vrijdag, augustus 07, 2015

De 888 Drievoudige Oneindigheid Leeuwenpoort Portaal - 6 Augustus 2015 / Magenta Pixy


Het Witte Gevleugelde Collectieve Bewustzijn van Negen
De 888 Drievoudige Oneindigheid Leeuwenpoort Portaal
(Het Koninklijke Huis van Sirius) 8/8/2015
6 Augustus 2015 / Magenta Pixy

De 888 Drievoudige Oneindigheid Leeuwenpoort Portaal 8/8/2015 is de trigger voor het Koninklijke Huis van Sirius Feline (Katachtige) frequentie. Er zullen vele van deze frequenties zijn terwijl jullie voorwaarts gaan in/naar een intergalactische maatschappij.
****
Cobie - Deze video is Engelstalig, maar belangrijk genoeg om hier op de Blog geplaatst te worden. Magenta Pixy is bekend een zeer ‘schoon’ kanaal te zijn voor Het Witte Gevleugelde Collectieve Bewustzijn van Negen. Zij spreekt zeer duidelijk en dus zal het gemakkelijk te volgen zijn allemaal, zeker als je het voor een tweede keer beluistert.
Deze 8-8-8 Leeuwenpoort is zeer belangrijk voor onze evolutie. We zullen allemaal, in de afgelopen week zeker, de downloads bij onszelf binnen hebben voelen komen, in de vorm van soms een extreme druk op het hoofd, de kroon. We werden op deze Leeuwenpoort voorbereid, maar dat niet alleen, ook wordt er aan onze lichamen gewerkt voor de overgang van op koolstof gebaseerd naar op kristallijne gebaseerd. Er is bijzonder veel gaande in deze tijd.


Ga voor jezelf in meditatie of doe mee aan een groepsmeditatie of ga gewoon zitten en stel je open voor deze bijzondere transformerende energieën. Ben in Liefde en Vreugde. Visualiseer je de toekomst zoals jij graag wilt dat deze er voor jou uit zal zien. Overvloedig, vreedzaam, in vrijheid, respect en mededogen enzovoorts….
Geniet van de 8-8-8 Leeuwenpoort…
*****
Gechanneld, geschreven en gesproken door Magenta Pixie.
Video arranged by Catzmagick. Media c/o freeimages, motionbackgroundsforfree and Kevin Macleod.

Vertaling video beschrijving: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Magenta Pixie's website: http://www.magentapixie.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten