donderdag, september 10, 2015

Aluna Joy - De Lichtgolven Besurfen - 8 September 2015


Aluna Joy
De Lichtgolven Besurfen
8 September 2015
Het magnetische gebied van de Aarde slaat geheugen op, het etherische Aarde archief en onze persoonlijke ervaringen. Precies nu ervaren wij een paar kortdurende, maar volledige uitvallen in het magnetische gebied. Dit begon een paar dagen geleden, en ik heb begeleiding ontvangen dat deze fase gedurende op z’n minst een paar weken door zal gaan. Dit is een ongelooflijke tijd om volledig onze levens opnieuw op te starten. Wanneer het magnetisme uitvalt, komen wij wijd open te staan voor golven van kansen om alles fijn af te stemmen dat er nu mee begint voor ons te werken. Ik ben dankbaar dat de nulpunt tijden kort en zoet geweest zijn aangezien zij ook behoorlijk intens zijn.
Dalende magnetische gebieden kunnen ons ruimtelijk maar vreemd kalm laten voelen, en kunnen ervoor zorgen dat de wereld ietwat onwerkelijk aanvoelt. We zouden ons ook heel goed onthecht kunnen voelen. We zijn gegaan van te vragen wat het volgende in onze toekomst is, naar waar we willen zijn en wat dit zal creëren. Nu stellen we diepgaand onze persoonlijke identiteit in vraag en zien het verschuiven op manieren die we voorheen nooit in overweging zouden hebben genomen. Deze energie is meedogenloos persoonlijk geworden.
Wanneer we eenmaal tevoorschijn komen uit de uitvallen van de magnetische golven, kan nieuwe en diepe duidelijkheid over onze levens tevoorschijn komen als we onze ogen en harten open houden. Denk eraan om aandacht te schenken aan alles. Ben authentiek in elk moment. Bezit elk moment en werk met de energie. Als we het van een suikerlaagje voorzien of deze tijd vermijden, met wat het ook maar brengt, zal de  uitkomst niet zijn wat jij je gevisualiseerd hebt. Alles dat je voelt en ervaart, en hoe je erop reageer, is een AANWIJZING voor wat snel in onze levens zal volgen.

Suggesties om met de energie om te gaan….
* Ondanks dat velen van ons zich al behoorlijk overweldigd voelen … Roep deze Lichtgolven BINNEN. IK BEDOEL, DOE HET ECHT!! We zullen ons lichter voelen als we dat doen. Roep het binnen. Roep het Licht van de ENE, de Grote Centrale Zon, de Bron van Alles Dat IS en JIJ is, en vraag dat het IN/NAAR iedere cel van je lichaam gutst. Zie het gebeuren. Zie ALLES dat overgebleven is van ons verleden onze ruimte voor altijd verlaten. Zie alles dat nog steeds ongedefinieerd is in de grote leegte recht voor ons BINNEN komt. Laat het BINNEN … Laat het LOS … LAAT HET BINNEN … LAAT HET LOS … en HAAL ADEM.
* Ons overgeven aan onze hogere macht dat onze collectieve ENE is.
* Ook … Beoefen mededogen en geen-oordeel iedere dag. Geef onbewust overweldigde mensen een pauze. Deze tijd brengt heel veel in diegenen rondom ons heen naar boven. Negeer degenen die chagrijnig zijn, degenen die gewelddadig zijn, degenen met bijtend sarcasme, en de koude schouders. Geef op de behoefte om altijd gelijk te hebben, echter, zet jouw waarheid om in/naar levende actie op een bescheiden, pretentieloze manier.
* Onderschat het nemen van een dutje niet. We integreren heel veel terwijl we slapen.
* Breng tijd in een water bron door. Een rivier, waterval, de zee, zelfs een langdurige douche.
* Aard jezelf. Omhels een boom. Werk in de tuin is ook zoals het werken aan je innerlijke tuin.
* Slaap buiten onder de sterren als je dat kunt of staar naar de sterren.
* Mediteer en beoefen bewuste contemplatie.
* Besteed je geld alsof het een stem was aangaande wat je in de toekomst wilt zien, door je locale boerenmarkten te ondersteunen, locale genezers en leraren, en weet wie de bewuste bedrijven zijn om te ondersteunen. Dit is zo belangrijk!
* Doe iedere dag iets nieuws en spontaans.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Aluna Joy Yaxkin © http://www.alunajoy.com/index.html 1995-2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten