donderdag, december 03, 2015

Aartsengel Uriel - 12:12 ~ De Ontwaking van het Transcendente Hart - 1 December 2015 / Shanta Gabriel


Aartsengel Uriel
12:12 ~ De Ontwaking van het Transcendente Hart
1 December 2015 / Shanta Gabriel
Dierbaren,
In een explosie van Eenheidsbewustzijn, wordt het Gechristende Licht binnenin jullie Hogere Hart aangestoken op 12 December. In  het Licht Gebied van het Transcendente hart, begint nieuw leven te ontwaken; een leven dat de oude manieren van geloof transcendeert en deuropeningen in/naar Onvoorwaardelijke Liefde opent. Dit is een kracht zo zoet dat mededogen iedere hoek van jullie bewustzijn opvult.
Ieder jaar, komt het gebied van het Gechristende Licht binnen op de twaalfde dag van de twaalfde maand om de wereld voor Liefde en mededogen, voor vergiffenis en keuze te openen. Jullie hebben allemaal het gevoel van onschuldige hartopeningen rondom de vakanties gevoeld. Dit is het Gechristende Licht, wat nu het transcendente hart kan belichamen van diegenen die aanwezig zijn voor de 12:12 bekrachtiging.
Het gebied van het Transcendente hart is voor allen beschikbaar tijdens dit kostbare moment in de tijd. Het vereist slechts een intentie voor jullie ontvankelijke kanalen om gereed te zijn aldus jullie hart zich opent voor de hogere frequenties welke ingekapseld zitten in het Gouden Licht van de Gechristende energie. Wanneer je hart open is en er een bereidheid is om te ontvangen, wordt de verbinding naar je nieuwe thymus/zwezerik chakra geactiveerd op de 12-12. Dit centrum handelt als een heilig voertuig om de goddelijkheid van je nieuwe Transcendente hart te ontvangen. Het is het Gouden Licht van de Gechristende energie dat heiligheid brengt naar de heilige kelk binnenin je hogere hart.
Hoewel dit geen Christelijke lering is, is de verbinding met de meester Jezus binnenin hetzelfde Lichtgebied dat zijn instructies om Van Elkaar Te Houden belichaamt. Binnenin dit Gouden Licht is een pure download van Onvoorwaardelijke Liefde om jullie tijd op de Aarde te verheffen en te ondersteunen. Aangezien alle wezens deze liefde ontvangen, stralen zij Gouden Licht uit de wereld in. Je mag ook een verzachting in je hart ervaren dat jou toestaat om de wereld vanuit een grotere plaats van Evenwicht te zien, meer Vrede in/naar ieder gebied van je leven brengend.

Bereid de weg binnenin jou voor met je gebeden en intenties. Laat je hart vrij zweven. Wanneer deze vlam aangestoken is, zal je nooit meer hetzelfde zijn aangezien een kettingreactie van Onvoorwaardelijke Liefde een sjabloon van Eenheid afdwingt binnenin je energiesysteem en het heilige voertuig van je thymus/zwezerik chakra. Met ieder slag van je hart, zal deze liefdesenergie je cellen naar hogere frequenties van Licht katalyseren. Na de 12-12 bekrachtiging, wanneer het ook is dat jij je afstemt op/in je Hogere Hart, zal er een nieuw besef zijn van het Mededogen binnenin jou voor jezelf en de gehele mensheid.
Op het moment van de 12-12 op de 12de dag van de 12de maand, steekt het pure Licht van de Christus het heilige voertuig aan van je hogere hart met Mededogen en Onvoorwaardelijke Liefde. Op een zeer zuivere manier, worden allen bediend door de kracht van Goddelijke Liefde als een voorgecodeerde inprenting voor jullie ontwakende bewustzijn. Als jullie het alleen maar zouden kunnen zien vanuit het Engelachtige gezichtspunt, zou het lijken dat mensen handelen als bliksemafleiders terwijl zij deze immense gouden download van Gechristend Licht ontvangen dat het hogere hart vult en Onvoorwaardelijke Liefde in de Aarde grondvest.
Wanneer er geen weerstand is, kan jij je openen voor deze Genade-gevulde aanwezigheid en de goddelijkheid in iedere cel van je wezen aanvonken. Jullie worden aangemoedigd om 12 minuten te nemen op het 12:00de uur op de dag van 12 December, om naar jullie bewuste besef te brengen de uitnodiging die het Gouden Licht van het Christus Bewustzijn toestaat om je hart binnen te komen.
Concentreer je op je hogere hart als een heilig voertuig om dit Licht te ontvangen. Verbeeld je dat het Transcendente hart van Goddelijkheid nu een zuiver gebied van Onvoorwaardelijke Liefde binnenin jou is. Sta deze uitstraling toe om je volledige lichaam met het Gouden Licht te vullen.
Als het Licht van het transcendente Hart vrijgegeven is, openen eerdere onaangesproken niveaus van heelheid zich om de hogere energiefrequenties te accommoderen. Vreedzame bekrachtiging van je hogere hart diens energiesystemen staan nieuwe uitbreiding voor jou toe om te verankeren en om Goddelijke Liefde in een wereld in behoefte te integreren.
Verlicht Alle Rijken van Jullie Bestaan
Voorbij alle gevoel van polariteit, is er een plaats binnenin jou dat Licht en donker omhelst en alles in/naar eenheid binnenin de menselijke vorm brengt. Het Transcendente Hart is een hart dat uitbreidt om het grootste niveau van Goddelijk Licht met de duisternis te omvatten dat in de wereld schijnt te bestaan. We kunnen geen transcendente werkelijkheid aannemen dat niet de duisternis omvat, maar in plaats daarvan nieuwe niveaus van goddelijkheid benadrukt dat alle rijken van het bestaan verlicht.
Er is een nieuwe vrijheid in afwachting van de omhelzing van alle aspecten binnenin je wezen dat jou toestaat te zweven op vleugels van Goddelijke Liefde. De Gouden Aanwezigheid van het Gechristende Lichtgebied kan dan je hogere hart doordringen en de paden openen voor Onvoorwaardelijke Liefde binnenin ieder aspect van je zelf en alle wezens.
Een liefdevol hart kent geen grenzen wanneer dit uitgebreide gebied ontwaakt. Als jij en de polariteiten binnenin het zelf in/naar eenheid komen, wordt het Licht van het Transcendente hart vrijgegeven en Welzijn wordt jouw nieuwe werkelijkheid in het 5D leven.
Met de 12-12, raakt deze hiërarchie van Licht al je cellulaire functies aan en de toegangspoorten openen zich voor nieuwe uitstraling en levenskracht vitaliteit binnenin je wezen. Vernieuwing van zelf-werkende systemen binnenin je DNA die een deel waren van de originele blauwdruk ontwaken en het nieuwe kristallijnen Lichtlichaam breekt door je fysieke schelp heen om je wereld van binnen naar buiten te veranderen.
Verheug - en sta het openen toe van de nieuwe gebieden van Licht voor het Transcendente hart binnenin jullie wezen!
Ik Ben Uriel van het Transcendente Hart, een nieuw inzicht ontwakend en de weg voorbereidend voor een uitbreiding in het heilige voertuig van het hogere hart binnenin alle wezens. Een verlichte geest en een verlicht hart kan de wereld ontwaken. Het is verbazingwekkend om het verschil te zien dat één persoon die gevuld is met het Goddelijke Licht kan maken. Wanneer jij je aansluit bij het Gechristende Licht met andere hartgecentreerde wezens, zijn er geen grenzen.
Bereid jezelf met dankbaarheid en duidelijke intenties voor, en je wordt doorheen de portalen getild op Vleugels van Liefde op het moment van 12-12 om het Gechristende Licht in het heilige voertuig van jullie Transcendente Hart te ontvangen. En zo zij het.
Shanta Gabriel
for Archangel Uriel
December 1, 2015
TheGabrielMessages.com

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen