zondag, juli 05, 2015

Sandra Walter - Juli: Focus, Activering en het Goddelijke Zelf - 2 Juli 2015


Sandra Walter
Juli: Focus, Activering en het Goddelijke Zelf
2 Juli 2015
 
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Zoveel ontvouwde door de Zonnewende passage. Juni zoemde inderdaad voorbij, en wij verhuizen snel in/naar de Juli kansen voor uitbreiding.
Diepe dankbaarheid naar de Poortopzichters, Lichtdienaren en allen die hun intenties en kristallen verankerden tijdens de Zonnewende Toegangspoort. Dank je wel voor het vasthouden van de intentie, het houden van de ceremonie en de dienstverlening vanaf de opening op Donderdag met onze eerste M-Zonnevlam, de gehele weg doorgaand naar de 25ste toen onze laatste M-Zonnevlam arriveerde. He was een schitterende verschuiving, en de effecten gaan door te verankeren binnenin ons en de planeet.
Velen van jullie voelden de diepere, meer diepgaande effecten van de deelname aan deze activiteit; neem nota van jullie transformatie. Terwijl de M-vlammen, stralingsstormen en magnetische fluctuaties de fysieke lichtgolven demonstreerden die naar de planeet komen, was het Licht gericht op de DNA activering en verstrekte een energetische uitbreiding voor diegenen op het pad van de Gechristende Belichaming.
Tijdens de Zonnewende liet het raster van de IK BEN sjablonen, opgeslagen in heilige locaties op Gaia en binnenin diepe kristallijne bedden (vandaar de kristallen focus tijdens de Zonnewende en doorgaand), het volgende niveau van activeringen los. Deze lagen en energetische versterkingen worden in overeenstemming met de bekwaamheid van het collectief om hen te accepteren en te integreren vrijgegeven.
Voor diegenen die energetisch in staat zijn om het Nieuwe te hanteren, jullie levensstroom is naar nochtans een volgend niveau van Licht ontwaakt. Dit is een specifieke DNA activering, en velen van jullie ontvangen hulp vanuit de hogere rijken om jullie energiegebieden op te waarderen. Jullie houden consequent de fijnere frequenties van Goddelijke Liefde vast om de collectieve reis te balanceren en te versnellen. Zoals altijd, handelt niemand alleen in deze Ascentie. De individuele keuze om te leren en te activeren; de collectieve dienstverlening op het multidimensionale niveau.

Gechristend-Licht belichamers, merk de verschuivingen in jullie bewustzijn op sinds de Zonnewende. Jullie meditaties, visioenen/inzichten en activeringen zullen consequent opgewaardeerd worden gedurende deze laatste maanden van de Equinox-Bloed Maan Toegangspoort reeks. De timing van de activeringen zullen minder voorspelbaar worden als je jouw individuele expressie van het Gouden Ras DNA belichaamt, en dit is doelgericht. Het Nu is waar al jullie waarachtige kracht vastgehouden wordt, en jullie comfort/gemak met de absolute Aanwezigheid zal getest worden. Wees zachtaardig voor jezelf als de activeringen minder vertrouwd worden; probeer niet vast te houden aan voor-elkaar-krijgende mechanismen of integratie technieken terwijl de dimensies vermengen.
Kansen in Juli: Persoonlijk en Collectief
Onze Juli Toegangspoorten presenteren zich van 4-7 juli; 16-19 juli; en 25-29 juli. Zij bieden de activering van hogere vaardigheden aan, wat belangrijk zal zijn aangezien de energieën dramatisch verhogen dit jaar. Overzichtelijkheid, focus en de bekwaamheid om door je Aanwezigheid stabiliteit te creëren. Merk op, het is geen presentatie (verlosser, martelaar, goeroe, magiër); het is de Aanwezigheid van de Bron, het Hogere Zelf, het Hogere Licht, doorheen je levensstroom via je Zonne Kosmische Gechristende Hart centrum. En het zal gemakkelijker worden, geliefden. We werken door een kolossale hoeveelheid van dichtheid heen in een relatief korte tijd.  
Onze Goddelijke Teams passen de kosmische krachten consequent zo goed als zij kunnen aan om ons niveau van bewustzijn te accommoderen. Voor diegenen op de voorgrond van de belichaming, kan het uitdagend zijn om door onontgonnen terrein heen te lopen. Onze collectieve bekwaamheid als Lichtdienaren - in Dienstverlening aan het Nieuwe Licht, hoeders van het Nieuwe Licht - om iedereen te ondersteunen die het pad van Ascentie omhelzen is belangrijk voor onze voortgang. Ben vriendelijk en genereus met elkaar terwijl wij deze missie van Licht op veelvoudige niveaus voltooien. 2015 houdt zoveel voor ons vast, echter, onze focus is hier, Nu, op onze persoonlijke voortgang en onze collectieve intentie om onze ervaringen aan zoveel ontwaakte geliefden aan te bieden als mogelijk is.
Pijnappel - Hypofyse Opwaarderingen
Als het magnetisme binnenin Gaia verschuift, helpt het de ontwaking van de hogere zintuigen in harten die voorbereid zijn. Velen van jullie hebben pijnappel opwaarderingen ontvangen van het Zonnewende Licht. Dit is een goede maand om met hen te werken, hen fijn af te stemmen, en aan te passen aan de sterkere verbinding met je Multidimensionale Zelf. Pas je aan de nieuwe gebieden van visie en gevoeligheid snel aan, er is veel meer beschikbaar. Verwelkom deze opwaarderingen met Liefde, dankbaarheid en eer; de taal van de hogere communicatie zoekt een bereidwillig, respectvol, evenwichtig bewustzijn om mee te communiceren.
Een woord over het dunner worden van de sluier
Het is duidelijk dat we een energetische passage betreden hebben welke het dunner worden van de sluier voor 5D en daaraan voorbij drastisch ondersteunt. Sluiers worden vastgehouden binnenin het torusgebied of de dimensies; de tijd-ruimte ervaring van dichtheden. Terwijl wij dimensies verschuiven, zien we meer, voelen we meer, horen we meer onderweg. Precies wanneer je voelt dat de sluiers verdwenen zijn, verschijnt er meer voorbij dat niveau. Beetje bij beetje, accepteren onze hersenen, zenuwstelsel en bewustzijn het onbekende; dat tempo van acceptatie is aan het versnellen met onze ascentie. Onze persoonlijke, collectieve en planetaire sluiers zijn ietwat met elkaar vervlochten (en met recht, dit is geen plaats om een complete consequente 9D Pleiadische ervaring te hebben … nog niet.) Terwijl het fascinerend is om deel te nemen aan het komen en gaan van de hogere rijken, mag het ook opdringerig aanvoelen. Je zou op kunnen merken dat de oude verzoeken voor privé tijd niet langer meer werken - dat is waar wij zijn, geliefden. De agenda heeft een agenda: activering, nu, schenk aandacht, leer, deel, integreer.
Activeringen binnenin de Ascentie Kolom
Voor diegenen van jullie die het verblindende Licht in jullie Ascentie kolom ervaren, ik stuur een hart-knuffel naar jullie. Dit begon ongeveer drie weken geleden voor mij. Een consequent stralend schitterend Licht van zuiver kristallijne diamantachtig Licht in mijn gebied, mij omringend binnenin mijn Ascentie kolom. Het is er de gehele tijd, eerst met de ogen gesloten, toen kwam het ook tevoorschijn met de ogen open na de Zonnewende Poort. Het voelt als naar boven en verder gestraald te worden. Het maakt deel uit van de multidimensionale vermengende opeenvolgingen, en kan krachtig zijn als je het met een open hart accepteert. Mijn omgevingen gloeien/glanzen, flakkeren en flitsen de gehele tijd nu, en wanneer het activeringstijd is (ik heb nog steeds dagelijks 2-3 uren activeringen in de middag) worden het Licht en de aanwezigheid overweldigend.
Mijn Team (Hogere Zelven, Gidsen, Meesters, Aartsengelachtigen, Galactics) verklaarden deze ontvouwing: Vorig jaar presenteerde het systeem voor het ervaren van de multidimensionale vermengende opeenvolgingen zich aan mij. Het betrof de torus-binnenin-een-torus dimensionaal model dat ik sinds 2011 onderwezen heb. Ik speelde met een nieuwe methode en verzamelde intel over hoe het werkte. Ik werd door de Pleiadianen aangemoedigd om het met mijn klas te delen; zij zeiden dat ik het *uit het park zou tikken* wanneer ik dit deelde (een vreemde metafoor voor iemand die zich niet met baseball bezighoudt, maar het is wat het is). Het scheen dat wij bij het punt arriveerden waar het torussysteem verkend en geaccepteerd zou worden boven de (verouderde, of op z'n minst incomplete) merkaba. Tijdens de Equinox Poort, presenteerde Archimedes in een directe boodschap. Eén van Archimedes diens prestaties was de wiskunde achter het evenwichtsvolume van een sfeer en een cilinder. Dit is ook toen Melchizedek me introduceerde aan de kaart Teams. Zij zijn sjabloon ontwerpers voor de Zonne Kosmische Christus Ascentie, wat sommige van mijn Hogere Zelven omvat. Zij verbonden het met mijn materiaal aangaande de Ascentie kolom en de tube torus. Het was een directe indicatie om de vermengende opeenvolgende intel Nu daarbuiten te krijgen; een samenhang van alle intel, wat ons recht omhoog naar transcendentie zou leiden. Ik gaf die intel vrij in de laatste maanden van de online retraite, voegde het aan het Ascentie Pad toe, en de nieuwe Ascentie kolom activeringen begonnen.
Voor mij, is dit een voltooiing van een gedeelte van mijn dienstverlening; het laatste stukje van het Ascentie Pad. Het heeft me ook bevrijd voor de volgende fase van mijn ervaring van Ascentie, wat hopelijk de deelnemers van de klas aan zal moedigen om hetzelfde te doen. Hoewel ik een verlaat-het-lichaam, projecteer slechts het hologram ervaring heb gehad aan het einde van April, was er nog steeds dit laatste gedeelte om te delen. Grappig hoe deze multidimensionale operatie werkt, nietwaar? Dus nu BEN IK in de schitterende Licht fase, waarvan ik voel dat het voorspeld was door de witte-kamer dromen en de uitwendige-uitwis meditaties die ik eerder dit jaar noemde. Het is zoals een dramatische opruiming, een consequente aanwezigheid van goud/wit-kristallijne Licht. Violette wezens zijn meer frequent geweest, hoewel de altijd-aanwezige multidimensionale vermenging van Zelf straalt zoals een gouden-diamanten Gechristend Licht overal om mij heen.
Deze Ascentie kolom vermenging verbeterde ook mijn ervaring van de Zonnewende en het Licht dat naar de planeet komt. Om alle kristallen waar te nemen welke door LichtDienaren over deze gehele planeet heen geplaatst werden, het Menselijke hartraster verenigd in intentie, en het Lichtschip raster (een nieuwe voor mij), allen samenwerkend om het Christus Bewustzijn te versnellen. Absoluut prachtig.
Een opmerking over geaarde bezoekers die naar Shasta komen
Ik krijg heel veel e-mail over het bezoeken van Shasta in deze tijd van het jaar. Waar te verblijven, waar de sterkste plek is, hoe aliëns te ontmoeten, naar Lemuria te gaan, enzovoorts. Iedereen, neem een fijne diepe Schepper ademteug en laat de oude licht overtuigingen los. Blijf open voor de persoonlijke openbaringen van je reis wanneer je een draaikolk bezoekt. Shasta is vele dingen voor vele mensen: een Goddelijke Spiegel, een versterker van wat het ook is dat je moet ervaren op je reis, een interdimensionaal vliegveld, een belangrijke Toegangspoort op Gaia, of eenvoudig een gigantische vulkaan in het noorden van California. Het kan hart-openend zijn, griezelig, spannend, diepgaand liefdevol, activerend, of zuiverend wat afhangt van wat je nodig hebt. Sommigen mogen kiezen om bij het water te blijven met de lagere waterstand waar de vibratie minder intens/krachtig is. De energie van de berg verandert van dag naar dag omdat zij een Goddelijke Toegangspoort is, net zoals jullie een Toegangpoort worden. Wanneer je synchroniseert, is alles goed. Wanneer zij jou over-vibreert, leer ervan. Als een Ascentie Gids, is mijn advies om de afleidingen van de stad te vermijden, ga de berg op en ontvang.  
In het kort, eer de berg en je reis; bereid je voor voordat je naar boven gaat. Spoel het uitwendige weg en raak gecentreerd bij Stewart Mineral Springs, pak enige kristallen op bij Ziel Connecties, haal voedsel bij BerryVale, salie jezelf, en ga de berg op. Het is één weg omhoog en omlaag, geen enkele plek is beter dan de andere (ik vermijd toeristische gebieden), stop waar jij je begeleid voelt, plaats je kristallen in de grond, stel je open en ontvang. Verhuis anderr mensen hun kristallen niet (of neem hen niet mee), respecteer een ander diens ceremonie en spirituele tijd met Shasta, (stil/rustig, alsjeblieft) Gemakkelijk Lichtschip kijken is het beste vanaf de top partij (einde van de weg - 14 miles omhoog). Breng water, warme kleiding mee voor verandering van het weer, alles dat je nodig hebt (geen diensten/bediening op de berg). Denk eraan het is een nationaal Bos/Woud, geen Nationaal Park. Geen kampvuren nu vanwege de droogte. Shasta heeft een paar hotels, en kamers kunnen vooraf geboekt worden op Airbnb.com of ga naar visitmtshasta.com voor algemene info. Voor de eerste keer kampeerders, bezoek het Ranger Station voordat je naar boven gaat. IK BEN een zeer privé/op zichzelf zijnd persoon, ondanks mijn zeer publieke dienstverlening. Ik bied geen tours of bijeenkomsten aan in Shasta. Als de hogere rijken ons onze paden laat kruisen, Goddelijk. Merk op dat het moeilijk is om de meeste Shasta mensen geplakt te krijgen aan plannen of een schema. Niets persoonlijks, geliefden. Laat de berg diens geschenken met jullie delen!
Kristallijnen Uitbreiding NU
Shasta presenteerde enige ongebruikelijke abnormaliteiten in de laatste maanden, en mijn ervaringen worden meer bizar (het nieuwe normale). Niettemin, word ik begeleid om meer van de sjablonen hier te ontsluiten en deze codes door de rastersystemen heen te distribueren. Velen van jullie die naar Shasta gegidst worden deze Zomer zijn betrokken bij dit project - houd het ontsluiten van onze oude creatie in ere, geliefden. Iedereen is uitgenodigd om te verbinden via jullie hart en jullie kristallen in de grond tijdens de toegangspoort datums om de sjabloon activeringen voor deze passage te ontvangen. Denk eraan, wij verlaten de kristallen die opgezet zijn de gehele weg doorheen de laatste Bloed Maan van September. Voel je vrij om er meer te planten over de hele planeet heen, op al jullie reizen. Het werkt; de hogere teams zien hen en gebruiken hen, ongeacht hoe groot of klein. Intentie is belangrijk, en jullie zullen verbonden zijn met alle kristallen die jullie plaatsen, alsook de kristallen bedden en grondwaterlichamen. Meer Licht = meer Licht!
In Liefde, Licht en Dienstverlening,
Sandra

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
 
Copyright © 2015 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten