donderdag, juli 09, 2015

Blossom en de GFL - Niemand Houdt Jou Tegen, Alleen Jouw Overtuigingen Over Jezelf - 8 Juni 2015


De Federatie van Licht via Blossom Goodchild
29 Juni 2015 - Verschenen 8 Juni 2015
Niemand Houdt Jou Tegen, Alleen Jouw Overtuigingen Over Jezelf
 
Deze channeling vond plaats op 29 juni en daarna moest ik plotseling naar Engeland vliegen om weer bij mijn zieke moeder te kunnen zijn. Helaas kan ik, terwijl ik hier ben, mijn mailinglist niet gebruiken om jullie te informeren over enige channeling, omdat mijn moeders internetverbinding dergelijke hoeveelheden emails niet aankan, dus doen jullie me een plezier, wanneer jullie aan jullie bekende sites die mijn channelings plaatsen dit bericht doorgeven. Ik weet niet hoe lang ik hier zal blijven, of wanneer ik de volgende keer de gelegenheid zal hebben om te channelen. Maar blijf vooral mijn website checken … je weet nooit! Heel veel dank voor jullie begrip en voor alle prachtige brieven waarin Liefde wordt gestuurd naar mijzelf, mijn moeder en mijn familie. Het is voelbaar en wordt zeer gewaardeerd.
*****
Blossom: Wederom hallo, vrienden. Ik ben heel blij om vandaag weer met jullie te kunnen spreken. Het schijnt dat velen een opwekkende verandering voelen. Alles lijkt op zijn plaats te vallen. Het is heerlijk om dit te zien gebeuren.
Federatie van Licht: Wij heten jullie op deze dag met opwekkende energieën welkom en begrijpen dat de menselijke situatie zich NU … steeds meer omkeert en toestaat dat de veranderingen in werking komen.
In onze rijken is veel gesproken … over de verschillen die nu merkbaar worden, en doordat … een acceptatie van het ‘zelf’ geleidelijk de Hogere kant van ÉÉN [mens] zich … op unieke en individuele wijze binnenin laat settelen … er een ‘blijheid’ kan ontstaan die er eerder niet was.
Terwijl de binnenkomende Energieën zich met ALLES integreert … kan het zielezelf op een wijze ‘aanwezig zijn’ die als nieuw VOELT.
Naarmate men ontwaakt in hun natuurlijke staat van Zijn, rijst er een innerlijke kracht naar de oppervlakte.
Weg zijn de GEVOELENS van wantrouwen en ‘Wat als dit? … Wat als dat?’ … want de diepste hartruimte resoneert door het hele wezen van ‘Wat is’ heen!
Is het niet zo dat jullie de noodzaak erkennen om in je hartruimte te blijven? Om standvastig te zijn in het weten dat jullie, door LIEFDE en ALLEEN MAAR LIEFDE TE ZIJN … voortborduren op alles wat we de afgelopen tijd hebben aangeboden … wat nu misschien … terwijl de Trilling hoger wordt … allemaal betekenis gaat krijgen?


Het WETEN WIE JULLIE ZIJN wordt erkend op een dieper begripsniveau.
Jullie zijn in staat om dat wat in jullie huist naar buiten te brengen … en in daden om te zetten op een wijze die niet alleen jullie zelf en jullie gedrag op elk moment ten goede komt … maar, nietwaar … dat in dit doen … jullie NU WETEN hoe jullie … door zo te ZIJN … Het Geheel dienen?
Nou, langzaam maar zeker kom ik er wel. Ik ben echt nog niet op elk moment Liefhebbend … tot nu toe! In ieder geval ben ik in staat om niet helpende gedachten te herkennen en ze veel gemakkelijker dan vroeger te veranderen. Omdat ik kort geleden dacht dat ik ‘het snapte’ herken ik op dit niveau dat je ‘het’ gewoon ‘snapt’ … steeds meer … en dat het te gek VOELT om het te gebruiken.
Overal om jullie heen zijn er Energieën van LIEFDE. Ze zijn veel sterker dan de Energieën van een lagere Trilling, die zo graag het tegenovergestelde beweren.
Zoals we al zeiden, is er inderdaad … veel gespeculeer over de ‘Eindtijden’ en ‘catastrofe’. Maar, zien jullie in die dingen de angstfactor?
Houdt jullie hoofden recht. Houdt jullie stemming Hoog en sta alleen de gedachten over deze wonderbaarlijke verandering toe jullie te overspoelen.
Jullie staan boven de daden van hen die zelfgewin en hebzucht nodig hebben en nu VOELEN jullie … JULLIE KRACHT … binnenin je.
Deze KRACHT is LIEFDE.
Weer werd het GEVOEL dat ze wilden spreken sterk.
Hier is de audiolink … en het transcript eronder.

Wij zijn je dankbaar dat je merkte dat wij graag de Trilling van geluid wilden gebruiken … zodat we de Energieën van de ziel kunnen helpen verhogen … vanwege onze Energieën die de Hogere Trilling bevatten … die zich op hun beurt kunnen vermengen met die van jullie en daardoor hun opwekkende taak uitoefenen.
Wij brengen dit Trillingsgeluid via Blossom bij jullie … wetend dat, wanneer wij met jullie verbinding maken … het diepste stuk van jullie Wezen op een dieper niveau met ons verbinding maakt.
Terwijl dit plaatsvindt en jullie Energie stijgt … beweegt zich iets in het zielezelf dat zich opent om een Verandering in elk deel van jullie … te laten plaatsvinden.
Er zullen wijzen van heling opkomen … we willen niet zeggen dat deze heling … of deze helingen … direct van ons komen … want ze komen vanuit jullie binnenste.
ALLES WAT JE HEBT … ALLES WAT JE BENT … IS LIEFDE.
En al wat je nodig hebt, is LIEFDE … waardoor jullie werkelijk alles wat jullie verlangen kunnen realiseren. Binnenin jullie zit het vermogen om wonderen te verrichten. Maar jullie zijn geconditioneerd om anders te geloven … te weten. En tot die conditionering teniet is gedaan … door jullie/via jullie … kunnen die wonderen niet worden gedaan. Omdat jullie systeem van overtuigingen barrières opwerpt die geen andere reden van bestaan hebben … dan het feit … dat jullie voor waar namen … dat ze jullie vertelden dat je dit niet kon. Neem bovendien in overweging dat veel … Liefste Vrienden … veel van wat jullie geleerd werd … om zo te zeggen, met alle respect … geen waarde voor jullie ziel heeft of die van een ander.
Ware lessen leren jullie door jullie GEVOEL over dingen. Vraag jezelf eens … VOEL jij je … als individu … in staat om wonderen te verrichten? Als het antwoord ‘Nee, ik ben niet waardig’ is … dan is dat jouw Waarheid en dan zal dat worden aangeboden.
Maar als jouw antwoord is ‘Ja, ik kan, door het Zijn van wie ik ben … mijn leven leiden vanuit LIEFDE … LIEFDE in zijn Hoogste vorm, dan zal natuurlijk … ALLES DAT VANUIT MIJZELF KOMT DE KRACHT HEBBEN … DE KRACHT ZIJN … OM DE HOOGSTE INTENTIES TOE TE STAAN ZICH TE PRESENTEREN EN UITGEVOERD TE WORDEN.
Niemand houdt jou tegen, alleen jouw overtuigingen over jezelf. De indoctrinaties, de Energieën van zulk wantrouwen … misvattingen … zijn bij sommigen zo vast in hun denken gemetseld … dat het pure fantasie lijkt dat jij, als individueel, normaal menselijk wezen … een wonder zou verrichten. Dat je dit kan doen is niet te bevatten. Wij stellen dat jullie … Ieder Eén … hier op deze planeet zijn om precies die wonderen te verrichten … binnenin jouw zelf … voor jezelf … voor anderen … voor jullie planeet … voor het AL.
Van dit fenomenale wonder wordt nog zo weinig gebruik gemaakt … als gevolg van de indoctrinatie met overtuigingen dat jullie niet in staat zijn om machtige resultaten te bereiken.
LIEFSTE ZIELEN … GA DIEP NAAR BINNEN EN VIND DAAR JEZELF.
Weg van zorgen … Weg van gecompliceerde zaken en het denken in beslag nemende stressoren … Weg van verwarring … en ben daar met alleen jezelf … in de Hoogste LIEFDE die je, jijzelf bent. En wanneer je daar rust … VOEL dan JOUW KRACHT. Ervaar JOUW KRACHT, die jij bent. Dat is daar voor jou. DAT is zijn doel … jou te dienen. Om Eén te worden met jou … in jouw menselijke vorm.
DIE KRACHT die je bent … is niet slechts gereserveerd voor gebruik buiten jouw lichaam. Het is daar binnenin jou juist met het doel het voor het Hoogste Goed van het zelf en het Hoogste Goed van iedereen te gebruiken.
Jullie weten dit … Jullie waarderen dit. Toch lijkt het of jullie het een beetje beschouwen als een strijd om dit te erkennen en te laten zien … ook al WETEN jullie DIT.
VERTROUW … VERTROUW … VERTROUW IN WIE JE BENT.
Er zijn zielen op deze planeet waarmee jullie een resonantie VOELEN … als zij boodschappen brengen van andere rijken … van Hogere Trillingen. Jullie Vertrouwen die boodschappen gewoon, omdat ze juist VOELEN voor jullie. Ga naar binnen en ontdek JOUW boodschappers … JOUW team … JOUW bondgenoten. Sluit vriendschap met hen. Het gaat er niet om dat jij hen moet Vertrouwen … het gaat erom dat jij jezelf moet Vertrouwen in zulke zaken.
Er is er niet één van jullie die zich niet kan verbinden met diegenen in de Hogere Trillingen. Het is alleen de gedachte dat je dat niet kan. Sommigen van jullie zouden kunnen zeggen dat zij het steeds weer geprobeerd hebben en dat er nog steeds niets van dien aard voor jou persoonlijk is gekomen. Als je met iets nieuws begint … gebeurt er maar zelden direct iets. Het vraagt volharding en overtuiging … want, zouden we kunnen zeggen; met het grootste respect … er moeten heel wat muren omver getrokken worden, voordat er ook maar een fluistering gehoord zal worden.
VERTROUW JE GEVOELENS. Je hoeft niet per se ons te horen. Blossom hoort ons ook niet. Wij communiceren telepathisch met haar … omdat GEVOELENS … woorden doet oprijzen.
Hoe meer je Vertrouwt … hoe meer je WEET dat je LIEFDE bent … hoe meer je communicaties met anderen die niet een menselijke vorm hebben, zult VOELEN. Miljarden zielen wachten erop om gedag te zeggen. Ze kunnen echter niet door opgeworpen obstakels heen breken, die vasthouden aan de gedachte dat je zelf niet waardig bevonden word, op de één of andere manier.
Accepteer jezelf als LIEFDE … dan … dan … zal de wind de fluisteringen naar jullie ziel dragen.
We zijn ons ervan bewust, en glimlachen erom, dat het regent in de plaats waar Blossom woont, en elk moment kan het een donderend geluid op haar dak veroorzaken. Daardoor wordt het moeilijk voor jullie om onze woorden te horen … en toch zegt Blossom dat het op dit moment nog zachtjes is. Maar, wij zeggen jullie en haar … dat het heel snel zal veranderen. Daarom maken we deze conversatie een beetje korter dan normaal. Wij zeggen jullie dat deze communicatie voorlopig genoeg heeft bevat.
Liefste zielen van planeet Aarde … wij geven jullie zoveel LIEFDE … zoveel LIEFDE … adem het in. Absorbeer de LIEFDE die het bevat.
De dame Blossom glimlacht … want ze zegt ‘Inderdaad, wij hadden gelijk. Daar is de zwaardere regen’.
Wij HOUDEN VAN jullie … tot de volgende keer … misschien als de zon schijnt en we een langere communicatie kunnen hebben. Alle goede dingen komen stukje bij beetje, zeggen ze.
In LIEFDE … In Dankbaarheid … nemen we afscheid.
 
Ga alsjeblieft weer naar De Invocatie ‘We are the Game Changers’, wanneer je de behoefte voelt … zodat we de Energie zo Hoog mogelijk houden. 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten