dinsdag, juli 07, 2015

Matt Kahn - Energie Update Juli 2015


Matt Kahn
Energie Update Juli 2015
Als jouw ziel het Licht is van het Universum gepersonifieerd in/naar de fysieke vorm, dan kan het Lichtlichaam begrepen worden als de opkomst van de ziel die zichzelf via je zintuigen tot uitdrukking brengt. Het is aldus meer een verschuiving in bewustzijn dan een object om na te streven. Als je Lichtlichaam activeert, duidt het op een diepere integratie van spirit in de vorm. Als dit gebeurt, wordt jij je van jezelf bewust als het Licht van het Universum dat het leven als een persoon ervaart, in plaats van een persoon die probeert uit te vogelen hoe diens spirit te integreren of een Lichtlichaam te activeren.
Voordat ik inga op de algemene symptomen die de activering van een Lichtlichaam al in voortgang bevestigen, is het belangrijk om dit stadium van ontwaking te herinneren en niet om het te objectiveren als wat voor vorm van sociale status dan ook. Laat ons niet diegenen verbeelden wiens Lichtlichamen geactiveerd zijn als de "spirituele moeten hebbens" vergeleken met de "spirituele niet-moeten-hebbens" en die doorgaan rond te struikelen in de duisternis. Het is meer inzichtelijk, liefdevol en meedogend om ieder persoon als een uniek zaadje te bekijken dat een specifieke hoeveelheid van tijd nodig heeft om volledig tot bloei te komen.
Aangezien het licht van het Universum een eeuwig gebied van subtiele energie is, is het essentieel om te herinneren hoe Licht aanvoelt wanneer het eenmaal ontwaakt is. Terwijl er golven van extase kunnen zijn die ebben en vloeden door de gehele kern van je wezen heen, is het Lichtlichaam zoals een grote oceaan die heilige ruimte vasthoudt voor iedere passerende golf als een hemels lichaam van leegte. Vaak onjuist gediagnosticeerd als depressie of chronische vermoeidheid-achtige symptomen, drukt de Lichtlichaam activering de oneindige ruimtelijke aard van het bewustzijn uit dat alleen voor een ego dat terug aan het ontbinden is in/naar het Licht van de Bron hopeloos, overweldigend en zwaar toeschijnt. Gedurende dit proces, mag het toeschijnen alsof partnerschappen of levenslange relaties aan het verdwijnen zijn, je bent niet in staat om de passie die je eens voelde te vinden, je zou zelfs verward kunnen zijn door een gebrek van richting of van intuïtieve wetendheid, of emotioneel getriggerd zijn door de onopgeloste patronen in anderen, of misschien slechts uitgeput door een onbekwaamheid om te functioneren zonder een ego die een vals gevoel van controle doorheen je leven handhaaft.  

Dit is waarom verwarring, disoriëntatie, frustratie, apathie en eenzaamheid elk belangrijke signalen van een Lichtlichaam activering in voortgang is. Als je met deze signalen vrede maakt als een bevestiging van de Lichtlichaam activering die al in voortgang is, in plaats van hen te oordelen als symptomen om te overwinnen, verhuist je bewustzijn als vanzelfsprekend in/naar de tijdloze dimensie die binnenin het fysieke lichaam bestaat. Je aanvankelijke entree in de tijdloze dimensie binnenin jou zou verwarrend kunnen schijnen te zijn aangezien je gewaarwordingen van de tijd weg beginnen te smelten. Spoedig, zal je in staat zijn om de tijd doorheen je spel als louter een idee te zien, dat jou niet kan belasten of opsluiten wanneer volledig geïntegreerd in de tijdloze dimensie van eeuwig zijn. Dit proces kan niet bespoedigd worden, en is geen resultaat van het persoonlijke doen, maar in plaats daarvan, een natuurlijke ontvouwing dat zich voordoet als je doorgaat het leven te vertragen en lief te hebben wat naar boven komt.
Dit kan ook verouderde oude paradigma spirituele leringen oplossen, waar het objectief was om de tijd te transcenderen of het leven te bekijken als de eeuwige getuige van buitenaf het lichaam. Om het leven vanuit een tijdloze dimensie te zien, is het essentieel om te verhuizen naar je ervaringen, aangezien, hoe meer diepgeworteld je in het lichaam bent, hoe meer ruimtelijk, bevrijd en vervuld elk moment kan zijn.
Het streven is niet om uit de ervaringen terug te trekken, maar om je lichaam te ontspannen en iedere ervaring in de kern van je wezen te ademen. Terwijl je geïntegreerd raakt in de tijdloze dimensie binnenin jou, zou je eerste ervaring van het leven buiten de tijd aan kunnen voelen zoals mysterieus blanco te zijn. Er hoeft geen gevoel te zijn van wie je bent, wat je niet bent, of wat voor impuls dan ook om ook maar iets specifieks te doen. Het belangrijkste doorheen dit stadium van Lichtlichaam activering is ontspanning. Hoe meer jij je ontspant, ongeacht hoe vreemd of onbeschrijflijk je ervaringen ook worden, hoe sneller je Lichtlichaam geactiveerd raakt voor het welzijn van allen.
Eenmaal geworteld in een tijdloze dimensie van eeuwig zijn, ben je in staat om het fysieke lichaam te gidsen dat nog steeds in het spel van de tijd bestaat vanuit een hoger vibrationaal en hartgecentreerd perspectief van kwantum werkelijkheid. Door de ogen van de kwantum werkelijkheid, aangezien alles gelijktijdig gebeurt, worden keuzes niet langer geassocieerd met de behoefte om uitkomsten te controleren, maar worden beïnvloed om je hoogste bewustzijn naar voren te brengen om de vibratie van je persoonlijke spel te verhogen. Terwijl het gemakkelijk is om te denken, dat aangezien alles gelijktijdig in parallelle dimensies gebeurt, je de bekwaamheid kunt ontwikkelen om iedere werkelijkheid met wilskracht naar je toe te roepen. In waarheid, wanneer je volledig bewust bent van de gelijktijdige aard van de werkelijkheid, is er niet langer een uitgehongerde honger die met klem beweerd hoe tevreden het zou zijn als het alleen maar de controle over jouw spel had. In plaats daarvan, is de mentaliteit die naar boven komt vanuit een volledig geactiveerd Lichtlichaam een niet aflatend gevoel van geloof/vertrouwen in het weten dat alles bedoelt is te gebeuren op een specifiek moment in de tijd, of je nu richting het verdienen werkt of niet. In plaats van te proberen de uitkomsten te manifesteren op precies het moment dat zij bedoeld zijn te bestaan, inspireert een volledig geactiveerd Lichtlichaam jou om keuzes in ieder moment te gebruiken om de hogere frequenties van bewustzijn doorheen je alledaagse ontmoetingen te verankeren.
Vanuit dit hogere dimensionale perspectief, zijn de mensen, plaatsen en dingen die naar jou toekomen zoals flitskaarten die gecreëerd zijn om jou te helpen bij het uitoefenen van het naar voren brengen van meer bewuste reacties. Dit betekent dat de acties en het gedrag van anderen niet iets reflecteren dat in jou uit evenwicht is, maar gecreëerd werden als mogelijkheden/kansen om hun bewusteloosheid overeen te doen laten komen met een grotere bewuste reactie. Wanneer iemand klaagt, reageren wij met een compliment. Wanneer iemand jou oordeelt, zeg je, "Dank je wel". Als iemand een slechte dag heeft, bied een glimlach aan. En, doorheen dit alles, als wat dan ook jou triggert, neem het als een herinnering van het perfecte moment in de tijd om te stoppen en meer oprecht en diepgaander dan ooit tevoren van je hart te houden.
Het Lichtlichaam is de uitstraling van je ziel dat ontwaakt wanneer jij eenmaal vrede gemaakt hebt met het goddelijke plan van het leven en ontspant in de leegte van het zijn. Wanneer leegte eenmaal niet langer verward wordt met droefenis, verdriet, schuldgevoel, onzekerheid of depressie, maar gezien wordt als een toegangspoort in/naar het bevrijde bestaan, ontwaakt de leegte van het zijn het Licht van het Universum binnenin jou. Wanneer het Lichtlichaam eenmaal volledig geactiveerd is, kan ieder persoon, iedere plaats of ding verwelkomd, getransmuteerd en teruggekeerd worden naar diens originele vorm, op het tempo waarin alles in/naar je kern geademd wordt en terug naar buiten geademd wordt als zegeningen voor allen.
Als een manier van te helpen bij de transformatie van je reis, heb ik twee Lichtlichaam activeringen voor jullie gegeven om hardop te herhalen, als een manier van het vijfde dimensionale bewustzijn te verankeren. Voor de eerste keer ooit, slechts door de volgende woorden te herhalen waartoe ik goddelijk begeleid werd om te delen, kunnen jullie je Lichtlichaam activering toestaan te versnellen met vrede, gemak, gratie en vreugde.
Ik nodig jullie uit om elke activering hardop te herhalen - één per keer. Eerst begin je door 3-5 langzame diepe ademteugen te nemen om je energiegebied te aarden, dan activering #1 hardop te herhalen zo natuurlijk en zachtaardig als mogelijk is. Nadat activering #1 hardop uitgesproken is, neem 3-5 diepe ademteugen om deze activering te integreren:
Lichtlichaam Activering #1: "Ik sta het zenuwstelsel toe te herijken en te transformeren in/naar zuiver Kristallijne Licht zoals ik nu ben."
Om naar activering #2 te gaan, begin door 3-5 langzame diepe ademteugen te nemen. Herhaal activering #2 hardop zo natuurlijk en zachtaardig als mogelijk is. Nadat activering #2 uitgesproken is, neem 3-5 diepe ademteugen voor verdere integratie:
Lichtlichaam Activering #2: "Ik verwelkom het Lichtlichaam, ik vertrouw het Lichtlichaam, Ik Ben het Lichtlichaam, het Lichtlichaam ben ik."
Je kunt dit proces doorheen de dag herhalen, ondertussen wetend dat het geen kwestie is van hoeveel keren je het zegt, maar hoe vaak je de noodzakelijke hoeveelheid aan ruimte verstrekt om toe te staan wat je door je woorden activeert om binnenin jou geopenbaard te worden. Velen zullen deze activeringen herhalen en ogenblikkelijk verschuivingen voelen, terwijl sommigen helemaal niets mogen voelen. Het hangt allemaal af van hoe gevoelig je bent aangaande het bespeuren van subtiele energie. Wat zeer gelijk is aan zoals het opmerken van de meest zachte bries op een warme zomerse dag.
Wanneer we wat voor neiging dan ook terzijde zetten om onze spirituele reis met wanhoop, intensiteit of agressie te benaderen, kunnen wij harmoniseren met het Licht van het Universum en de hogere aspecten voort roepen van zelf, die iedere ademhaling toestaan eindeloze geschenken van vervulling te zijn - ongeacht de situaties of omstandigheden die in aantocht zijn.
Dat deze activeringen een bron van perfectie binnenin jullie mogen ontwaken, jullie uitnodigend om het tempo van jullie streven te vertragen, aldus jullie het Licht mogen opmerken van de goddelijkheid dansend als de schoonheid van de vorm. Zoals altijd, neem jullie reis één ademhaling per keer, om aldus niet afgeleid te raken door lange termijn spirituele doelstellingen, wanneer in feite, de kostbare natuur van dit moment zoveel geschenken voor jullie heeft om te ontvangen. Met veel meer energie updates te komen, kunnen jullie rusten in het weten dat alles goed is in het Universum, ongeacht hoe de groeipijnen van de evolutie in jullie wereld tevoorschijn komen.
Terwijl jullie evolutie doorgaat te ontvouwen, biedt het Universum jullie iedere noodzakelijke activering, ontwaking en integratie aan om jullie te helpen de reis te herinneren die al compleet is. Hoewel de voltooiing al gebeurd is, zijn wij gezegend met de kans om tot het einde toe te leven wat al zo is, alsof het voor de allereerste keer gebeurt. Ongeacht hoe je bedoelt bent om tot bloei te komen in de tuin van goddelijkheid, dat je meer van jezelf mag houden, niet minder, bij iedere stap op de weg.
Vrolijke activering,
Matt Kahn

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© Copyright 2015 True Divine Nature, LLC - http://www.truedivinenature.com/index.htm

2 opmerkingen:

 1. Vanochtend vroeg ik de engelen om hulp bij een specifieke lichamelijke klacht die ik met enige regelmaat ervaar. Die hulp is gekomen in de vorm van deze channeling. De signalen van activering van het lichtlichaam zijn zo herkenbaar voor mij dat het onmiddellijk een positief effect heeft. Naast alle andere bijzonder waardevolle informatie die aangereikt wordt. Ik ben Mat dankbaar voor het delen van deze informatie en jou Cobie dankbaar voor het vertalen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben blij voor je dat je de hulp her/erkend hebt in dit artikel van Matt.

   Zegeningen ♥♥♥

   Verwijderen