woensdag, juli 08, 2015

De Raad - Vlieg Weg in de Andere Richting - 7 Juli 2015 / Ron Head


De Raad
"Vlieg Weg in de Andere Richting"
7 Juli 2015 / Ron Head
 
Je hebt je plannen gemaakt. Je hebt reserveringen. Je hebt kaartjes. Je hebt je route helemaal uitgelegd. Je hebt je programma geschreven. En plotseling gebeurt er iets dat het duidelijk maakt dat de dingen niet precies zullen gaan zoals je verwachtte. Hoe reageer je daarop? De meesten van jullie gaan onmiddellijk in de oh-nee-dit-is-vreselijk modus. Je staat je verbeelding toe weg te vliegen in/naar het zien van de ergste mogelijkheden. Dit hebben jullie tot een verfijnde graad van expertise gepolijst door vele jaren heen, zo niet vele levensspannen. Het is zo een universele reactie in jullie omgeving dat niemand het zelfs maar opmerkt. Wat veronderstellen jullie dat dit naar jullie brengt? En waarom veronderstellen jullie dat het gebeurd zou kunnen zijn? Dat is, in feite, de universeel gestelde vraag. "Waarom?"
Wel, hoewel velen van jullie nog steeds moeilijkheden met dit concept hebben, zullen wij jullie vertellen dat het een kans is om jullie ofwel iets beters aan te bieden of iets ergers te voorkomen. Wij hebben jullie vaak verteld dat wij altijd met jullie werken om jullie te brengen wat in jullie hoogste en beste interesse is. Te velen weten dat niet of zijn nog niet begonnen te werken alsof het werkelijk het geval is.
Als het laatste het geval is, dat wij jullie iedere kans geven om iets te vermijden dat jullie niet, op jullie niveau van bewust besef, voorzien, dan mogen jullie niet bewust worden van wat dat geweest zou kunnen zijn. Doch misschien zal het duidelijk worden. Misschien zal er een melding zijn dat je geplande route, of vlucht, of bestemming een probleem had dat jou bespaard gebleven is. Jullie allemaal hebben deze verhalen gehoord.

Als het inderdaad het geval is dat zelfs iets beters dan dat je gepland had aangeboden zou kunnen worden, wat veronderstel je dat er zal gebeuren wanneer je in/naar de negatieve, opheffende, oh nee geesteshouding gaat? Wij geloven dat het niet nodig is om daarover uit te weiden. Jullie weten allemaal van de Wet van Aantrekking. Jullie zijn je allemaal bewust dat je meer brengt van wat het ook is dat je voelt. En bijna iedereen van jullie begint er op z'n minst mee om jullie zelf te trainen om jullie energie, zoveel als jullie kunnen, hoger in frequentie te houden.
Wij suggereren nu niet dat jullie een worsteling/strijd beginnen om te leren niet in/naar de "oh-nee" modus te gaan. Wij gaan suggereren dat jullie een andere manier leren en dat oude patroon gewoon laten verkommeren en weg laten zakken. Lijkt dat niet gemakkelijker te zijn? Sommigen van jullie doen dit al, en tegen jullie zeggen wij, "Bravo". Het is echt zeer eenvoudig, en wanneer wij het suggereren, alles dat jullie hoeven te doen is het een paar keer te proberen. Op z'n allerminst, zal het jullie enige munten besparen door het niet kopen van rennies. Maar wij verzekeren jullie dat het net zo krachtig is als dat het eenvoudig is. Het opent de weg voor ons om jullie te helpen manifesteren dat betere iets in plaats van het afsluiten van de kansen.
Wij maken deze lange en breedsprakige uitleg met het oog op het feit dat jullie dit goed begrijpen in plaats van het af te wijzen. Het is echt eenvoudig. Maar de meeste echte krachtige dingen zijn dat. Hier gaan we.
De volgende keer dat iets zoals dit zich voor je voordoet, probeer dit uit. Zodra als jij jezelf vangt met in/naar de "oh-nee"modus te gaan, denk dit: "Ik vraag me af wat voor prachtig iets er voor mij op voorraad is dat zelfs beter is!" Laat dan je verbeelding wegvliegen in de andere richting. Sta je verwachting toe op te bouwen. Raak zelfs opgetogen, als je dat leuk vindt. Kan je voelen hoe je energie zou stijgen? Kan je zien hoe het resultaat van die opleving van positiviteit alleen maar voordelig zal zijn? Probeer het. Je zult het leuk vinden.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten