vrijdag, december 04, 2015

Blossom Goodchild - Een Brief aan de Liefde - 3 December 2015


Blossom Goodchild - 3 December 2015
Een Brief aan de Liefde
Een Verjaardagsverzoek
Ik groet jullie allemaal.
Deze week is klaarblijkelijk heel apart. http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG262dec3.html
Wanneer jullie moeite hebben met afgebroken links of woorden, dan kan ik slechts zeggen … dat ik niet verrast ben! Dit is zo’n bericht dat me uren kostte, vanwege een aantal ‘correcties’ die moesten worden aangebracht, maar die ik gewoon niet kon vinden. Daarom ben ik er aardig zeker van dat ik ermee moet stoppen! Het is wat het is, gaan met die banaan!
Veel dank.
Blossom: Vanwege het verlies van iemand die me zeer na was en als reactie op de vele emails die ik de laatste tijd ontving is er vandaag geen channeling, omdat de Energieën niet op de juiste plaats waren. Dit echter, komt uit mijn hart.
Blossom: Lieve Liefde … in de Hoogst Zuivere vorm van zichzelf.
Ik vroeg me af of wij even kunnen praten?
Zoals u zich zeker bewust zult zijn, is onze Planeet Aarde in een staat van enorme chaos … dankzij sommige van de Menselijke Wezens die erop leven … en er alles van af pakken wat zij kunnen, hoewel daaraan absoluut geen behoefte is!
Die zelfde Menselijke Wezens lijken elkaar zonder reden te doden en ik wil U vragen … wat denken ze ermee te winnen?
Er zijn wel duizend andere vergrijpen die ik zou kunnen noemen, maar ik neem aan dat u, omdat u bent Wie U Bent … zich hier al bewust van bent?
Wij hebben veel channelaars op deze planeet … die, vanuit de diepste plaats in hun Wezen, VERTROUWEN dat zij dit doen voor het Grotere Goed van allen. Niet om beroemd te worden en duidelijk niet om hun fortuin te maken … slechts om Het Geheel te dienen met de gave die hen geschonken is. Echter, steeds weer voelen de meeste channelaars zich te kijk komen staan als fraudeurs of gewoon als oerstom, omdat ze boodschappen uitbrengen met soms daarin informatie … dat de mensen eerder lijkt te helpen om hun geloof  en moed te verliezen. Het tegenovergestelde van wat hun doel is!
Vanuit mijn hart … ik vraag U niet om ons te redden … ik vraag om hulp!


Ieder van ons weet Wie U Bent … want Wij komen uit U voort.
Sommigen zijn zich hiervan bewust, sommigen niet. Maar zelfs degenen die zich ervan bewust zijn … worstelen er soms mee … om de rol te begrijpen die we hier beneden spelen en vragen zich af wanneer het vooruitzicht een beetje zonniger gaat worden.
Veel channelaars hebben hun lezers geïnformeerd over GROTE veranderingen die voor het einde van het jaar 2015 zullen plaatsvinden. Nu, zoals het in alle andere jaren ging … komen wanhoop en teleurstelling weer omhoog.
Daarom wil ik graag van U, de HOOGSTEN VAN DE HOGEN … de ULTIEME GODDELIJKE BRON … weten wat we moeten doen om uw Goddelijke Plan werkelijkheid te laten worden? Niet vanuit waar u het ziet … maar vanuit het standpunt hier beneden. Hier beneden op Aarde, waar zoveel mensen zijn die het ‘gehad hebben’ en alle hoop opgeven!
Wij horen ‘De slechteriken doen dit’… ‘De slechteriken doen dat’ … ‘De duisternis komt ten einde’ … En ‘Spoedig … heel spoedig zal onze wereld in de Gouden Eeuw komen’. Ik ken mensen aan wie dit al meer dan 50 jaar verteld is. Hier beneden op de Planeet Aarde IS DAT NIET SPOEDIG’. Maar dat weet u, niet waar?
Wij zouden zo heel graag … als u dat wilt … een GROTE door … braak zien!
Wij zouden zo heel graag Licht zien aan het eind van deze erg lange en spiraalsgewijze tunnel!
Ja, ik weet het, WIJ zijn hier gekomen om de wereld te helpen Ontwaken en wij doen dat ook langzaam maar zeker. Ik weet dat, omdat mij dat verteld is door mijn ‘buitenaardse’ vrienden, die bekend zijn onder de naam De Federatie van Licht, die ons vragen erop te VERTROUWEN dat dit zo is. Maar er is niet veel bewijs daarvan. Eigenlijk alleen van het tegenovergestelde.
Zielen die gevorderd zijn in hun zoektocht naar Waarheid, vertellen me om al dit ‘smeken’, zoals zij dat zouden noemen, ‘los te laten’. Ik noem het ‘bezorgdheid’. Want mijn hart en de harten van veel anderen kunnen heel diep de pijn voelen van alles dat zij moeten verduren en ik WEET dat dit niet de bedoeling was van het LEVEN.
Soms raakt mijn hart zo overweldigd door hoe het er hier beneden aan toe gaat … dat ik me geroepen voel om iets te zeggen … tot U … en NU is dat ook het geval.
Men beweert, en ik voel dat het Waar is … dat die Planeet van ons een Illusie is … omdat wij geloven dat we afgescheiden zijn van U … Liefde/God/Eén-heid. Dat neem ik wel aan. Maar begrijp ik het? Nog niet! Mijn ziel zal echter doorgaan met dat uit te pluizen … omdat er wel een antwoord móet zijn.
Wij creëren onze wereld van dat wat wij denken … en ik ben ECHT HEEL dankbaar voor de schoonheid die ik aanschouw, wanneer ik dat kan zien … en ik probeer ECHT HEEL erg om positief te blijven en Goedheid in alle dingen te zien.
Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor Wie Ik Ben en voor mijn intenties om ‘de Waarheid te vinden’. Maar tegelijkertijd voel ik dat Mensen op deze Planeet zo verloren zijn geraakt … en van U afgedwaald … dat een helpende hand als een echt cadeautje voor deze Kerst zou worden beschouwd!
Een klein ‘Sterrenstraaltje’ … wat ‘Glittertjes’ … een soort ‘Ding dong van vreugde in de Hoogte’ … zou een heel verschil maken in deze veel van ons vragende tijden.
Zodat het, in plaats van de glibberige helling, waarvan zoveel mensen afglijden … In plaats van de leugens en het bedrog, dat door heel velen wordt geaccepteerd en waarvoor velen zijn gevallen … In plaats van dat alles dat niet van U is … kan worden vervangen door …
HET LICHT VAN DE WAARHEID DAT OP ONS NEERSCHIJNT EN UIT ONS TEVOORSCHIJN STRAALT …
Want …
WIJ ZIJN DE SPELVERANDERAARS … hoewel nog niet genoeg van ons ontwaakt zijn om een zichtbaar verschil te maken. Dit is zonneklaar. Wij VOELEN … dat U de sluiers van onwetendheid en verdoving van heel veel mensen kan afnemen … in een ademzucht … wanneer dit Uw Wil is.
Uw Wil is het absoluut, dat elk kind van u thuis zal komen … en zijnd Wie U Bent … WEET IK DAT U ALLES KAN DOEN DAT NODIG IS OM DAT TE LATEN GEBEUREN.
Daarom, van de ene ouder tot de andere en vanuit mij, uw kind … ik wil thuiskomen.
Nogmaals, Liefste Gezegende LIEFDE …
ALSTUBLIEFT …
LAAT UW LICHT SCHIJNEN OM ONS DE WEG TE WIJZEN … EN WIJ ZULLEN OGENBLIKKELIJK TERUGKEREN.
NERGENS HEENGAAND … wel LEVEND in de ZUIVERSTE GODDELIJKE LIEFDE die oorspronkelijk hier op Aarde bedoeld was.
Dank u.
Veel Liefde, Licht, Gelach en Gouden stralen,
Blossom Goodchild.
PS. Moge Iedere Ziel die dit leest … zijn/haar eigen antwoord van U krijgen. In Liefde en Dank.
Dinsdag 8 december ben ik jarig en om dit op een positieve manier te vieren heb ik een verzoek. De gedachte kwam in me op toen ik midden in de nacht wakker werd en ik volg zoiets altijd! Op die dag, op elk tijdstip … zouden jullie me vereerd doen voelen, wanneer jullie je hart zouden afstemmen op één van de volgende (boodschappen):
WE ARE THE GAME CHANGERS. Een Invocatie van De Federatie Van Licht.    http://www.youtube.com/watch?v=MYeqbshjgmA
WISDOM ON LOVE. Van De Federatie Van Licht. http://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss
Ik ben degenen die dit willen doen heel dankbaar, omdat de ENERGIE die ‘hun’ woorden in zich dragen, het zelf helpen en daardoor het geheel en HOPELIJK zal dit een verschil maken voor de gang van zaken hier beneden!
Heel veel dank.

1 opmerking: