donderdag, december 31, 2015

De Raad - “Opruiming/Reiniging” - 30 December 2015 / Ron HeadDe Raad
“Opruiming
30 December 2015 / Ron Head

Wederom beginnen wij door te vragen dat de datum van vandaag bij de boodschap ingesloten wordt. Vandaag is het 30 December 2015.
Bijna iedereen die onze boodschappen volgen zullen afweten van de voortdurende golffrequentie van de Aarde genaamd de Shumann Resonantie. Deze frequentie heeft vaststaande effecten op het menselijke wezen. Daar is, bijvoorbeeld, een wisselwerking tussen de standvastige toename in de frequentie gedurende de laatste paar jaren en jullie gewaarwording van de verhoogde snelheid van het voorbijgaan van de tijd.
Want bijna de gehele periode gedurende wat jullie geweten hebben van deze resonantie, was het bijna een constante. In de laatste paar jaren, is het meer dan verdubbeld. Dat zou schijnen te corresponderen met de bewuste ontwaking van de mensheid, nietwaar? In werkelijkheid, terwijl de frequentie verhoogde, scheen de natuur van de mensheid te kalmeren en meer meedogend te worden. Jullie zijn begonnen om steeds meer binnenin te zoeken.

Dus waarom vroegen wij dat deze datum opgenomen werd? Gisteren piekte de frequentie. Welnu, het heeft gedurende een behoorlijke tijd gepiekt. Soms gaat het een behoorlijk stuk omhoog, aangezien deze dingen gemeten worden. Gisteren was er een piek naar meer dan 50 Hz. Jullie dachten dat het opmerkelijk was toen het 16 Hz bereikte.
Dus wat hebben wij jullie daarover te vertellen? Wel, wij hebben gedurende een behoorlijke lange tijd en via vele kanalen gesproken over de opruiming/reiniging die de binnenkomende energieën jullie helpen te voltooien. En dit is waar. Wij hebben ook gesproken over de verschillende effecten dat dit heeft op diegenen van één doel en diegenen van een ander doel, of zoals jullie zouden kunnen zeggen, diegenen die aan het ontwaken zijn en diegenen die niet aan het ontwaken zijn. En wij hebben gezegd dat er een laatste sprint van opruiming/reiniging is waar jullie op de korte termijn doorheen zouden gaan. Raad eens?!
Stel je voor dat je probeert om het modderige water uit je tuinslang te reinigen. Het ging aardig goed, maar er is nog steeds een beetje meer dat je wilde reinigen. Dus, je loopt naar de kraan en geeft het een flinke draai om volledig open te gaan. Dus als jullie enige plotselinge veranderingen voelden, of voelen, of observeren in wat er gaande is binnenin en om jullie heen, ontspan. Het is gewoon een volgende opruiming/reiniging. En als jij je echt goed voelt, glimlach en geniet ervan. Denk eraan als het krijgen van een voorsprong op jullie volgende jaar.
Oh, en vergeet niet om vol te houden voor het lieve leven, zoals jullie zeggen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

1 opmerking: