maandag, december 07, 2015

Sandra Walter - De Dimensionale Doorgang Is Open - 4 December 2015


Sandra Walter
De Dimensionale Doorgang Is Open
4 December 2015
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Een grote dimensionale doorgang opende met deze Toegangspoort (December 1-4). Het gaat door uit te breiden en is prachtig om te aanschouwen. Energetische uitlijningen werden op hun plaats gezet met de tijdelijke verschuiving van de afgelopen maand en een ongeëvenaarde hoeveelheid van fotonisch Licht stroomt doorheen het Zonnesysteem. Velen van jullie voelden de tastbare verschuiving in de energieën voorafgaand aan de dramatische instroom van kosmische stralen tijdens de November Toegangspoort (November 23-28). Die fotonische Lichtinstroom initieerde de verandering in de ZON, hetgeen besproken werd in “Healing Conversations” de afgelopen maand (de replay is op YouTube)
Dit verandert de manier waarop Solaris informatie interpreteert, wat op diens beurt de frequenties beïnvloedt welke naar de planeet komen. Het is een indicatie dat wij een zeer sterk gebied van de fotonengordel binnengaan, en dat wij op schema zijn voor een paar zeer transformerende maanden op Gaia terwijl zij zich aanpast aan dit Nieuwe Licht. Als de zwaartekrachtgebieden van de ZON gewijzigd zijn, wijzigen aldus ook die van Gaia, en zij helpen bij de ontvouwing van onze dimensionale verschuiving. Velen van jullie voelen de zwaartekracht veranderingen in jullie lichamen als jullie met de hogere vibrationale energieën resoneren; de sensaties van dramatische optillende, zwevende duizeligheid. Er mogen tijd-verbuigende-draaiende sensaties zijn als je hogere uitkomsten kiest, alsook de wegvallende/opruimende effecten van oude werkelijkheden die niet langer meer opnieuw gecreëerd kunnen worden. Laat het hartcentrum transformeren; focus op de verschuiving in het bewustzijn en het lichamelijke voertuig zal volgen. Het zal zichzelf corrigeren met de juiste ondersteuning.
De eerste Poort van December verwelkomt een gloednieuw niveau van Licht intelligentie. Vanuit het gezichtspunt van de Poortopzichter, zijn het schitterende, levendige heldere, ongeëvenaarde openingen in onze dimensionale structuur. Zoals de schoonste lucht die je ooit in zou kunnen ademen, samengaand met het helderste diamanten Licht; verfrissend, nieuw, verjongend. Houd jullie hart verbonden aan het Gechristende Menselijke hartraster, Geliefden. Stuur Liefde, Licht, Vrede, harmonie wanneer het ook is dat jullie je afgeleid voelen. Het lagere bewustzijn mag naar comfort streven; ben voorzichtig van het te ver heen en weer laten zwaaien van de slinger tussen werkelijkheden. Balanceer met het hart, en voel onmiddellijk de her-uitlijning. De ware kracht van het menselijke Licht Bewustzijn is tevoorschijn aan het komen; oefen, focus, voel het in plaats van te proberen om er oud-licht zin van te maken.

Duidelijkheid aangaande het 3D wegzakken sinds September
Het 3D wegzakken moet niet verward worden met een materiële expressie van de 3D, het is de dimensionale expressie van de dualiteit, de polariteit van oordeel, angst, en disharmonie, hetgeen niet langer meer ondersteund wordt. Het is de 3D ervaring van de dualiteit hetgeen de lagere agenda’s en de dichtere expressies van het bewustzijn van brandstof voorzag. Hoger inzicht zal ruimte geven aan de eisen van een verlicht hart; laat het Hogere Zelf jou de nieuwe werkelijkheid tonen. Laat los en merk de hogere veranderingen op: je perspectief zal verschuiven. Sluiers worden opgetild en onthullen hogere mogelijkheden, energetische ondersteuning zakt weg voor het hercreëren van de oude werkelijkheid. Dit is waarom je voelt dat alles veranderd is, en toch loop je nog steeds in deze werkelijkheid. Het Licht transformeert alles; de vorm verschuift om het bewustzijn te accommoderen.
Het Christus Bewustzijn is de sleutel voor stabiliteit en spirituele bekendmaking: de openbaring van alles waar de Mensheid tot toe in staat is. Laat ons de Mensheid tonen wat mogelijk is met Liefde, vrede en bewuste acties van de hoogste integriteit. De Lichtstam wacht niet; wij hebben andere missies in deze Verschuiving. Wij verhuizen in/naar het creëren van het Nieuwe, zonder toestemming van diegenen die het grotere goede niet dienen. Ware Wegwijzers zien de risico’s, en stappen sowieso naar voren. Het openen van deze doorgang betekent die vreemde sensatie van wachttijd - de leegte tussen de oude werkelijkheid en de nieuwe werkelijkheid - zal weldra voorbij zijn.
December Transformaties
De 12-12 markeert voor velen de drie jaren van Meesterschap missie voor velen. Als je een grote ervaring had op de 12-12-12, verzeker je ervan om je verbinding en dienstverlening aan Gaia in ere te houden. Herinner je haar boodschap van drie jaar geleden: Jullie komen naar mij toe. Zij zal aan jou haar hogere expressie onthullen en jouw unieke rol in de transformatie ontvouwt zich doorheen 2016. Schenk aandacht, doe de ceremonie, neem de tijd om met het Goddelijke Vrouwelijke aspect te verbinden op de 12-12. Het sjabloon voor de laatste drie jaren van Meesterschap dienstverlening op Gaia transformeert velen in de Licht Stam. Herrijzenis is voor ons aanstaande. Als Gaia meer Zonne- en ster-achtig in haar expressie wordt, zo ook doen de Goddelijke Mensen dat in dienstverlening aan haar transformatie; Zonne Kosmische Gechristende Zijnheid. Gaia vraagt aan haar ZON Goden om naar voren te stappen.
December Toegangspoorten
December 13-15: zendt Solaris een sterk Goddelijk Vrouwelijk component uit; een geschenk om de dienstverlening van de Licht Stam aangaande hun Meesterschap pad te markeren. Er is grote MAGIE in de drieën; dit driejarige jubileum is krachtig. Mystici en creativelingen, grondvest dit met jullie kunst, jullie expressie van het Nieuwe Aarde Bewustzijn, het Gechristende bewustzijn. Wij houden de stabiliteit vast door te focussen op de hogere, positieve Gechristende expressies.
December 21-25: Herrijzenis, de vermenging van het Hogere en Lagere bewustzijn aan een consequente heldere staat, mag een levendig niveau voor velen van jullie aannemen. Eer het; de vakantie en externe activiteiten kunnen allerlei soorten van afleidingen creëren. Verschijn uit de grot met vreugde, gemak en gratie. Jullie krijgen je ware Zelf terug; de terugkeer van het Goddelijke Menselijke. Geloofsystemen en bijgelovigheid wat omringt hoe Christus eruit ziet en aanvoelt zullen uiteen gebroken worden. Unieke Hogere vaardigheden zullen naar voren treden - en dat betekent niet het lopen op water. Merk jouw effect op aangaande diegenen om je heen; het moeiteloze zuivere Licht. Het wonder van het Eenheidsbewustzijn zal alle obstakels, angsten en agenda’s overwinnen. De dag zonder oordeel is nabij, geliefden.
Poortopzichters, Rasterwerkers, Lichtdienaren, Wegwijzers: Open jullie harten en creatieve acties voor Gaia, het Meesterschap en de Herrijzenis deze maand. Zelfs als jij je niet bezighoudt met deze specifieke paden, ondersteun de Licht Stam energetisch door Liefde en Kracht naar het Menselijke Hartraster te sturen. Een herinnering over deze Herrijzenisfase en de nieuwe Licht Stam conversatie kan HIER gevonden worden. Demonstreer je vertrouwen voor het collectief. Steek je enthousiasme aan voor de Mensheid. Onze Eenheid is onze transformatie; laat ons de Mensheid tonen wat mogelijk is met Ascentie. Zegeningen aan de Bewakers van het Nieuwe Licht!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2015 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten