vrijdag, december 04, 2015

De Raad - "Breek Vrij" - 3 December 2015 / Ron HeadDe Raad
"Breek Vrij"
3 December 2015 / Ron Head

Vandaag zullen wij over jullie inspanningen spreken om vrij te breken van het oude paradigma waar jullie aan alle zijden mee omringd schijnen te zijn. En wij zeggen ‘schijnen te zijn’ omdat dat is wat het meest duidelijk gemaakt wordt aan jullie, terwijl het bewijs van al het andere helemaal niet duidelijk is.
Er is een gefabriceerd fenomeen in jullie maatschappijen, veel van hen, wordt nieuws genoemd. Eerst, besef alsjeblieft dat het een gefabriceerd fenomeen is. Dit betekent dat iemand het verzonnen heeft. Dit betekent dat iemand er zeer waarschijnlijk diens voordeel mee doet, en dat, geachte vrienden, zijn jullie waarschijnlijk niet.
Het werd op het één of andere punt opgemerkt dat slecht nieuws ieders aandacht kreeg. Natuurlijk deed het dat. Lang geleden redde dergelijke kennis jullie levens vele keren. Maar de leergierige toepassing van dit begrip van de mensheid werd voor een tamelijk lange tijd nu gecultiveerd en toegepast om controle te bereiken en te handhaven van grote populaties. Het werd verfijnd in/naar een zeer effectieve wetenschap en des te meer sinds de komst van wat jullie noemen de massa media. Een groot gedeelte van de populatie is nu begonnen dit te begrijpen. Maar desalniettemin, wordt de omvang waartoe deze media gebruikt werd, en worden de betrokken methodes nauwelijks begrepen. En het is zeer waarschijnlijk dat als iemand zou proberen om deze dingen te verklaren het enige tijd zou duren voordat iemand zou kiezen om te luisteren en hen te geloven.

Hoewel zo velen de waarschijnlijkheid hiervan begrijpen, kiest het grootste percentage van diegenen die toegang hebben tot deze media er nog steeds voor om zichzelf dagelijks in hen onder te dompelen. Voor velen, neemt het een enorm groot gedeelte van hun wakende tijd in beslag. Voor velen, is het hun grootste bron van informatie. Begrijp alsjeblieft dat dit feit bekend is en dat er volledig gebruik van gemaakt wordt.
Nu, waarom kiezen wij, die gewoonlijk omgaan met veel meer positieve onderwerpen, dit te adresseren? Wij doen dat aldus omdat jullie in de barensweeën zijn van wat genoemd zou kunnen worden een laatste strijd. Jullie worden de ene en de andere kant op getrokken iedere keer dat de situatie het schijnt te vereisen. Zelfs het weten van dit kan gebruikt worden om frustratie en verbijstering te produceren. Aan jullie wordt zelden een beetje goed en blij nieuws gegeven.
Wel, wij zijn hier om jullie te vertellen dat de waarheid is dat jullie in feite omringd zijn met een bijna overweldigende hoeveelheid van goed en blij nieuws. Terzijde van het feit dat de meeste van de gebeurtenissen van de meeste mensen hun levens verre van negatief zijn, is de actualiteit zeer positief. Beschouw de bruiloften, de feesten, de geboortes, de feestvieringen, en meer, een grote hoeveelheid van het landschap van jullie levens op te maken. Dat is wat er in feite om jullie heen is, niet de gebeurtenissen die in jullie gezichten geplaatst worden door de technologie van iedere dag. De goede dingen gebeuren iedere dag met miljarden van jullie. En zij zijn niet een zeer groot onderdeel van wat jullie het nieuws noemen.
En wij willen dat jullie iets begrijpen dat zeer veel niet gezien wordt. De reden dat er met zoveel van deze negativiteit recht voor jullie heen en weer gezwaaid wordt de laatste tijd, is dat er een verlies van controle is. Daar is een wanhopigheid. Jullie, en wij bedoelen het collectieve jullie dat jullie werkelijk zijn, zijn aan het ontwaken uit jullie trance. Jullie hebben besloten dat het tijd is. Jullie hebben vastgesteld dat dit genoeg is, en in feite teveel is. En gezien vanuit dat perspectief, is zoveel “slecht nieuws” in werkelijkheid goed nieuws. Het zou betekenen dat jullie winnende zijn, behalve dat wij jullie zullen vertellen dat jullie al gewonnen hebben.
En dus komen wij aan het einde van deze kleine boodschap. Er is één punt dat wij zouden willen maken voordat wij het eindigen. Er is een uitzet knop op jullie apparatuur. Nog beter, zij kunnen uitgeschakeld worden. Iets van wat gedaan wordt is niet afhankelijk van dat zij aangezet worden. Dus schakel jullie zelf uit. Ga iets vreugdevols doen. Blijf jullie frequenties verhogen. Jullie zullen je beter voelen, en jullie zullen jullie wereld een dienst doen, hoewel zeer weinig van diegenen om jullie heen dat zullen begrijpen.
Ben in vreugde. Ben in vrede. Houd van diegenen om je heen. Houd van diegenen die niet om je heen zijn. Ga ervoor!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten