dinsdag, november 10, 2015

Shekina Rose/De Blauwe Straal - 11 11 Sterrenzaad Toegangspoort Kolossale Ontwaking Licht Alliantie van Universele Vrede - 09.11.2015Shekina Rose/De Blauwe Straal
11 11 Sterrenzaad Toegangspoort Kolossale Ontwaking Licht Alliantie van Universele Vrede
9 November 2015
De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
Het 11 11 Ontwaking’ fenomeen is een vooraf gecodeerde triggerende sequentie om een kolossale “wake-up call” voor Sterrenzaden te activeren naar een hogere missie om in jullie verbinding samen te bereiken.
Het 11 11 11 Portaal bestaat door tijd en ruimte heen en is niet een eenmalige bijeenkomst; het kan als een draaikolk en straalzender van geconcentreerde energie gebruikt worden, zoals jullie kerken en krachtplaatsen van de wereld.
Denk eraan, deze synchronistische code configuratie, dat energie portalen creëert, bestaat voorafgaand aan de 11 11 11  en zal doorgaan om energetisch opnieuw te configureren wat gebaseerd is op de directe samenwerking van het bewustzijn in de tijd en ruimte die daarop ingeprent zijn.
Jullie hebben grote onbegrensde en onaangesproken goddelijke kracht, om samen in het in de heilige matrix te verenigen, het lichtgebied bewustzijn. Je gids is via je aangeboren intuïtieve inlevende besef en telepathische bekwaamheden. Kom uit het hartcentrum of hogere hart, en vermeng in het lichtbewustzijn met andere wezens in de plaats van de hogere bron van je ziel. Dit lichtbewustzijn bestaat binnenin iedere cel van je lichaam waar je intapt op en online komt uit naam van de goddelijke heilige Krachtige Vrede! Vrede is een waarachtige kracht die jullie zullen gaan kennen als een schitterend en wonderbaarlijk resonantiegebied dat een deel is van jullie, de mensheid en de Opperste Schepper. 333

Ja, het is waar, jullie kunnen de wereld veranderen. Door de Moeder frequentie met Gaia, en niet tegen te zijn wat toeschijnt het tegengestelde te zijn van pijn en afscheiding, en je goddelijke wil te gebruiken om het resonantie gebied dat jullie omlaag zou brengen in/naar de lagere dichtheid te verenigen en te omzeilen. Wat vereist is, is om de hogere goddelijke matrix online en beschikbaar te hebben zodat het gebied zich vast kan houden aan het hogere bewustzijn en de resonantie voor heilige technologieën die eenheid, de Wet van Eén en Vrede dienen. 13
Sterrenzaad, Lichtdrager en engelachtige, jullie hadden deze bekwaamheden in de tijd van Atlantis en Lemuria en vanuit het hogere dimensionale en andere planetaire systemen waar jullie vandaan kwamen.
Het zal niet de hele wereld nemen om te ontwaken om dit te weten en te  snappen. Kijk naar de geschiedenis van de mensheid en wie de wereld veranderd heeft voor een betere en verlichte plaats. Jullie zijn velen en zijn met een reden over de gehele wereld heen om de ankers te zijn van de Goddelijke Bron Licht Vrede! Jullie stemden ermee in om naar de Aarde te komen tijdens deze ongeëvenaarde evolutionaire tijden om een ontwaakte Sterrenzaad Ambassadeur van vrede, Waarheid en Licht te zijn. Jullie zijn nu wakker, Sterrenzaad, en synchroniseren in de gebieden van het Licht! 33
Wij werken samen met onze Galactische Sterren Familie en de Elohim voor een zeer speciaal project voor de 11:11 2015 voor de Universele Galactische Sterrenzaad ET Vrede Alliantie. Dit ijken werd door jullie de Sterrenzaad lichtwerker ingesteld voorafgaand aan jullie incarnatie in het Goddelijke Plan met de Galactische Strijdkrachten van het Licht. 444
Wanneer: Op de 11:11 2015 om 11:00 uur en elk gewenst moment van die dag, waar het ook is dat je bent op de wereld, en verkondig, “Ik sluit mijn Hart en Wezen aan, aan het 11:11 Hart Vrede Portaal.”
Waar: Het Hart Matrix Portaal ( ook bekend als de “Goddelijke Heilige Matrix”).
11:11 Universeel Gebed voor Vrede
IK BEN DIE IK BEN terwijl de Goddelijke Bron door mij heen gaat om in UNIVERSELE VREDE te staan en te zijn.
Ik ben naar de Aarde gekomen om jullie te zien - mijn Broeders, mijn Zusters, alle kleuren, alle gezindheden, als Eén Geliefde Familie van de Mensheid.
Wij komen vanuit Eén Bron, Eén Licht, staande op Eén Planeet, terwijl we samen de Ene Adem van het Leven ademen.
Ik reik mijn hart en hand naar jullie uit, mijn Geliefde Familie van de Mensheid. Ik kies om uit te lijnen, om te verenigen, om een Instrument van Vrede te zijn terwijl we onze Galactische Broeders en Zusters, ieder Universeel Wezen van Waarheid en Licht voort roepen.
Via één Goddelijk Hart en Goddelijke Geest, met de Legioenen van Liefde en Licht, en met alle Wezens overal, roepen wij UNIVERSELE VREDE voort om binnenin ons te zegevieren, op de Aarde, in de Hemelen, in de Kosmos - Vrede zonder einde, NU!
En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Language of Light vocal sound transmissions by Shekina Rose of www.shekinaspeaks.com - http://shekinaspeaks.com/index.html Permission is granted to copy and redistribute this article and videos on the condition that the URL www.shekinaspeaks.com is included as the resource and that it is distributed freely and on a non-commercial basis. E-mail: shekina444@yahoo.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten