maandag, december 07, 2015

Hilarion - Liefde is Zeer Nodig om de Systematische Chaos Tegen te Werken - December 6-13, 2015


Hilarion
Liefde is Zeer Nodig om de Systematische Chaos Tegen te Werken
December 6-13, 2015
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
De wereld is in deze tijd in de barensweeën van altijd verhogende energieën en dit brengt naar het Licht vele voormalige verborgen waarheden die nu naar het oppervlak stijgen om her/erkend, geaccepteerd, overgegeven en genezen te worden. Er zijn vele geheimen die naar buiten in/naar het daglicht komen welke hun openbaringen met zich meebrengen, een gevoel van onwerkelijkheid voor diegenen die uitgestegen zijn boven de impact dat dit maakt op de wereld in diens algemeenheid. Dit is omdat diegenen van jullie die deze boodschap lezen in/naar een andere vibratie verhuisd zijn en vrij vaak, voelen jullie je alsof je naar een volledige andere wereld kijkt wanneer jullie de gebeurtenissen erop waarnemen. Blijf standvastig met het vasthouden van jullie visie van heelheid en perfectie voor de Aarde en al haar bewoners, het aanroepen van de Violette vlam heeft een gunstig effect. Wij zouden willen vragen dat jullie deze uitoefening voor op z’n minst een extra week voorbij 11 december uitbreiden.
Als je voorbij de heersende nieuwsbronnen kijkt, zal je ontdekken dat er vele positieve en goedmoedige gebeurtenissen dwars over de wereld heen gebeuren. Mensen voelen inwendig en uitwendig hun harten opengaan en hun mededogen wordt overal gezien! Liefde is overvloedig aanwezig en het is hartverwarmend en genezend wanneer het door diens ontvangers ondervonden wordt. Liefde is zeer nodig om de systematische chaos tegen te werken die plaatsgevonden heeft. Dit is waar je training zich begint terug te betalen als je neemt wat gepresenteerd wordt en het in/naar de hoogste uitkomst keert dat ervan kan komen. Het hanteren van je Licht creëert het evenwicht dat nodig is.

Als je in eenheid met het grotere Licht werkt dat beschikbaar is in dit tijdsgewricht, kan je veel gemakkelijker dan voorheen voorwaarts gaan. Je verlangen vasthouden om een vreedzame, harmonieuze en liefdevolle wereld te zien zal doorgaan deze energie te manifesteren hetgeen genezing naar allen brengt. Er zal een tijd komen wanneer diegenen die niet het grotere goede van de wereld en diens bewoners in hun harten hebben, niet in staat zullen zijn om in de verhoogde frequenties te functioneren. Dit zal erop toezien dat al hun structuren en werken ineenstorten en hun afdaling in/naar de ontbinding begint. Alles dat op diens plaats was moet opnieuw aangepast worden om in aanvaarding met het grotere Licht en Plan voor deze planeet en diens mensen te zijn. Ondertussen, is het belangrijk om op koers te blijven aangaande jullie inspanningen en liefdevolle activiteiten.
Wanneer één individu kijkt naar de gebeurtenissen in de wereld, is het gemakkelijk om ontmoedigd te raken. Wij willen dat jullie weten dat jullie niet alleen zijn gedurende deze tijden, dat jullie altijd omringd zijn door de Legioenen van het licht en dat Liefde zal zegevieren. Ben het voorbeeld van deze Liefde in de wereld op wat voor manier het zichzelf ook maar presenteert. Blijf standvastig, sterk en oprecht terwijl je waarlijk op je pad blijft. Luister altijd naar de stille rustige stem binnenin je en volg de aansporingen van je hart. Zet de ene voet voor de andere en ga door met je inspanningen.
Geniet van de tijden met je familieleden, vrienden en gemeenschap, het is een tijd om dank te geven voor al je zegeningen, grote en kleine. De houding van dankbaarheid zal je in de juiste richting brengen en het Universum zal in natura reageren. Voel de vreugde, voel de Liefde welke binnenin jou uitbreidt terwijl je bezig bent met je dagelijkse activiteiten. Dit helpt jullie wereld meer dan dat jullie ooit kunnen weten. De wereld is gezegend vanwege jullie aanwezigheid erin. Ben in vrede, Geliefden!
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten