dinsdag, december 08, 2015

Het Is Jullie Afstuderen - 7 December 2015 / Brenda Hoffman


Het Is Jullie Afstuderen
7 December 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Je hebt je afstudeer kapje en robe gereed - wachtende op het moment dat je naam in de ethers aangekondigd wordt.
Hoewel je waarschijnlijk iemand anders verwacht dan jij zelf om te bepalen wanneer je gereed bent om af te studeren van je huidige Aarde klas, bepaal jij wanneer iets dergelijks aldus is. Want jij bent de schepper van je leven.
Maar weet dat je inderdaad afstudeert, want de volgende klas is gereed om diens laatste verschuiving/overgang te beginnen voordat het jou volgt naar nieuwe frequenties en Universums.
Misschien stel je de wijsheid in vraag van jou toe te staan te bepalen wanneer je afstudeert. Welke indicatoren zal je aan jezelf schenken om zonder enige twijfel te weten dat je alles volbracht hebt dat je moest volbrengen? Wat als je her en der ploetert wachtend op DAT moment en dat het moment nooit arriveert? Of dat je dat moment op de één of andere manier mist?
Iets dergelijks is niet mogelijk. Net zoals waar was in je voormalige Aarde Leven, ofwel de sterren en bellen rinkelden toen je afstudeerde van de ene klas of fase van het leven naar de andere of niet, je wist het want als een resultaat veranderde je leven. Als een jongere, was je groter en slimmer dan dat waar was toen je een specifieke klas begon. En als een jonge volwassene, betekende het afstuderen een ander leven dan dat voorheen waar was. Hoewel je afstudeer ceremonieën niet bijgewoond zou kunnen hebben, wist je dat een nieuwe fase in je leven begonnen was.

Aldus is het nu. Je zou je wel of niet een beetje anders kunnen voelen. Je zou wel of niet weten dat je in een nieuwe fase bent. Maar je zult iets dergelijks beginnen op te merken door je nieuwe interesses en vaardigheden.  
Op een dag, zou je automatisch kunnen channelen; iets op kunnen merken vanuit de hoek van je oog; met anderen communiceren zonder woorden; jezelf gewaarworden in een historische periode als een acteur in plaats van een waarnemer of binnenin een andere cultuur op een ander vlak of een andere planeet - of wat dan ook.
Je afstuderen opent je voor duizenden van mogelijkheden die je zult polijsten naar dat wat voor jou van de grootste interesse en vreugde is. Net zoals waar was voor jou terwijl je naar een baan zocht na de Aarde hoge school of het college afstuderen. Duizenden van mogelijkheden werden door de gemeenschap vernauwt waar je in wenste te leven, het salaris dat je zou kunnen accepteren, de taken die zeer interessant schenen te zijn, enzovoorts.
Aldus zal het nu voor jou zijn. Je zult je Aarde afstuderen een beetje verwerken, je zoeken beginnen naar je perfecte pasvorm en dan zal je het CREËREN.
Er zullen geen lanterfanters zijn. Er zal niemand achterblijven om te ploeteren. Jullie zijn allemaal capabel van het creëren van de geen-Aarde stukjes die correct voor jullie zijn. In waarheid, zullen jullie creëren in plaats van je aan te passen aan wat er al is.
Want jullie zijn nieuwe wezens met nieuwe creatie vaardigheden. Toegegeven, jullie zijn sinds het begin van de Universums geweest. Maar het Aarde project dat jullie met zo een schoonheid en vaardigheid voltooiden zal jullie katapulteren naar nieuwe ervaringen voorbij ieder ander wezen in de Universums. Jullie zijn buitengewone scheppers.
Twijfel niet aan jullie zelf, jullie wezen/bestaan of jullie toekomst in dit fysieke lichaam.
Jullie zullen van de Aarde blijven. Maar jullie vaardigheden zullen voorbij alles ascenderen dat van de Aarde of de Universums was. Want jullie hielpen de Aarde te creëren en, als een resultaat, trekken jullie de Universums naar nieuwe dimensies en creaties.
Velen van jullie schreeuwen vals spel, want jullie geloven dat jullie slechts jullie van de Aarde zijn en niets meer.
Iets dergelijks is niet waar zoals jullie spoedig zullen ontdekken.
Want nu, weet dat je inderdaad een buitengewone schepper bent. Jij, voor de eerste keer ooit terwijl van de Aarde, combineerde je segmenten zodat je wetend van de Aarde zou zijn ondertussen de volgende glorieuze fase van je wezen in de ethers creërend.
En dat, terwijl je voorbij je Aarde wezen met klem vooruitgaat, anderen verhuizen in/naar die fase zodat zij je in/naar de ethers kunnen volgen. Eén groep per keer. Jullie zijn de hopmannen/Wegwijzers voor iedere groep die volgt.
Allen dappere, vernieuwende, creatieve zielen.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten