zondag, augustus 16, 2015

Het Tijdperk van LIEFDE is Bezig Uit te Komen - 15 Augustus 2015 / Lisa Gawlas


Het Tijdperk van LIEFDE is Bezig Uit te Komen
15 Augustus 2015 / Lisa Gawlas 
 
Wel, wel, wel, hier zijn we!! Deze mysterieuze, membraan gevulde 15de van augustus van een datumgrens. En precies zoals iedere enkelvoudige belangrijke/grote gebeurtenis op het veld, nam mijn allerlaatste afspraak me naar Nieuw Zeeland, waarvoor is zo dankbaar ben, en aldus besloot om achterwaarts te beginnen vandaag, omdat hij me precies liet ziet waar vandaag helemaal over gaat!
Laat mij beginnen door jullie het meest bescheiden plaatje te brengen dat ik deze ochtend creëerde om samen te gaan met ons verbazingwekkende moment in de tijd!!
 
Nu, in overweging nemend dat ik 6 lezingen had gisteren en alleen in staat geweest was voor één en voor één persoon om te lezen aan deze kant van mijn punt van de dag, was ik niet zeker of ik wel of niet voor hem zou kunnen zien, maar man oh man, ik hoopte er welzeker op!! Nieuw Zeeland was al in onze datumgrens van morgen, wat betekent dat het in zijn wereld al 15 Augustus was en ik wilde die aanblik/dat inzicht krijgen van wat er aan het gebeuren is. En daar was hij, helemaal in zijn nogal grote honing gekleurde, rubberachtige ei-heid. Ondersteboven zoals ook dit. Aan het bovenzijde gedeelte waren drie doorgaande bliksemschichten die insloegen in een constant snel vuur aan de boven-voorzijde positie. De elektriciteit verspreidde zich helemaal over zijn ei membraan ding heen.
Laat het me jullie vertellen, ik stond op het punt om in mijn broek te plassen van opwinding!! Ik wist dat hij op was komen dagen om ons te laten zien waar dit moment helemaal over gaat. Een Universele boodschap!! Het weerlicht dat zijn rubberen ei zapte, het omringde, en doorheen het volledige membraan bewoog veroorzaakte het elektrisch om momenteel alle nieuwe codes en blauwdrukken tot actie aan te zetten om online te komen. Terwijl alle elektriciteit het membraan omwikkeld had dat hem omringde, beginnen plotseling stukken van het membraan eraf te vallen, raken de grond en worden in de grond geabsorbeerd. Zijn team zei dat dit de energie binnenin de Aarde aansteekt om deze nieuwe paden te verzekeren, en de verbindingen die hij voor deze fase van nieuwe incarnatie op een rij gezet had raken bedraad in het magnetische gebied van zijn leven.  

Zijn team verzekerde ook dat ik me er bewust van was dat zij me een snelle voorwaarts gaven, een idee van tijd-verloop van wat er gebeurt tijdens deze verbazingwekkende gebeurtenis die wij allemaal ondergaan. Dus toen de voorzijde van zijn rubberachtige schelp nu in de grond zelf geabsorbeerd was, kon ik zien wat zijn Team zei dat bindweefsel representeert, dat membraan dat onze spiergroepen in ons lichaam omringt om hen bij elkaar te houden. Hetzelfde is aan het gebeuren in de groepen van mensen/plaatsen/gebeurtenissen die wij zullen ervaren als we voorwaarts gaan. Dit bindweefselachtige membraan zal de gehele dag ook doorbrengen, waar wij aan denken als de 16de, met het aansteken van de luchtgolven van de magnetische vibratie.
Dit begon me in feite te helpen iets te begrijpen dat ik echt gemist had in de laatste paar dagen van de lezingen. Iedereen waarvoor ik aan het zien was in de laatste paar dagen, daar kon ik het energiesysteem van hun ziel en gebied van zien dat zichzelf op de 15de presenteerde, hoewel ik geen enkel detail kon zien voorbij de 15de, begon het gebied iets zeer vreemds te presenteren. Terwijl ik mijn visie voorbij de 15de duwde, was het alsof het een U-bocht maakte en een ruimte creëerde, veel steviger op de grond dan de momenten waar in/naar aan het kijken waren, uitgelijnd met Maandag, hetgeen ik alleen besefte door dit geschenk van een man gisteren, is de 17de. Wat in de wereld was er met de 16de gebeurd?? En waarom lijkt het dat de positie van de tijdlijn zichzelf op zo een unieke manier wijzigt.
Wel, ook dit begreep ik door het Team van deze man. Wanneer we volledig reïncarneren van spirit in/naar een babylichaam, is er een beetje van (door ons waargenomen) tijd wanneer de ziel spirit verlaat en begint te verweven met het elektrische geleidingssysteem van de baby. Precies hetzelfde is er met ons aan het gebeuren, het begon een paar dagen geleden, en zal eindigen als we ontwaken op Maandag. Als we echt nadenken over wat er binnenin de moeder gebeurt tijdens de geboorte, zijn de weeën in feite elektrische stroomstoten die het membraan van de baarmoeder innemen en de baby uit het lichaam zet.
Dus door deze man, kon ik zien wat eruit zag als een baseball basis opzet aan zijn rechterzijde, in wat ik noem zijn huidige moment, alleen … representeerde het Maandag de 17de tijdgrens in onze wereld.
Het was zacht, aangenaam, en gewoon alledaags oud wit. Zijn Team zei dat dit alles is waartoe wij in staat zullen zijn om te zien totdat Maandag arriveert en alles in onze nieuwe werkelijkheid aangesloten is. Ik beschouwde zijn boodschap niet persoonlijk voor hem, maar een waar geschenk aan ons allen, ik maakte een nieuwe afspraak met hem met de diepste dankbaarheid!!!
Het meeste wat zijn Team mij zou willen laten zien over zijn aankomst tot aan die plek was:
 
Laten we dit nu ondersteunen met de enige andere persoon waartoe ik in staat was om te zien/lezen voor gisteren. Laat me vertellen dat het vreemd is wanneer ik een afspraak van 11 uur als eerste in de ochtend kan zien, alsof haar ziel informatie weefde doorheen de 3 anderen die voor haar waren. De voorbeschouwing was, drie drilboren die als gekken aan het hameren waren precies recht voor haar in een V patroon. De zilverwitte energie die naar boven kwam en uit moeder Aarde was verbijsterend. Maar dat was alles dat ik kon zien en verwarde me in feite een beetje toen ik helemaal niets ontving over de drie afspraken die voor haar waren. Ik gaf me over aan het feit dat ik nooit en te nimmer waarlijk zal begrijpen hoe ik werk of hoe ik in samenhang met wat dan ook werk!!
Dus het tijdstip van mijn wonderbaarlijke dame arriveerde eindelijk en aangezien ik drie blanke verbindingen al gehad had, was ik er niet zeker van of dit alles was dat we zouden krijgen. Ohhh nee, haar Team was expressief en informatief en was echt een voorloper op onze KiWi verrukking aan het einde van de dag!
Toen zij arriveerde en de focus wederom op deze drie drilboren was, wat alles van doen had met het neerleggen van de vibratie van haar pad omlaag en het openen van de energiesystemen om dat te verstrekken, kreeg ik plotseling te zien wie er met deze drilboren aan het werk waren. Mijn goeie God ik houd ervan wanneer het gebied enige gespierde mannen aan ons verstrekt!! Drie adonis uitziende mannen, shirten uit, verschoten jeans aan … flapperend in de wind terwijl hun handen de bovenzijde van de drilboren vasthielden. Geen van de mannen had diens voeten op de grond, in plaats daarvan vlogen zij parallel aan de grond terwijl zij werkten.
Laten we praten over hoe ongelooflijk belangrijk het goddelijke mannelijk is aangaande deze verbazingwekkende versie van onszelf. Schepper energie. We moeten dit aspect naar boven naar onze eettafel brengen op dezelfde wijze als wij het goddelijke vrouwelijke doen. De dromer (vrouwelijk) heeft de droom vrijgegeven, het is de Schepper (mannelijk) dat het allemaal naar huis naar de fysieke werkelijkheid brengt. Als je zijn aanwezigheid in het gebied reduceert, zal je altijd een droom hebben die nooit schijnt te arriveren.
Zo smakelijk en verrukkelijk als haar presentatie van deze mannen ook was voor mijn toeziende ogen, was daar een reden. Zij waren zonovergoten, brons en prachtig. Waarlijk de energie van de zon/mannelijk, die de geplante zaden in deze Nieuwe Aarde aansteken. Zij waren zonder shirt om hun sterke bekwaamheid te laten zien om het werk gedaan te krijgen, om zelfs te blijven volhouden wanneer de winden van verandering blazen. De volledige blootstelling naar de kernenergie van de Schepper levend en werkend. Niets verborgen, niets geheim.
De jeans, afgedragen en verschoten. Hij heeft hard op de achtergrond van onze levens gewerkt om ons hier te krijgen, en nu, om door te gaan in/naar de-dromen-komen-uit gebied, hij moet op de voorgrond zijn.
Toen ik keek om te zien waarom haar 3 mannen, hetgeen allemaal gaat over actie en communicatie voorwaarts bewegend, parallel aan de grond vlogen, heilige hemelen, de winden van verandering, de winden van haar verlangens bliezen hard achter haar. Aan alles dat ik kon denken vanochtend was aan Kryon wanneer hij spreekt over de winden van geboorte, hetzelfde ding hier. Maar er zijn echt twee systemen in het spel, zoals haar lezing onthulde toen we voorwaarts gingen. De winden van de toekomst blazen naar haar toe. Dat ontmoetingspunt, waren de winden van voorafgaande incarnaties (ons verleden naar hier) en toekomstige energie die elkaar ontmoeten in dit leven en de tijdlijn waar wij in zijn veranderen, geboorte geeft de volgende fase van onze evolutie aan!
Mijn eigen persoonlijke nachttijd was vreemd. Ik bleef wakker worden en vergeten dat ik in slaap gevallen was. Ik was niet verfrist of moe, maar gedesoriënteerd omdat ik me niet herinnerde in slaap gevallen te zijn welke van de 3 keren dan ook dat ik ontwaakte. Maar mijn gewaarwording van de tijd passeerde aangezien mijn telefoon me dat liet zien, dus sliep ik met stukjes en beetjes. En natuurlijk, ontwaakte weer later dan gewoonlijk.
Ik wil echter nog wel even zeggen, terwijl de dag onderuit getrokken werd en ik aan de telefoon was en een onderzoek deed met UNM ziekenhuizen, kwam er vanuit het heldere blauw wederom een regenboog tevoorschijn buiten mijn voordeur. Terwijl mijn dame sprak, opende ik de deur, er was precies voldoende mistige regen om een regenboog te creëren. Wat een geweldige manier om een geweldig leven te beëindigen!!!
En nu, stijgt een energie levend iets in/naar het nieuwe op!!
Hartelijke Gefeliciteerd dierbare geliefden!! Laten van deze een gelukkig leven maken!! Ohhhhh … en van het Team van mijn man, diegenen die uitgelijnd zijn binnenin de versnelde versie van deze verbazingwekkende plaats, zero karma, zero bagage van wat dan ook werd naar voren gebracht. Maar God zegent de mensen in de gefilterde zone, zoals diegenen van ons die het haalden naar daar, het zal allemaal sneller opgestapeld worden, genadeloos, om sneller voorwaarts te gaan.
Met oohhhhhh zoooo veel liefde, vreugde en te gekke opgetogenheid aan ALLEN!!
((((KNUFFELS))))  Van enorme liefde en dankbaarheid aan allen … met feesthoedjes en dansschoenen aan!!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen