donderdag, november 12, 2015

De Ster Ouderen willen Jullie een Vraag Stellen - Jullie Tijd Is NU - 11 November 2015 / Aluna Joy


De Ster Ouderen willen Jullie een Vraag Stellen
Jullie Tijd Is NU
11 November 2015 / Aluna Joy
Wij worden steeds nieuwsgieriger over dat jullie belangrijkheid plaatsen op datums en tijden die geen deel uitmaken van jullie normale en natuurlijke ritmes. Normale ritmes in jullie menselijke ruimtepak zijn deze: de opkomende en ondergaande Zon, de Maan cyclussen, de 4 seizoenen, jullie Zonnejaar, grotere cyclussen zoals de voortgang van de Equinoxen, en een kosmische cyclus die imiteert doorheen de natuur en de kosmos (Eentje zijnde de Maya kalender - Tzolk’in). En voor een mens, zijn jullie persoonlijke normale ritmes jullie geboortedatum, vele planetaire terugkeren en jullie 52ste en 104ste jaar vuur ceremonie tijden. Deze zijn slechts een paar van de echte natuurlijke tijden die onmiskenbaar duidelijk en bewijsbaar zijn in jullie universum, in de natuur en in jullie menselijke evolutie.
De Gregoriaanse kalender werd gecreëerd om de mensheid uit synchroniciteit met de natuurlijke tijd te gooien. Dus waarom geloven jullie dat 11-11 of wat voor ander nummer dan ook belangrijk is? De 24 uur klok werd ook gecreëerd om de mensen in het gareel te houden, op tijd, en zelfs gecontroleerd en geknecht. Slechts een paar oorspronkelijke culturen (inheems) leven nog steeds met de natuurlijke tijd (Indiase tijd)
Dus wij zijn nieuwsgierig, waarom denken jullie dat welke gegeven Gregoriaanse datum of digitale klok tijd meer krachtig is dan elk en ieder moment in jullie levens? Wij zijn bezorgd dat jullie enorme grote secties van jullie levens weggooien, ondertussen wachtend en uitkijkend naar een speciale datum of tijd? Deze tijden, die jullie belangrijk maken, zijn bedacht en niet gebaseerd op de natuurlijke tijd of de natuur zelf. Iedere hartslag en iedere ademteug die jullie nemen is net zo belangrijk als de laatste en de eerste, en degene die jullie vervolgens nemen. Wij begrijpen niet waarom jullie wachten op het volgende vermeende belangrijke moment wanneer het moment waar jullie in zijn net zo krachtig is en een levensveranderaar zou kunnen zijn. Jullie roepen om hulp en vragen om in vrijheid gesteld te worden, maar jullie zetten jezelf gevangen met jullie vrije wil om valse tijden en datums te kiezen.
Wanneer jullie 11-11 (of 12-12, enz…) opmerken, betekent het in dat moment niet dat jullie door engelen, of bewakers bekeken worden of een goddelijke synchroniciteit hebben. Jullie worden overzien door jullie engelen en bewakers iedere enkelvoudige milliseconde van de dag. Als jullie 11-11 op jullie digitale klok zien herinnert dit jullie hieraan, en missen jullie het onbegrensde potentieel van de andere 1,339 minuten in jullie zeer heilige en kostbare dag! Elk moment heeft het potentieel om een goddelijke synchroniciteit te manifesteren als jullie het gewoon de erkenning en aandacht gaven welke het verdient.

Slechts omdat wij dit meedelen op 11-11 maakt onze boodschap niet meer of minder krachtig. Jullie vele georganiseerde wereldwijde meditaties, welke goddelijke, gezegende evenementen zijn, en welzeker jullie wereld positief beïnvloeden, zijn alleen krachtig omdat grote aantallen van mensen aangemoedigd zijn om bijeen te komen op een gesynchroniseerd tijdstip. Wanneer twee of meer bijeengekomen zijn, BEN IK daar! De IK BEN is jullie goddelijke en hoogste aanwezigheid. Voel je de kracht omdat de vele mensen, die zich bij je aangesloten hebben, jouw enkelvoudige energie duizendmaal vermenigvuldigd hebben. Dit is een onmiskenbare wereld veranderende kracht. Dus zijn wij nieuwsgierig, waarom denken jullie zo weinig over jullie goddelijke kracht, zodat jullie het gevoel hebben dat jullie jezelf uit moeten lijnen met een valse Gregoriaanse dag of valse digitale tijd? Hebben jullie het gevoel dat deze onnatuurlijke tijden jullie inspanningen krachtiger zouden maken? Jullie geven jullie kracht weg aan valse tijden.
Als jullie kiezen om een speciaal tijdstip te gebruiken voor wereldwijde evenementen, vragen wij ons af waarom jullie niet jullie natuurlijke tijdstippen gebruiken. Jullie inspanningen zouden aanzienlijk verbeterd kunnen worden door het universum als jullie evenementen planden op natuurlijke tijdstippen en intersecties zoals Equinoxen en Zonnewendes, enzovoorts … Maar wij willen weer zeer duidelijk zijn … ieder moment is net zo krachtig als ieder ander moment, en wanneer twee of meer als één bijeenkomen, verenigd in Liefde, is dat een niet tegen te houden Licht en kracht dat de wereld zal veranderen.
Wij voelen dat al deze aandacht op valse tijdstippen een symptoom is dat jullie NOG STEEDS niet waarlijk geloven in jullie goddelijke kracht als een levende meester en menselijk wezen. Dus vragen wij vandaag aan jullie om te beseffen dat elk en ieder moment die jullie in deze incarnatie hebben compleet krachtig is en waar niet overheen gekeken moet worden.
Nogmaals … Elk en ieder moment van jullie leven wordt goddelijk begeleid door jullie hogere aanwezigheid. Wij vragen jullie om jullie afhankelijkheid aangaande wat voor vals tijdstip dan ook weg te gooien, en in jullie goddelijke en liefdevolle God aanwezigheid te geloven op ieder moment in iedere dag. Willen jullie in vrijheid gesteld, verlicht worden en overvloedig zijn? Verspil dan geen moment. Iedere harteklop en iedere ademteug die jullie nemen is jullie goddelijke en krachtige tijd om een verlichte wereld te creëren.
Wij zien jullie buitengewone, wilde en goddelijke potentieel. Wij houden ruimte voor jullie vast om dit potentieel te beseffen. Wij geloven waarlijk in jullie als jullie voorouders en sterren familie. Nu alles dat er over is om gedaan te worden is voor jullie om ook volledig in jullie zelf te geloven!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 1995-2015 Aluna Joy Yaxkin  - www.AlunaJoy.com  We are happy to give permission to share this message as long as this message remains complete, un-edited and shared freely.

1 opmerking:

 1. Lieve Ster Ouderen, ik wil graag antwoorden.
  Het was in mijn leven overduidelijk dat ik in de weken voor 11:11 ... abnormaal veel keren 11:11 heb opgemerkt, (en nee, ik keek niet speciaal meer naar de klok)... Dat ik dan precies (door een kleine impuls) op de klok moest kijken, werd door mij GEVOELD als een liefdevol teken van het Universum, een teken dat mijn intenties en doelen gauw zouden gemanifesteerd worden. Net zoals de serie heldere dromen die ik kreeg enkele weken voor 11:11. (Ik kreeg in een heldere droom een massa gouden juwelen van mijn overleden vriendin, waaronder een mooie goeden gordel=een zeer goed teken!).
  Het gaat hier om signalen, om liefdevolle steun van wezens uit de Eenheid, omdat onze innerlijke zintuigen nog niet helemaal ontwikkeld zijn.
  Wij putten er moed uit, en alle hulp van onze familie in de Eenheid is echt HEEL welkom!
  Ik stel voor dat Jullie, de Ster Ouderen, het eens aan de 'Energieën' vragen die wij als Aartsengelen zien, en die ook verschijnen als Aartsengelen, net omdàt we ze zo kunnen herkennen.. ze zouden zich ook kunnen tonen als Licht... maar daarmee weten wij niet dat het om een engel gaat he? Met grote mooie vleugels gaat dat al een stuk beter... is het illusie? Ja, maar daar spelen wij hier mee, toch?
  De Aartsengelen weten dat we alle steun kunnen gebruiken hier op Aarde, en dat het zeker niet nodig is om ons steun af te pakken...
  De Lichtstam weet wel dat het tijdstip zelf niet belangrijk is, want door de uurwissel is 11:11 sowieso niet 11:11.
  Het is numerologisch te bekijken: God is wiskundig van aard, en het Universum gebruikt deze getallen om ons iets te zeggen: 1 = een sterke creatieve impuls wordt gegeven, zet nu je intentie heel bewust neer, want je zal ze manifesteren in het volgende jaar...
  Het gaat om collectieve focus op het scheppen van het Nieuwe, mèt de steun van o.a. de engelachtige dimensies, het 'elan' dat we samen nemen op zo'n moment... met succes mag ik zeggen, want er is in mijn leven een duidelijk verschil te bemerken, en het is begonnen net na 11:11... We zijn aan het spelen met illusie... tot we in de Eenheid zijn, en sommige trucs worden ten goede aangewend. Liefs, Emelle de rebelle... ;)

  BeantwoordenVerwijderen