maandag, november 16, 2015

Sandra Walter - Helder Besef: Gemak en Gratie - 15 November 2015


Sandra Walter
Helder Besef: Gemak en Gratie
15 November 2015
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
De ervaring van de vermengende opeenvolgingen in dit Nieuwe Licht intensiveren, specifiek tijdens de Toegangspoort passages. November 16-18 en 23-28 zijn onze Poortopzichter focus; sluit je bij ons aan met een open hart en duidelijke intenties voor meer Licht, Liefde en Vrede.
De Hogere rijken merkten op dat iets unieks zou gebeuren op de 13de. Zoals met al deze datums en instromingen, blijf ik eenvoudig door wat zich ontvouwt wanneer het hogere vibrationale Licht binnenkomt. Ik voel dat de reactie van de Licht Stam, op het laatste wereldwijde geweld, een Verschuiving in het hogere vibrationale collectieve bewustzijn aangeeft. Negatieve progamma’s hebben hun invloed verloren op de Hoge-Vibratie Stam, en het grotere collectief reflecteert dit. Goddelijke neutraliteit gaat over het neutraliseren van het effect van de illusie op ons bewustzijn, zowel persoonlijk als wereldwijd. Met die vaardigheid in het hart, intensiveert de externe expressie van Liefde, en wordt de nieuwe norm. Liefde is aan het uitbreiden, ondanks de mindere agenda’s. Het Fotonisch Licht en de Verschuiving verzekeren dat wij krijgen wat er ook nodig is om ons collectief in onze harten te bewegen, om onszelf als het collectief te bekrachtigen. Sommigen halen uit zoals in de hoek gedreven wilde katten, naar de grens geduwt door het dreigende Licht wat hun uitsterven belooft. Sommigen roepen voort het nieuwe paradigma met hun acties, woorden, hart en energie gebieden. Het test het geloof en het geduld van vele Meesters om tegelijkertijd te weten, waar te nemen, weg te wijzen en deel te nemen aan de versnelling.

Wij bidden voor al diegenen die de opruiming en de ontgiftende effecten van de loslating van de 3D ondersteuning voelen. Psychologische verstoringen en oordelen worden versterkt, specifiek sinds de ondersteuning voor het hercreëren van de 3D in September ontbond. Het af-vallen is tastbaar; de oude her-gecreëerde werkelijkheid viel tamelijk plotseling voor velen weg. Dat deel van jou is hier eenvoudigweg niet langer meer, noch kan je het hercreëren zonder emotioneel, psychologisch, of fysiek ongemak te veroorzaken.
Voor anderen, is het een domino effect sinds September; de één na de ander ervaart de Licht Stam, de vibrationale mismatch, wanneer geprobeerd wordt om te hercreëren wat zij waren of wat zij deden. Het hogere Licht neemt het over wanneer het bewust binnen verwelkomt wordt, en het brandt vrij snel door deze lagere niveaus heen. Wij leren een heldere ervaring van de multidimensionaliteit; capabel van besef vast te houden in vele dimensies tegelijkertijd. Het neemt minder energie om hier en daar te zijn. Dit te integreren is onze grootste uitdaging in de Herrijzenis. Er is overduidelijk een behoefte voor de belichaming om NU te gebeuren, wat aangeeft dat wij op schema zijn voor de grotere wereldwijde Verschuivingen. Merk op hoe kalm en accepterend wij zijn met dit nieuwe niveau van Licht. Is het bizar? Natuurlijk. Zij wij er sowieso mee oké? Ja.
Wij houden stevig vast in deze ontvouwing en verhogen onze focus aangaande verder te reiken doorheen 2016; een grote order wanneer wij ons zo transcendent voelen. Het voelt zoals te verdwijnen, omdat het lagere Zelf aan het wegvallen is. Laat een ieder diens unieke doel en expressie dienen, openlijk en met dankbaarheid. Wij zijn capabel van zoveel meer Gechristend Licht vast te houden, geliefden. Het maximale Licht dat jullie nu voelen wordt het minimum in een paar maanden van de lineaire tijd. Zorg ervoor om feest te vieren en dienovereenkomstig te integreren. Wij zijn iedereen die beschikbaar is nodig om gebalanceerd, neutraal te zijn en als buizen te dienen.
Ik zal de tweede helft van het Herrijzenis artikel later in de week posten. Zoveel is er aan het ontvouwen met deze fase. Ik eer allen die dit huwelijk van het Hogere en Lagere Zelf met gemak en gratie omhelzen.
Zegeningen aan deze heilige inspanning van de Ascentie. Alles is ongelooflijk goed.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2015 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten