maandag, december 21, 2015

Hilarion - Herplaatsing van 7-14 December 2014 - Heel vaak, zijn het Je Eigen Verwachtingen van Hoe de Dingen Zouden Moeten Zijn die Stress in Je Leven Creëren


Hilarion
Heel vaak, zijn het Je Eigen Verwachtingen van Hoe de Dingen Zouden Moeten Zijn die Stress in Je Leven Creëren
December 7-14, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Het is belangrijk dat je iedere dag tijd vrij kunt maken om stil te zijn zodat je naar binnen kunt gaan. Gedurende deze tijd van het jaar, kan je agenda vol van activiteiten raken waarvan je voelt dat zij gedaan moeten worden, met familie, vrienden en jouw gemeenschap en dit is prachtig zolang als jij niet aan jezelf voorbij gaat. Te vaak is er een neiging om teveel belang te plaatsen op het plezieren van anderen in plaats van op je eigen behoeften. Zoals met alle dingen, moet er een evenwicht zijn zodat jouw evenwichtigheid gehandhaafd en onderhouden wordt. Het zou een heroverweging van prioriteiten kunnen vereisen of het verlagen van je eigen verwachtingen en te kijken naar alternatieve opties. Heel vaak, zijn het je eigen verwachtingen van hoe de dingen zouden moeten zijn die stress in je leven creëren. Jouw geliefden zijn bereid om te helpen en zijn bereid om zich aan nieuwe manieren van het doen van de dingen aan te passen en nieuwe manieren te ervaren om het seizoen te vieren.  
Als je ontspannen bent en je binnenin jezelf vreedzaam voelt, lek je geen ongeduldige energieën naar diegenen rondom je heen. Ieder persoon moet beseffen dat zij deel uitmaken van een groter geheel en dat hun energieën diegenen rondom hen heen beïnvloeden, dus is het belangrijk naar zichzelf te kijken als meer macht te hebben dan voorheen beschouwd werd. Velen voelen zich gestrest, gehaast en kwaad gedurende deze tijden en diegenen die buitengewoon gevoelig zijn pikken deze energie automatisch op en vragen zich dan af waarom zij dergelijke gevoelens voelen wanneer zij zich voorheen gelukkig en vreedzaam voelden. Sommigen van jullie zijn zoals sponzen, de emotionele verhitte energieën absorberend van alle mensen in jullie gebied van invloed. Wanneer dit gebeurt, moet je beseffen wat er zich heeft voorgedaan en het dan tegengaan door een rustige/stille ruimte te vinden, tijd te vinden om in een badkuip met warm en koesterend water te liggen weken, misschien geparfumeerd met een etherische olie van jouw keuze en met een beetje toegevoegd zeezout om jouw auragebied te zuiveren en alles op te ruimen dat niet bevorderend is voor wie jij werkelijk bent. Het luisteren naar ontspannende muziek is ook zeer behulpzaam. 


Wanneer je emoties het gevoel van dankbaarheid omvatten, snelt het Universum binnen om diens evenknie in jouw leven te verstrekken. In deze tijd van het jaar, is het belangrijk om de gevoelens van het hart te cultiveren welke jouw hartcentrum openen voor diens stralende gouden gloed zodat het de kans heeft om in/naar het grotere Christus Bewustzijn uit te breiden. Dit bewustzijn is vrijelijk beschikbaar voor iedereen en vereist een openheid en bereidheid om te ontvangen. Deze liefdevolle energie is non-confessioneel en is bedoeld ontvangen en geïntegreerd te worden door iedereen. Het is specifiek krachtiger terwijl de wereld verhuist in/naar de Zonnewende in elke hemisfeer op jullie planeet. Het werken met deze krachtige energieën helpt om jou voorwaarts te verhuizen naar de grotere uitgebreidheid van jouw diepgewortelde potentiëlen. Terwijl je door iedere dag heengaat, gebruik die extra kracht om alles en iedereen rondom jou heen te zegenen. Zegen ieder persoon die je ontmoet, zegen de bomen, de vogels, de bloemen, zegen alle schoonheid die je ziet. Geef dank aan God voor alles. Wanneer je dit consequent doet, zullen de engelen, je gidsen, de geascendeerde meesters en je hoger zelf in spirit werken zodat het volbracht wordt.
Wanneer je alles zegent, is het bij Kosmische Wet dat wat vanuit jou naar buiten gaat naar jou terug zal komen dus ben voorbereid op vele zegeningen in je leven. Nog beter, wordt alle zegeningen van God door hiervan een dagelijkse uitoefening te maken en dit zal automatisch alle zegeningen naar de wereld rondom jou heen verspreiden. Als je dagelijks jouw bewustzijn en jouw trillingsfrequentie verhoogd, verhoog je ook jouw Hogere Zelf naar een hoger niveau. Hoe hoger jouw Hogere Zelf opstijgt, hoe hoger jij opgetild wordt. Als mensen hun bewustzijn verhogen, spreidt hun Licht over vele kilometers uit zoals een deken van Roze Licht wat anderen helpt om hun harten te openen, en het bewustzijn en hun besef beginnen uit te breiden. Dit Roze Licht breidt zich naar buiten uit om allen te omvatten die binnenin diens gebied zijn. Dit is waarom het zeer belangrijk is om je gedachten te zuiveren als je in jouw kracht uitbreidt om jouw werkelijkheid door je gedachten te manifesteren. Het is belangrijk om je geest te trainen en te kijken naar al je gedachten om te zien of zij de God die je bent reflecteren.
Elk en iedereen van jullie is aan het leren om grotere macht in de wereld rondom jullie heen te hanteren en dit vereist zelfdiscipline en zelfcontrole. Er zijn vele voorbeelden van het misbruik van macht in de wereld en dat is niet waarvoor jullie hier zijn om te doen. Jullie zijn hier om positieve en behulpzame veranderingen in het collectieve bewustzijn van de planeet te creëren. Jullie moeten doorgaan om de Liefde en het Licht te zijn dat jullie van nature zijn. En met iedere voorbijgaande dag, zien wij meer van jullie jullie briljante Licht uitstralen en verheugen wij ons!
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten