullie zeiden dat ik, als iets niet goed voelt, het met rust moet laten. Maar ik weet niet zeker of ik onderscheid kan maken tussen dat wat misschien WAARHEID zou kunnen zijn … maar niet fijn is om mee geconfronteerd te worden … en wat dit specifieke document betreft … resoneerde er veel, maar ook veel niet.
Omdat het Waarheden zijn die met onwaarheden vermengd zijn. Het doet er niet toe waarover het document gaat of van wie het zegt te komen. Als het jou WAARLIJK een onbehaaglijk gevoel geeft … STOP MET LEZEN!
Ja, maar wat als het, zoals ik zei … WAAR IS en ik het gewoon niet wil weten?
Laten wij hier heel helder over zijn. Jouw oorsprong … is LIEFDE. Dit WEET je. Deze ‘riedel’ hoor je steeds weer van ons. Derhalve kan dat, wat niet met jou resoneert … wat je een onbehaaglijk GEVOEL geeft … niet van de Trilling zijn die je nu bereikt hebt. En dus is het niet JOUW WAARHEID. Alleen wat met jou resoneert … wat maakt dat je je GOED gaat voelen … is WAAR VOOR JOU.
Maar de verwarring is … wil ik de Waarheid misschien niet onder ogen zien?

The El'ohim - Door de 14/3 ~ 21/3 ~ 30/3 Equinox "Toegangspoort-Stap" Datums - 13 Maart 2015 / Blue*Star*Lady*


The El'ohim
Door de 14/3 ~ 21/3 ~ 30/3 Equinox "Toegangspoort-Stap" Datums, Verwant aan het Verzetten van Schaakstukken
13 Maart 2015 / Blue*Star*Lady*
Wij spreken nu tegen jullie over het opwaarderen van het Spiraal Bewustzijn, op de manier van de fysieke gestalte. Jullie ervaren het samenpersen en trekken van de dichtheid van jullie huidige wereld en fysieke lichamen, welke tot nu toe nog niet "op snelheid" en in uitlijning zijn met de sjablonen van de nieuwe Fotonica Architectuur die nu vanuit jullie Galactische Centrum uitstralen.
Terwijl de weken in/naar April gaan zullen jullie een beslist "afwerpen" van materiaal van het fysieke voertuig opmerken. Dit neemt het voorkomen aan van ideeën, verstandelijkheden, emoties en gehechtheden die nu het lichaam via verhitting verlaten. Een nieuwe "schone lei" wordt nu in jullie vibrationale lichaamskern gebouwd, en moet in vorm gebracht worden.  
De stabilisering van dit nieuwe aspect zal ongeveer 4 weken aan tijd nemen, waarin velen verschoven worden naar nieuw territorium en fysieke gebieden op Gaia aangezien Zij jullie aan het verhuizen is, wat verwant is aan schaakstukken, naar de plaats welke het meest voordelig is voor de volgende dispensatie van Licht Activering.

vrijdag, maart 13, 2015

Lord Michael - Lichtwijzers - 13 Maart 2015 / Annemiek Coenen


Lord Michael
Lichtwijzers
13 Maart 2015 /  Annemiek Coenen
Spannende tijden, zoveel Licht als er nu gestuurd wordt, lieve mensen blijf op jezelf afgestemd. De wereld gaat openen, veranderen. Vele verschillende wegen gaan u getoond worden.
Jullie zijn de Lichtwijzers, de Lichtwijzers die nu aan bod gaan komen. Lichtsignalen krijgen jullie allen en in blijdschap gaan jullie deze verspreiden.
Chaos ontstaat door het vele Licht, dit was u allen bekend, dit is de tijd van de ommekeer. Ben een Licht voor uzelf en voor anderen, de massa verdient dit Licht ook en gaat nu massaal openen. Dankzij jullie lieve harten, dank zij jullie worden veel verbindingen gemaakt, de Liefde gaat de mensheid overstromen.

woensdag, maart 11, 2015

GROTE X2.1 Zonne Vlam - 11 Maart 2015GROTE X2.1 Zonne Vlam
11 Maart 2015

Actief Gebied 12297 heeft net een Grote Zonne Vlam losgelaten om 16:22 UTC (17:22 NL/B). Een sterke Coronale Massa Ejectie (CME) heeft de ontploffingssite verlaten en zou componenten kunnen hebben die op weg zijn naar de Aarde, het belangrijkste merendeel van de uitbarsting schijnt behoorlijk links van de Aarde te zijn, een aanzienlijke klap wordt verwacht op het magnetische veld van de Aarde op het één of andere tijdstip op 14 Maart. Geassocieerd met deze gebeurtenis was een R3 niveau radio black-out aan de Zonzijde van de Aarde.  
****

Méline Portia Lafont - Enige Meegedeelde Openbaringen Betreffende de Lichtlichaam Activering - 9 Maart 2015


Méline Portia Lafont
Enige Meegedeelde Openbaringen Betreffende de Lichtlichaam Activering ~ Dromen ~ De Nieuwe Wereld ~ De Huidige Stroom
9 Maart 2015
Wat een tijd! Wat inderdaad een gonzzzzzende tijd het is. Mijn lichaam voelt bij tijden aan zoals een vibrerende lichtbal terwijl ik ervaar dat al mijn cellen letterlijk gonzen. Het is alsof mijn fysieke voertuig geëlektrificeerd en gereed is om in/naar een gehele nieuwe vorm te stappen. Lichtlichaam actualisering, geliefden!!! "Dit is het", dacht ik! "Dit is "het echte werk" hier waar velen van ons gedurende zolang over gesproken hebben". NU kan ik het op mijn cellulaire niveau voelen als nooit tevoren. ZEER fysiek dus.
Ik heb zoveel ervaren dat het aanvoelt alsof ik de hele wereld met me meegesleept heb. Klinkt dat bekend? Wel op een bepaalde manier doen we dat. Sinds oktober 2014 heb ik op z'n minst 1 week per maand in de lappenmand gezeten: niet in staat zijnde om wat voor energiewerk dan ook uit te voeren. Lieve hemel, dit is intens en ik hoor intel binnenkomen dat zegt dat wij nog maar aan het begin ervan zijn. YAY, hoera! Laten we gaan! (lees: Oké, laten we wat kracht vinden).
De resultaten van al deze krachtige golven/ uitlijningen/ verschuivingen/ "opschuddingen"/ loslatingen/ reinigingen/ downloads/ enzovoorts, zijn verbazingwekkend geweest in de betekenis van bij tijden in VERBIJSTERING maar ook overstuur te zijn. Overstuur in de zin van dat je dit gevoel hebt van: "Ik wil dit niet meer! Niet zoals dit! Dit moet NU ophouden!" Dus je decreteert hardop wat het is waar je niet langer meer aan deel wilt nemen en waar je mee ophoudt te creëren. Nah! Zo zij het, aldus is het gezegd! Dit ondersteunt de "decreatie" van je oude waarden en werkelijkheden.
Aan de andere kant, komen nieuwe energieën binnen en nieuwe generaties van Licht betreden de bewuste geest. Beelden van Stellaire Galaxies en codes vanuit de Kosmos komen binnen ondertussen de Lichttaal boodschap ontvangend: "Wees welkom en ik nodig jou uit om deel te nemen aan mijn eeuwige werkelijkheid". Blijmoedig accepteerde ik dit zonder de geringste vorm van twijfel of angst. Ontspande gewoon, vol vertrouwen en nieuwsgierigheid.
Dus kreeg ik een paar "inzichten", "visioenen", en boodschappen om met jullie te delen. Ik ben erop gebrand om deze met jullie allemaal te delen, hoewel ik geadviseerd ben om nu nog niet alles mee te delen. Dus wat er zeer sterk in mijn besef kwam is dat wij, als een menselijk voertuig, nu vibreren op een geheel nieuw niveau van bewustzijn dat ervoor zorgt dat het bijna ondraaglijk is om door te gaan te functioneren in deze "oude programma" werkelijkheid. Dit holodek sluit zich en ik krijg het gevoel om er als de sodemieter uit vandaan te gaan!

maandag, maart 09, 2015

Wereldwijde Ascentie Heropstart 20 Maart - 25 Februari 2015 / Meg Benedicte


Wereldwijde Ascentie Heropstart 20 Maart
25 Februari 2015 / Meg Benedicte 

Het wereldwijde voorbereidingsplan is nu op diens plaats en opent de poorten naar de Hemel aldus alle zielen die verstrikt waren in de karmische reïncarnatie kringloop naar huis terug kunnen keren naar de Bron, de Schepper. Aan ons wordt een kans gegeven om te beslissen te blijven om onze Nieuwe Aarde beschaving in te zaaien, te planten en te ontwikkelen of naar huis naar onze zielgroep terug te keren. Heel veel zielen zitten momenteel nog steeds op het hek en moeten beslissen in welke richting zij wijzen.
Ik heb besloten dat ik het Merkaba Lichtlichaam in diens volledige kristallisatie wil ervaren voordat ik naar huis terugkeer. Ik ben het nodig om te zien dat al het zware werk van de laatste 20-40 jaren op diens plaats is en werkt. In 2012 verhuisde ik naar Berg Shasta, de wortelchakra op het kristallen 5D raster, om me bij andere rasterwerkers aan te sluiten om ons Nieuwe Aarde sjabloon te verankeren en aan te steken. Alle stukjes zijn op hun plaats … alle Sterrenzaad Zielen verankeren het Goddelijke Licht aan het nieuwe raster en vele Zielen denken na over hoe zij graag zouden willen dat het Nieuwe Aarde paradigma gaat materialiseren.  
Wij zullen de vooruitgang van de Nieuwe Aarde waarnemen, hetgeen dit jaar begint als de laatste Uranus-Pluto vierkant de mensheid een duwtje geeft in/naar een hogere dimensionale ervaring - die van het 4de dimensionale Hartcentrum. Wanneer het hart open is, is er een kans van liefdevol mededogen om binnen te komen bij alles dat we doen. De mensheid heeft nu de kans om vanuit een oorlogvoerende, verdeelde wereld te verschuiven in/naar een nieuw paradigma van zorgzame verbinding.   

zondag, maart 08, 2015

Ann en de Engelen - Het Licht in Je Leven Toe Laten Nemen - 8 Maart 2015


Ann Albers en de Engelen
"Het Licht in Je Leven Toe Laten Nemen"
8 Maart 2015
Terwijl jullie in/naar het grotere Licht verhuizen, ben aardig tegen jezelf en tegen elkaar, dierbaren, want net zoals wanneer je een zaklantaarn neemt in de verduisterde kamer en je alle viezigheid en stof ziet, zo ook wanneer jullie je Licht verhogen - zullen jullie alle gebieden in het leven zien waar jullie je gesetteld hebben voor minder dan de Liefde die jullie waarlijk verlangen. Jullie zullen bij jezelf gewaarworden soms geïrriteerd te raken, ongewoon terneergeslagen, of dingen weerstaan die niet langer meer bij jullie passen. Terwijl dit een normale en natuurlijke fase is, is de truc naar geluk/blijmoedigheid eenvoudig deze gevoelens te erkennen en verder te gaan met het creëren van een leven welke overeenkomt met jullie nieuwe vibratie.
Veronderstel bijvoorbeeld, je hebt genoegen genomen met minder dan liefdevolle gedragingen van iemand anders. Je leert, ontwikkelt je, en verhoogt je Licht. Hoewel de wens zou zijn om de wereld en jezelf meer lief te hebben, mag je eerst bij jezelf gewaarworden overstuur, intolerant en geïrriteerd te raken over deze gedragingen die eens "toelaatbaar" schenen te zijn.
Vier het als je dit voelt, maar probeer toch vooral niet jouw misnoegdheid aan de andere betrokken persoon te laten zien, want in werkelijkheid, was jij het die in de situatie bleef, de jij die het niet voor zichzelf opnam, of de jij die het opgaf om een manier te vinden om te communiceren … "Ik had de kracht om in deze situatie te blijven en nu heb ik de kracht om andere keuzes te maken."
Wat is het meest liefdevolle iets dat je kunt doen? Je in privé af reageren? Wat stoom loslaten? Een liefdevolle conversatie te hebben of misschien enige stevige grenzen in te stellen? Vraag het jezelf dierbaren, en maak dan de verandering. Je misnoegdheid gebeurt eenvoudig omdat je de zaklantaarn in/naar een verduisterde kamer gebracht hebt en nu wil je "de boel schoonmaken!" Je wilt het Licht in je leven toe laten nemen en de duisternis stoppen toe te staan om je Licht te dimmen.

Méline Portia Lafont - Schud door Elkaar/ Sta Op/ Verhuis in/naar deze Versnelde Spiraal - 5 Maart 2015


Méline Portia Lafont
Schud door Elkaar/ Sta Op/ Verhuis in/naar deze Versnelde Spiraal
5 Maart 2015
Artwork - by GoaGoa©
Alles begint van binnenuit jou! Dat is een feit welke door velen gekend is, doch niet iedereen beseft dit als hun waarheid en zij prefereren om door te gaan met de oude manieren van zijn/bestaan door anderen te verwijten en externe bronnen te beschuldigen als de oorzaak van alles dat er in hun leven gebeurt. Nog steeds klampen zij zich vast aan kwesties behorend bij de oude waarden waar we nu aan voorbij gegaan zijn, en een lange tijd geleden gezien en getranscendeerd hebben. Dit gedrag en deze overtuiging zal je ondergang zijn. De waarheid is, of je het nu wel of niet wilt, dat het zo zal zijn omdat de oude wereld zoals je het gekend hebt, zoals je erin opgevoed en ervoor geprogrammeerd werd, niet meer functioneert zoals het dat deed.
Je bent uitgenodigd om nu eindelijk het nieuwe te omhelzen dat recht voor jou naar boven komt vanwege diens geboorte door jou heen. Zolang als je dit niet omhelst, zal er geen nieuwe wereld naar jouw kusten komen en zal je klem raken in een wereld die volledige chaotisch en turbulent is, omdat die wereld van het oude bezig is om te vallen terwijl wij spreken. Al het geweld reflecteert het feit dat het bewustzijn aan het verschuiven is, dat er innerlijke turbulenties zijn die plaatsvinden in iedere bewuste geest van iedere creatie. Het brengt dat op gang wat de verschuiving in staat stelt om plaats te vinden, of je het nu leuk vind of niet … Het moet plaatsvinden, het is een intrinsiek deel van de gehele Schepping dat de mensheid aanspoort om naar voren te stappen.
Het staat jou toe om jezelf te omhelzen als wie je bent en om al het leven en alle levensvormen te omhelzen, zijnde de Wil van God. Jullie zijn de lopende Voertuigen van Gods geboren Wil om alles van Gods vibrationale bewustzijn doorheen iedere vorm van zijn/bestaan te ervaren.
Je ontvangt, wederom, een grote kans om deze laatste omhelzing van het Zelf op alle niveaus dat jij BENT te ontvangen. Jij creëert alles dat je in het leven zelf tegenkomt, aangezien dat is hoe krachtig je gedachten en creaties zijn. Verbeeld je hoe krachtig jouw gedachten zijn wanneer je weet dat je alleen maar een klein percentage van je hersenkrachten bewust gebruikt terwijl de rest onbewust gebruikt wordt! Kijk naar de wereld die jou omringt, welke JOUW gedachten en jouw creaties door gedachten reflecteert … Zie hoe "echt" dit alles eruit ziet: dit is hoe krachtig gedachten zijn! Hoe echt gedachten zijn!

zaterdag, maart 07, 2015

Blossom & De GFL - Door Jullie Spirits te Verheffen … Verheffen Jullie Ook de Energieën die Jullie Omringen - 6 Maart 2015Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht
6 Maart 2015
Door Jullie Spirits te Verheffen … Verheffen Jullie Ook de Energieën die Jullie Omringen
Blossom: Goedemorgen aan jullie. Ik VOEL me op een veel Hogere vibratie dan ik me de laatste tijd gevoeld heb, dus kijk ik vandaag uit naar een gesprek met jullie. Ik neem aan dat dit voor jullie werkt?
GFL: Inderdaad. Zoals wij altijd tot uitdrukking brengen, zijn wij verrukt om met jou en met iedereen, die … in LIEFDE … kiezen om de conversaties te volgen die wij samen hebben, "bij te praten".
Dat is uitstekend mijn vrienden. Uitstekend. Waar zouden jullie om geven om over te spreken?
Wij zouden graag willen spreken over dat wat BEKEND is als Bijproducten.
Wel, dat nam me bij verrassing. Ga verder…
Met Liefde voor Een Ieder en met Een Ieder in Liefde … zouden wij graag de omstandigheden willen bespreken die jullie productieve beweging in/naar de Hogere trillingen, die in afwachting van jullie zijn, kunnen waarborgen.
Ok … Ik VOEL alsof ik in slaap aan het vallen ben … Laten we ervoor gaan!
(Ik nam welzeker een audio op … echter, om redenen die mij niet bekend zijn is de kwaliteit echt armzalig en gewoonweg niet goed hoorbaar … dus heb ik het hier vertolkt)
Transcriptie 6 Maart 2015
Groeten op deze dag … aan al diegenen die de tijd nemen om te luisteren naar wat wij aan te bieden hebben … op manieren van de verwoording door deze vriendin … dit voertuig … zoals wij haar noemen … tot haar vermaak … die bij de naam van Blossom gaat.  
Liefste zielen, wij zijn jullie wereld binnengekomen voor redenen van hulp. Wij komen … zoals wij vele keren eerder tot uitdrukking gebracht hebben … om jullie voorwaarts aan te sporen … Om jullie aanmoediging te geven … Om jullie kennis te geven van dat wat jullie diep binnenin al WETEN.
Jullie kunnen niet ontkennen dat de GEVOELENS binnenin jullie … wanneer jullie … zouden jullie zeggen … in topvorm zijn, jullie volledige wezen met euforie vult. Jullie zouden kunnen springen van Vreugde … zoals ze zeggen. Jullie zouden vijf keer in één minuut rondom de buitenzijde van de Aarde kunnen rennen wanneer jullie je verheven VOELEN … enthousiast.

Stille Ridders - 3 Maart 2015 / Bev Goodman


Stille Ridders
3 Maart 2015 / Bev Goodman
Ik vraag me vaak af waarom zoveel Lichtwerkers geloven dat wij onszelf moeten beschermen met mentale visualisaties voordat we naar buiten gaan. En, waarom zij denken dat dit de chaos af zal weren en ons immuun houdt. Het is zeer raadselachtig omdat het feitelijke idee dat "wij onszelf moeten beschermen" een concept gefundeerd in angst is, wat ego is, en het werkelijke tegengestelde waarop we mikken. Het is een geloof in angst dat de mensen daarbuiten de bekwaamheid hebben om onze trillingen af te breken. De vrees dat wij uit evenwicht kunnen raken, alles verzwakkend dat we geleerd hebben.
Deze overtuiging huisvesten geeft, in feite, onze persoonlijke macht weg. Het overhandigt het genadig aan de massa's. Ironisch genoeg aan diegenen die de lagere energieën belichamen. Sommigen mogen zelfs zover gegaan zijn als te zeggen dat dit idee van het creëren van een beschermend harnas een air van strijdlust eraan heeft zitten.
Ik ben ertoe gekomen te weten dat er helemaal geen noodzaak voor dit ritueel is, omdat er een alternatief is. Eentje waar wij vast kunnen houden aan onze macht en wat niets meer nodig heeft dan wat wij al aan het doen zijn, wat het verhogen van onze trillingen is. Het enige verschil zijnde dat wij de focus op ons, of zou ik moet zeggen "jezelf", moet houden.
Door uitsluitend te richting op het verhogen van "jouw" trillingen en alleen dit concept vast te houden, is jouw focus voor "jezelf" om te ascenderen en niet om jezelf in te laten met hoe hoog je vibreert, en of het hoog genoeg is om jou te beschermen. Wanneer je eenmaal begint hiermee verder te gaan, zal het vanzelfsprekend voor je zijn om aan je "ziel" te vragen om jouw leven te leiden. Om controle te nemen; om jou te helpen je trillingen te verhogen naar de hoogste energie die jouw menselijke lichaam op wat voor gegeven tijdstip dan ook kan accommoderen.

vrijdag, maart 06, 2015

Lord Michael - 5 Maart LICHTFEEST - 6 Maart 2015 / Annemiek Coenen


Lord Michael
5 Maart LICHTFEEST
6 Maart 2015 /  Annemiek Coenen
Wie voelt het al, alles wat aan het ommekeren is?
Wie ziet het al, alles wat aan het ommekeren is?
Een mooie tijd breekt aan, een Gouden Tijd, alles wordt weerspiegeld in het Gouden Licht. Bescherming is er ook, voelen jullie dit?, langs alle kanten worden jullie geholpen.
Het Licht wordt grootser en grootser, als jullie zagen wat wij kunnen zien, zouden jullie er een feest van maken. Een Lichtfeest. Richt je van binnenuit op dit Lichtfeest de komende tijd feestgangers. Ook al voelt het voor sommigen van jullie nog niet zo. Blijf je Licht hoog houden. Er komen vele veranderingen aan. In je kracht komen jullie te staan met vele wonderen die gaan gebeuren. Bij de één zal het iets sneller gaan dan bij de ander, maar lieve harten, het gaat gebeuren.

donderdag, maart 05, 2015

De Berichtgevingen van God - Een Miljoen Punten van Focus voor het Hart van Liefde - 27 Februari 2015 / Yael en Doug Powell


De Berichtgevingen van God
Een Miljoen Punten van Focus voor het Hart van Liefde
27 Februari 2015 / Yael en Doug Powell
Geliefden, jullie zijn Liefde en niets anders. Jullie zijn de volledigheid van dit leven. Jullie zijn de vreugde van God. Al het andere dat jullie geloven jullie identiteit te zijn is niet waar. Het zijn slechts verhalen die met de geest geweven worden. Maar jullie hart kent altijd de waarheid.
Als jullie je herinneren dat jullie Liefde zijn, maakt al het andere zin. Er is niets dat jullie moeten doen anders dan deze oproep naar heelheid te zijn. Al het leven omhelzen en er volledig vreugdevol van houden.
Aan mij werd heel vaak en op vele manieren gevraagd of er een noodzaak is om iedere ervaring van zijn of te geloven minder te zijn dan Liefde terug te keren in/naar deze Liefde, het te herverbinden met de heelheid. Hier is hoe ik jullie antwoord: op het moment dat jij je herinnert wie je bent, worden al dergelijke gedachten in een ogenblik toegenegen bevrijd en ben je voor altijd thuis in Mij je verrukkend in het geschenk van het leven. Open voor de ervaring van God. Je herinnerend dat jij deze heelheid bent. Wetende dat niets anders mogelijk is anders dan deze Liefde te zijn.
Op het moment dat jij je Liefde herinnert, eindigt de tijd en ben je vrijheid. Niet een persoon die vrijheid nastreeft maar de vrijheid zelf. En vanaf dit punt van alles omvattend besef, kan jij je focus kiezen, geliefden, in overeenstemming met de behoeftes van Liefde. Dus als de behoefte van Liefde een verlosser is, kan je dat zijn. Als de behoefte van Liefde een straatveger is, kan je dat ook zijn. Geen van de identiteiten doen er hoe dan ook toe, want jij bent het bestaan van het pulserende hart van God Ik Ben.
Wat het ook is dat de geest ziet als je externe gestalte, je innerlijke waarheid is onveranderlijk, en omdat al het leven op deze wereld een reflectie is, is wat je dan ziet het hart van Liefde dat in alles naar je terugstraalt als alles in de meest wonderbaarlijke verrukking, naar dat wat zichzelf in/naar een grootsere visie weeft van deze eindeloze Liefde, en zichzelf in jou en in al jouw expressies her/erkent.
Dus je kunt het punt van focus zijn dat naar voren geroepen is door de behoeftes van Liefde. En je kunt dit hart van heelheid zijn te midden van alles, en je bent altijd dit grenzeloze besef van het zijn van het hart van God, en waarlijk niets anders, ooit.