dinsdag, juli 07, 2015

Wie Wens Je Om Te Zijn? - 6 Juli 2015 / Brenda Hoffman


Wie Wens Je Om Te Zijn?
6 Juli 2015 / Brenda Hoffman
 
Dierbaren,
Gedurende eonen, creëerde jij jezelf om in jullie 3D wereld te passen. Nu begin je ermee om een nieuw zelfbeeld met nieuwe vaardigheden te creëren. Iets dergelijks schijnt opwindend te zijn - iets waar je lang over gedroomd hebt. Jezelf opnieuw creëren op iedere manier die je kiest binnenin hetzelfde Aardewezen.
Het creëren van een Nieuwe Jij gaat ver voorbij het opruimen van angsten en kwaadheid. Het gaat over het creëren van een nieuw wezen met bijna dezelfde vrijheid als diegenen van de sprookjesverhalen met liefdevolle toverfeeën.
Je hebt opgeruimd en schoongemaakt. Nu is het voor jou tijd om een nieuw wezen te creëren met nieuwe gedachten en een nieuwe focus.
Je klaagt over de chaos die over de gehele globe heen gecreëerd werd, en diegenen die wensen de 3D Aarde worsteling te behouden doen dat aldus zelfs terwijl de Nieuwe Aarde Zon aan het opkomen is. Voordat iets nieuws gecreëerd is, moet het oude verschuiven - of vernietigd worden. Aldus was het dat jij je wezen verschoof van één van de 3D angst naar de Nieuwe Jij.
Maar wie is de Nieuwe Jij?
Dat is het gedeelte dat je aan het ontbloten bent - en aan het creëren bent.

Je accepteerde je belangrijk rol van de President-Directeur van jou, en je bezocht die segmenten die je aandacht nodig hadden in wat voor vorm het dan ook maar genoodzaakt was. Je bent nu een schone Nieuwe Jij lei. Wie wens je om te zijn?
Je bezorgdheid is dat je niet weet wie je bent of wie je wenst te zijn. Gedurende eonen, is de benadrukking van jou op Aarde geweest wat of wie anderen van je wensen om te zijn. Nu dat jij jou in al je glorie kunt zijn - wie wens je dat jij bent?
Dat is je huidige angst.
Want nu is het waarachtige punt van ontdekking jouw vreugde.
Je ruimde op en reinigde. Je creëerde de Nieuwe Jij. Nu is het tijd om de puntje van de Nieuwe Jij in te vullen.
Aldus is het dat je op een dilemma stuit, want jij dacht dat iemand of iets jou zou vertellen wie je bent - meer 3D conditionering die niet langer meer van toepassing is.
Herinner jij je de verhalen van een geest in een fles die een onderwerp drie wensen toestaat en, tot jouw frustratie, verspilt dat onderwerp één of meer van deze wensen aan iets frivools of beperkends? Iets dergelijks is wat jou nu zorg inboezemt. Gelovend dat je op de één of andere manier op de verkeerde manier, tijd of plaats zult creëren. Dat iemand jou begeleiding zou moeten verstrekken, aldus de Nieuwe Jij die je creëert passend is voor de maatschappij en jou.
Alles dat je moet weten, de enige richting die je nodig hebt is om dat te ontdekken wat jou vreugde geeft. Gemakkelijk nietwaar? En toch, zo heel erg moeilijk. Want als je de Nieuwe Jij creëert, wordt jij jezelf gewaar terug te vallen op de richtlijnen van, "Is dit goed voor de maatschappij?", "Zal dit voor mijn partner moeilijk zijn?", "Zullen diegenen waar ik om geef mij negeren of ontkennen als ik wordt wie ik wil zijn?, "Spiegel ik mezelf maar wat voor over mijn vaardigheid of kracht niveau?" Allemaal 3D vragen die jou hielpen om klein te blijven in het Aarde gebied.
Nu dat het voor jou tijd ik om zo groot als mogelijk is op zoveel manieren te zijn, ben je bang dat anderen jou egoïstisch, ongepast of zelfzuchtig zullen vinden.
Je kunt niet langer meer doen kleiner te zijn dan je bent.
Velen van jullie geloven dat jullie die kleine stem kunnen negeren die jullie naar vreugde wijst, dat jullie in de troebele 3D wereld kunnen blijven die zoveel comfort voor jullie in de voorbije eonen vasthield. Niet omdat het representeerde wie je bent, maar omdat er niet veel van je verwacht werd.
Alles dat vereist was om in/op de 3D Aarde te blijven voorafgaand aan deze overgang, was een klein percentage van jouw totaliteit. Nu dat de meesten van jou, inclusief je innerlijke wezen/President-Directeur wezen, geïncorporeerd heeft in een grote, bijna complete jij, verwacht je/hoop je klein te zijn. Iets dergelijks is niet langer meer mogelijk.
Hoewel jij jouw grootste vreugde mag vinden met het verzorgen van een bloementuin, zal je nooit weer een kleine Aarde entiteit zijn. Dat is voorbij. Het is voor jou tijd om net zo groot te zijn als je bent - niet zo groot als je denkt dat juist of mogelijk is - maar zo groot als je bent.
Nooit weer zal je in staat zijn om je Aarde wezen in de schaduwen te verbergen. Want zelfs in de schaduwen, zal je Licht zo helder stralen dat anderen zullen wensen te weten wie of wat je bent. Zo ongeveer als dat waar is voor je vakantie vuurwerksterretjes. Deze vuurwerksterretjes zijn niet dramatisch voordat je ze aansteekt, maar eenmaal aangestoken is het bijna onmogelijk niet de schoonheid van hun sprankelende Licht op te merken. Aldus is het voor jou. Misschien voel jij je saai en zelfs grijs terwijl jij je aan het ontwikkelen bent in/naar een Universele schoonheid, maar wanneer je eenmaal handelt naar je vreugde, zal je op verbazingwekkende manieren oplichten.
Nu stel je de gedachte in vraag van het ontwikkelen in/naar een Universele schoonheid. Heb je ooit iemand een beetje onaantrekkelijk gevonden totdat je hun innerlijk fonkelen opmerkte, hun stralende hart, hun vreugdevolle wezen? Aldus is het voor jou. Ongeacht je lengte, leeftijd of gedrag, je innerlijke licht zal anderen naar jou aantrekken.
Je vraagt je af hoe iets dergelijks aldus zal zijn als iedereen diens innerlijke Licht uitstraalt? Je definieert het innerlijke Licht zoals je nu doet bij jullie filmsterren waarbij één filmster dynamisch en prachtig is totdat de volgde ster arriveert. Een korte uitbarsting van licht gelimiteerd in omvang en presentatie.
Iets dergelijks is niet waar voor de Nieuwe Jij. Want diegenen die vreugde vinden in dezelfde gebieden als jij zullen jou vinden en genieten van de vreugde en samen met jou te zijn - ongeacht je leeftijd, verschijningsvorm, gedrag, inkomensniveau, onderricht, geografische locatie, ras, geslacht of iedere andere 3D barrière. Jullie zullen je samen goed voelen - net zoals diegenen van andere vreugdes en interesses. Ongeveer zoals waar is in de 3D voor diegenen die hetzelfde onderwerp studeren.
Het verschil is dat er niemand méér goed zal zijn dan de ander. Verschillende meningen zullen gedeeld en verwerkt worden, niet verlaagd of ontkend. Want de functie van vreugdegroepen is om een nieuw geheel te creëren van wat voor arena dan ook dat de interesse voor die specifieke groep trekt.
Zo ongeveer als jullie nu het weer bespreken - niet in kwaadheid of correctheid, maar met verschillende gezichtspunten. Sommigen verheerlijken zich in een zonnige dag. Anderen wensen voor regen. En nog weer anderen prefereren een paar wolken of een paar graden minder. Maar niemand redetwist over wat is, noch voelt wie dan ook dat zij kunnen verschuiven wat in termen van het weer is.
Zo zal het zijn voor jullie groepen van vreugde. Het is gewoon - maar het adresseren is vanuit uiteenlopende, fascinerende gezichtspunten. En aldus zullen jullie.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten