zondag, oktober 25, 2015

Mike Quinsey - “Alles Verandert” - 25 Oktober 2015Mike Quinsey
“Alles Verandert”
25 Oktober 2015

Hi Vrienden,
          Ik heb besloten dat ik niet doorga met het channelen, de laatste tijd ben ik niet gelukkig of tevreden geweest met mijn boodschappen. Ik kan hen alleen afmeten aan hoe de dingen waren voordat ik mijn hersenbloeding had, en zij werken niet zo soepel als ik graag zou willen. Toen ik weer van start ging was ik verheugd met de manier waarop ik erin terug geraakte, maar het is de laatste tijd weggezakt.       
         Ik moet jullie bedanken voor jullie grote ondersteuning gedurende de jaren, en zonder jullie en vele anderen zouden de boodschappen niet zoveel mensen bereikt hebben en niet zo ver en breed gegaan zijn. Ik heb genoten er deel van uit te maken en had enige wonderbaarlijke tijden, niet het laatst van alles mijn bezoek aan Sedona, waar ik zoveel geweldige mensen ontmoette inclusief sommigen van jullie. Dank je wel aan een prachtige groep van mensen.
          Mensen zijn zo genereus geweest toen ik computer problemen had, en wat een prachtige mensen waar ik mee gewerkt heb. Ik besef dat Spirit het allemaal opgezet heeft maar desalniettemin verwonder ik me over hoe jullie allemaal samenkwamen. Ik geloof dat er 28 landen waren die de SaLuSa boodschappen ontvingen, en ik vind dat ongelooflijk verbazingwekkend.

          Voor wie dan ook die naar een gelijkaardige bron van boodschappen op zoek is, daar is tot mijn weten alleen de ene website, en dat is Sheldan Nidle’s welke sterk aanbevolen wordt, het is zeer professioneel  opgezet en een mijn van informatie. Ga naar: http://www.paoweb.com/subscribe.
          Ik hoop met mijn “pensioen” nog steeds bruikbare dingen om te doen te vinden, en ongetwijfeld zal er iets langs komen zodat ik in staat zou kunnen zijn om met sommigen van jullie in contact te blijven. Zoals ze zeggen, alle goede dingen moeten tot een einde komen, maar ik zou graag willen denken dat heel veel mensen hun voordeel opgedaan hebben met van wat zij geleerd hebben.
          In Liefde en Licht.
           Mike Quinsey


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten