donderdag, december 24, 2015

De Raad - “Gelukkige Vakantie/Feestdagen” - 23 December 2015 / Ron Head


De Raad
“Gelukkige Vakantie/Feestdagen”
23 December 2015 / Ron Head
Wij willen aangeven dat wij nooit gevraagd hebben dat de datum van een boodschap ingesloten wordt in diens inhoud. Dat doen wij vandaag wel. Dit is, volgens jullie kalenders, de 23ste van December 2015. Het staat op het punt om het begin te worden van een volgend spiraal rondom het pad van jullie zon rondom de galaxy. En dat is niet de enige reden dat wij de datum onder jullie aandacht brengen.
Jullie zullen dit volgende jaar met een grote knal beginnen. Jullie mogen de knal niet horen, maar er zal er één zijn. Iedere planeet in jullie systeem zal direct zijn aan het begin van dit jaar. Jullie zullen, in effect, gekatapulteerd worden in/naar deze volgende cyclus. Herinneren jullie je dat wij jullie de gehele tijd vertelden om je aan je zadel vast te grijpen? Herinneren jullie je toen wij jullie vroegen om jullie handen en armen binnenin het karretje te houden? Wel, hier gaan we jongens en meisjes!


Welnu, in deze zeer korte boodschap, zullen wij jullie vragen om één ding te doen. Jullie hebben een traditie die velen van jullie waarnemen. Jullie schrijven een lijst van voornemens voor het binnenkomende jaar. Gewoonlijk wordt de lijst binnen enkele dagen weggegooid. Laten we dat dit jaar niet doen. Vervang die lijst met een lijst van dingen die je wilt hebben in je leven vooraf aan het einde van 2016. Serieus. Hoe willen jullie dat jullie leven eruit ziet in deze tijd van het volgende jaar? Van wat wil je de uitvoering vieren? Ben er serieus over. Sommigen van jullie willen erover bidden. Sommigen van jullie willen erover mediteren. Wat het ook is dat je wenst om te doen is prima. Maar wij willen dat jullie allemaal het met ons bespreken in jullie rustige momenten, doe dan jullie lijsten in enveloppen en open hen niet tot aan de volgende December. Kunnen jullie dat doen?  
Nu, willen wij elk en iedereen van jullie bedanken die ons zo trouwhartig gevolgd hebben en jullie onze diepe Liefde en waardering sturen voor alles dat jullie gedaan hebben. Ga alsjeblieft door jullie Licht vast te houden en de wonderen te verwachten waar jullie voor gewerkt hebben.
Wij plannen om voor het Nieuwe Jaar weer met jullie te spreken, maar wij weten dat voor velen dit een zeer drukke tijd zal zijn. Geniet ervan!!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten