maandag, december 21, 2015

Sandra Walter - Zonnewende Toegangspoort: Sterke Energetische Verschuivingen - 20 December 2015


Sandra Walter
Zonnewende Toegangspoort: Sterke Energetische Verschuivingen
20 December 2015
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Onze Zonnewende Toegangspoort (21-25 December) is voor ons aanstaande. Dit is een verbazingwekkend jaar van Meesterschap dat zal eindigen met een diepe innerlijke verschuiving voor velen. Sta dit toe, maak er tijd voor, zegen deze planeet en de gehele Schepping terwijl wij (zachtjes, langzaam) een volledige werkelijkheid naar de Gechristende rastersystemen migreren. Merk de tevoorschijn komende vrede op, de tevoorschijn komende 5/6D helderheid als dit zich ontvouwt.
Fotonische, Gechristende energieën hebben altijd een zuiverend effect. Het is wat het is. We hadden dramatische verschuivingen tijdens de Toegangspoort vorige week, wat velen van de Licht Stam veraste. Verfris je methodes als je één van hen was; dit is een passage voor begrip, wijsheid en spirituele volwassenheid. Dit is onze driejarige Meesterschap markering, Geliefden; De voorspelde passage van transformatie voor de Wegwijzers doorheen midden-Januari. Wij zijn op de plaats in de hogere Ascentie tijdlijn wanneer de volledige belichaming zich begint voor te doen, laten we ons met gemak en gratie verenigen in diens Goddelijke doel.
Focus op het Nieuwe Licht, en houd jullie multidimensionale torusgebied uitgelijnd met jullie Ascentie kolom voor fysieke, emotionele en mentale balans. Rasterwerk met kristallen helpt waarlijk; Poortopzichters werk met iedere kristal die geplaatst is op deze planeet door een Lichtwerker. De Scharlakenrode Toegangspoorten van het 5/6D Eenheidsbewustzijn, en de Gouden-kristallijnen Christus Toegangspoorten leveren nu een zeer hoog frequentie Licht af. Sommigen van jullie kunnen doordringende tonen horen, welke gewoon weer versterken. (Jullie horen hen omdat jullie vagus zenuw, welke deze frequenties ontvangt, zich achter jullie oren wikkelt) Het Lichtniveau is gigantisch; probeer niet te obsederen over de fysieke implicaties op de ZON, de planeet of jezelf. Focus op de uitbreiding van het bewustzijn, de terugkeer van je Gechristende Zelf. Voel wat de binnenkomende energieën doen; dit leidt je naar het zijn van een goede Poortopzichter - het is het innerlijk weten van wat te doen wanneer deze golven arriveren wat voor de versnelling van iedereen toestaat.

Dit alles werd besproken, alsook het 3D wegvallen en diens bijeffecten, dus laten we ons verenigen in de hogere gebieden en deze kosmische stralen gebruiken om vrede voort te roepen. Gaia is aan het uitbreiden in/naar deze nieuwe rasters; zowel zij als de Mensheid zullen onze stabiliteit nodig zijn. Nu is de tijd voor het diepere innerlijke werk, de transformatie terwijl we de Goddelijke terugkeer van ons Gechristende Zelf integreren. Woorden kunnen deze zinsnede niet juist vangen. Diegenen van jullie die deelnemen aan deze Herrijzenisfase begrijpen de symboliek en energetische passage van de Winter Zonnewende. Dit kan krachtig zijn als je het juist gebruikt.
Poortopzichters, Rasterwerkers en diegenen in dienstverlening mogen wegstappen om het diepe werk voor een poosje te doen. Geef je eraan over, laat de transformatie gebeuren, en vereenvoudig zoveel als mogelijk is. Online-gerelateerde programma’s mogen verstorend voelen - en dat zijn ze. Ga naar buiten om het maximale Licht te ontvangen en met het Gechristende Rasterwerk te helpen.
Eerdere artikelen welke deze fase ondersteunen:
Ik wens jullie allemaal een gezegende Zonnewende, en een vreedzaam, schitterend Vakantie Seizoen. Ik houd van jullie, Ik Zegen Jullie, Ik Dank Jullie voor jullie dienstverlening aan de Ascentie!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2015 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten