maandag, december 07, 2015

Mira - Blijf Jullie Moed en Jullie Kracht Verzamelen om in de Waarheid en het Licht te Leven - 4 December 2015 / Valerie Donner


Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Blijf Jullie Moed en Jullie Kracht Verzamelen om in de Waarheid en het Licht te Leven
4 December 2015 / Valerie Donner
Groeten, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad en momenteel fulltime werkzaam met de Aarde Raad.
In het huidige moment concurreren wij met de tegenwerkende strijdkrachten. Jullie kunnen deze energie uitgestraald voelen door de huidige gebeurtenissen. Sommigen zouden willen dat jullie de leugens en ongerechtigheden geloven als het resultaat van de uiteenlopende religies, maar dit is niet het hoofdpunt. Het grootste probleem zijn de verborgen agenda’s door diegenen die in controle zijn. Omdat deze gebeurtenissen in toenemende mate overduidelijk aan het worden zijn en er ingetapt wordt op de creativiteit van de duistere strijdkrachten, zullen jullie zien dat de mensheid op een sneller tempo ontwaakt.  
De onrust maakt deel uit van de gigantische verschuiving in het bewustzijn. Het betekent dat vooruitgang gemaakt wordt in het ascentieproces. Wij zorgen ervoor om de grondbemanning te bewaken en houden nauw toezicht op jullie. Wij weten dat sommigen van jullie uitgedaagd worden. Geef het alsjeblieft niet op. Jullie komen dichterbij jullie gewenste doelstellingen met iedere ademteug.
Wat het meeste van belang is, is dat jullie vreedzaam en kalm blijven. Blijf op gelijke voet. Weiger om te vallen voor de massale conditionering. Eis op wat voor jou waar is. Sluit je bij elkaar in gebed en meditatie aan. Blijf met elkaar verbonden. Vind plaatsen van vreugde en geluk/blijheid binnenin en met elkaar. Lach. Merk op wat er gebeurt en zie hoe je kunt helpen bij het opruimen van de energie.  

De focus is op de innerlijke rijken en in verbinding met de hogere Rijken van het Licht. Jullie zijn geen toeristen op de planeet. Jullie kennen je weg. Creëer Liefde en schoonheid. Eis jullie goddelijke recht op om de planetaire bewakers en helpers te zijn. Laat de oude manieren van het bestaan en de verwachting los van te verwachten het leven te zijn zoals het gewoon was te zijn.  
Deze zijn chaotische tijden. Zij zullen krachtig gedurende de volgende paar jaren doorgaan en dan zullen zij stabiliseren. De laatste paar jaren van dit decennium zullen gemakkelijker en meer vreugdevol zijn. Jullie hebben heel veel werk te doen. Wij werken met jullie samen en overzien wat er hersteld moet worden. Vooruitgang wordt gemaakt.
Wij wensen dat wij jullie problemen nu zouden kunnen fiksen, echter, het is niet onze taak om de mensheid te redden. Het is onze rol om de begeleiders en wegwijzers te zijn. Wij doen dit energetisch op vele verschillende manieren. Wat voor pogingen dan ook door diegenen die ons tegenwerken zijn zinloos. Wij zijn op een heilige missie verordend door de Schepper en de omringende uiteenlopende allianties en een gedeelte van de Aarde en inner Aarde.
Onze stijl is anders dan wat jullie gewend zijn op de Aarde. Het is vreedzaam en behulpzaam. Bewapening en angst maken geen deel uit van het Licht/de Galactische Alliantie. Wij zijn de verstrekkers van gereedschappen om vrede te creëren. Wij zijn sterk en krachtig, ontvankelijk en bruikbaar, duidelijk en capabel om doorheen de kwesties van bezorgdheid heen te lezen. Wij maken deel uit van een volledig functionerend ervaren team dat gespecialiseerd is in het ascentieproces.
Terwijl vooruitgang doorgaat, mogen de energieën zelfs vreemd voor sommigen van jullie worden. Deze zijn een maatstaf van jullie ontwaking. Blijf jullie moed en jullie kracht verzamelen om in de waarheid en het Licht te leven. Wij stralen ons Licht en onze Liefde naar jullie. Wij zijn dankbaar voor wat jullie doen voor het Goddelijke Plan.
Ik ben Mira.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© The Ground Crew - http://www.thegroundcrew.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen