maandag, december 28, 2015

Yeshua - “Jullie Zijn een Gouden Kelk van Christus Bewustzijn“ - 27 December 2015 / Fran Zepeda


Yeshua
“Jullie Zijn een Gouden Kelk van Christus Bewustzijn“
27 December 2015 / Fran Zepeda
Dierbare Geliefden, Aanschouw nu de buitengewone uitbreiding en uitgebreidheid van jullie Christus Bewustzijn. Aanschouw en voel het als jullie nieuwe manier van Zijn. Jullie zijn een Gouden Kelk aan het worden, en zijn een Gouden Kelk van Pure Liefdevolle Christus Bewustzijn gereed om jullie markering te maken op de wereld op zelfs grotere manieren.
Want dit is jullie reden en jullie doelstelling geweest voor al deze jaren en eonen, om dit punt in de tijd te bereiken waar jullie jezelf en jullie wereld aan het transformeren zijn met iedere ademteug van Scheppers Liefde, met iedere erkenning van het Christus-Zelf en God-Zelf welke jullie zijn.
Jullie zijn Dat, in al diens glorie. Voel de essentie ervan jullie waarachtige Wezen doordringen en voel de impact op allen en alles in jullie kielzog.
Jullie, geliefden, zijn luisterrijk in deze transformatie. Jullie ervaren en zullen zelfs meer ervaren in de komende dagen. Ontspan erin. Ben het. Weet dat jullie een Prachtige Gouden Kelk van Liefde, van Goddelijke Intelligentie, van Puur Bron Bewustzijn, van Alles Dat Is zijn, vermengend in het tapijtwerk van het nieuwe Christus raster gevormd op deze Aarde en binnenin jullie Harten en verzameling van Harten.

De Ziel en het Hart van Mary Magdalene en mij, Yeshua, komen nu naar jullie toe om dit zelfde liefdevolle bewustzijn te demonstreren en te belichamen, deze zelfde Gouden Kelk van Liefde die jullie toegestaan hebben binnenin en rondom jullie heen te vormen. Wij zijn één tezamen terwijl jullie deze verbinding met Alles Dat Is versterken, voor het Pure Bron Bewustzijn, het Pure Christus Bewustzijn, binnenin.
Wij bieden jullie nu een gebed/invocatie aan om in de komende dagen van grote transformatie te gebruiken:
“IK BEN Puur Bron Bewustzijn,
IK BEN Puur Goddelijk Licht en Goddelijke Waarheid,
IK BEN Pure Goddelijke Liefde,
IK BEN de belichaming van het Pure Christus Bewustzijn.
Met dit ga ik voort…
Verder in mijn missie en doel,
Van het belichamen van de Pure Goddelijke Essentie voor het Hoogste Genot en Vrede van Alles.
….In Goddelijke Liefde en Puur Besef, IK BEN…
En Zo Zij Het…’
Namaste, dierbaren. Ik, wij, zullen terugkeren met meer inspiratie en verlichting voor jullie.
Jullie liefhebbende broeder,
Yeshua.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl
Copyright © 2011-2015 Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and share this message provided that the message is posted in its entirety and nothing has been altered in any way, is distributed free of charge, and this copyright and links are included. www.franhealing.com    www.franheal.wordpress.com   http://www.ouremergingdivinity.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen