donderdag, juli 09, 2015

Matt Kahn - Zielcontracten, Tweeling Vlammen en Ziel Partners Opnieuw Gedefineerd - 9 Juli 2015


Matt Kahn
Zielcontracten, Tweeling Vlammen en Ziel Partners Opnieuw Gedefineerd
9 Juli 2015

Opmerking: Matt definieert opnieuw de termen van de Tweelingvlam en Zielpartner vanuit een 5D perspectief. Ongeacht hoe je een relatie wilt definiëren, de essentie van deze lering verhuist jou voorbij de sluiers van labels om een liefde te ontdekken welke geen ander heeft.
- Alles dat gebeurt is vooraf al uitgewerkt. Waarom je dit niet opmerkt is omdat de Goddelijkheid, welke jij bent, heel hard probeert om een ervaring te hebben alsof alles fris en nieuw gebeurt. Alles werd vooraf uitgedacht door de Intelligente Bron die een plan voor jou heeft.
En iedere wisselwerking die je hebt, wordt bestuurd door de orkestratie van wat genoemd wordt een - Zielcontract. Dat betekent dat je niets of niemand per toeval ontmoet. En iedere wisselwerking is de oplossing en vervulling van het Zielcontract. De vervulling van een contract is simpel het overleven van je ervaringen. En als er ook maar iets is dat je nog niet geleerd hebt, zal het zich herhalen, en herhalen, en herhalen, en herhalen…..
- Waarom een oordeel nog steeds in een menselijk wezen naar boven komt, is omdat ze het nog steeds oordelen. En als je leert om dat wat je oordeelt lief te hebben, zal zich dat moment ontrafelen en verlaat je dat moment meer geëvolueerd dan het moment ervoor. Dan herhaalt het zich niet meer en komt dus niet meer in je naar boven omdat het zielcontract op dat punt vervuld is.
- Oordeel is het onthouden van het van jezelf te houden. Je kunt niet van jezelf houden en op hetzelfde moment oordelen.
- De karakters die daar zijn zoals Rottweiler honden zijn degenen die helemaal niets afweten van de Goddelijke Orkestratie van een Zielcontract, zij zijn degenen die tijdens een feestelijke maaltijd bijvoorbeeld op de tafel springen en alles ruïneren … En zij zijn degenen die jou helpen je sneller te ontwikkelen dan dat jij je voor zou kunnen stellen. Zij zijn slechts daar om een rol voor de Goddelijkheid te spelen.
- We hebben twee soorten van Zielcontracten die ons helpen om relaties op te lossen. De ene is het Tweelingvlam contract en het andere is het Zielpartner contract.


-  Tweelingvlam relaties zijn onrustig - Het kan tot een romantische interesse komen, maar dat hoeft niet. Zij kunnen een ouder, een vriend, een collega enzovoorts zijn. Soms kan het een romantische vonk zijn en die passionele vonk van romantiek kan zeer snel omslaan naar een ellenlange hoeveelheid aan chaos. Zij kunnen de steeds weer opnieuw tevoorschijn komende figuur in je leven zijn, die zo nu en dan weer op komt dagen. Bijvoorbeeld, je zit goed in je vel en vindt dat je spiritueel weer een stukje verder geëvolueerd bent, en dan vraag jij je af, maar wat als die verdomde man/vrouw weer op komt duiken, wat dan?... Hoe zal ik dan reageren? … Zij komen je leven binnen om je op het snelle spoort te zetten en laten je in een kort tijdsbestek heel veel uitwerken; het oordeel dat je nog hebt, over wat voor situatie dan ook. Een benaming voor je Tweelingvlam is … … … Je Ex. Iedere ex is een tweelingvlam.
En iedere tweelingvlam gaat je in wat voor genezingsstadium dan ook brengen die vereist is om elke afleiding, vals geloof en oordeel te ontrafelen, zodat je energie ermee ophoudt naar buiten te gaan naar iets dat de toekomst heet, ermee ophoudt dat je blijft denken dat iets buiten je is dat iets gaat vervullen. Tweelingvlammen komen in je leven zodat jij je er beter bewust van wordt waarvoor je gereed bent om binnenin jezelf te omhelzen.
- Zielpartner relaties zijn tevreden. Het woord Zielpartner staat voor de belichaming van je hoogste potentieel. Als jij je hoogste potentieel bereikt hebt, kan je dan je gelijke tegenspeler ontmoeten. Die jou de polariteiten kan aanbieden van harmonie en balans van het leven. Dat wat jij voor jezelf verwezenlijkt hebt wordt gereflecteerd in de Zielpartner. Dat is een Zielpartner relatie. Het betekent niet dat er nooit ruzies zullen zijn, maar de hele relatie is meer in balans tijdens het groeiproces.
Wanneer je een bepaald punt van compleetheid en heelheid bereikt hebt, dan is dat het moment waarop jij begint om zielpartner energieën aan te trekken. Zielpartners zijn niet alleen maar de romantische relaties. Zielpartners zijn ook de zielfamilie, net zoals de vrienden, buren en gemeenschap, soms zelfs huisdieren.
Het is dat punt, wanneer je door dat stadium gegaan bent waarin je ontwakende bewustzijn alle zielcontracten opgelost heeft van je oude vrienden en familie en je die vreemde ervaring hebt van … Mijn vibratie gaat omhoog, waarom gaan al mijn vrienden weg? Heb je dat ooit gehad? … Dat is omdat je een Tweelingvlam Garage-uitverkoop hebt. Het kwijtraken van je oude vrienden is als een "vision-quest". Het is echt.
En dus is de zielpartner de staat waarin je de gemeenschap manifesteert waarin jij de vrienden kunt hebben die jou kunnen ontmoeten op een gelijkaardige vibratie. Dat maakt zin hè?

Enzovoort, enzovoort… Wederom waardevolle leringen van Matt, heb een leerzaam moment…
Samenvatting van de eerste 30 minuten: Cobie de Haan: http://www.denkmetjehart.blogspot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten