zaterdag, december 19, 2015

Shekina Rose/De Blauwe Straal - Moeder Mary Roos Straal Transmissie DNA Sjabloon van de Allerhoogste Goddelijke Liefde - 18 December 2015


Shekina Rose/De Blauwe Straal
Moeder Mary Roos Straal Transmissie DNA Sjabloon van de Allerhoogste Goddelijke Liefde
18 December 2015
De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
De Roos Straal in de Violette Vlam van de Allerhoogste Goddelijke Liefde is terug op de planeet.
De Moeder Mary Verschijningsvormen en Verschijningen van de Rozen Straal van Creatie deden zich voor bij de Cathedral Rock Vortex, in Sedona, AZ.
Op Kerstavond, verscheen Moeder Mary met doorgaande verschijningsvormen. Zij kwam om de heilige harten van de mensheid te ontwaken en om de allerhoogste goddelijke kracht van het transformerende Liefde van de Rozen Straal Sjabloon voor de Nieuwe Aarde te geven.
Foto door Shekina Rose bij de Cathedral Rock Vortex, AZ. USA  
Wat jullie hier zien is de ethische brug van de Rozen Straal van Creatie via de Zonne Christus Zon in gemeenschap met de Aarde. Ondersteunend zijn alle stralen van creatie die naar beneden komen naar de Rozen Straal sfeer van Licht dat vanuit de Aarde opstijgt.
De Rozen Straal verschijningsvormen verschenen toen het Rozen Straal Wonderwater geplaatst was op de 11:11 heilige cirkel om de Aarde en de harten van de mensheid bij Cathedral Rock Vortex in Sedona te zuiveren. Met één van de bezoeken, vroeg Moeder Mary om foto’s te maken aangezien zij transmissies en testamenten zouden zijn van het Rozen Straal Hart van Creatie terug op de planeet. 444

..
Godin boom waar het Rozen Straal Water geplaatst werd...
Shekina voelde de energieverschuiving terwijl haar aandacht vastgehouden werd door de communicatie van de Godin boom. Het Witte Licht van Shekinah en de Vredesportaal hadden ook volledig de hemel bedekt, aangezien jullie een beetje blauw kunnen zien aan de rechterzijde van de boom.

De Rozen Straal van Licht is de Allerhoogste Goddelijke Liefde in de transformerende Violette Vlam van de Zonne Logos van Creatie. De roos is jullie krachtige bondgenoot, het heilige goddelijke vrouwelijke heilige Hart van transformatie, de kracht van de Tweeling Vlam Liefde van de heilige geliefden. 22
De Rozen Straal Hogere Hart van Liefde en transformatie is binnenin jou.
Het is je verbinding met je hogere Ziel Liefde en Licht, en met alle zielen op de Aarde op het hoogste punt van Creatie voor Goddelijke Macht van het Goddelijke Plan voor de Nieuwe Aarde.  
Denk eraan ervan-te-houden verblijft binnenin. Jullie werden door Liefde gecreëerd, en jullie kwamen hier voor Liefde. Gebruik de Goddelijke macht van Liefde, de Rozen Straal van Creatie, om jezelf te vergeven, voor elkaar, voor de Aarde en al het leven.
De Godin Boom van Cathedral Rock Vortex, Sedona, waar het Rozen Straal water geplaatst werd.
Elke Straal van Creatie van Licht heeft een frequentie resonerend octaaf dat ook een stewardschap relatie heeft met bepaalde Geascendeerde Meesters. Moeder Mary draagt het symbool van de heilige Hart Roos van miraculeuze Liefde; Zij is het Rozen Straal DNA sjabloon van jullie hogere hart aan het ontwaken, de Christos~Shekina van de Allerhoogste Liefde van jullie Goddelijke Originele Blauwdruk. 13
De Kristallijnen Zonnestraal kwaliteiten van jullie Christus Lichaamsjabloon 33
De stralen van Licht zijn binnenin jullie in de zonnekwaliteiten van Creatie vanaf de Zonne Logos via de Zon. Jullie lichamelijke voertuig is een lichtgevende tempel van de Schepper waar het Christus Lichaam in de cellen van Licht verblijft. De Heilige Roos Straal wordt uitgezonden via geluidsgolven frequenties van de Lichtstraal van de Bron vanuit de Centrale Galactische Kern om jullie vibratie naar het hogere Hart van Creatie te ontwaken en af te stemmen. Deze essentiële straalfrequentie van de Roos brengt diepgaande genezing van Liefde, harmonie en balans naar de mensheid. 333
De Blauwe Straal Wezens en het Heilige Goddelijke Vrouwelijke
De Blauwe Stralen, die ultra-gevoelige empathische Sterrenwezens zijn, hebben een speciale verbinding met het heilige goddelijke vrouwelijke en de Codes van Creatie. Aangezien dit één van hun hoofdverbindingen is, is door hun ascentie de weg van de Moeder Frequentie. De super empathische natuur en de intuïtieve lichamelijke resonantie van de Blauwe Stralen is een aspect van de sluimerende DNA codes van de frequentie van de Moeder. Deze DNA codes worden geactiveerd om te verenigen en toegang te creëren naar andere intelligente levenskrachten, die nodig zijn om de Aarde en de mensheid met de Goddelijke Macht van Liefde te ondersteunen.
Rozen Straal Gebed Invocatie
 
De Aanwezigheid van mijn wezen wordt heilig gehouden binnenin de Rozen Straal
IK BEN het Hart van de Moeder van Heilige Liefde ontvouwend met iedere ademteug die ik neem.
Deze Goddelijke Onvoorwaardelijke Liefde geneest alles, herstelt alles, brengt Vrede en de glans van mijn ware essentie voort.
IK BEN de Glorie van God diens Eeuwige Liefde van Creatie,
Want binnenin mij is de genezing van het Universum.
Ik ontwaak in de herinnering van mijn Goddelijke natuur,
In Heilige Vereniging wetende dat wij ÉÉN zijn.

 


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Language of Light vocal sound transmissions by Shekina Rose of www.shekinaspeaks.com - http://shekinaspeaks.com/index.html Permission is granted to copy and redistribute this article and videos on the condition that the URL www.shekinaspeaks.com is included as the resource and that it is distributed freely and on a non-commercial basis. E-mail: shekina444@yahoo.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten