maandag, december 21, 2015

2016 – Je Universele Wezen Introduceren - 21 December 2015 / Brenda Hoffman


2016 – Je Universele Wezen Introduceren
21 December 2015 / Brenda Hoffman
Dierbare,
Je stelt je intentie steeds weer opnieuw voor je Aarde segmenten in. Je hebt gehoopt en gedroomd. Nu is het tijd om deze stukjes te laten settelen, want je hebt alles gedaan dat je kunt om je Aarde droom in beweging te zetten.
Wanneer jij je Aarde droom eenmaal voltooid hebt, wat binnen de volgende paar weken of dagen zal gebeuren, zal je heftig naar de volgende stap verlangen. Aldus is het dat wij omschrijven wat die stap geprojecteerd is te zijn.
Sommigen van jullie channelen al, hebben een genezende aanraking, schrijven automatisch, visualiseren, bespeuren of verbinden zich anderszins met onze wezens en anderen in het Universum die wensen om jullie met deze verbazingwekkende overgang te helpen.
Jullie zullen allemaal beginnen nieuwe vaardigheden of interesses op te merken die misschien altijd deel van jullie wezen waren, maar terzijde geduwd werden als zijnde onrealistisch of niet zo belangrijk. Want jullie zijn uit jullie Aarde wezen in/naar een wezen van de Universums aan het verschuiven.
Hoewel je altijd van de Universums geweest bent, ontkende je speciale of interessante Universele vaardigheden in de hoop van beter te passen in de zwaarheid van de 3D Aarde. Nu dat je segmenten toegevoegd hebt die meer geïnteresseerd zijn in Universele thema’s, ben je, zogezegd, gereed om te vliegen.
Sommigen van jullie zullen de behoefte voelen om een specifiek stukje Universum te onderzoeken, maar je zult niet daartoe in staat zijn. Iets dergelijks is aldus omdat je dat stukje volledig afsloot. Hoewel je innerlijke wezen schreeuwt om dat stukje meer volledig te onderzoeken als een Aarde/Universeel Wezen, blijft je Aarde Wezen doodsbang bij de gedachte.

Aldus is het dat je stukjes van je zelf zult ontdekken die gedurende eonen verborgen werden. Eerst, zouden deze stukjes je kunnen beangstigen met gedachten van, “Dit is TE bizar” of “Ik kan dit niet doen” of “Hoe zal ik ooit wie dan ook durven te vertellen wat ik aan het doen ben?”
Je hebt gedurende eonen op deze tijd gewacht, doch je Aarde Wezen zal proberen het te wijzigen, te vertragen of zelfs het proces te stoppen. Want wanneer je eenmaal van de ethers bent, gaat alles.
Nu dat je basis, zo je wilt, van de Aarde is, zullen deze stukjes die je gedurende eonen polijste om comfortabel te zijn, terwijl op de Aarde, naar de voorgrond komen.
Zal je opnieuw in een opruiming modus zijn? Zeer zeker - tenzij je volledig je Nieuwe Universele Wezen kunt accepteren.
Sta jezelf toe om te verkennen, om plezier te hebben met je nieuwe vaardigheden. Je hoeft niemand te vertellen wat je aan het doen bent. Of, je kunt het de wereld vertellen. Het is niet van belang. Want inderdaad, net zoals waar was voor jou in de laatste paar jaren of decennia, zal je voorwaarts gaan zoals zalmen die tegen de stroom op zwemmen ondanks de obstakels.
Deze obstakels kunnen gemakkelijk omzeild worden door jezelf louter toe te staan geïnteresseerd te zijn en iedere en alle stukjes uit te voeren ongeacht hoe eigenaardig of frivool zij schijnen te zijn.
Want je zult je Aarde droom gecreëerd hebben tegen de tijd dat je deze Universele fase initieert.
Misschien kan jij jezelf voorstellen als een unieke Rockster zoals Mick Jagger - of Steve Jobs, de computer goeroe. Beide unieke persoonlijkheden met interesses die toeschijnen tegen de intuïtie in te gaan, anti-sociaal zijn en alles dat niet is zoals het zou moeten zijn in een 3D mens. Doch zij hielden vol ver voorbij alles dat zij zich voorstelden. Hetzelfde is waar voor jou.
Wanneer je eenmaal je Aarde droom creëert, je Aarde stabiliteitstukje voor jou en diegenen die jou observeren, heb je de vrijheid een engel/god/godin van de Aarde te zijn, terwijl je jouw Universele motoren start en jezelf toestaat dat te onderzoeken wat jou interesseert, ongeacht hoe bizar, onbenullig of oninteressant het voor anderen is.
Want je hebt jouw Universele bepakking geopend, zo je wilt, jou toestaand om volledig in/naar de Universums te vliegen in wat voor vorm dan ook, wetende dat je Aarde Wezen stabiel genoeg is om voeding en beschutting te verstrekken wanneer je de behoefte voor beide voelt. Jou de vrijheid gevend om te vliegen met je armen in vreugde uitgespreid.
Stel je jouw Aarde creatie voor als je duikboot die jou toestaat diep in de oceanen te duiken, wetende dat je terug kunt keren naar je boot wanneer het ook is dat je dat wenst en toch de vrijheid hebt om volledig naar de tevredenheid van je hart te verkennen.  
Aldus is het dat jij je Aarde zekerheid (duikboot) gecreëerd hebt of zult creëren en dat je dan zult beginnen deze Universele stukjes die naar jou roepen te initiëren.
Er is geen juiste manier om te verhuizen van de Aarde zekerheid naar het Universele wezen anders dan dat wat voor jou juist is - wanneer het voor jou juist is.
2016 is het begin van je Universele wezen. Al jouw opruimingen tot aan dit punt zijn geweest om je Aarde zekerheid te creëren, aldus je in staat bent om in de ethers te zweven op wat voor manier dan ook het meest liefdevol, vreugdevol en comfortabel voor jou aanvoelt. Als jij je Universele wezen binnengaat, zal je steeds meer uniek worden - deze stukjes in je wezen incorporeren op de manier die voor jou het meest juist is.
Er zullen een paar parameters/richtlijnen minder zijn voor goed of verkeerd als je in/naar je wezen verhuist. Want je bent inderdaad de Hemel naar de Aarde aan het brengen door jou heen en door jou.
Wat je labelt als de Hemel of de ethers is zo gigantisch dat geen boek, geen computerprogramma alle mogelijke variaties zou kunnen opsommen.
Aldus is het dat je één of meer van deze variaties zult polijsten - zoals allen zullen die wensen om over te gaan. En deze variaties zullen een wonderbaarlijk, Universeel tapijtwerk van diversiteit, opwinding, kleur, geluid en vreugde creëren.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. ttp://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten