vrijdag, augustus 28, 2015

Aartsengel Zadkiel - Een Licht van Vrede - September 2015 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
"Een Licht van Vrede"
September 2015 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst, van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Wij worden vandaag vergezeld door de Hathors, de Siriërs, de Arcturianen, en een Schare van het Engelachtige Rijk van Licht. Wij komen samen met deze Boodschap van Licht om de onderlinge verbondenheid van alle Wezens van Licht te laten zien. Vandaag, wensen wij jullie kans om een Licht van Vrede te zijn te bespreken.
Vele golven van hogere dimensionale energie gaan door met jullie planeet te bereiken. Dit voorziet in doorgaande kansen voor snelle vorderingen aangaande jullie spirituele pad. Het voorziet jullie ook van een kans om van dienstverlening te zijn als een Licht van Vrede op een multidimensionaal niveau.
In je dagelijkse leven, mag je personen ontmoeten die bewust zijn van deze energie verschuivingen alsook van die personen die niet vertrouwd/bekend met hen zijn. De verschuivingen doen zich voor ongeacht van iemands besef van hen. Of diegenen rondom jullie heen nu wel of niet bewust zijn van deze energie verschuivingen, aan jullie wordt de kans gegeven om een Licht van Vrede te zijn door de hogere energie te betreden, zijnde een rustig centrum van energie, en een gevoel van vrede uitstralend.
Deze hogere dimensionale energie kan betreden worden door een zuivere intentie en een wens/verlangen voor het hoogste goede. De intentie die je instelt bereid het stadium voor alles voor dat erop volgt. Het stelt een energetisch patroon in dat gelijkaardige vibrationale energie ernaar aantrekt. Wanneer je intentie voor vrede en voor het hoogste goede is, staat dit altijd de vele Hogere Wezens van Licht toe om binnen te komen en met de manifestatie van je intentie te helpen.

Nadat jij je intentie ingesteld hebt, is de volgende stap om je gedachten en gevoelens op een hoog trillingsniveau te houden. Door opzettelijke focus, kan je jouw gedachten gefocust houden op positieve, hoge vibrationale dingen. Je gevoelens zullen je gedachten vergezellen met een gelijkaardige hoge vibratie.
Wanneer dit gebeurt, ben je in staat om toegang tot de hogere dimensionale energie te krijgen en het omlaag te brengen doorheen je kroonchakra en in/naar je hartcentrum. Het hart is het centrum voor het zijn van een Licht van Vrede. Je kunt dan deze hoge energie inprenten met een liefdevolle vibratie. Het zal je volledige Wezen doordringen. Iedere cel, elk weefsel en orgaan zal deze liefdevolle, vreedzame energie dragen wanneer jij je focus op Vrede en Liefde houdt. Je zult beginnen een gloed van vrede over je te hebben.  
Als dit zich voordoet, mag je gewaarworden dat je veel meer innerlijk gericht bent en niet zo snel reageert op externe omstandigheden. Het is alsof je in een staat van innerlijke verbondenheid bent met je Goddelijke Vonk en met Alles Dat Is.
Dan, straalt je vreedzame vibratie naar buiten uit jou vandaan en zegent iedereen om je heen. Je uitstraling straalt doorheen de multi-dimensies.
Je bent een gloedvol Licht van Vrede. Je bent een kracht van Liefde en Licht voor het hoogste goede.
Er zijn veel manieren om je innerlijke centrum te handhaven als een Licht van Vrede. Een dagelijkse focus op je intentie om een centrum van vrede te zijn is één manier. Meditatie, stille/rustige tijd en binnenwaarts keren helpen je jouw intentie te focussen op vrede en om bewust te blijven van je verbinding met je Goddelijke Vonk en met Alles Dat Is. Dit is waar je gaat om verfrissing en ontspanning te zoeken. Het is je innerlijke heiligdom.
Een ander proces is om je dag te overzien of er gebieden zijn die je wenst te reinigen en zuiveren. Dit kan gedaan worden door de Violette Vlam aan te roepen met diens koele, verfrissende, vreedzame energie. Als je de Violette Vlam om je heen voelt, mag je ervaren dat je energie naar een meer vreedzame vibratie verschuift.
Het is belangrijk om zachtaardig met jezelf te zijn tijdens dit proces. Als er gebieden zijn die je wenst te veranderen, vergeef jezelf eerst voor je aandeel in alles dat je graag zou willen verbeteren. Dan, breidt deze vergiffenis naar anderen uit. Elk individu is op een pad en leert lessen in het dagelijkse leven. Het is in het her/erkennen van de lessen en het incorporeren van de wijsheid van de lessen dat jou helpt om vooruitgang te boeken en je centrum van vrede intact te houden.
Als jij je intentie handhaaft om een Licht van Vrede te zijn, zal je binnenin je Wezen weten welke technieken met jou resoneren en zij zullen je een gevoel van vrede brengen.
Hoe meer jij je focust op je innerlijke centrum van vrede, hoe sterker het zal worden.
Je innerlijke gecentreerdheid zal als een Licht van Vrede uitstralen. Je zult een onderdeel van een groot netwerk van andere Zielen worden die ook het Licht van Vrede uitstralen, en een prachtig raster van Licht en Vrede zal jullie planeet omringen en uitbreiden doorheen de multi-dimensies.
Geliefden, wij zijn blij dat jullie met ons werken aangaande het uitstralen van het Licht van Vrede.
Weet dat er groots van jullie gehouden wordt.
WIJ ZIJN Aartsengel  Zadkiel en Lady Amethyst en Wij omringen jullie met Liefde
En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/
Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten