woensdag, oktober 07, 2015

Sandra Walter - Ascentie Pad Video: Waarheid en Onderscheidingsvermogen - 5 Oktober 2015Sandra Walter
Ascentie Pad Video: Waarheid en Onderscheidingsvermogen
5 Oktober 2015

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Aangaande de voltooiing van het twee-jarige Equinox-Verduistering project, ervaren nu veel meer Mensen op het pad Vermenging Sequenties; de verheffing, gelukzaligheid, vloeibaar LiefdesLicht, en op-weg-gaan-we-naar-5D sensaties van de Ascentie kolom activering (versmelting met het Hogere Zelf). Hoewel de hoge vibratie de richting is om te focussen op de belichaming terwijl dit versnelt, reiken wij uit naar diegenen die zich verloren mogen voelen terwijl het collectief over-de-top Ascentie staten ervaart.
Ik scande door sommige van mijn klas video’s en voelde dat deze specifieke selectie behulpzaam zou zijn voor de mensen die zich naast het spoor of afgeleid mogen voelen door de verhoging in het Licht, hetgeen zeer stimulerend kan zijn op de lagere niveaus (geestelijk, ego, emoties).
Nu is de tijd om te beseffen dat het glas nooit half-leeg was, het is altijd vol geweest. Het is een perfect moment voor allen om het onderscheidingsvermogen en de neutraliteit uit te oefenen terwijl wij in/naar de versnelling gaan; hopelijk zal het ondersteunen.
Merk alsjeblieft op: Dit is het eerste en eenmalige YouTube delen van de Ascentie Pad klas video’s. Het is niet mijn bedoeling om wie dan ook te kwetsen die betaald heeft om aan de klas deel te nemen door deze korte clip hier te delen. Ik houd jullie ondersteuning van mijn werk en investering in onze reis diepgaand in ere.


In Liefde, Licht en Dienstverlening,
Sandra

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2015 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten