donderdag, november 26, 2015

Hilarion - De Aarde Is het Thuis van de Mensheid, er Is Geen Ander Thuis - November 22-29, 2015Hilarion
De Aarde Is het Thuis van de Mensheid, er Is Geen Ander Thuis
November 22-29, 2015
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
Heel veel Lichtwerkers vinden het moeilijk om hun focus van het drama af te houden dat plaatsvindt in de nieuwsberichten, en dit houdt hen op een plaats van knechtschap wat betreft de externe gebeurtenissen. Het is belangrijk om een intentie in te stellen die jullie in feite in jullie dagelijkse leven helpt in plaats van de energieën die door de wereld heengaan in deze tijd toe te staan jullie nadelig te beïnvloeden. Blijf standvastig, Dierbaren, en raak niet afgeleid van jullie pad van Licht. Houd vertrouwen/geloof en hoop altijd brandend in jullie harten, vertrouw en geloof dat de meerderheid van de mensen in de wereld goedheid in hun harten bezitten en alleen de wens hebben dat vrede en harmonie zegevieren.   
Herinner je buur voor het goede dat zij gedaan hebben, voor jou. Lijn je uit aangaande de hogere versie van jezelf en iedereen om je heen. Laat je liefde en vriendelijkheid hun dag zegenen en beter maken. Extravagante gebaren zijn niet nodig om iemands hart op diens gemak te stellen. Een eenvoudige glimlach of begroeting is soms meer waard dan wat dan ook dat je zou kunnen geven. In diepe kracht, inlevingsvermogen en mededogen, ben het voorbeeld van wat je wenst te zien in de wereld. Laat er in je wezen geen plaats voor cynisme en sarcasme, oude oordelen en het zoeken naar wraak zijn, want deze vereeuwigen slechts de karmische cyclussen van het menselijke ras en voegen niets van waarde toe of verbeteren het leven van een persoon op geen enkele manier.

Het is zeer belangrijk aan iedere dag waarde toe te voegen. Plaats je energieën waar zij het meeste goede zullen doen voor de grootste hoeveelheid van mensen. Kijk vaak binnenin als zijnde je wegwijzer voor de beste richting voor jou om te volgen. Breng tijd buitenshuis door wanneer het mogelijk is en hef je gezicht naar de zon omhoog om diens goedgunstige stralen en warmte te ontvangen. Laat eenvoudigheid jouw uitoefening zijn, want dit staat toe voor een rustige geest binnen en een diepe gecentreerdheid en verbinding aan de Bron om jouw persoonlijke ervaring te zijn. De eenvoudige waarheid van je wezen is dat jij alles bent dat Liefde is. Jij alleen bezit deze kracht en kan het ten gunste van zelf en anderen om jou heen gebruiken. Wanneer velen van jullie bijeenkomen, kan die kracht van Liefde wonderen creëren.
De wereld gaat door te verschuiven en het is een plicht die op elk en iedereen van jullie rust om alles dat nog steeds binnenin jullie leeft dat niet is wie jullie werkelijk zijn los te laten. Ben er klaar mee, Geliefden, want er is veel dat eraan komt dat iedereen naar een andere manier van zijn/bestaan zal verhuizen, een andere manier van dat wat nodig en vereist is te manifesteren. Wat je in het huidige moment doet is wat je toekomst creëert. Maak dat het iets is dat prachtig is! Sta de beweging van het universele stromen toe om binnenin je plaats te vinden en vaar uit naar een eerder onbekend land, het mag eerst ongemakkelijk zijn maar zoals met al het nieuwe, zal het beginnen te settelen.
De Aarde is het thuis van de mensheid, er is geen ander thuis. Houd van jullie thuis, zorg ervoor en het zal voor jullie zorgen. Houd jullie symbiotische relatie met jullie planeet in ere in een nooit eindigend geven en ontvangen. Hierin is evenwicht. Vele dingen zijn nu in voltooiing en de weg voor jullie wenkt.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten