donderdag, augustus 20, 2015

Aluna Joy - Langzaam en Gestadig Vervangt Brede Fluctuaties - 19 Augustus 2015


Aluna Joy
Langzaam en Gestadig Vervangt Brede Fluctuaties
Een Volgende Stap Richting Harmonie
19 Augustus 2015
 
Aan het einde van Augustus, beginnen wij een volgende fase in de landingssequenties die door zullen gaan doorheen Oktober 2015. Dit is met een paar nieuwe en vreemde biologische symptomen gekomen.
Het ene symptoom dat mijn aandacht het meeste kreeg was het feit dat sommige dingen die ik buiten mijn oren hoorde klonken alsof het vanuit de tegengestelde richting kwam dan waar het geluid in feite gecreëerd was. We moeten nauw aandacht schenken om dit op te vangen. Het is subtiel. Ik vroeg hierover, en de Ster Ouderen herinnerden mij aan de Ouderen (eLders). De oorspronkelijke Ouderen (eLders) konden dimensionaal verschuiven door een negentig graden wending in het bewustzijn te gebruiken. Dit werd gedaan met totale, absolute pure focus en zonder te proberen, en door volledig los te laten. Dus de letter L, welke een hoek van negentig graden is. Mettertijd, raakte deze kennis verloren of verborgen en dat is waar de benaming ouder vandaan kwam. Zij legden verder uit dat wij (een groot gedeelte van de mensheid) ermee beginnen om deze innerlijke wending te maken binnenin onze biologische ruimtepak! Onze oren zouden de dimensie kunnen horen die wij verlaten; dus, dat is waarom wat wij aan de ene kant van ons horen in feite mogelijk vanaf de tegenovergestelde kant kan komen. Ik veronderstel dat dit door zal gaan totdat wij de andere dimensies beginnen te horen. Dit zou een klein beetje vreemd kunnen worden.
Als wij onze wending beginnen, zullen wij beginnen onze oude dimensie te verlaten (giftig voor onze nieuwe frequenties), en we zouden dit specifiek in onze voeten kunnen voelen als wij onszelf bevrijden van waar we geaard zijn naar waar we naartoe gaan. In het begin, zouden we kunnen voelen dat onze voeten klam aanvoelen, giftig, onguur, smerig enzovoorts…. We zullen golven van ontgifting doen, en het meeste hiervan zal uit de onderzijde van onze voeten zijn. Als jij dit symptoom hebt, week je voeten in een bak met Dode Zeezout en Bentoniet Klei, en voeg daar een paar druppels pepermuntolie aan toe. Week ze vaak, aangezien ik verwacht dat het wat voor andere ontgiftende symptomen dan ook zal vergemakkelijken die je zou kunnen hebben. Het zou moeten helpen.

Onze holtes, specifiek de holtes van sterkinderen, en hun innerlijke oren, zijn super gevoelig voor dimensionale verschuivingen. Nasaal spoelen, met een beetje zeezout en een druppel of twee van Kurkuma tinctuur (geelwortel), kan heel ver gaan om wat voor ontsteking dan ook te verhelpen.
Moe zijn (en ik weet dat jullie moe zijn van deze) is nog steeds hier en komt in micro golven. Ben zachtaardig voor jezelf. Werk wanneer je kunt. Rust wanneer je kunt. Luister naar de nieuwe ritmes die tevoorschijn komen.
We zouden golven kunnen ervaren van kortdurende golven van verontrusting als het lichaam zich beetje bij beetje aanpast aan de nieuwe energieën. Dit zal gemakkelijker zijn dan dat het in het verleden geweest is.
We zouden ook heen en weer gaande emoties kunnen voelen. Dit kan ook de één of andere milde depressie triggeren als we NOG STEEDS problemen hebben met beslissingen en te weten wat vervolgens te doen. Maar ook dit wordt gemakkelijker dan in het verleden, en nu is enige voorwaarts gaande beweging aan het gebeuren. Hallelujah!!!
In de laatste tijdscyclus (26,000 jaren en pre-2012 - nu onze geschiedenis), waren wij in een cyclus die ons grote levensgebeurtenissen aanbood: brede ervaringsfluctuaties verdeelden door brede tijdschommelingen ertussenin om te integreren. We spreken over dingen zoals wereldoorlogen, wereldschaarste, de Zwarte Plaag, de grote depressie, feestvieringen van bruiloften, ceremonieën van overgangen, overgangen, helemaal omhoog naar dingen zoals de verschuiving van de tijdperken van 2012, de harmonische convergentie, galactische portalen, en zelfs de recente 8.8.8 Leeuwenpoort. MAAR in de hogere frequenties, daar zijn geen GROTE gebeurtenissen om te labelen of te betitelen of op voor te bereiden; hoewel, ik verwacht dat wij door zullen gaan te proberen en aldus te doen voor nog een poosje. Dit is het begin van het verankeren van een nieuwe goddelijke harmonie en het loslaten van een oude verouderde dualiteit in deze nieuwe cyclus. Wij zijn zoals de kikker in de braadpan, en de hitte wordt echt heel langzaam omhoog gedraaid. Als we geen notitie nemen in ieder moment, gaan we het missen.
Dimensionale verschuivingen zijn deuropeningen en zijn super subtiel en op geen enkele manier voorbestemd, tenminste niet op de manier waar wij ons precies nu bewust van zijn. Zij zijn zo subtiel dat we mogelijk zelfs niet weten dat we een nieuwe ruimte binnengegaan zijn totdat we er weer uitgeglipt zijn. Wij zijn in een GIGANTISCHE 26,000 jarige cyclus van micro portalen, moment naar moment ervaringen, verschuivingen en heruitlijningen. En onze meest ontwaakte ervaringen zijn niet meer gebonden of vastgehaakt aan de gewoonlijke dingen, zoals numerologie, astrologie enzovoorts … en dit is waarom wij zo een uitdagende tijd hebben met het vinden van onze plaats, en te begrijpen wat wij voelen en wat we vervolgens willen doen. We willen in staat zijn om de toekomst te voorspellen, en op dit moment kunnen we dat niet. Deze nieuwe cyclus bewijst een langzaam branden te zijn; elk moment telt. Verspil je leven niet met te wachten op de volgende grote gebeurtenis. Wij zijn nu hier, en de dingen zijn recht voor onze ogen aan het veranderen.
Al met al, zal deze fase een beetje gemakkelijker zijn dan dat het sinds Januari 2013 geweest is! Als we ook maar iets geleerd hebben sinds Januari 2013 tot nu toe, dan is het wel dat deze 26,000 jarige cyclus ons laat zien dat grote verschuivingen minder effectief worden, en dat een langzame en gestadige overgang is wat ons nu aanstuurt. Houd vol. Het is een grote overgang geweest, maar we zijn aan het arriveren. Heb geduld en focus, en neem iedere dag een stap per keer. Denk er altijd aan om je hart te volgen, aangezien het de enige plaats is waar je waarheid zult vinden tijdens dit proces.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Aluna Joy Yaxkin © http://www.alunajoy.com/index.html 1995-2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten