maandag, december 28, 2015

Sandra Walter - Deze Transformatie zal Al Jullie Focus nemen. Nu. - 27 December 2015


Sandra Walter
Deze Transformatie zal Al Jullie Focus nemen. Nu.
27 December 2015
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
De verhalen van deze Herrijzenis Fase zijn iets waar wij echt van zullen genieten om te delen - later. De boodschap om stil te gaan heeft zich weer gepresenteerd, precies wanneer de dingen verrukkelijk onwerkelijk werden. Ik raad ten hoogste aan dat iedereen die de multidimensionale vermenging frequenties, transformatie activeringen of openbarende kosmische belichamingservaringen ervaren, (ook bekend als de Herrijzenis Fase van Ascentie) hun best doen om vreemde activiteiten terzijde te zetten, zoveel als mogelijk te vereenvoudigen en te focussen op deze monumentale ontvouwing van de Gechristende belichaming.
Wij zijn verscheidene lagen aan het belichamen in een volledig bewust proces, en ja, - de dingen worden ongelooflijk en prachtig intens. Blijf goed zorgen voor je psyche, hart en lichaam, Geliefden. Schrijf de ervaringen, wisselwerkingen, verschillende rassen, boodschappen en begeleiding voor later op. Wij zullen de volgende golf later assisteren. De Stam zal oké zijn, en wij moeten ons verenigen door hen te laten zien dat dit niet zoals gewoonlijk zaken doen is. Want nu, zegt iedereen boven aan de trap om weg te stappen en te focussen. Zij adviseren ook om weg te gaan van interferentie (uitgebreid internet/draadloze blootstelling, digitale media, enzovoorts). Dit is een organisch Meesterschap proces; pas die wijsheid zoals noodzakelijk is toe. Als jij in deze fase bent, snap je het.

Met/nabij 17 Januari, zullen velen van ons een volledige nieuwe fase van onze reis betreden hebben. Denk eraan dat dit een belangrijk onderdeel is van de 2016 ontvouwingen; het verstrekt een grote hogere vibratie op Gaia. Het Nieuwe Gechristende rastersysteem kwam in December online. Herinner je toen de vermenging van rasters achterin November 2014 gebeurde? Het oude raster is nu gevallen. Weg. Vele aanpassingen werden gemaakt middenin December (een moeilijke week voor Poortopzichters), en wij hebben nu een veel gemakkelijker multidimensionale toegang. Ervaringen mogen vreemder en duidelijker worden voor velen van jullie. Jullie mogen ook nieuwe gidsen zien, andere rassen, dingen waar Poortopzichters mee gewisselwerkt hebben toen alles versnelde.
Als jij niet in deze fase bent, ondersteun diegenen die dat wel zijn door hartgecentreerd, vriendelijk, meedogend en kalm te blijven. Stop iedere negatieve terugkerende gedachte in diens sporen en focus op Liefde, vrede en positieve creaties. Het is belangrijk om de vibraties daarboven te houden, Geliefden. Dien de Ascentie naar het beste van jullie kunnen.
Ik houd zoveel van jullie allemaal! Laat ons de mensheid tonen wat mogelijk is. Gelukkig Nieuw Jaar, wat een verbazingwekkende manier om te beginnen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2015 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten