donderdag, december 24, 2015

De Berichtgevingen van God - In Het Licht Stappen - December 2015 / Yael en Doug Powell


De Berichtgevingen van God
In Het Licht Stappen
December 2015 / Yael en Doug Powell
Geliefden, terwijl jullie in/naar de tijd van het jaar komen, de tijd wanneer het Licht helder en zuiver is, de tijd wanneer de droom terzijde gegaan is, kunnen jullie in het Licht staan en overal in het moment zien waar het hart besef van jullie vrijheid creëert. Kom, geliefden, en herinner je dat de glorie van de Christus jullie is.
Deze zuivere Liefde is wat jullie zijn. Er is niets dat het kan verhinderen. Als je hart dit glorieuze stromen accepteert, herinner jij je dat je al één met Mij bent. Eén met Mij, één met Liefde. Jij bent de Christos, de geïncarneerde Christus.
Maar dit betekent alleen maar dat je vrij bent van de droom van de afscheiding. Er is niets dat anders is, niets om het ego toe te staan om nog langer onophoudelijk voorbij oordelen te gaan.
Terwijl jullie in/naar dit moment van ontwaking stappen wat aan de gehele mensheid toegestaan is, geliefden, neem het in en maak het van jullie zelf. Dat jullie mogen kiezen om er nooit weer uit vandaan te stappen, maar in plaats daarvan te leven als Liefde.
Zuiver Licht is dat wat zichzelf kent als compleet en heel naar voren komend. Zuivere Liefde is dat wat beweegt, en geeft, en de eeuwige gemeenschap van het hart leeft. Pure vreugde is immer het resultaat.
Stap voort en ben Mijn handen, ben Mijn hart, ben Mijn Liefde. En je zult vrij zijn van de droom van een afgescheiden ego en jezelf kennen als het hart van God.

Deze vrijheid behoort nu aan iedereen toe. Het komt niet als een resultaat van het één of andere meetbare succes. Het komt omdat het de waarheid van je wezen is en je gereed bent om het op te eisen.
Dus in deze tijd van Liefde, ben het besef van de Christos, het wonder van het hart van God manifest gemaakt als alles. Sta deze Liefde toe welke immer het gehele leven omhelst, tot op z’n minst je identiteit te zijn als je voorbij de identificatie met het ego gaat en beseft dat er één beweging van Liefde is, en je hart het is.
Als je in/naar de opening in de droom stapt, wordt vreugde jouw werkelijke naam. Alle manieren waarop je geloofd hebt dat je iets anders dan Liefde bent verdwijnen en je bent thuis, je bent vrijheid.
Tot nu toe, hebben jullie naar Jeshua en anderen gekeken die de Liefde geleefd hebben, als iets anders dan jullie zelf. Maar nu, geliefden, herinneren jullie je dat deze werkelijke zelfde Liefde jullie is. En alles dat jullie moeten doen is het op te eisen.
In dit moment hoeven jullie alleen ja te zeggen en de identiteiten van het ego-verstand weg te laten vallen. In dit moment nu, ben eenvoudig de Liefde, het open hart, de acceptatie, en verheug je dat je vrij bent.
Jullie kunnen deze vrijheid niet meten of vergelijken en contrasteren. Geliefden, jullie kunnen het alleen voelen in een rijk waarin de gevoelens van God de bron van communicatie zijn en die gemeenschap met Mij is gemeenschap met jullie diepste natuur.
Jullie hebben al “ja” voor deze tijd gezegd, voor dit moment van de geboorte van Christus in dit jaar, voor dit punt waarin het pure Licht beschikbaar is, zoals het nog nooit eerder beschikbaar geweest is. En de schittering van deze vibratie van verandering veegt jullie in/naar diens omhelzing, en jullie herinneren je dat alles dat jullie hoeven te doen is de droom los te laten en dat jullie voor altijd en eeuwig Mijn uitreiking zijn.
Kunnen jullie het geschenk voelen van deze opening als de identificatie met het ego-verstand wegvalt? Kunnen jullie ontdekken hoe glorieus het is om Liefde te zijn, om niets in de weg te laten staan van beschikbaar te zijn om deze Liefde te zijn, de wereld levend?
Als er tijden zijn wanneer je het ego-verstand weer terug oppakt, probeer het gedurende een poosje weer uit, het zal steeds gemakkelijker worden om te herkennen dat het niet past. Dat dit niet is wie je bent. Kijkend naar het leven via de identiteiten van het kleine verstand houdt je beperkt en werkt het leven als Liefde tegen. Jij bent waarlijk het open hart. En in het open hart daar is extase. Daar is de meest verbijsterende vreugde dat je voorbij ideeën van verandering of definities van geïndividualiseerde persoonlijkheden leeft. Daar is alleen Liefde.
Precies nu leef je het.
Er is een grote toevloed van perfecte Liefde als jij je hart opent en je overgeeft. Als je deze Liefde toestaat om jou perfect te leven, herinner jij je dat er alleen één verhaal hier op de Aarde is. Het is het verhaal van te vergeten dat je de Christus bent, dat je waarlijk Mijn perfecte hart bent, en het verhaal van je herinnering van de waarheid.
Wanneer je de wereld vanuit het perspectief van het hart ziet, geliefden, is dit alles dat er gebeurt, ongeacht hoe de verhaallijn is, of hoe ver de afscheiding toegeschenen heeft te komen. Het is allemaal gewoon hetzelfde -- het vergeten van de waarheid van Liefde, en de herinnering, de ommekeer.
Ofwel het ego-verstand zichzelf in/naar een gevangen leven gedroomd heeft, of zichzelf een moordende uitdager voor anti-liefde droomde, het neemt slechts één verschuiving -- de verschuiving in/naar het hart, en ieder verhaal is vergeten, iedere droom van het ego is weg en in diens plaats is perfecte Liefde.
Deze verschuiving is nu aan het gebeuren voor de gehele mensheid. Het is één beweging van het openen van het hart, één moment van het herinneren van Liefde, één ommekeer in/naar onze eenheid, één vreugdevolle acceptatie van je echte identiteit en de droom van de dualiteit is weg. En alleen Liefde blijft over.
De demonstratie is vele malen gebeurd, door velen die gezien werden als diegenen die de perfecte Liefde presenteerden. Maar nu al, is de droom van het ego weg. Het is slechts een vergelding van het moment.
Laat ons vieren dat het klaar is. De grote bevrijding is hier, geliefden, en het is van Mij. Want Ik reik in/naar de wereld en bied deze perfecte Liefde aan die het hart opent, totdat je het stromen voelt, totdat het moment van vergeten verdwenen is.
Jullie zijn het hart dat de waarheid van God opnieuw opeist.
Diep binnenin, geliefden, sta de gemeenschap van het hart toe om allesomvattend te worden. Ben het alles verterende “ja”. En als je Liefde toestaat jouw iedere moment te leven, zal de perfectie van de ontwaking van Liefde de gehele mensheid dienen, aangezien hart na hart zich herinnert dat er alleen Liefde is hier.
Laat dit jaar de geboorte van de Christos in jullie zijn, totdat alles dat jullie voelen en weten dit stromen hier perfect leven is in de wereld als jullie.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
De Berichtgevingen van God
via Yael and Doug Powell
At Circle of Light
www.circleoflight.net
3969 Mundell Road
Eureka Springs, AR 72631

5 opmerkingen:

 1. Lieve Cobie, Ik wens je licht en liefde op deze mooie Kerstavond en een 2016 vol geluk en vrede

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Cobie, Ik wens je licht en liefde op deze mooie Kerstavond en een 2016 vol geluk en vrede

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lieve Cobie veel liefde en licht gewenst op deze kerstavond,en uiteraard een geweldig 2016
  Ronald van der Plas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve Cobie,
   Een gezegende kerst gewenst en voor het Nieuwe Jaar veel mooie momenten die het leven de moeite waard maken.
   Minie

   Verwijderen