woensdag, oktober 14, 2015

Sandra Walter - Het Zonne Licht Worden: Toegangspoort Verblinding - 13 Oktober 2015


Sandra Walter
Het Zonne Licht Worden: Toegangspoort Verblinding
13 Oktober 2015
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Poorten zijn wijd open voor de 14-18 Oktober invoer. Vingerwijzing; de Zon signaleert en een grote ZONNEvlek verschijning over de rand. Laten we ons openen om een volgende versterking te ontvangen, zo goed als we kunnen in deze moderne Wederopstandingfase. Eer het doorheen jullie unieke expressie, Geliefden. Niets is drukte zoals gewoonlijk voor de Hoge-Trilling Stam.
Neem notitie van het verschil in Licht, sensaties, en integratie sinds de laatste passage. Wij scheerden een paar extra lagen weg van de magnetosfeer, ook bekend als de sluiers, welke ons Ascentieproces beïnvloeden. We hadden verscheidene dagen van elektronenstroom over de 10.5, hetgeen letterlijk meer Licht in de cellen creëert. Echter, laat ons notitie nemen: Hebben jullie de sterke uitbreidende sensaties opgemerkt die overbleven, zelfs met de dip? Zo ja, zijn jullie Gouden, Geliefden; de dimensies overbruggend en het Licht stabiel vasthoudend in zowel spirit als de vorm.
Dit is voor mij opwindend, omdat het laat zien dat de energie voor het hercreëren van de 3D en lage 4D (deze niveaus zijn technisch al weg - herinner je dit alsjeblieft terwijl we voorwaarts gaan) welke ingesteld is om te ontbinden in 2016, mogelijk vroeger dan verwacht wegvallen, wat verschuldigd is aan onze bekwaamheid - en deelname - aan de Ascentie: de bewuste keuze om ons aan te sluiten bij onze eigen Evolutie. Denk eraan, Geliefden: 3D/4D is het ding dat verdwijnt, niet wij.

Terwijl het platform voor het oude paradigma ontbindt, is het belangrijk om het nieuwe, het volgende op te bouwen. Langzaam … temper je energie niveau. Sommige dagen worden giechelend doorgebracht, bijna uit je huidkostuum vandaan trillend. Sommige worden in Dienstverlening doorgebracht, het Nieuwe Licht voort instellend in meditatie, creatie, stilheid. Sommige dagen zijn diep transformerend, openbarend en diepgaand uniek voor je pad. Sommige zijn dat allemaal, en het is aan het versnellen. Zelfs Broeders en zuSTERs die nog nooit eerder activeringen ervaren hebben komen de stop-in-je-sporen uitbreiding en plotselinge bijeffecten van de Ascentie tegen. Het is niet van belang als jij je gegidst voelt om een niveau omhoog te gaan naar iets nieuws, of te dienen in je huidige rol. Sommige mensen blijven op de Ascentie trap die zij bouwden en helpen vanaf daar, sommigen gaan door het volgende niveau te creëren. Alle vaardigheden zijn gewaardeerd; houd in ere wat zich in het Nu presenteert.
Poortopzichters hebben zich diepgaand in dienstverlening druk bezet gehouden, op z’n minst gezegd. Bijgevolg, kijk ik naar het samenstellen van de Intel notities … langzaam … terwijl ik in deze dromerige transformatie uitbreid. Ik heb welzeker het gevoel dat deze nieuwe paradigma Wederopstandingfase op de één of andere manier gedocumenteerd moet worden, als onderdeel van het nalatenschap werk. Het meeste ervan trotseert iedere omschrijving, wat het waarom is dat zo velen van ons tranen van dankbaarheid en her/erkenning plengden met de laatste Verbindingsoproep. Denk eraan dat al onze gedachten, woorden en gefundeerde acties andere werelden helpen, alsook de onze. Het is op het moment uitdagend om bij het toetsenbord te gaan zitten. Laat ons niet verwachten dat er ook maar iets hetzelfde is; dat is het voor velen van ons niet.
Bijgevolg, word opgemerkt dat velen in niveau omhoog gingen in/naar de melancholische fase met de huidige energieën. Deze 3-delige serie van Hoe je Verstand te Verliezen zonder je Verstand te Verliezen, van eerder dit jaar, mag helpen terwijl ik ergens anders bij betrokken ben. Ik Houd van Jullie, Ik Zegen Jullie, Ik Bedank Jullie.
In Liefde, Licht en Dienstverlening,
Sandra

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2015 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

6 opmerkingen:

 1. Hallo Cobie,
  Ik heb toch nog een vraag, na het vraag en antwoorden gesprek wat we hebben gehad bij het artikel over de undines. Je zei in je laatste antwoord: '' Er zullen geascendeerde meesters incarneren of met hun incarnatie gaan versmelten, '' Wat bedoel je hier precies mee? En weet je ook al hoe het samensmelten van sommige opgevaren meesters gaat gebeuren?

  Groetjes,

  Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sommige geascendeerde meesters zijn al hier op Aarde, en sommige hebben een incarnatie op Aarde, waar zij het Hogere Zelf van zijn. En als de tijd daar is, zullen zij gaan versmelten/verweven met hun incarnatie en zullen uiteindelijk volledig 'doorkomen'. Het versmelten op zich, kan verschillend zijn en kan in zoverre moeilijk omschreven worden als zijnde van dit en dat of dat gaat er gebeuren, of zal je gaan ervaren. Dat is voor een ieder weer anders.

   Verwijderen
 2. En wat bedoel je met ''Doorkomen''?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, als jij bijvoorbeeld bedoeld bent om met je Hogere Zelf te versmelten, zal zij zich vermengen met jouw lichaam maar ook met jou. Dus jij wordt haar en zij wordt jij. Want jij bent je Hogere Zelf. Je moet dat niet zien als dat je wordt 'uitgepoetst', helemaal niet. Maar het woord zegt het al, je versmelt met elkaar.

   Het stukje dat jouw HZ uitgestuurd heeft naar de Aarde om te incarneren, jij - de ziel, keert weer bij haar terug. Je mag dus welgevoeglijk aannemen dat, als je voorbestemd bent om met je HZ te versmelten, er een soort van onderwijzende taak op je ligt te wachten in de naaste of iets verder weg liggende toekomst.

   Verwijderen
 3. En heeft je hogere zelf ook een fysieke verschijningsvorm? Als je eenmaal met je hogere zelf versmolten bent, kun je dan de vorm/ het uiterlijk van je hogere zelf aannemen?

  BeantwoordenVerwijderen