dinsdag, augustus 04, 2015

De Raad - "Binnenkomend!" - 3 Augustus 2015 / Ron Head


 
De Raad
"Binnenkomend!"
3 Augustus 2015 / Ron Head
 
Wat in de wereld is er gaande?
Is dat wat je nu voelt? Wij weten dat velen van jullie zich zo voelen. De meer fijngevoelige van jullie, zelfs sommigen die niet van zichzelf als zodanig denken, voelen, ofwel fysiek, emotioneel, of beide, alsof er iets immens gaande is dat jullie gewoonweg niet kunnen omschrijven. Iets is anders. Worden jullie knettergek? Zelfs als je zoiets gedurende een aanzienlijk tijd gevoeld hebt, voelt dit nieuw. Dit voelt anders.
Jullie hebben het precies juist. Dit is nieuw. Dit is anders. En toch is dit waar wij over gesproken hebben tegen jullie gedurende drie jaren of meer. Drie jaren lijkt voor jullie een lange tijd. Het is slechts een volgende oneindige korte periode voor ons. Om heel veel te begrijpen van wat wij jullie vertellen, zijn de concepten van “geen tijd” en eenheid essentieel. Zelfs dan, kan een 3D verstand niet werkelijk weten wat wij bedoelen. Maar natuurlijk zullen jullie het proberen. En natuurlijk is dat wat jullie zouden moeten doen. Dat is hoe jullie bedraad zijn.
Denk aan deze volgende dingen die wij op zullen sommen als allemaal voor de eerste keer tegelijkertijd gebeurend. Jullie zijn jullie bewustzijn aan het uitbreiden. Jullie individuele en collectieve frequenties zijn stijgende. De frequentie van de Aarde is verdubbeld en gaat door te stijgen. Een zeer groot aantal van andere beschavingen en spirituele wezens sturen naar deze planeet zoveel Licht als waartoe zij in staat zijn, veel meer dan jullie je voor kunnen stellen. Er zijn zonnesysteem uitlijningen die online aan het komen zijn die aanzienlijk bijdragen. En er arriveert nu in jullie buurt een energiegolf die, in jullie termen, vele duizenden lichtjaren geleden in jullie richting koerste. Dit is allemaal in jullie Nu.

En nu, dus wat? Wat betekent dit voor jullie? Wel, het zal iets anders voor een ieder van jullie betekenen. En toch, zouden wij vandaag voor jullie graag een paar van de meer schijnbaar onmogelijke dingen willen beschrijven om in overweging te nemen. Wij zullen een buffet klaarzetten en jullie kunnen jezelf bedienen.
Daar is een drempel van vibratie die jullie naderen, hetgeen jullie toe zal staan te beginnen nieuwe manieren van zijn en ervaren van jullie “werkelijkheid” te kiezen. Wij plaatsen dat woord tussen aanhalingstekens omdat zolang als jullie in een fysieke omgeving zijn, jullie zijn in wat genoemd werd een illusie. Dat betekent eenvoudig dat alles dat jullie zien uitermate tijdelijk is.
Het is voor jullie mogelijk, of zal dat spoedig zijn, om vele vaardigheden uit te oefenen waar jullie voorafgaand aan nu niet eerder de ervaring van gehad hebben. Als je denkt dat je deze al hebt, ben bewust dat er nog steeds meer zijn. Elk zal beginnen op de fundering waar zij nu staan. Dat is altijd de enige manier. Wij vragen jullie om je bewust te zijn van wat er rondom jullie heen gebeurt. Daar gaan diegenen zijn die helemaal geen idee hebben van wat zij zien, of horen, of beginnen te weten. Zij mogen zeer waarschijnlijk denken dat zij totaal alleen zijn en gek worden. Een deel van de reden voor te zijn waar jullie zijn is om dezen te helpen te weten dat zij ermee beginnen om het nieuwe “normale” te ervaren.
Nu zullen we een beetje verder ‘daarbuiten” gaan. Je mag bij jezelf gewaarworden tijd te besteden … laten we dat het hebben van een ervaring noemen … op meer dan één Aarde. De Nieuwe Aarde waar jullie gedurende een aanzienlijke tijd over gesproken hebben is al een werkelijkheid. Jullie mogen bij jezelf gewaarworden jullie besef te verhuizen naar die dimensie. Merk op dat wij niet zeiden “daar naartoe gaan”. Niemand van waar jullie nu gefocust zijn, zal waarschijnlijk begrijpen dat jullie weg zijn. Eenmaal daar, zullen jullie een volledig ander soort van leven ervaren. Dat is, per slot van rekening, waar jullie naartoe gewerkt hebben. Je mag ervoor kiezen om naar jouw huidige focus veel terug te brengen van dat wat je daar leert om diegenen die blijven te helpen. Zij zullen een totaal “nieuwe jij” ervaren, maar zullen niets anders weten. Het mag voor jou zelfs een poosje nemen om te begrijpen, en dat maakt deel uit van de reden dat wij jullie dit vertellen. Een soort van aandachttrekker (teaser) zou je kunnen zeggen. Het mag eerst toeschijnen alsof je een zeer realistische droom hebt die eerder onconventioneel/bizar is. Geniet. Het zal beter worden.
Wat je ervaart, en wat je kiest of niet kiest, zal volledig aan jou zijn. Dat is altijd het geval geweest hoewel de sluier jullie tegengehouden heeft van het te begrijpen. Wat wij graag zouden willen van jullie om je bewust van te zijn in deze tijd, is dat jullie niet wat dan ook zullen kiezen dat wie dan ook achter zal laten. In tegendeel, hoe verder vooruit je kiest om te avonturieren, hoe groter jouw positieve effect voor diegenen die volgen. Jullie zijn werkelijk multidimensionaal. Het is jullie besef van dat feit dat zal groeien. Jullie zullen niemand achterlaten.
Welnu, wij weten dat deze dingen een beetje van een uitstrekken voor jullie mag zijn, en dat is OK. Maar misschien mag het leuk zijn om je voorstellingsvermogen uit te laten strekken en jezelf toe te staan om in overweging te nemen wat dit mag betekenen. Bijvoorbeeld, zou het kunnen betekenen dat je een punt bereikt hebt dat jouw grotere wezen de vrijheid toestaat om meer van je fysieke bestaan te bewonen? Ga in dat mee, als je dat leuk vindt. Niemand van jullie heeft er een duidelijk idee over van wat er sowieso naderbij komt, dus laat jullie geesten uitreiken en speel. Heb plezier. Het werd ook wel eens tijd, denken jullie niet?
Zoals gewoonlijk, sluiten wij af door te zeggen dat wij bij jullie zijn, wij ondersteunen jullie, en wij houden van jullie. Vraag om hulp wanneer je het nodig hebt. Goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten