zaterdag, januari 31, 2015

Vanuit de Akashic Archieven - Februari 2015 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Februari 2015 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Februari 2015 verwachten?
Deze maand brengt het onverwachte. Er is een gevoel dat iedere dag de dingen in een nieuwe richting om zullen draaien. Zodra als je denkt dat jij jezelf georiënteerd hebt met de nieuwe richting, zal alles weer veranderen. Zodra als jij je aanpast, zal alles wederom veranderen.
Het zal handig zijn om het onverwachte te verwachten en bereid te zijn om steeds weer opnieuw te veranderen. Het zal ook nuttig zijn om iedere dag als een aparte gebeurtenis te benaderen. Soms zal je zelfs ieder uur als een aparte gebeurtenis moeten benaderen. Maak je geen zorgen als je niet kunt zien hoe gisteren je naar vandaag leidde, of hoe vandaag jou gaat leiden waar je morgen wilt zijn. Focus op één moment per keer. Als jij je best zult doen om oprecht en authentiek, rechtschapen en liefdevol te zijn, dan zal je precies van deze maand krijgen wat je nodig bent. Aan de andere kant, als je ernaar streeft om een gevoel van controle te herkrijgen over wat er gebeurt of wat mensen voelen, dan zal je gewaarworden dat deze maand jou een grote hoeveelheid van lijden zal veroorzaken.
Deze maand brengt voor iedereen waarschijnlijk sterke emoties naar de oppervlakte. Het zal nuttig voor je zijn om naar je emoties te kijken als zij naar boven komen. Accepteer hen, neem verantwoordelijkheid voor hen, en laat hen dan gaan. Als jij je aan emoties vasthoudt en wacht op andere mensen om jou je beter te laten voelen, zal je wederom jezelf gewaarworden te lijden deze maand. Het is alsof de maand gevuld is met kosmische portalen. Het is alsof iedere dag een nieuwe, volledige andere uitbreiding brengt tussen jou en spirit. Om open te zijn voor het volgende portaal moet je het voorafgaande portaal loslaten. Dit is echt een soort van dag-tot-dag maand.

vrijdag, januari 30, 2015

De Arcturianen en de Galactische Federatie - Gamma Golf Lichtlichaam - 29 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie


De Arcturianen en de Galactische Federatie
Gamma Golf Lichtlichaam
29 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie
Wij komen deze dag naar jullie toe om jullie eraan te herinneren dat WIJ ÉÉN zijn. "Wij" omvat al onze vrijwilligers die ingelogd zijn in het derde/vierde holografische spel van de "derde Dimensionale Aarde". Jullie mogen enige films op jullie televisie hebben waarin de "Griekse Goden" de eenvoudige mensen onder hen zien. Zij hebben de macht om deze stervelingen met hun loutere gedachten te beïnvloeden.
Zoals jullie weten, is het bovenstaande scenario correct, maar het is NIET correct dat jullie "eenvoudige mensen" zijn. JULLIE zijn in feite de "Goden" die jullie weg overlichten door het verwarrende doolhof van de transmuterende Aarde. Ja, Lady Gaia transmuteert iedere dag meer. Echter, herinner je alsjeblieft dat transformatie en transmutatie zeer verschillende aanduidingen zijn.
Transformatie betekent dat er iets toegevoegd en weggenomen is om verandering te creëren. Echter de frequentie van dat wat getransformeerd is blijft hetzelfde. Aan de andere kant, omvat transmutatie NIET het iets wegnemen of eraan toevoegen, maar transmutatie verhoogt wel de frequentie van de persoon, de plaats, de situatie of het ding.
Velen van diegenen die in het 3D Spel ingelogd zijn, zijn verstrikt omdat zij toe willen voegen, weg willen nemen, of iets of iemand willen veranderen. Echter, die manier van denken verstrikt hen in feite in het Spel omdat hun driedimensionale denken alleen een driedimensionale oplossing kan creëren.
Jullie terugkeer naar Lichtlichaam begint met terug te keren naar de gedachten en emoties die resoneren met het vijfde dimensionale NU van de ENE. Wanneer je eenmaal kiest om gedachten los te laten die op tijd gebaseerd zijn en op emoties over wat iemand "anders" jou wel of niet aandeed of voor jou deed, zal je gewaarworden dat JIJ de schepper van je leven bent.
Bijvoorbeeld, wanneer je gefocust bent op het NU van JOUW beslissing om te denken, te doen, te voelen en/of te reageren, ben je binnenin het NU van die keuze. Dan wanneer je moe bent, overwerkt en/of gewoon niet in staat om aandacht te besteden aan je keuzes van gewaarwording en reacties, besef je dat feit en geef jij jezelf Onvoorwaardelijke Liefde.
Ascentie gaat niet over het volmaakt zijn, maar over liefdevol en vergevend te zijn. Volmaakt, is een derde dimensionale aanduiding, welke het tegenovergestelde concept is van het onvolkomen zijn. Zowel volmaakt als onvolkomen zijn gebaseerd op oordeel alsook op gepolariseerde tegengestelden.

Blossom - Mijn ORBServaties Omtrent Deze Zaak - 30 Januari 2015


Blossom Goodchild
Mijn ORBServaties Omtrent Deze Zaak
30 januari, 2015

Na het dilemma en de onzekerheid vanwege de gegeven uitleg over de orbvideo’s … hoax of Waarheid … tijd en niet-tijd … ontving ik letterlijk honderden emails. 99% ervan was vervuld van Liefde en getuigden van een volledig begrijpen van de verklaring die de Federatie van Licht gegeven had via de audio van de stem-channeling. Velen hadden  door de vibratie van hun stem zoveel Liefde ontvangen, dat het hen tot huilen had gebracht. (Dit is goed!)
Gisterenmorgen maakte ik een lange strandwandeling … nog steeds onzeker en behoorlijk down.
Toen herinnerde ik me om te ADEMEN … zoals zij me hadden geleerd …
Toen herinnerde ik me alles waarvoor ik dankbaar kon zijn … zoals zij me hadden geleerd …
Toen herinnerde ik me dat ik MIJN HOUDING MOEST VERANDEREN … zoals zij me hadden geleerd…
Toen herinnerde ik me dat NIETS ERTOE DOET … zoals zij mij geleerd hadden …
Toen herinnerde ik me DAT ALLES LIEFDE IS … zoals zij me geleerd hadden …
Toen herinnerde ik me om te LACHEN (om de situatie) … zoals zij me hadden geleerd …
En voor ik het wist … was Mijn Energie getransformeerd … Blossom was weer terug!

donderdag, januari 29, 2015

Aartsengel Zadkiel - Manifesteren Met Het Hoogste Voornemen - Februari 2015 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
"Manifesteren Met Het Hoogste Voornemen"
Februari 2015 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst, en wij groeten jullie in Liefde en Licht vanuit de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag, zouden wij graag het manifesteren met het hoogste voornemen willen bespreken.
Jullie leven in een zee van ongemanifesteerde lichtdeeltjes van energie. Dit ongemanifesteerde potentieel overspant vele dimensies van de derde dimensie naar de multi-dimensies. Eén dimensie vermengd in de volgende, en de energie verblijft op het niveau van verenigbare frequentie.
Hoewel jullie momenteel in een gemanifesteerde vorm zijn, zijn jullie één met de ongemanifesteerde energie. Het is alsof jullie in een energetische oceaan van ongemanifesteerd potentieel zwemmen. Wanneer jij je op dit aspect focust, besef je dat er geen afscheiding tussen jou en de gehele Schepping is. Daarom weet je, dat je een grote invloed op de creaties hebt die vanuit dit energetische potentieel gemanifesteerd worden.
Omdat jullie nu in een multidimensionaal bestaan leven, beïnvloeden jullie creaties meer dan één dimensie per keer. Zij mogen één vorm in de derde dimensie aannemen en een veel meer subtiel, doch krachtig, effect in de hogere dimensies hebben.
Jouw gedachten en intenties spelen een grote rol bij het bepalen en besturen van de ongemanifesteerde energie. Wanneer je een gedachte hebt, is het alsof je een richtingsbaken uitstuurt naar de deeltjes rondom jou heen. Je gedachten en intenties zijn een blauwdruk voor de deeltjes van energie om zich te vormen in/naar jouw voorgenomen patroon van creatie. Zij dragen een elektromagnetische energie die de energetische deeltjes in/naar het voorgenomen patroon trekken.

woensdag, januari 28, 2015

De Federatie van Licht via Blossom Goodchild - Een Volgende Kromme Bal - 28 Januari 2014De Federatie van Licht via Blossom Goodchild
28 januari, 2015
Een Volgende Kromme Bal 

De zaak wordt heropend.
Wederom goedemorgen. Ik vind het eigenlijk ongelooflijk hoe dit kleine incident uitdraait op een ‘Never Ending Story’! Wat een week! Ik kan niet anders dan het onderzoeken … om geen enkele andere reden dan HET VINDEN VAN DE WAARHEID. Nadat gisteren de laatste communicatie was verzonden, vulde mijn inbox zich met reacties van dankbaarheid die uit het hart kwamen. Maar … en het was een GROOT MAAR … er was een allerliefste email bij van een dame die mij vroeg aan jullie te vragen hoe het mogelijk was dat in deze tweede video de bomen volop in blad stonden, terwijl degenen die, zoals zijzelf, wonen in Massachusetts, nog midden in de winter zaten met kale bomen. (Ik zal mijn reactie hierop beter niet opschrijven!) Jullie zeiden … dat de beslissing om deze orbs te sturen was genomen NA de hoax-video … dus in deze maand januari. Geef me ALSJEBLIEFT een aannemelijke verklaring om door te kunnen gaan … want het is niet logisch en IK HEB VAN JULLIE een logische verklaring NODIG!
Ik merkte toen dat zij in directe stem door zouden komen en nam dit op. En ik was erg gelukkig dat White Cloud op het eind ook doorkwam.
Klik op onderstaande link:

De Arcturianen - Herinnering en Reflectie van het Moment - 27 Januari 2014 / Méline Portia Lafont


De Arcturianen
Herinnering en Reflectie van het Moment
27 Januari 2014 / Méline Portia Lafont
Deze NU periode draait rondom alles wat jullie zijn: jullie hartcentrum. Dit is waar het allemaal op neerkomt en waar drastische impulsen en veranderingen gaan gebeuren. De opbouw van het verheven collectief is in diens groeiproces en nadert diens volle glorie; daarom, zou alle focus hierop geplaatst moeten worden omdat het nu uitermate cruciaal en belangrijk is.
Heel veel portalen hebben zichzelf geopend, heel veel meer staan op het punt om geopend te worden en energetische draaikolken zullen geactiveerd worden. Wat op het punt staat om in het NU te gebeuren is zeer cruciaal en zal verantwoordelijk zijn voor jullie toekomstige Nu. Als de mensheid zullen jullie toerekeningsvatbaar zijn voor jullie eigen creaties en voor de wereldwijde veranderingen, gewoon omdat dit jullie proces en jullie werkelijkheid is. De al geopende portalen en de geactiveerde draaikolken zullen plezierige alsook zeer intense veranderingen verstrekken. Jullie allemaal dragen deze energieën en portalen binnenin jullie door de verbindingen en de integraties die jullie hebben met de gehele Kosmos en met dit Universum als jullie Galactische aspect en jullie Licht aspect.

dinsdag, januari 27, 2015

Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht - 25/27 Januari 2015


Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht
25/27 Januari 2015
De Orbs Zijn het Voorgerecht van het Menu
Blossom: Hier is de link van twee aparte getuigen naar de 2e video. Voor zover ik kan uitdokteren, zijn deze niet op dezelfde datum geschoten als de originele ‘nepperd’.

Oké, ik weet dat dit onverwacht is … maar er is iets gebeurd waarover ik met jullie moet praten … en voor ik dat gedaan heb … zal ik geen goede dag kunnen hebben! Dus, vorige week vroeg ik jullie naar een video met Lichtorbs in Massachusetts. Jullie zeiden dat het een hoax was en dat het niet uit enig deel van de Galactische Federatie voortkwam en de video werd verwijderd nadat vele experts hadden bewezen dat dit zo was! Nu, vandaag, werd mij een link gestuurd over orbs die er heel erg op lijken, op een ander tijdstip, maar ook in Massachusetts. Nu ben ik helemaal in de war … over mijzelf en over jullie! Was het mijn denken, dat het mogelijk een hoax kon zijn, als gevolg van een paar emails die dat zeiden, dat mij beïnvloedde? Als dat zo is … kan ik mijzelf niet meer Vertrouwen dat ik de Waarheid doorgeef.
Een andere channelaar, waarvan ik persoonlijk nog niet had gehoord, heeft gezegd dat de video Waarheid was. Wat mij betreft … dit maakt dat ik in zulke tijden de handdoek in de ring wil werpen. IK MÓET WAARHEID DOORZENDEN OF DE STEKKER UIT HET STOPCONTACT TREKKEN. Misschien dat er lezers zijn die niet begrijpen waarom dit voor mij absoluut noodzakelijk is … Ik zou het onder het tapijt hebben kunnen vegen … sommige zouden de tweede video hebben gezien, andere niet. Maar sommige zouden ook, net als ikzelf … erover kunnen horen en zich afvragen wie ze moeten geloven. Ik zou liever stoppen dan weten dat ik de channelings beïnvloed. Ik bedoel, waar gaat het om?
Federatie van Licht: Liefste ziel die nu zoveel misnoegen uitstraalt.
Zeg dat nog maar eens. Jullie gaan nu herhalen … kan ik jullie zeggen … opdat mijn stemming Lichter wordt … en geloof me, het heeft Oplichting [een bliksemflits] nodig. Hoewel ik tien minuten nodig had om in te tunen, zodat ik met jullie ‘contact kon maken’.
We hebben je lief. Wij verlangen voor jou slechts dat je Lichter wordt, omdat we WETEN dat het voor jou niet nodig is om je zo terneergeslagen en verward te VOELEN.
Dus jullie snappen niet waarom ik me zo voel?
Misschien als je ons het laat uitleggen?
Kom maar op.
Wij kunnen jouw vastbeslotenheid om er zeker van te zijn dat wat wij VIA jou zeggen … van ONS komt … en niet van JOU, waarderen. Het is alom bekend dat ieder ‘medium’, dat als voertuig wordt gebruikt … door hen die niet van de Aarde zijn … om tot hen die van de Aarde zijn … te communiceren … beïnvloed KAN WORDEN door zijn/haar eigen denkwijze … eigen gedachten en overtuigingen … als je dat begrijpt?
Precies!!
Toch blijven we stellig zeggen … direct van ONS … dat de video van, zoals jij zei, de afgelopen weken … inderdaad een bedoeling had ‘opwinding’ te brengen, echter, de ‘opwinding’ was vooral aan de kant van de aanschouwer.
Dat woord ’aanschouwer’ verraste me, omdat ik dacht dat jullie zouden gaan zeggen … ‘de opwinding was vooral aan de kant van de ‘schavuit’.
De opwinding was inderdaad bedoeld om emoties wakker te maken …
Om de goede redenen?
Aanvankelijk wel … maar meer nog om aan te tonen dat men dergelijke ‘voorstellingen’ kan verzorgen.
Wat houdt dat in?

Is Jouw Vreugde van de Toekomst? - 26 Januari 2015 / Brenda Hoffman


Is Jouw Vreugde van de Toekomst?
26 Januari 2015 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Jullie beklommen je berg en jullie zijn vrij - jullie hebben echter nog niet geaccepteerd dat jullie dat zijn. Jullie zijn een beetje zoals olifanten getraind vanaf de kindsheid om in één gebied met een touw te blijven waar zij als een volwassene gemakkelijk van vrij zouden kunnen breken.  
Jullie zijn vrij.
Hoewel je vrijheid met je logische verstand accepteert, heb je het er moeilijk mee te geloven dat je vrij bent - dus ben je dat niet.
Misschien heb je boodschappen van je innerlijke-wezen of andere segmenten ontvangen over de focus van jouw totaliteit - ten minste voor de korte termijn. Nochtans, kan jij je niet in de vervulling van die rol inleven om een variëteit aan redenen wat allemaal betekent dat je erop hoopt, maar nooit helemaal de koperen ring (de gewonnen prijs) begrijpt die jij bent.  
Je past nieuwe jij boodschappen toe op Oude Tijdperk angsten.
Misschien is één van je nieuwe rollen een terugblik op een vroeger aards leven (jullie frase), aardse rol. In plaats van je te verheerlijken met de gedachten van het verschuiven van stukjes van één of meer van je segmenten en daarom jouw totaliteit, herinner jij je de angsten geassocieerd met die rol plus nieuwe angsten die weinig of niets te maken hebben met je nieuwe werkelijkheid.
Herinner jij je het leren niet, misschien decennia geleden, dat je capabel bent van het verschuiven van je huidige werkelijkheid door de uitkomsten van wat jullie labelen als het leven van gisteren opnieuw te bezoeken en te verschuiven? Aldus is het en is het altijd geweest. Nu dat je beter ingelicht bent, aarzel je want zo een theorie lijkt te goed om waar te zijn - en zo zij het.  

Aartsengel Michael - Jullie Zitten Middenin het Grootste Transformatieproces Ooit Voltrokken - 26 Januari 2015 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
"Jullie Zitten Middenin het Grootste Transformatieproces Ooit Voltrokken"
26 Januari 2015 / Rita Pulmans


Geliefde Lord Michael,
Ik zet me neer, eventjes zomaar, ik heb geen vragen, maar voel me leeg.
Is het de leegte die we moeten voelen om "tot onszelf te kunnen komen", en waarom is het zo pijnlijk om de lagen van de ziel te ontrafelen en af te pellen tot de zuivere kern. Wat is onze zuiver kern.
Wij spreken almaar van transformatie, verheffing, tot het licht komen, etc... Waarom kunnen we niet gewoon zijn? In ons menselijke zijn.
Wij zelf zouden ons huidige leven in zijn vorm, gekozen hebben van   voor onze geboorte, maar is dit wel zo? Kiezen we dan somtijds, op momenten, voor het bijna ondraaglijke? Voor het "niet ontplooiende", want zo voelt dit, het niet verrijkende,  maar juist voor de tegengestelden en zodoende voor onze ervaringen in  de stof.
Dit kan soms erg hardvochtig zijn. Tot aan het randje van je kunnen, geen lichtpuntje meer te bekennen. Althans zo voelt het dan. Ik weet natuurlijk wél beter, maar zo voelt het wel.
Of is het zo dat wij in wezen geen engelen zijn, iets wat men ons zo  dikwijls zegt, verteld, voorschotelt. Zijn we gewoon mens zoals alle anderen?
Of zijn we inderdaad engelen die neergedaald zijn in menselijke vorm, dit om te helpen etc. Of zijn dit allemaal verzinsels van ons brein, de Maya, de illusie?

zondag, januari 25, 2015

Hilarion - Januari 25-Februari 1, 2015Hilarion
Er Is een Gevoel van Op Handen Zijnde Magie in de Lucht...
Januari 25-Februari 1, 2015
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
Velen van jullie worden het gezegde, "Ken U Zelve" als een algemeen thema gewaar dat door iedereen in deze tijd in de één of andere vorm gedeeld wordt. De fijnafstemming en herijking is nog steeds aan het plaatsvinden en nu kijken jullie steeds nauwkeuriger binnenin jullie zelf om naar alle patronen te kijken die jullie uitgespeeld hebben door jullie levensspanne heen en zijn nu bereid Zelf in al diens vele facetten onder ogen te komen. Je bent bereid om de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor alles dat er in je leven tevoorschijn gekomen is. Je weet dat jij degene bent die ten eerste de ervaring creëerde om dit patroon naar de oppervlakte te brengen als dat wat jou begrensd heeft bij je voorwaarts gaande beweging en welke getransmuteerd en losgelaten moet worden. Open jullie harten wijder voor deze ervaring en ben bereid om de schoonheid van het geschenk te zien dat het jullie gegeven heeft. Het heeft jullie vrijheid gebracht van zelfopgelegd lijden en heeft jullie geholpen om voorbij de voormalige beperkingen te gaan, soms op onverwachte en totaal verrassende manieren.
Je kijkt nu naar hoe je verder de ontvouwing mag toestaan van je grotere inzichten, je leven en de gebeurtenissen erin zien vanuit het perspectief van je Goddelijke Zelf. Je ziet de drama's overal rondom jou heen uitgespeeld worden en liefdevol onthecht jij je van hen. Je beseft dat er altijd cyclussen zijn, ebben en vloeden in de patronen die aan het ontvouwen zijn. Je neemt je voor om in harmonie met deze energieën te werken in plaats van de geschenken van het besef dat zij brengen te weerstaan. Je wordt op het pad voortbewogen richting grootsheid en creativiteit van spirit dat altijd binnenin jou verbleef. Jouw nieuwe aanvangen wenken met oneindige mogelijkheden en er is een gevoel van op handen zijnde magie in de lucht, een gevoel van iets wonderbaarlijks dat weldra in het zicht komt. Terwijl je verhuist in de richting van de manifestatie van je dromen, straal je ook het Licht uit dat je bent als een baken van hoop voor anderen en verhef je de energieën voor het collectief.

De Arcturianen - Gewaarwording IS Creatie - 21 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie


De Arcturianen
Gewaarwording IS Creatie
(Deel 7 van Hersengolven en Bewustzijn)
21 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie
Om de meester van je hersengolven te zijn, hetgeen het meester zijn van je bewustzijn is, moet jij je herinneren om "je gedachten en emoties schoon te maken". Terwijl je verdergaat met je reis in/naar steeds hogere staten van bewustzijn, zal je beginnen om AL je gedachten en emoties gewaar te worden die samengevoegd zijn in/naar de levende entiteiten van de gedachtevormen.
Via je derde dimensionale bewustzijn, ben je niet in staat om die gedachtevormen die je aura, je woning, je auto en iedere plaats waar JIJ "tijd" doorgebracht hebt waar te nemen. Net zoals je hond of kat enige van hun haren achter mogen laten waar het ook is dat zij geweest zijn, laat jij beetjes van, of incomplete, gedachtevormen achter waar het ook maar is dat je "tijd" doorgebracht hebt.
Wij plaatsen aanhalingstekens rondom het woord "tijd" omdat wanneer je bewustzijn afgestemd is op de vijfde dimensie en daaraan voorbij je in het NU van "geen tijd" bent. Dan, zijn wat voor gedachtevormen dan ook die je rond laat slingeren in feite levende portalen in/naar de hogere dimensies. Deze gedachtevormen kunnen alleen waargenomen worden door jouw multidimensionale gamma golfbewustzijn en kunnen alleen betreden worden als je hen waar kunt nemen.
Sommige van deze gedachtevormen zijn waarneembaar via je delta golfbewustzijn, maar je fysieke gestalte is gewoonlijk in diepe slaap, in een coma, of onder anesthesie tijdens deze hersengolven. Aan de andere kant, gamma golfbewustzijn kan zich voordoen terwijl in diepe meditaties die vergezeld gaan door Onvoorwaardelijke Liefde en diep mededogen voor al het leven.
Terwijl in deze staat van bewustzijn kan je de ascentie ervaring hebben van het waarnemen van iedere gedachtevorm als een portaal waardoorheen je kunt reizen in/naar een hogere dimensionale werkelijkheid. Velen van ons uitzendteam, die zich bewust zijn van hun Multidimensionale ZELF, kunnen deze portalen openen om in/naar de hogere dimensies te gluren om hun bewustzijn uit te breiden. Maar zodra als hun bewustzijn in/naar een lagere frequentie valt, zijn zij ogenblikkelijk terug op de solide Aarde.
Dit proefdraaien, staat je toe om te repeteren voor het NU waarin je kiest om te blijven binnenin hogere dimensionale werkelijkheden. Het is belangrijk dat je beseft dat, net zoals je bewustzijn binnenin je ZELF is, deze multidimensionale portalen ook binnenin je ZELF zijn. Verder, de reizen die je door deze portalen heen maakt zijn binnenin je ZELF.
Denk eraan, je bent binnenin een 3D hologram dat JIJ verkoos binnen te gaan. Je betrad dit hologram door te verhuizen binnenin je Multidimensionale ZELF om een gedeelte van je bewustzijn in/naar de 3D Matrix van een mens op de 3D Aarde te bi-localiseren. Om deze matrix te verlaten, spoor jij je stappen na door binnenin jezelf te gaan om je te herenigen met het Multidimensionale ZELF, dat je altijd geweest bent.

zaterdag, januari 24, 2015

Vanuit de Boodschappen van God - 22 Januari 2015 / Yael en Doug Powell


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
22 Januari 2015 / Yael en Doug Powell
Tenzij je accepteert dat je volmaakt bent, dat het leven dat Ik Ben volmaakt in jou is - tenzij je de waarheid voelt dat jij het Hart van God bent, kan je niet de volmaakte wereld manifesteren. Nochtans is dit waarvoor je hier bent om te doen, om de demonstratie beschikbaar te maken en Ik moedig je hart en bewustzijn onophoudelijk aan zich te openen en om de echte werkelijkheid te accepteren en dat je eeuwig ontspringt in/naar het wonder van onze relatie, van onze gemeenschap waar de ene graad van afscheiding voor ons noodzakelijk is om elkaar te kennen, en van elkaar houden is eenvoudigweg de ademhaling van deze ene in- en uitademing tezamen.
Als jij je leven naar Mij terugkeert, je focus terugkeert, Mij je hart geeft … is de droom van onze afscheiding eindelijk geëindigd en alle dromen van tijd en hartenleed, alle reflecties van anders dan volmaakte Liefde door goedgunstigheid teruggekeerd in/naar dit moment waar ik jou het volmaakte leven geef en jij het van Mij ontvangt en accepteert en wij de cirkel van dankbaarheid zijn, het punt waar Licht en Liefde immer meer van henzelf creëren.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2015-01-22 | Circle of Light www.circleoflight.net

De Arcturianen - Planetaire Ascentie - 23 Januari 2015 / Dr. Suzanne LieDe Arcturianen
Planetaire Ascentie
23 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie

Lieve Lezers,
Er was zoveel informatie in deze YouTube die ik op 15 Januari 2015 postte, dat ik het nu opnieuw met de transcriptie post. Dank je wel voor al jullie interesse. We komen in zeer belangrijke tijden nu. Zijn jullie gereed? 
*****
Wij de Arcturianen alsook onze vele vrienden binnenin de Galactische Federatie van het Licht zijn hier om vandaag met jullie te spreken om jullie eraan te herinneren dat jullie in het dagelijkse proces zijn van persoonlijke en planetaire ascentie.
Wij zeggen persoonlijk en planetair met de nadruk op Planetair. Jullie allemaal hebben al ontelbare incarnaties en ervaringen in de vijfde dimensie en daaraan voorbij. Want, jullie zijn allemaal multidimensionale wezens die zich vrijwillig aangemeld hebben om jullie frequenties te verlagen en om een element van jullie multidimensionale bewustzijn te bi-localiseren in/naar de fysieke aanwezigheid die jullie nu gewaarworden als jullie Aarde voertuig.
Wij zijn hier om jullie eraan te herinneren dat jullie niet je Aarde voertuig zijn; jullie dragen jullie Aarde voertuig. Jullie zijn het prachtige en uitgebreide multidimensionale bewustzijn dat geïmplanteerd is binnenin dat wat toeschijnt te zijn "slechts een driedimensionale gestalte".
Wij willen dat jullie weten dat deze derde dimensionale gestalte louter de manier is waar jullie op in kunnen loggen op het derde/vierde dimensionale raster van Gaia's multidimensionale, holografische raster.
Binnenin dit holografische programma, wat jullie ten zeerste waar mogen nemen als een videospel, hebben jullie je bewustzijn in een Aarde voertuig geplaatst. Wat veel lijkt op het inloggen op een videospel en dat je een avatar zelf kiest, JIJ bent de avatar voor je Hogere ZELF.
Het avatar zelf is degene die in dat videospel speelt. Echter, jij bent niet in het videospel, jij bent degene die jouw avatar zelf stuurt over hoe te spelen en hopelijk dit videospel te winnen.
Wij wensen om jullie er vandaag aan te herinneren dat jullie niet het avatar zelf zijn -- dat is de mens die jullie dragen. Jullie zijn jullie multidimensionale zelf die jullie helpt.

Lord Michael - Muzieknoten - 23 Januari 2015 / Annemiek Coenen


Lord Michael
Muzieknoten
23 Januari 2015 /  Annemiek Coenen
Doorgang heeft plaats gevonden, vele lichtwerelden kijken toe. Met een warm hart wordt er naar jullie gekeken. Er zijn zoveel verschillende stromingen, maar in het midden blijven dat is de kunst.
Muzieknoten zijn omhoog aan het komen, noten uit het Universum, de vreugde gaat verder omhoog voor zij die willen voelen. Gezegend zijn de trillingen die over u allen worden verspreid. Deze trillingen zorgen ook voor alle chaos, maar weet mijn harten, dat ook dit nodig is voor de verhoging van Alles Wat Is.
De massa staat op en is wakker aan het worden. Zoals jullie weten kan het wakker worden voor chaos zorgen, zowel binnen als buiten.
Het Gouden Ttijdperk wordt langzaam opgebouwd, laat de Zon, het Goud in U zelf schijnen.
De vele contracten die nu opgeschoond worden hebben het Licht nodig, dus straal lieve mensen, straal.

vrijdag, januari 23, 2015

Blossom en De Galactische Federatie van het Licht - 25 Januari 2015


Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht
23 Januari 2015
Het Enige dat We Willen is dat Jullie Je … DE LIEFDE DIE JULLIE ZIJN … Volledig Herinneren
Blossom: Goedemorgen! Het lijkt wel alsof het in mij borrelt van opwinding over dit jaar en toch zou ik niet weten waarom? Een soort verwachting … of misschien, omdat het wederom een nieuw jaar is … ben ik gewoon vol hoop! Is er iemand thuis?
Federatie van Licht: Wij zijn altijd thuis. Wij zijn altijd wie we zijn in onze WAARHEID … dat voor ons natuurlijk ‘thuis’ is. Maar dat geldt ook voor jullie, nietwaar? Wanneer jullie vol Liefde zijn en alles in jullie leven soepel loopt … VOELEN jullie dat jullie thuis zijn.
Het zal vandaag opnieuw een beetje anders gaan.
Hoe bedoelen jullie?
Het gaat om de manier waarop we via deze woorden direct contact hebben … we laten, via jou … een nauwkeuriger gezichtspunt doorkomen om onze boodschap over te brengen.
Ik heb geen idee waarover jullie het hebben … om eerlijk te zijn.
Wij willen je graag vragen, Blossom, of je ermee kan instemmen om deze manier van communiceren … tot op zekere hoogte los te laten en een nieuw patroon zich te laten openbaren.
Natuurlijk. Wat willen jullie dat ik doe?
Wij vragen je om mee te vloeien met de Energie die je voelt …
Wat, de energie die me het gevoel geeft dat ik kan vliegen?
Inderdaad.
Moet ik dus stoppen met schrijven?
Voor korte tijd.
Moet ik mijn recorder aanzetten?
Dat raden wij je aan.
Oké … Wat spannend.

Sandra Walter - De Toegangspoort van Goddelijke Keuze: Januari 23-25


Sandra Walter
De Toegangspoort van Goddelijke Keuze: Januari 23-25
19 Januari 2015
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Januari 24-25 presenteert zich als onze volgende invoer van versnelde energieën. Ik begrijp dat iedere dag aanvoelt als een versnelling in 2015; wij zijn gezegend met een intensivering van de vermenging met deze hogere, positieve tijdlijnen van Ascentie. Door 2015 heen zullen wij doorgaan om kansen te hebben om op meer precieze manieren in niveau omhoog te gaan.
Toegangspoort van Goddelijke Keuze
Mijn Team noemt dit een Toegangspoort van Goddelijke Keuze. Deze boodschap is gericht op de Goddelijke Mensen die al gekozen hebben zich te verbinden met de Hogere Ascentie Tijdlijnen. Zoals altijd, is ons werk binnenin deze Toegangspoorten om het onbekende te ervaren en paden voor anderen te creëren om te volgen. Niemand wordt in de steek gelaten; vrije wil domineert de energie van iedere creatie, die energie die door diens Schepper (Jij/Jullie) bestuurd wordt. Weet dat er eerst een collectief kiezen is om door deze toegangspoorten heen te lopen, om de Mensheid te dienen.
Zo krachtig als onze ervaringen geweest zijn in slechts de laatste paar weken, wij staan op het punt om energieën te ontvangen welke ons insluiten betreffende de Equinox - Bloed Maan Verduistering Toegangspoorten. De energieën zullen meer precieze activeringen produceren; je mag de grote optillende of trekkende sensaties voelen die meer acuut en meer consistent worden.

woensdag, januari 21, 2015

De Berichtgevingen van God - In/Naar 2015 Stappen als Multi-Gelaagde Wezens van Inclusiviteit - Januari 2015


De Berichtgevingen van God
In/Naar 2015 Stappen als Multi-Gelaagde Wezens van Inclusiviteit
Januari 2015 / Yael en Doug Powell
Opmerking van Yael: Aan het einde van December werd deze boodschap, samen met de twee voorafgaande boodschappen ontvangen. Het was toen niet mogelijk om ook deze boodschap uit te sturen, vandaar dat het nu de boodschap voor Januari geworden is.
****
Geliefden, jullie staan op de drempel van een grote verandering … een nieuw jaar binnengaand wat altijd een verschuiving markeert. Maar in dit geval, markeert het de plaats waar de mensheid bevrijd is van aldus veel van de concepten welke het vastgebonden gehouden en gevestigd heeft aan een wereld van schijnbare fysicaliteit en beperking.
Dit is het jaar wanneer vrijheid komt. Dit is het jaar wanneer voldoende menselijke wezens beseffen dat zij met het hart creëren en het Licht aandoen zodat het leven erkend mag zijn voor de zuivere vrijheid dat het is: De vrijheid van Liefde om de ervaring van dit moment te creëren en om meteen op vele niveaus in/naar het wonder van de expressie te duiken.
Dit is de tijd wanneer jullie multi-gelaagde wezens worden. Wanneer jullie beschikbaar zijn om alle dingen te herkennen die meteen gebeuren. Waar jullie kunnen dansen als een menselijk wezen, deelnemend aan de verhaallijn van de wereld die jullie kiezen, ondertussen de gehele tijd volledig wakker zijnd voor jullie open hart dat zich verblijdt in jullie grenzeloze ware aard en deelneemt aan de grote kosmische beweging van Liefde.
Al het leven maakt deel uit van deze grote creativiteit, en omdat Ik Creatief Ben, geliefden, aldus is iedere quark dat ook. Ieder piepklein deeltje van het spectrum van energie is een creatieve machine dat met Liefde creëert. Dus het enige dat miste, of uit de uitlijning was, is de onjuiste gewaarwording dat er alles is behalve Liefde. De gedachte dat er nu een wereld van duisternis kan zijn, geliefden, is bedoeld om tot een einde te komen. Jullie, als de mensheid, mogen je verblijden in het zijn van het creatieve hart van God, verrukking nemend in ieder aspect van de beweging van Liefde en het voort dansend als een wonderbaarlijke uitvoering. De grote romance van God terwijl Ik meer van Mezelf ontdek.
Dus heb ik tegen jullie gezegd dat jullie dit jaar bewust kunnen betreden … dat jullie kunnen beslissen op welke vibratie jullie zullen leven. Maar dit, geliefden, is niet alles ervan. Er is geen ofwel/of in de waarheid van het hologram. Er is alleen continu inclusiviteit.

dinsdag, januari 20, 2015

Meer Rollen, Dimensies en Tijdreizen - 19 Januari 2015 / Brenda Hoffman


Meer Rollen, Dimensies en Tijdreizen
19 Januari 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Sommigen van jullie hebben innerlijke boodschappen ontvangen over uiteenlopende rollen die jullie wensen of aan het spelen zijn. Natuurlijk, jij bent de CEO van jouw totaliteit - inderdaad een zeer veelomvattende rol. Maar hoe wens jij om jouw totaliteit te besturen? Dat is jouw CEO dilemma.
Misschien wens je om een rol te bezoeken die je in de 3D speelde en die je niet gemakkelijk voltooide. Misschien creëer je een rol die je nog nooit eerder gespeeld hebt, of misschien ontvang je schijnbare tegenstrijdige boodschappen - dat jij je totaliteit voor meer dan één rol bestuurt.
Dit is je eerste Aarde leven waarin je niet één rol om te selecteren hebt. Misschien is iets dergelijks verwarrend. Hoe kan je zowel een profeet als een koningin zijn? Ah. Dat is de boodschap voor deze week. Want je bent tamelijk capabel om verscheidene rollen in verscheidene dimensies tegelijkertijd te spelen.
Natuurlijk, een dergelijke gedachten scheen onmogelijk te zijn voor de 3D jij van weleer. Maar dan, heb je altijd verscheidene rollen in verscheidene dimensies tegelijkertijd gespeeld, je wist echter niet of begreep niet dat je dat aldus deed. Terwijl jullie tijd ineenstort, zullen jullie ontdekken dat het vrij gemakkelijk is om tussen diverse rollen te fladderen - tegelijkertijd uitgevoerd of gespeeld, maar op andere podiums.
Je hebt veel segmenten in jouw totaliteit verzameld - allen met andere interesses en vaardigheidssets. Jouw CEO rol is om de informatie te verzamelen die jouw segmenten creëren en dat je die informatie doorgeeft. Hoeveel informatie zou verzameld kunnen worden als alle segmenten dezelfde rol in dezelfde dimensie speelden?

maandag, januari 19, 2015

De Arcturiaanse Groep - Vertrouwen - 18 Januari 2015 / Marilyn RafaelleDe Arcturiaanse Groep
"Vertrouwen"
18 Januari 2015 / Marilyn Rafaelle
Groeten dierbaren. Wij komen om te zeggen dat er veel aan het gebeuren is op jullie planeet dat nog niet met de fysieke ogen gezien kan worden. Echter, jullie beginnen de verandering in de energie van jullie persoonlijke wereld alsook op het Universele niveau te voelen. Jullie mogen meer kameraadschap beginnen op te merken onder diegenen rondom jullie heen … een gevoel van eenheid dat er eerder niet scheen te zijn. Je mag het opmerken in de één of andere groep waar je bekend mee bent zoals een club waartoe je behoord of in familiebijeenkomsten. Je zult meer eenheid en een minder gevoel van afgescheidenheid opmerken.
Deze veranderingen zijn het resultaat van het hoog resonerende Licht dat nu op/naar de Aarde gutst en voor allen die ontvankelijk zijn beschikbaar is. Ieder deeltje van Licht voedt het bewustzijn van een ontwakende wereld. Velen die voorheen onoplettend of blindelings accepterend waren van de wereld condities, worden nu bij zichzelf gewaar meer bewust te zijn en sneller vermoeid te raken van het onophoudelijke gebakkelei en adolescente gedrag van zoveel zelfdienende wereld "leiders". Ziend met nieuwe ogen, beginnen zij nota te nemen van diegenen die dienen om alleen maar hun zakken te vullen. De ogen van de mensheid gaan open en de persoonlijke macht begint opnieuw opgeëist te worden.
Dus, terwijl de maatschappij ontwaakt, begint het automatisch in/naar diens macht te verhuizen. Zelfs een klein ding zoals het tekenen van een petitie, helpt om de energie van de wereld in/naar nieuw richtingen te activeren. Het gaat niet over het geven van energie aan de één of andere negatieve verschijningsvorm, maar eerder gaat het over het nemen van welke menselijke voetstappen dan ook die anderen mogen helpen om, op hun eigen niveau van besef, opmerkzaam te zijn.
Jullie zitten middenin de ontwaking aangaande wie jullie zijn, beseffend dat jullie zijn en nooit minder waren dan diegenen die de één of andere soort macht bezitten. Verschijningsvormen zullen niet veranderen totdat jullie hen veranderen, want de externe manifestaties die jullie zien presenteren eenvoudig het eensgezinde bewustzijn van de meerderheid, dat in deze tijd nog steeds zwaar ondergedompeld is in dualiteit en afscheiding.
De klokkenluiders van de wereld zijn dappere zielen, niet om beschimpt te worden zoals velen zouden willen hebben dat jullie geloven. Zij helpen diegenen te ontwaken die blindelings alles accepteren dat hen verteld wordt … de slapenden die hun macht weggegeven hebben aan diegenen die claimen het te bezitten. Ondanks persoonlijk gevaar voor henzelf, spreken zij de woorden die gehoord moeten worden. Diegenen die van mening zijn dat zij persoonlijke macht of rijkdom zullen verliezen door deze informatie, zouden jullie willen laten geloven dat deze mensen criminelen zijn. Nee, zij dienen om de mensen van de wereld te helpen te ontwaken, om hun ogen te openen, en hopelijk hun macht terug te nemen.