woensdag, juli 01, 2015

De Raad - Deuren Gaan Open - 1 Juli 2015 / Ron Head 

De Raad
"Deuren Gaan Open"
1 Juli 2015 / Ron Head
 
Dit is de tijd van de lawine, de waterval, de immens verhoogde frequentie waar wij zo vaak eerder over gesproken hebben. Het zal doorgaan te verhogen, niettemin zijn jullie al in snelheden van verandering waar jullie mee worstelen om mee om te gaan. Dit is zoals het voorspeld was, en het is noodzakelijk. Jullie zullen het halen. Stel jullie verstand wat dat betreft op diens gemak. Het wordt nauwkeurig in de gaten gehouden en individueel gepeild. Als je inderdaad in overweldiging bent, is het tijd om te stoppen en adem te halen, en mag je om onze hulp vragen. Dat weet je.
Er zijn overvloedig veel redenen voor wat er aan het gebeuren is en voor het verhogen waar wij over spreken, niet het minst waarvan is dat het de waarneming ervan onvermijdelijk maakt voor steeds meer van jullie. Er is nu een grote ontwaking aan het gebeuren.
Daar zijn diegenen die dit lezen die hun ontwaking jaren geleden begonnen. Daar zijn ook diegenen die nog steeds aan het proberen zijn om een begrip van de situatie in elkaar te puzzelen en het zeer moeilijk vinden om te doen terwijl deze wervelwind van verandering steeds meer manifest aan het worden is in de fysieke wereld waar jullie in schijnen te leven. Het is een wereld die de grote verandering in het bewustzijn dat jullie ondergaan hebben reflecteert en nochtans ervaren. Met andere woorden, jullie doen succesvol wat jullie daar te doen hebben.
En dat brengt ons naar het punt van de boodschap van vandaag. Wij zouden dit "Deuren Gaan Open" willen betitelen, als het een titel nodig zou zijn. Jullie brengen in toenemende mate naar jullie zelf de mensen, hulpmiddelen, en ervaringen die jullie nodig zijn om jullie levensdoel te volbrengen. Jullie zeggen, "Maar ik weet niet wat dat is? " en wij antwoorden, "Ja, dat doen jullie wel." Het bewijs dat het grote gedeelte van jou dat ontwaakt is en bewust precies weet wat hij of zij moet doen is overal om jullie heen. Het is slechts het overblijfsel van jullie bewustzijn dat zichzelf nog steeds beschouwd afgescheiden van ons te zijn, van het Al, dat niet weet dat het dat weet. En in vele opzichten, is het bang om te weten.

Het is bang van een oordeel waar het nog steeds van denkt dat het op voorraad voor het mag zijn (dat is het niet). Het is bang van de verantwoordelijkheid dat het zal brengen. Het goddelijke wezen dat de werkelijke jij is kent diens waarde en diens kracht, het is nooit bang. De kleine jij is in geen enkel gevaar wat dit betreft. Sta die goddelijke jij toe om geïncarneerd te zijn. Dat is wat de term ascentie werkelijk betekent. Adem JIJ in jou. Adem Licht in jou. Ontdek hoe verbazingwekkend je werkelijk bent.
Terwijl je dit doet, zal de wonderbaarlijke actie van synchroniciteit steeds meer in je leven naar de oppervlakte beginnen te komen. Je zult ontdekken dat als je voort op het pad gaat, de dingen gewoon onverwachts gebeuren precies als en wanneer je hen nodig bent. Je leven kan werkelijk vreugdevol en verbazingwekkend zijn als je het laat zijn. We gebruiken het woord verbazingwekkend overmatig, Ja? Wel, het leven zou verbazingwekkend moeten zijn waar jullie zijn. Als dat niet mogelijk zou zijn dan zouden jullie helemaal niets leren. Stel jullie zelf voor waar wij zijn, elkaar ontmoetend, en dat jullie je verhalen vertellen. "Jullie zullen dit niet geloven! Ik kwam daar beneden aan en kon me helemaal NIETS meer herinneren! Man, in wat voor een soepzootje ik daar geraakte. En TOEN…"
Dus, zoals wij zeiden, deuren gaan open. Jullie hebben hier een lange tijd op gewacht. Ben voorbereid op een periode van chaos. Niet iedereen is bewust, zoals jullie weten. En jullie mogen een baken, een gidsend licht zijn. Probeer niet om een verlosser te zijn. Aangezien jullie zeer waarschijnlijk ervaren hebben, dat mensen die niet ontwaakt zijn het niet goed opnemen om verteld te worden wat zij moeten geloven of denken. Antwoord waarheidsgetrouw wanneer er natuurlijk naar gevraagd wordt. Maar diegenen die zullen komen zullen hun eigen ontwaking hebben als en wanneer zij gereed zijn. Dat is wat er voor jullie gebeurd is, nietwaar? Dat is een onderdeel van waar deze verhoging over gaat, zoals wij zeiden. Dat zal één effect van de toenemende chaos zijn. Alle verandering bevat een eerste periode van chaos. Waarom anders verandering? Denken jullie dat de mensheid normaal gesproken wanneer alles prachtig is verandering in overweging nemen? Waarom zouden zij?
Dus sta jullie zelf toe om door te gaan voort op jullie paden van ontwakingen. Sta jullie zelf toe om steeds meer van het hogere bewustzijn te incorporeren dat jullie in jullie besef zijn. Vind het wonder, de verrukking en de vreugde in jullie levens. En breng hen op smaak met dankbaarheid voor alles. Jullie hebben nog steeds een lange weg te gaan, maar de meesten van jullie die dit nu lezen weten dat jullie op de weg zijn. En als ons toegestaan mag worden ons gewoonlijke beetje van luchthartige humor, wij staan achter jullie! Dus dans jullie dans en zing jullie lied. Het is tijd!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

1 opmerking: