donderdag, juli 02, 2015

Vanuit de Akashic Archieven Juli 2015 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Juli 2015 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA
 
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Juli 2015 verwachten?
De energie deze maand voelt aan alsof alles van de ene naar de andere kant omgedraaid wordt. De gewaarwording is dat wat het ook is dat er aan het begin van de maand gebeurt, diens tegengestelde gebeurtenis aan het einde van de maand zal hebben. Velen van jullie voelen zich zoals een pannenkoek die tijdens het bakken van de ene naar de andere kant omgedraaid wordt. Dit is een metafoor die bruikbaar is omdat als je denkt aan een pannenkoek die gebakken wordt, het in feite zeer belangrijk is dat beide zijden gebakken worden. Het omdraaien moet gebeuren met het oog op het bereiken van het beste resultaat.  
Om verder te gaan met de metafoor, als jij je voorstelt een pannenkoek op de bakplaat te zijn, is er een duidelijk punt om deze om te draaien. Een pannenkoek wordt niet geroerd of voortdurend omgedraaid. Een pannenkoek blijft op één kant liggen en dan opeens volledig naar de andere kant omgedraaid. Het is klaar wanneer het gelijkmatig en evenwichtig aan beide zijden gebakken is. De energie in Juli 2015 zal op deze manier voor de meesten van jullie tevoorschijn komen. Jullie zullen ontdekken dat aan het begin van de maand jullie enig gevoel van orde in jullie leven hebben. De dingen zullen zin maken, jullie zullen op een bepaald traject zijn, en jullie zullen weten wat jullie uitdagingen zijn. Op het één of andere punt in het midden van de maand -- voor sommigen van jullie vroeger, voor sommigen van jullie later -- maar op het één of andere punt zal alles in één keer uiteen lijken te vallen of te worden veranderd.
Wanneer je dat punt van verandering in Juli bereikt, zal het voor jou belangrijk zijn om die verandering met je volledige hart en ziel te maken. Net zoals wanneer er een pannenkoek gebakken wordt, als de kok halverwege aarzelt om de pannenkoek om te draaien kan dat voor de pannenkoek rampspoed betekenen. Het is belangrijk dat jij je met een gevoel van zekerheid en toewijding omdraait. Het zal belangrijk zijn dat je ziet wat er veranderd moet worden en dat je het omhelst. Neem enige tijd om zin van je emoties en lessen te maken, en wanneer je het eenmaal begrijpt dat je dan bereid bent om alles in één keer te veranderen.

Ben onbevreesd, ben dapper, en probeer voorwaarts te gaan met een gevoel van Liefde in plaats van aan angst of rancune of andere vormen van besluiteloosheid vast te houden. Als je dat zult doen in Juli, is het waarschijnlijk dat aan het einde van de maand, je een nieuw evenwicht zult vinden. Je leven zal op een nieuwe manier zin maken. De meesten van jullie zullen een meer holistische en gebalanceerde manier van het leven van jullie levens vinden. Het is niet te zeggen dat alles gemakkelijk zal zijn aan het einde van de maand, maar dat alles veel gemakkelijker zal zijn aan het einde van de maand als je met een gevoel van moed en Liefde verandert in plaats van je terug te houden van de verandering met een gevoel van angst.  

Is er wat voor activiteit dan ook die ons goed van dienst zou zijn in Juli 2015?
Het zal zeer bruikbaar zijn deze maand om twijfel te omhelzen en er direct en met moed naar te kijken. Wanneer twijfel deze maand naar boven komt -- en dat zal naar boven komen -- houdt het niet terzijde of houd het niet voor jezelf. Wanneer je twijfels hebt, gooi hen op tafel. Stel vragen, neem in overweging waar je bang voor bent, en vertel de mensen waar jij je zorgen over maakt. Kijk naar de twijfel en leer ervan. Vind elk antwoord dat je kunt. Omhels het feit dat je twijfels bestaan, en er niet zijn om verborgen te worden, maar zo dat je naar hen kunt kijken en hen op kunt lossen.
Deze maand, vermijd het vertragen of ontkennen van wat dan ook. Hoe meer je naar de waarheid kunt kijken of kunt erkennen wat je niet weet en de antwoorden nastreeft, hoe gemakkelijker je die omwenteling zult maken wanneer het keerpunt langs komt.
Dit is ook een belangrijke maand voor conversaties. Het zal bruikbaar zijn om vragen te stellen en vragen te beantwoorden. Het is een belangrijke tijd om je twijfels te delen en naar de feedback en kritiek te luisteren. Luister ook naar de toejuichingen en de aanmoediging van je geliefden. Aan het einde, zal jij je eigen beslissingen moeten maken en zal je jouw eigen richting moeten vaststellen. Niettemin is het belangrijk om elke feedback die je kunt krijgen te omhelzen om het grotere plaatje duidelijker te kunnen zien. Als iemand jou feedback geeft of iemand deelt diens perspectief met je aangaande je leven, luister nauwkeurig en besluit dan wat je gelooft. Negeer de boodschap niet meteen vanaf het begin. Luister ernaar en maak dan de beslissing voor jezelf. Als je met ogen en oren wijd open zult luisteren deze maand, zal je de informatie krijgen die je nodig hebt om een stoutmoedige beslissing te nemen en voorwaarts te gaan wanneer de tijden komen.

Is er ook maar iets dat we zouden moeten vermijden in Juli 2015?
Terwijl het nuttig voor je zal zijn om conversaties te hebben deze maand, is het ook belangrijk dat je vermijdt om dezelfde conversaties steeds maar weer opnieuw te hergebruiken. Breng niet veel tijd door met afreageren en laat mensen niet samen met jou afreageren of roddelen. Na iedere betekenisvolle conversatie, neem de tijd om te reflecteren over wat je geleerd hebt zodat je die conversatie niet weer hoeft te herhalen. Schrijf notities op, denk na over wat de persoon gezegd heeft, en maak beslissingen gebaseerd op je eigen wijsheid. Ga dan voorwaarts met je beslissingen.
Voor iedere conversatie die je hebt of ieder stukje van advies dat je ontvangt, stel een actie vast die je graag zou willen ondernemen. Dit is een tijd wanneer het zeer belangrijk is om actie te verbinden aan je woorden. Vermijd het vallen in de valstrik van over iets te praten zonder het te doen. Vind een evenwicht tussen het hebben van de benodigde conversaties, maar om ook op de actie te focussen. Doe wat je kunt om het gevoel van de vereiste stoutmoedigheid te handhaven voor het omhelzen van verandering. Soms, wanneer conversaties herhalend worden, worden zij zelf een vorm van ontkenning of besluiteloosheid. Gebruik conversaties niet als een toeverlaat om jou te helpen het onder ogen komen van je emoties te vermijden. Neem de ideeën van de conversaties en keer hen in/naar actie. Dit zal de weg zijn om de magische energie van deze maand in te tomen. Het evenwicht tussen praten en actie zal je helpen bij het vinden van je keerpunt en er met gratie en gemak doorheen te gaan -- net zoals het omdraaien van een pannenkoek.

Is er ook maar iets anders dat de Opzichters ons willen vertellen over Juli 2015
De energie van deze maand beweegt snel, en er is een gevoel van scherpzinnigheid erin. Deze scherpzinnigheid kan als een opluchting aanvoelen -- zoals overzichtelijkheid met mooie, zuivere lijnen. Deze maand kunnen jullie zien wat jullie aan het doen zijn en het kan echt leuk/plezierig zijn.
De scherpzinnigheid kan ook ruw aanvoelen zoals kwetsend. Het zal belangrijk zijn dat als je jouw gevoelens gekwetst hebt deze maand dat je geneest en dan verder gaat. Krijg ondersteuning van je vrienden en geliefden en neem de tijd om te genezen, maar ga dan verder. Houd je niet vast aan rancune en wacht niet op een verontschuldiging. Deze maand mogen jullie bij jezelf gewaar worden gepusht te worden om een moeilijke emotie te omhelzen, maar dan dat je eraan voorbij gaat, steeds weer opnieuw, zodat jij je ogen open kunt houden en je geest fris voor de nieuwe informatie die jullie kant op komt.
Deze maand heeft ook een sterke energie van plezier. Er zullen vele keren doorheen de maand zijn wanneer je genoeg gezegd en genoeg geluisterd hebt en je gewoon je geest op moet ruimen/leeg moet maken. Fysieke activiteit zal jullie zeer goed dienen. Na de conversatie, ga een wandeling maken of gooi een Frisbee met een vriend. Vind dingen om te doen die je helpen je geest leeg te maken/op te ruimen en vestig je energie en laat je emoties los, wederom zodat jij je geest vrij kunt houden voor nieuwe informatie. Fysieke activiteit kan de weg openen voor dat gevoel van vrijheid dat stoutmoedigheid aanmoedigt. Deze soorten van activiteiten kunnen jullie net zoveel dienen als conversaties jullie in deze maand kunnen dienen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten